Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizde yaylandik :)
Selam arkadaslar tereddutte kalarak almis oldugum nivitec 4cm yaylarimin montajini yaptim bana gayet basarili geldi yaklasik 4.20cm kadar dusus sagladi buyurun fotolar bunlar eski ve yeni hali ile sirada marspiyel var yaza kadar ufak tefek dokunuslar yapicaz artik :)
https://goo.gl/Vv82RS
https://goo.gl/4YaiUl
https://goo.gl/Z78Mgx
https://goo.gl/XNJ3u9
Tepetaklak ile gonderildi :)
byadrenalin
07/12/2014, 20:14
Fotolar görünmüyor yahu :) Meraklandım. Bende yay takmak istiyorum :)
Hayırlı olsun bu arada :)
baskan tlfdan attım sanırım o yuzden sımdı pcye geçtim geliyor hemen : ) ayrıyetten teşekkür ederım :)
ayrıyetten berkantın objektien onde ben arkada sen :D
erdiyilmaz
07/12/2014, 20:21
Güzel olmuş, iyi günlerinizde binin
Güzel olmuş, iyi günlerinizde binin
teşekkür ederım arkadaşım : )
tam kıvam düşmüş maşallah..
tam kıvam düşmüş maşallah..
Tesekkur ederim saolun :)
Suanki hali gayet hosuma gitti belki ileride bi yarim cm daha dusebilir tabi bukadarida beni tatmin etti 😊
Hayirli olsun nivitec yazmizsiniz yanlis olmus galiba novitec olcakti bende novitec in powerjet 2 chip boxunu ve novitec eibach spacer kullaniyorum.spacerlar eibach uretimi sanirim yaylarda oyleyse novitec iyi marka super ve 4 cm yay sadece bu markada var.sk performans distribitorlugunde satiliyo fiyatida cok uygun sanirim guzel olmus gule gule.kullanin.bide t jet sport marspiyeli ve abarth spoyleriyle baya guzel olur
Jant lastik ebatları nedir ? Hayırlı olsun yakışmış.
Hayirli olsun nivitec yazmizsiniz yanlis olmus galiba novitec olcakti bende novitec in powerjet 2 chip boxunu ve novitec eibach spacer kullaniyorum.spacerlar eibach uretimi sanirim yaylarda oyleyse novitec iyi marka super ve 4 cm yay sadece bu markada var.sk performans distribitorlugunde satiliyo fiyatida cok uygun sanirim guzel olmus gule gule.kullanin.bide t jet sport marspiyeli ve abarth spoyleriyle baya guzel olur
Evet yazim hatasi olmus simdi duzeltme yapicam dogru bilgilendirmek lazim :) ben sahsen bukadar dusucegini beklememistim aslinda sonuctan memnunum 😊 eklimda suanda marspiyel var butce yettikce artik 😊😊 tesekkur ediyorum ayrica :)
Jant lastik ebatları nedir ? Hayırlı olsun yakışmış.
Tesekkur ederim saolun :) orjinal jant lastik 185 65 15 saldo :)
byadrenalin
07/12/2014, 21:36
Bence de on numara olmuş. Acaba ben aynı yayları benim 16 jant 50 yanak lastiğe taksam nasıl duracak :) Yazın bende bundan alıp takayım :)
Bence de on numara olmuş. Acaba ben aynı yayları benim 16 jant 50 yanak lastiğe taksam nasıl duracak :) Yazın bende bundan alıp takayım :)
Baskan suan indirim vardi bende pek acele etmiycektim ama indirimide kacirmak istemedim sisli,de bu tuningci pesin fiyati birazdaha uygun yerinden alirsan yol tutusunda gercekten fark hissettim kinforda aZda olsa eksilme var fakat gorunum yol tutusu konusunda tatmin etti beni :)
byadrenalin
07/12/2014, 21:47
Konforda eksilme nasıl peki tam olarak ? Yani çukurlara kütük gibi mi giriyorsun ? Araba esnemiyor mu ? Çok mu ses yapıyor ön takım vs. Tam olarak nasıl tarif edebilirsin. Fiyatı ne kadardı ki yayların ? Sökme takma vs. kaça mal oldu ?
yaylar tam tadında güle güle kullanın.
Konforda eksilme nasıl peki tam olarak ? Yani çukurlara kütük gibi mi giriyorsun ? Araba esnemiyor mu ? Çok mu ses yapıyor ön takım vs. Tam olarak nasıl tarif edebilirsin. Fiyatı ne kadardı ki yayların ? Sökme takma vs. kaça mal oldu ?
225+80 tl aldigim fiyat ve montaj fiyati cukurlara cok sert girdigimde ozellikle denedim bunu evet ses yapiyor azda olsa pek yaylanmiyor arac diyebilirim sebebi ise yaylarin orj yaya gore daha sert olusu sanirim ama normal sartlarda kasislerde ufak tefek tumseklerde cukurlarda kesinlikle vuruntu veya ses guruldu yok yol tutusu dersen ben o konuda gercekten cok memnun kaldim ozellikle virajlarda ani donuslerde 😄
yaylar tam tadında güle güle kullanın.
Tesekkur ederim dostum 😊
Tesekkur ederim saolun :) orjinal jant lastik 185 65 15 saldo :)
Vallaha iyiymiş ya. Benim de tek eksiğim yaydı. Ama 185 65 15 ebatlarında nasıl olur diye tereddütlerim vardı. Bu çok iyi örnek oldu benim için. Yaza yaylancaz artık Çağatayyy :D
Vallaha iyiymiş ya. Benim de tek eksiğim yaydı. Ama 185 65 15 ebatlarında nasıl olur diye tereddütlerim vardı. Bu çok iyi örnek oldu benim için. Yaza yaylancaz artık Çağatayyy :D
Butce suan sadece yaylara yetiyordu valla oyuzden sadece yay taktim benimde tereddutlerim vardi orneginide cok aradim fakat bulamadim bu olculerde yay kullanan beklemekte istemedim. Ve gozleri karartip taktirdim yaylari sonuc gayet iyi 😊😊
Berkantonlu
07/12/2014, 22:30
hayırlı olsun kardeşim güle güle bas :D
hayırlı olsun kardeşim güle güle bas :D
Eyvalla kanka herturluu 😄😄😄
byadrenalin
08/12/2014, 10:28
Fiyat iyiymiş ya :) Yaz başı yazlık jant lastiklerime geçince bende bundan alıp takayım bari :) Aynen Saldıray beraber yaylanıyoruz yaz başı. İki tane alınca indirime getiririz hem fiyatı :D