Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarım polen filtresi
EMRE ALTINOK
07/12/2014, 10:39
Selam forum, şu polen filtresinin kolayca çıkarılıp kolayca takılamaması sorunu üzerinde biraz düşündüm.Arkadaşların "ittim,büktüm,tıktım" vb. sorunlarına karşı şu filtreyi normal şekilde yerine taksak, gitmediği noktayı kalemle işaretleyip boydan boya T BIÇAĞIYLA kesip kesilen yere bant çekip kalan kısmını takıp yolumuza devam etsek acep nasıl olur? Filtreyi değiştirme zamanım geldi.Yeni bir tane alıp deneyeceğim.. ;-)
Berkantonlu
07/12/2014, 23:00
zamanında bizimde düşündüğümüz ama mantıken filtrenin görevini kısıtlayacak bir uygulama olacağından yapmadığımız bir durum :D
Ziyaretci046
07/12/2014, 23:16
Klima filtresini iyi bir filtre alirsaniz montajinda bir problem olmaz ikiye bölmek iyi değil bu sefer hava geçmez
Berkantonlu
07/12/2014, 23:20
polen filtresi fiatın bize yaptığı en büyük şakalardan birisi :D arkadaş böyle bir düzenek olurmuuu ben eski bazı fiatlarda aynı hava filtresini plastik çerçeveye monte edip o şekilde yuvasına oturtulan biçimde görmüştüm öyle yapsalarmış keşke
Polen filtresi torpidonun altında sökerken raahtça sökülebiliyor ama geri yenisi takması tam bir işkenceye dönüşebiliyor maalesef.............
filtreyi elinize alın topak yapın ( kağıt ise ) geri yerine düzeliyorsa iyidir. değilse bildiğin kağıttır bi işe yaramaz ;) karbon diye çaktıklarıda karbon değil valeonun falan karbonlusunu almayın. normal karbonu parçalayınca içinden kurşun kalem ucu gibi kücük kücük kömürler çıkar. piyasa full çakma ama
sakinkaradas
22/02/2015, 11:11
bu konuya dair YouTube da bi video vardı.ve çok pratik bi şekilde degisiyor
Honor COOPER
22/02/2015, 12:11
Mitsubishi asx aracımda polen filtresi değişimi 5 yaşında bir çocuğun bile yapabileceği basitlikteydi.
polen filtresi fiatın bize yaptığı en büyük şakalardan birisi :D arkadaş böyle bir düzenek olurmuuu ben eski bazı fiatlarda aynı hava filtresini plastik çerçeveye monte edip o şekilde yuvasına oturtulan biçimde görmüştüm öyle yapsalarmış keşke
Grandenin sol far ampullerini değiştirmeyi gör bir de berkant :(
demedimmi
23/02/2015, 13:03
https://www.youtube.com/watch?v=06HwCqjlNBU
videosu
Videoda kolay değiştirmiş adam benimkine bir bakayım.. Benimde o sağ taraftaki keçe düşüp duruyor kaç kere elimle tutturdum ama nafile yine en ufak ayak değmesi ile birlikte düşüyor.