PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön cam kırıldı kaça yaptırılır ?

cucuko
28/11/2014, 22:12
slm, sabah kalktım baktım ön cama bir şey atmışlar veya vurmuşlar cam tam ortadan yuvarlak kırık şu anda... Yarın yaptıracağım , orijinal cam fiyatı nedir acaba ?

Mert34
28/11/2014, 22:37
fiyatını tam olarak bilmiyorum ama değişimde dikkatli olun orjinal diye yerli cam takmaya çalışıyorlar forumda çok konu var bu konuda

cucuko
28/11/2014, 22:56
valla, bir arkadaş fiat servise sormuş 850 tl + 60 tl yapıştırıcı demişler... Bu mümkün mü ? ..Arabaya taş atanı ve sülalesini şehvetle bir kere daha anmaktan kendimi alıkoyamıyorum... Umarım tez zamanda hakettiği müstehakını bulur...İnsan müsvetteleri !

Mert34
29/11/2014, 02:01
evet o civarda duydum bende kaskonuz değişebilir hakkınız varsa

mrbleeeed
29/11/2014, 02:14
kasko varsa senelik 1 sefer ücretsiz cam değişimi oluyor genelde

cucuko
29/11/2014, 04:04
maalesef kaskom yok :-(

cucuko
29/11/2014, 04:07
en azından güzel bir cam ve iyi bir işçilik bulabilsem , İstanbul Kadıköy yakasındayım ama avrupa yakasına da giderim....

Beni korkutan rüzgar sesi ve camın kendini kasması .Bir seferinde toyota aracıma takılan cam bir gün sonra çatlamıştı.

Akşam park et sabah kalk cam kırık ...Mahalle de güya nezih bir semt.

Mert34
29/11/2014, 04:47
serviste orjinal camı taktırın derim garantiniz olmuş olur belirtmeseler de tüketici hakları gereği her malın garanti süresi var verdiğiniz paranın hakkını almış olursunuz. ama şuan kasko yaptırmanızı tavsiye ederim uzun vadede kendinizi sağlama almış olursunuz hemde cam için orta yol bulunur ya değişim hakkı yada büyük kısmı kasko karşılar siz hasarsızlık için küçük bir pay ödersiniz her türlü kara geçersiniz.

mrbleeeed
29/11/2014, 06:37
uygun fiyat verilirse kasko yaptırıp 1 hafta bekleyin, sonra cam kırıldı deyin.
hem cam masrafı aradan çıkar hem de 1 sene kaskolu gezersiniz.

fotobelit
29/11/2014, 13:33
Öncelikle geçmiş olsun...Yan sanayi herşey dahil 250 liraya birader taktırdı..Orjinal Fiat logolu..Hiçbir sıkıntı yok..Bence orjinal parçalar serviste nasıl pahalıysa,camıda aynı şekilde..Ben orjinal ile arasında fark görmedim..

cucuko
30/11/2014, 01:17
Öncelikle geçmiş olsun...Yan sanayi herşey dahil 250 liraya birader taktırdı..Orjinal Fiat logolu..Hiçbir sıkıntı yok..Bence orjinal parçalar serviste nasıl pahalıysa,camıda aynı şekilde..Ben orjinal ile arasında fark görmedim..

Aynısı ben de taktırdım, Fiat logosu var altta toscam mı öyle bir şey yazıyor... 250 tl aldılar. Bakalım rüzgar yağmur alacak mı içeri , yardımlara tşk ler.
Ayrıca cam taktırmak isteyenlere tavsiye edebilirim takan ustayı , temiz ve itinalı takıyor.Fiyatı uygun.

Not : Olimpia cam 200 tl ye ve 220 tl takan buldum ayrıca ihtiyacı olanalra tlf verebilirim. Yardımcı olanlara tşk ederim :worthy00:

mehmet mehmet
01/12/2014, 00:20
Olimpia camı arkadaş Mıtsubishi Lancere taktırdı.3 aydır kullanıyor.Memnun ve sıkıntı olamdığını söyledi.İçiniz rahat olsun

tosturuk
05/12/2014, 15:49
Aynı olay benimde başıma gelmişti kaskodan yaptırmıştım fiat yetkili servis bize gelişi 600 lita demişti camın birde macunu var önun içinde ayrı ücret alırız hepsine 800 tl ödersin demişti %15 ini benim karşılayacagım için bende sigortanın anlaşmalı yerine gittim pişmanım kesinlikle orjinal yaptır orjinal cam buğuyu daha az yapar dalgalanma olmaz