Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor yay hakkinda ?
Selam arkadaslar
2012. Model evo aracima 15 inc orjinal jant ve lastik dahilinde spor yay takmak istiyorum 3.5 cm apexi marka yay fiyat olarak uygun geldigi icin tercih ettim fakat hos bir goruntu saglarmi 15 jant ve lastikle bilgilerinizi paylasirmisiniz bu konuda
byadrenalin
04/12/2014, 12:23
Çamurluk arasını yeterince kapatmayabilir ama güzel durakcaktır yine de.
Çamurluk arasını yeterince kapatmayabilir ama güzel durakcaktır yine de.
5cm dusundum aslinda fakat bu sefer lastigin camurluga veya aracin altinin surtmesinden cekindim diyebilirim
Ayrica apexi marka bu da dusunduruyo beni 😊😊
Sent my iPhone using
Yokmu baska bilgi sahibi veya bahsettigim markayi kullanan arkaslar 😊
My life
Guncel diyelim 😊😊
Tepetaklak ile gonderildi :)
Berkantonlu
04/12/2014, 22:08
Guncel diyelim 😊😊
Bırak bu işleri ortak :D
Yok kanka bozdum kafayii indiricem assagi 😄😄
O markanin orj iyi olani apex tir apexi degil em buyuk risk yayin zamanla bozulmasidir konforuda en az bozan yay eibach prokit 35 mm dir ama 15 inc janlari 17 ye cevirirseniz super olur.arladasima aldirdigim evonun orj 15 jant lastigini lastikciye verip sifir abarth jant lastik aldik onada yay lazim simdi bide bodykit
Berkantonlu
04/12/2014, 23:04
Yok kanka bozdum kafayii indiricem assagi 😄😄
hahahahah
hahahahah
😄😄
ehveniser
10/12/2014, 22:48
Apexi marka yay sakın tercih etmeyin.İnşaat demirinden farkı yoktur,mühendislik asla bulamazsınız.
Şu anki aracımda Apex Clio 2.0 Rs yayları mevcut.Orijinal Apex zaten serttir.
Aracın karakterini ve kaderini tamamen değiştirdi diyebilirim.İnanılmaz bir fark görüyorum aracımda.Spor yay bundan sonraki araçlarımda da kesin uygulayacağım bir modifiye,ancak mühendislik ile tasarlanmış yaylar harici kullanmam bile asla.
Mysteri0us
16/12/2014, 10:40
Eibach eyidir. :)
Apexi değil APEX olursa 10 numara olur apexi çakmadır :) APEX olmazsa eibach iyidir. H&R istediğiniz gibi 10 numara düşürür ama konfor sıfırdır düz yolda bile sekerek gidersiniz.
Mysteri0us
16/12/2014, 11:43
Apexi değil APEX olursa 10 numara olur apexi çakmadır :) APEX olmazsa eibach iyidir. H&R istediğiniz gibi 10 numara düşürür ama konfor sıfırdır düz yolda bile sekerek gidersiniz.
sen sus sen ne bilicen :)
sen sus sen ne bilicen :)
Abi yayların hepsini arkadaşların araçlarında test etme şansı buldum oradan tecrübeliyim biraz bu konularda :)
Mysteri0us
16/12/2014, 11:52
Abi yayların hepsini arkadaşların araçlarında test etme şansı buldum oradan tecrübeliyim biraz bu konularda :)
İyi bakalım oyle olsun :)