Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo orjınal sis farı ve yuvaları ..

ozkan 09
23/11/2014, 17:44
Öncelıkle hayırlı aksamlar arkadaslar . evo orjınal sis farı sag.sol ve yuvaları olmak uzere takım halinde bulabılecek oldugum yada satın alabılecek oldugum yer varmı bunla ilgili bilgisi olan arkadasların yardımını beklıyorum teşekkurler ..

Bu arada servıse gittim 680 tl dedıler vazgectimm . oyuzden sizlerden yardım beklıyorum .!

henky
23/11/2014, 18:49
Buyur hocam hangini istiyorsan onu al

Yedek Parça, Aksesuar, Donanım & Tuning > Arama Sonucu - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=Punto+evo+sis&viewType=Gallery)

ozkan 09
23/11/2014, 20:40
Buyur hocam hangini istiyorsan onu al

Yedek Parça, Aksesuar, Donanım & Tuning > Arama Sonucu - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=Punto+evo+sis&viewType=Gallery)

Eyvallah sagolasın baktım bunlara da yansanayı urun bunlar aslında pekde farketmez yansanayı yada orjınal ..

Castell
27/11/2014, 01:44
Sislerde yansanayi pek farketmiyor için rahat olsun.........

ozkan 09
27/11/2014, 11:14
Zaten orjin bulamadim.serviste uctu fiyat konusunda 680 tl dedi bende yansanayi aldim.gectjm :) ikiside ayni iso gorcek.sonuc olarak

tepe taklak tan gönderildi .. :)

ogzemre
01/12/2014, 14:08
Arkadaşlar bende 2 gün önce sıfır km punto 1.2 popstar aldım. Araçta sis farı yok. Aracın garatisini bozmadan sis farı uygulamasını nasıl gerçekleştireceğiz ??? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi zahmet yardımcı olsunlar. Sis farı olmadan aslaaa diyenlerdenim :)

ozkan 09
02/12/2014, 17:25
Arkadaşlar bende 2 gün önce sıfır km punto 1.2 popstar aldım. Araçta sis farı yok. Aracın garatisini bozmadan sis farı uygulamasını nasıl gerçekleştireceğiz ??? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi zahmet yardımcı olsunlar. Sis farı olmadan aslaaa diyenlerdenim :)

Kardeşim hayırlı ugurlu olsun .. allah hata kaza bela vermesın .. garantı kapsamında olsun dersen fiat yetkılı servıse gıdeceksin .