PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : El atabilecek bilgili arkadaslarimiz ?

nickkotin35
29/11/2014, 05:59
Arkadaslar ses sistemleri konusunda en ufak bir bilgim yok en yakin arkadasim bile ses tesisati muhabbeti yuzunden kazik atmaya calisti tanidigimiymis neymis diyerekten bozuk makinalari benim arabaya itelemeye calisti.Boyle bi donem gecirdikten sonra ilk basta yapmam gerekeni simdi yapiyorum, benim 1.500 TL gibi bir butcem var aracim 2008 model GRANDE PUNTO 1.4 fire. Dinledigim muzik tarzi psikolojime gore degisiyor ama genellikle bass icerikli sarkilar dinliyorum. Bagajdan feragat edebilirim. Sizden istegim lutfen benim ne almam gerektigi konusunda yardimci olun. Hic bir hoparlor subwoofer vs. ile ilgili bilgim yok. Herkese danisarak aklimda kalan kisim 0 set yapma temiz 2. el yap daha guzel olsun gibisindendi.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurlerimi iletiyorum:X.

Barbaros Ak.

mrbleeeed
29/11/2014, 06:35
evinizde salona ses yalıtımı yaptırın.
5+1 alın ve odanın her köşesine koyun.
bir de fena olmayan hd bir tv.

1500 liraları araçta ses tertibatına harcamak saçmalık.

kişisel algılamayın.

nickkotin35
29/11/2014, 08:40
Kişisel görüşünüz İbrahim bey SAYGI duyarım ama fikrinizin pek yardımcı olduğu söylenemez, yine de sağ olun.

ozkan 09
29/11/2014, 11:27
Sana mono + stero anfi 2 takim mid 1 takim. Pioneer oval 1 adet 38 cm.veya 30 cm.2 adet sobwoofer baglariz istediigin sesi alirsin yeter sana

tepe taklak tan gönderildi .. :)

henky
29/11/2014, 11:41
Arkadaslar ses sistemleri konusunda en ufak bir bilgim yok en yakin arkadasim bile ses tesisati muhabbeti yuzunden kazik atmaya calisti tanidigimiymis neymis diyerekten bozuk makinalari benim arabaya itelemeye calisti.Boyle bi donem gecirdikten sonra ilk basta yapmam gerekeni simdi yapiyorum, benim 1.500 TL gibi bir butcem var aracim 2008 model GRANDE PUNTO 1.4 fire. Dinledigim muzik tarzi psikolojime gore degisiyor ama genellikle bass icerikli sarkilar dinliyorum. Bagajdan feragat edebilirim. Sizden istegim lutfen benim ne almam gerektigi konusunda yardimci olun. Hic bir hoparlor subwoofer vs. ile ilgili bilgim yok. Herkese danisarak aklimda kalan kisim 0 set yapma temiz 2. el yap daha guzel olsun gibisindendi.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurlerimi iletiyorum:X.

Barbaros Ak.

5 kanal bi amfi 30 cm bass 2 oval hoparlör 1 takım mid ve bütce yetersede arka kapılara teyp çıkışından beslenen 2 koaxiel hoparlör bağlat ne istersen onu dinle aşırı olur diye bu sistemi kurmadım şimdi pişmanım

nickkotin35
29/11/2014, 11:51
5 kanal bi amfi 30 cm bass 2 oval hoparlör 1 takım mid ve bütce yetersede arka kapılara teyp çıkışından beslenen 2 koaxiel hoparlör bağlat ne istersen onu dinle aşırı olur diye bu sistemi kurmadım şimdi pişmanım
Ilginiz icin cok tesekkur ederim tam olarak marka da yardimci olma seceneginiz var midir ?

nickkotin35
29/11/2014, 11:52
Sana mono + stero anfi 2 takim mid 1 takim. Pioneer oval 1 adet 38 cm.veya 30 cm.2 adet sobwoofer baglariz istediigin sesi alirsin yeter sana

