Orijinalini görmek için tıklayınız : Karartılmış far ve Fun jant
amoleddarkness
26/11/2014, 11:58
Herkese merhaba, Bir çift Karartılmış grande punto Farı ve Bir Takım Punto Fun jantı arıyorum (linea emotion jantı olarakta geçiyor) yardımcı olabilecek birileri varmıdır şimdiden teşekkür ederim. (not:elimde orjinal punto farı var karartılmış farından sıkılanlarla takasta yapabilirim :D)
linea emotion jantının bijon aralığı aynı değil funla, uymaz. aklınızda bulunsun :)
amoleddarkness
26/11/2014, 20:07
Linea jantinin bijon aralığı 4x100 değil mi
ozkan 09
26/11/2014, 20:15
4*98 olması lazım linea nın :)
300 liraya sıfır Tyc marka karartılmış far bulabilirsin parçacılarda.
Sent my iPhone using
4*98 olması lazım linea nın :)
+1283
amoleddarkness
26/11/2014, 20:43
Çok sağolun ikinci el bulursam almayı planlıyorum. Bu orjinal farları nerede karartabiliriz far açılacağı için buhar yaparmi daha sonra?
far kuruduktan sonra kapatılırsa yapmaz.silikonunun çok iyi çekilmesi lazım.
amoleddarkness
26/11/2014, 22:00
Ne kadara mal olur acaba bilgilendirirseniz sevinirim :D
Ne kadara mal olur acaba bilgilendirirseniz sevinirim :D
uygulamayı yapan yer bilmiyorum açıkçası :/
amoleddarkness
26/11/2014, 22:10
Neyse araştırmaya basliyim ben o zaman çok teşekkür ederim :)
Ankakarada stop 2002 far karartma yapiyor benim eski stilonu farin ici deki alt zemini boyatmistim bide farlarda temizlenmisti cok guzel olmustu problemde yasamadin yapilan boya farkli sanirim
orjinal fun jantı bulman neredeyse imkansız gibi. servisten istemen lağzım onunda fiyatı seni üzer...
İstanbul un neresindesin bilmiyorum ama Avcılar da far filmi yaptırabilirsin. Oda 40 tl ön farlar için.
İstanbul un neresindesin bilmiyorum ama Avcılar da far filmi yaptırabilirsin. Oda 40 tl ön farlar için.
40 mı? malzeme 5 liralık bile değil.Çokmuş cidden
film görüşü kısıtlıyor malesef...:/
Serviste 900 küsürdü fun jant takımı en son sorduğumda
Sent my iPhone using
amoleddarkness
27/11/2014, 22:49
Peki bu çıkma linea janti alsam uyduramazmiyiz bizim araçlara 600 lira civarı internette
amoleddarkness
27/11/2014, 22:51
Aksaray'da 100 cm folyo 10 TL biraz ugrasla kendin kaplayabilirsin 40 TL çok. Hem benim isteğim içten karartma funlardaki gibi olmasını istiyorum
Peki bu çıkma linea janti alsam uyduramazmiyiz bizim araçlara 600 lira civarı internette
Flanş mlanş bir şekilde olur ama ben hiç tavsiye etmem. Yürüyen aksam önemli bir unsur. 4x100 alıp rahat rahat gezerdim ben olsam.
amoleddarkness
28/11/2014, 00:07
Flanş mlanş bir şekilde olur ama ben hiç tavsiye etmem. Yürüyen aksam önemli bir unsur. 4x100 alıp rahat rahat gezerdim ben olsam.
Sanırım sıfırını alacağım çok teşekkür ederim bilgi için
amoleddarkness
28/11/2014, 00:18
Serviste 900 küsürdü fun jant takımı en son sorduğumda
Sent my iPhone using
Hocam hangi serviste acaba bilgi verirseniz sevinirim
Deha otoda sormuştum
Sent my iPhone using
YUCEL1990
28/11/2014, 02:01
Neyse araştırmaya basliyim ben o zaman çok teşekkür ederim :)
Kerem bey merhabalar.
Aracım 2009 FIRE FUN.. Orjinal FUN jantlarım var üzerinde.. Lastik olarak da 5.ayda aldığım ve piyasanın şuan en iyi etiket değerlerine sahip lastiği 195/55/16 Good Year Efficient Grip Performance mevcut. Takım olarak 1000 liraya almıştım.. Max. 2000 km yapmışımdır.. Şimdi hoşuma giden bir jant var aklımda onu almak için çok sevdiğim fun jantlarımı gözden çıkarabilirim.. Sizin jant-lastik olarak aklınızdan geçen nasıl bir fiyat? Lastiklerim sıfırdan farksız. Jantlarımda da sürtme vb durumlar sözkonusu değildir temizdir.
caner8072
27/02/2015, 01:03
Kerem bey merhabalar.
Aracım 2009 FIRE FUN.. Orjinal FUN jantlarım var üzerinde.. Lastik olarak da 5.ayda aldığım ve piyasanın şuan en iyi etiket değerlerine sahip lastiği 195/55/16 Good Year Efficient Grip Performance mevcut. Takım olarak 1000 liraya almıştım.. Max. 2000 km yapmışımdır.. Şimdi hoşuma giden bir jant var aklımda onu almak için çok sevdiğim fun jantlarımı gözden çıkarabilirim.. Sizin jant-lastik olarak aklınızdan geçen nasıl bir fiyat? Lastiklerim sıfırdan farksız. Jantlarımda da sürtme vb durumlar sözkonusu değildir temizdir.
Bende sizin jantlara talip olabilirim resim varmı acaba