Orijinalini görmek için tıklayınız : Far sensörü ve beyaz ampul
punto evo 2010 model dynamic ama far sensörü yok internette 50-60 liraya satılıyor ancak montajı konusunda bilgim yok . biraz araştırdım servise taktıran varmış 75 liraya aslı nedir bilmiyorum. ayrıca siyah aracım beyaz ampul olsun istiyorum. osram blue önerenler var ancak uzunları yakınca dağılıyormuş birde açık sarı gibiymiş. philips diamond vision diyenler var sisli havalarda çok iyi değil filan diyorlar H1 VE H4 Önerisi bekliyorum
ozkancavus5916
18/11/2014, 22:56
Farlar h4 ama hic tavsiye etmem beyaz ampulleri dun cikardim oh dunya varmis philipsin almistim
Farlar h4 ama hic tavsiye etmem beyaz ampulleri dun cikardim oh dunya varmis philipsin almistim
neden acaba. philipsin beyaz biraz göstermiyor diyorlar osram daha iyi sarı olduğu için gibi yorumlar var
ozkancavus5916
19/11/2014, 00:02
Kisin yagmurda falan gorusun azalir .bende cok can attim beyaz ampul 1, 5sene once ciftine 70tl vardi 2gun oldu cikarali oh be dunya varmis
ozkancavus5916
19/11/2014, 00:09
Ama beyaz ampulde guzel duruyo yasin genc xenon bile yakisiyir
Ama beyaz ampulde guzel duruyo yasin genc xenon bile yakisiyir
abi punto kullanan herkes gençtir bence :) xenon işine girmek istemiyorum karşıdaki yada önümdeki aracın hakkına girmem ama osrama kayar gibi oluyor bu defada zaten sarı yanıyor diyorum tekrar sarı almakta istemiyorum kafam karıştı
Beyaz ampulleri ozellikle bu kis aylarinda tavsiye etmem. Kar kis yagmurda girus 0a yakin neredeyse. Sari ampul iyidir..
anladım anlaşılan osram plus alacağım sis ve farlar için . önce güvenlik peki bu far sensörü hakkında bilgisi olan varmı servis takıyormu yada internetten alırsam kime taktırırım buradaki elektrikçilerin işten anladığını sanmıyorum
Valla bilgim yok ama ben olsam uygulamalara bakar arastirir parcayi siparis eder kendim takardim. Elin yatkin ise kendin yapabilirsin boylece tasarruf ta edersin. Keyiflidir hem.
elim yatkındır da iş araba olunca tabi tecrübede olmayınca insan tedirgin oluyor bir araştırmaya koyulayım o zaman