Ozkan abi adamsin :). Butun herkes bi fikrini yazsin bakalim ortaya ne cikacak :X

ozkan 09
29/11/2014, 13:05
@henky Arkadasında dedıgı gıbı 5 kanal anfı 30 cm bas 1 takım oval ve mıd ısını gorur ama ben yogun bas ıstıyorum ortalıgı sallıcam dersen mono ve stero anfi saglam kalıtelı bır bas orta ses ıcınde 2 takım oval yada mid baglıcaksın kapılardakı orjınal kalıcak he butcemı zorlarım dersende kapılarada mıd bgalıcaksın arkaya pandızot yaptırcaksın bakıcaksın keyfıne :)

nickkotin35
29/11/2014, 13:05
Sanirim fazla bilgili arkadas yok forumda :D

nickkotin35
29/11/2014, 13:06
@henky Arkadasında dedıgı gıbı 5 kanal anfı 30 cm bas 1 takım oval ve mıd ısını gorur ama ben yogun bas ıstıyorum ortalıgı sallıcam dersen mono ve stero anfi saglam kalıtelı bır bas orta ses ıcınde 2 takım oval yada mid baglıcaksın kapılardakı orjınal kalıcak he butcemı zorlarım dersende kapılarada mıd bgalıcaksın arkaya pandızot yaptırcaksın bakıcaksın keyfıne :)

Senin verdigin liste de ki sistem sallamaya yeter mi ortaligi abi ? :)

ozkan 09
29/11/2014, 13:13
Senin verdigin liste de ki sistem sallamaya yeter mi ortaligi abi ? :)

Fazla olmasada yeter :) ama mono sart bunu unutma :D monosuz olmaz sallama sana attıgım lıstede 5 kanallı anfı sana yeter dıye ama sallıcam ılla ben dersen mono sart :D

nickkotin35
29/11/2014, 13:45
Yazdim aklima abicim sagolasin. Yok mu baska fikir verebilecek arkadas ?

arenas
29/11/2014, 15:28
Hangi tesisatı yaparsan yap ama önce iyi bi yalıtım yaptır,sonra basları teneke gibi duyarsın.araba zangırdamaya başlar

Sent my iPhone using

nickkotin35
29/11/2014, 16:05
Hangi tesisatı yaparsan yap ama önce iyi bi yalıtım yaptır,sonra basları teneke gibi duyarsın.araba zangırdamaya başlar

Sent my iPhone using
Yalitim derken hocam nereye ?

arenas
29/11/2014, 16:12
Kapı içlerindeki ve bagaj kapağındaki boşluklara

Sent my iPhone using

ozkan 09
29/11/2014, 21:46
Yalitim.olsada teneke gibj zirildiyor arac bende.yalitimli ama.hala zirilti var :)

nickkotin35
30/11/2014, 03:38
Kapı içlerindeki ve bagaj kapağındaki boşluklara

Sent my iPhone using

Dediginiz mantikli hocam ses sistemini yaptirdiktan sonra planlarima ekldim :)

nickkotin35
30/11/2014, 03:39
Yalitim.olsada teneke gibj zirildiyor arac bende.yalitimli ama.hala zirilti var :)

2 tane 38 lik var abi arabayi komple yalitim yapsan gen zirildar o :D

SaLDo
30/11/2014, 03:47
evinizde salona ses yalıtımı yaptırın.
5+1 alın ve odanın her köşesine koyun.
bir de fena olmayan hd bir tv.

1500 liraları araçta ses tertibatına harcamak saçmalık.

kişisel algılamayın.

Araca takılan tesisat ömürlüktür. Arabanı satarken çıkar al. Yenisine tak. Olmadı dediğin gibi git evine monte et :)

nickkotin35
30/11/2014, 04:21
Araca takılan tesisat ömürlüktür. Arabanı satarken çıkar al. Yenisine tak. Olmadı dediğin gibi git evine monte et :)

Aynen oyle hocam. Sizin onerileriniz var midir tesisat konusunda ? Ozelden bekliyorum onerilerinizi :X