Orijinalini görmek için tıklayınız : Torpidonun içindeki bölmeli kısmı nerde bulabilirim?
ykaya1983
03/12/2014, 20:42
Arkadaşlar benim aracımda torpidonun iç kısmında üst tarafta evrak koymak için yer alan bölmeli kısmı benden önceki sahibi sökmüş.Bu parçayı nereden bulabilirim.Çıkmacılara uğrayan bu parçayı bulabilecek biri var mı?
erenemre
03/12/2014, 23:05
dostum bence hiç para verme bu güne kadar doğru dürüst hiçbir evrak yada dosyayı tuttuğunu görmedim torpido kapağını açmamla direk düşüyorlar ben orayı aracı aldığımdan beri boş tutuyorum
erenemre nin dediği gibi tamamen gereksiz bişey ne koysanız açıldığı gibi yerde :)
ykaya1983
04/12/2014, 12:26
Doğru söylüyorunuz aslında arkadaşlar.Fakat o kısım olmadığı için torpida söküldüğünde direk aracın içerideki iç aksamları görünüyor.Bir de torpida ışığı herhalde buna bağlı ki kablolar boşta duruyor.
tosturuk
05/12/2014, 15:51
Doğru söylüyorunuz aslında arkadaşlar.Fakat o kısım olmadığı için torpida söküldüğünde direk aracın içerideki iç aksamları görünüyor.Bir de torpida ışığı herhalde buna bağlı ki kablolar boşta duruyor.
Bizim araçlarda torpidoda ışık yok diye biliyordum sizde var mı ?
Bizim araçlarda torpidoda ışık yok diye biliyordum sizde var mı ?
Ah hocam siz de benim gibi mağdur active'çilerdensiniz.kaç model?
Bu arada yeni kasa poloda da torpido ışığı olmadığını belirteyim :)
Sent my iPhone using
erosistanbul
07/12/2014, 00:32
böyle birşey düşünürsen yardımcı olurum. kendi eserimdir.
https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/28024-kullanisli-torpido-gozu.html