PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat ibiza test surusu gozlemler ;

Arrest
30/11/2014, 21:19
Bugun 1.2 dsg ibiza kullandik , asiri yagmurdan dolayi yol tutusu hakkinda deneme yapamadim. Aracin ic plastik ve gogus kalitesi puntolardan kaliteli. Gorus acisi on direkler daha surucuyu yormayacak sekilde yapilmis. Teyp cc klima paneli cok daha basarili.

1.2 105 hp motor gayet iyi performans veriyor. Tjet kadar iyi.

Fr pakette led far ve stoplar can alici. arac cok sade ve spor

Tek eksisi sanirim ic hacim cok az kucuk.

Fiyatlar ise gp ye cok yakin. Tercih edilebilir bir otomobil

halils2
30/11/2014, 21:43
Yağmurda deneyeydin yol tutuşunu :) daha iyi olurdu.

Arrest
30/11/2014, 22:15
Yağmurda deneyeydin yol tutuşunu :) daha iyi olurdu.
Abi elalemin mali bisey falan olur mazallah

erenemre
30/11/2014, 22:29
3 ay önce bende kullanma fırsatı bulmuştum içinin darlığı haricinde gayet güzel bir araç ama içi gerçekten çok dar ve kasvetli 1,75 boyum var ve minyon tipli olmama rağmen on konsol ve direksiyon sanki üzerimde gibi gidiyordum koltuğu arkaya çektiğimde bu kezde arkada biri oturuyorsa diz mesafesi sıfıra iniyor.

SteinGP
30/11/2014, 22:33
3 ay önce bende kullanma fırsatı bulmuştum içinin darlığı haricinde gayet güzel bir araç ama içi gerçekten çok dar ve kasvetli 1,75 boyum var ve minyon tipli olmama rağmen on konsol ve direksiyon sanki üzerimde gibi gidiyordum koltuğu arkaya çektiğimde bu kezde arkada biri oturuyorsa diz mesafesi sıfıra iniyor.

:surprise::surprise::surprise::surprise:

erenemre
30/11/2014, 22:37

hatalı birşey mi yazdım ? sayın modum , iç darlığı haricinde gayet iyi bir araç iç trimler punto dan çok daha kaliteli

SteinGP
30/11/2014, 22:40
hatalı birşey mi yazdım ? sayın modum , iç darlığı haricinde gayet iyi bir araç iç trimler punto dan çok daha kaliteli

Alışık değilim vallahi şaşırdım.

femoli
30/11/2014, 22:44

:D ulen can

Ben pek begenmedin cekis olarak 1.4 denemek isterdim oda yok dediler :) satici bayan daha bi guzeldi aslinda ben onunla ilgilendim :D isin ozu audi a3 sedan ambiante diyorum :)

"I phone araciligi ile gonderildi"

SteinGP
30/11/2014, 22:47
:D ulen can

Ben pek begenmedin cekis olarak 1.4 denemek isterdim oda yok dediler :) satici bayan daha bi guzeldi aslinda ben onunla ilgilendim :D isin ozu audi a3 sedan ambiante diyorum :)

Cidden dar araba abi :D Hayatımda ilk defa erenemre'yle aynı fikirdeyim. Yol tutuşu filan 10 numaradır ben çok keyif alıyordum kullanmaktan.

A3 Sedan Ambiante'yi görüyorum ve büyütüyorum Golf GTI.

mrbleeeed
30/11/2014, 22:52
arka taraf özellikle dar ve ben sizin kadar sevmedim malzeme kalitesini. VW polo'yu deneyin derim. malzeme kalitesi C sınıfına yaklaşmış. DSG vardı deneme aracında ve ilk defa DSG şanzımanı test ettim, resmen vites geçişlerinde lag yok, ben hissedemedim.
+ belki eski aracım sebebiyle öyle oldu ama acayip ferah buldum poloyu

SaLDo
30/11/2014, 22:52
İbiza iyi araba. Ben kasa olarak sevemedim.

Arrest
30/11/2014, 23:28
Aaah cansum ahhh ahahaha

tayfux
30/11/2014, 23:30
2 arkadaşım da mevcut ve inanılmaz memnunlar..

slmcnsl
30/11/2014, 23:32
ibiza iyi araba bence de. sinifimizn iddali araçlarindan.
bana fazla dar gelmedi kullanirken ama fazla uzun değilim ondan olabilir.
malzeme kalitesi bizim puntolardan bi tık daha iyi gibi.

byadrenalin
30/11/2014, 23:33
İçi her ne kadar dar görünse de bagaj hacmi Punto dan oldukça geniş. Ayrıca ön göğüs bence çokta başarılı sayılmaz. Bana itici geliyor açıkcası. Ama direksiyonuna hastayım :)

femoli
30/11/2014, 23:34
Cidden dar araba abi :D Hayatımda ilk defa erenemre'yle aynı fikirdeyim. Yol tutuşu filan 10 numaradır ben çok keyif alıyordum kullanmaktan.

