Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo ses sistemi yaptıracağım hoparlör önerisi yardım
zyxtellow
09/12/2014, 23:07
Arkadaşlar punto evo aracıma bi adet subwoofer ve ekstra hoparlör takmayı düşünüyorum subwoofer ve anfim var hoparlör önerileriniz nedir hangi model taksam iyi olur ovalmi takayım mesela ben göz gezdirdim biraz pandizota 2 adet pioneer 6995s iyi gibi ama sizlere sormakta fayda gördüm şimdiden teşekkürler.
bence ön kapıdaki orj. hoparlörler yerine 16 cm 1 tk mid arka hoparlörler iptal edilecek orj panzolut yerine kabartmalı fiberli 4 adet 6995 alacak şekilde pazolut 5 kanal 2200 w bir anfi tabi birde subwoofer işini fazlasıyla görecektir.
zyxtellow
09/12/2014, 23:43
bence ön kapıdaki orj. hoparlörler yerine 16 cm 1 tk mid arka hoparlörler iptal edilecek orj panzolut yerine kabartmalı fiberli 4 adet 6995 alacak şekilde pazolut 5 kanal 2200 w bir anfi tabi birde subwoofer işini fazlasıyla görecektir.
Peki bu işi halkalı tarafında vs yaptırabileceğim bildiğiniz bir yer varmıdır birde tahmini maliyet ne tutar ?