Yok can bir ara kafayi bozdum ipin ucundan dondum sato zorla cekistire cekistire cikardi disariya . Kesinlikle beni al diye yalvariyordu ellerinde 2013 ambia vardi led far multimedia kisacaci tam benim arabamdi gogusun icinden ekran cikiyor 98 binliraydi 1.6 dsg renk gri bak suan bile ellerim titriyor :D

Arrest
30/11/2014, 23:46
Yok can bir ara kafayi bozdum ipin ucundan dondum sato zorla cekistire cekistire cikardi disariya . Kesinlikle beni al diye yalvariyordu ellerinde 2013 ambia vardi led far multimedia kisacaci tam benim arabamdi gogusun icinden ekran cikiyor 98 binliraydi 1.6 dsg renk gri bak suan bile ellerim titriyor :D

Birde baktik led farlar.. Aman tanrim bunu almaliyiz dedik.

halils2
30/11/2014, 23:50
Abi elalemin mali bisey falan olur mazallah

Sen de haklısın. Eski puntocu bir kardeşimiz aldı 1.4 85hp ön sağa bindim , araba : aşağı in ben sana göre değilim dedi resmen. Çok dar(bana göre tabi). Zaten içi altı kaplı da olsa ondan sonrası benim için önemli değil.

Arrest
30/11/2014, 23:52
Sen de haklısın. Eski puntocu bir kardeşimiz aldı 1.4 85hp ön sağa bindim , araba : aşağı in ben sana göre değilim dedi resmen. Çok dar(bana göre tabi). Zaten içi altı kaplı da olsa ondan sonrası benim için önemli değil.
Abi surucu tarafina o kadar alismisizki , puntonun sagi bile bana dar geliyo

halils2
01/12/2014, 00:07
Abi surucu tarafina o kadar alismisizki , puntonun sagi bile bana dar geliyo

Sana e 200 merso bile dar gelir 2 dönüm yayılırsan :). Normal oturma pozisyonuna göre cidden çok dar. Lineanın gözünü seveyim. Minyon tipliler arkada bacak bacak üztüne gidiyor vallaha

Arrest
01/12/2014, 00:08
Sana e 200 merso bile dar gelir 2 dönüm yayılırsan :). Normal oturma pozisyonuna göre cidden çok dar. Lineanın gözünü seveyim. Minyon tipliler arkada bacak bacak üztüne gidiyor vallaha
Pesin veren , veresiye veren oturusuna gore pesin veren gibi oturuom

erenemre
01/12/2014, 00:40

punto ile ilgili bazı yorumlarda da benimle aynı fikirde olduğun zamanlar vardı bu kadar abartma bence neyse ben bugün b sınıfı bir araç alacak olsam alacağım tek araç fiesta titanium dur dış tasarım olsun , içi , yol tutuşu ve donanımı herşeyiyle dolu dolu bir araç elbette bazı kusurları var ancak yinede b nin en iyisi bana göre.C sınıfı içinse guiletta ve volvo c30 derim.

Arrest
01/12/2014, 01:16
punto ile ilgili bazı yorumlarda da benimle aynı fikirde olduğun zamanlar vardı bu kadar abartma bence neyse ben bugün b sınıfı bir araç alacak olsam alacağım tek araç fiesta titanium dur dış tasarım olsun , içi , yol tutuşu ve donanımı herşeyiyle dolu dolu bir araç elbette bazı kusurları var ancak yinede b nin en iyisi bana göre.C sınıfı içinse guiletta ve volvo c30 derim.
Sacmalama ya ford fiesta ile ibizayi kardilastirirsan ibiza her turlu fark atar bence. Fr paket on tik ustte. Led far ve stoplar yeterli...

SteinGP
01/12/2014, 02:27
500L var piyasadaki en iyi araba

erenemre
01/12/2014, 19:40
Sacmalama ya ford fiesta ile ibizayi kardilastirirsan ibiza her turlu fark atar bence. Fr paket on tik ustte. Led far ve stoplar yeterli...

sana göre fark atar oda sana göredir bana göre ibiza nın fark atacak bir yanı yok herşey led far dan ibaret sanıyorsan git sanayiye taktır ganimetle satıyorlar fiesta nın içi ibiza ya göre çok daha ferah ve şık , yol tutuş ve direksiyon hissi bence ibiza ya 10 çeker led farla olmuyor bu işler bir bakalım bir şu ibiza nın çirkin kokpitine birde fiesta nınkine

ibiza 2014 iç mekan
https://i.hizliresim.com/04j5NB.jpg

fiesta 2014 iç mekan
https://i.hizliresim.com/BRmB0g.jpg

marineros
01/12/2014, 22:45
Konuya müdahele etmek istemem ama fiesta nın konsolu gerçekten şıkmış.bir dahaki aracımı ford dan (focus)yana kullanmayı düşünüyorum.kullanmadım ama yere sağlam basan araçlara benziyorlar

zahirbaba
01/12/2014, 22:50
ibiza 1.2 ile tjeti kıyaslamak biraz şaka gibi olmuş. arada dağlar var performans olarak

takres
02/12/2014, 00:10
Konuya müdahele etmek istemem ama fiesta nın konsolu gerçekten şıkmış.bir dahaki aracımı ford dan (focus)yana kullanmayı düşünüyorum.kullanmadım ama yere sağlam basan araçlara benziyorlar

Focus 3 kesinlikle tavsiye ederim. 2 sene kullandım. Çok keyifli araçtır.