Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım emotion mu dinamic mi..?
geocolik
17/11/2014, 01:58
Aracımı alalı 3 hafta oldu ben çok bilmeyen birinden aldım sorduğumda hangi modeli olduğunu bilmiyordu ben dinamic modeli diye aldım. 2006 model 90 beygir 6 ileri. fakat forumdan araştırdığım kadarıyla emotion'un cam tavan hariç bütün özelliklerine sahip 4 cam otomatik, çift yönlü digital klima, elektrikli bel desteği, kumandadan camları kapama özelliği, kapı eşiği ışıkları... fln acaba benim arabam emotion mu..?
Dediğiniz gibiyse %100 emotion ;)
Güzel şans. Emotion donanım aracınız. Ruhsatta Dynamic yazıyor olabilir belki.
geocolik
17/11/2014, 10:00
Güzel şans. Emotion donanım aracınız. Ruhsatta Dynamic yazıyor olabilir belki.
valla ruhsatta alt model hakkında bişey yazmıyor zaten. satış yaparken kadın dinamic mi diye sordu bende öyle sanıyodum evet dedim. bunun aslını nerden öğrenebilirim acaba.
içinin fotoğraflarını at sana ne oldugunu söyleyelim .
geocolik
17/11/2014, 12:17
içinin fotoğraflarını at sana ne oldugunu söyleyelim .
çekip en kısa zamanda atıcam.
şöyle bir durum var ki..dynamic donanım olup ta paket alınmış araçlardan da olabilir. Bagajda elektrik çıkışı var mı?
Araç basık olur emotionlar'da dynamicler kadar yüksek değildir, bagajda elektrik çıkışı olur kapı altlarında ışıklandırmalar olur. Ön konsol iki renktir dijital klima vardır hifi ses sistemi vardır güvenlik paketi vardır bel destekli sürücü koltuğu 4 cam otomatik döşemeler bildiğim kadarı ile açık renklidir
geocolik
17/11/2014, 20:06
evet bagajda elektrik çıkışıda var.
geocolik
17/11/2014, 20:07
Araç basık olur emotionlar'da dynamicler kadar yüksek değildir, bagajda elektrik çıkışı olur kapı altlarında ışıklandırmalar olur. Ön konsol iki renktir dijital klima vardır hifi ses sistemi vardır güvenlik paketi vardır bel destekli sürücü koltuğu 4 cam otomatik döşemeler bildiğim kadarı ile açık renklidir
basık mı değilmi bilemiyorum ama diğer saydığınız bütün özellikler var.
ykaya1983
17/11/2014, 20:15
esp de olması lazım
geocolik
17/11/2014, 20:16
esp de olması lazım
bunun olup olmadığını nasıl anlarım acaba ayriyeten bir tuşu flan mı var.
en güzeli git servise...yazsınlar motor şase numarasını çıkar zaten arabanın ne olduğu :)ama görünüşte emotion gibi..
byadrenalin
17/11/2014, 22:35
Araç Emotion :)
Aracımı alalı 3 hafta oldu ben çok bilmeyen birinden aldım sorduğumda hangi modeli olduğunu bilmiyordu ben dinamic modeli diye aldım. 2006 model 90 beygir 6 ileri. fakat forumdan araştırdığım kadarıyla emotion'un cam tavan hariç bütün özelliklerine sahip 4 cam otomatik, çift yönlü digital klima, elektrikli bel desteği, kumandadan camları kapama özelliği, kapı eşiği ışıkları... fln acaba benim arabam emotion mu..?
Hayırlı olsun emotion'unuz : )
Km ve fiyat bilgilerini paylaşır mısınız özel değilse
geocolik
18/11/2014, 00:57
Hayırlı olsun emotion'unuz : )
Km ve fiyat bilgilerini paylaşır mısınız özel değilse
teşekkürler. 72 bin km'de 25750 ye aldım.
ahmet4646
18/11/2014, 05:58
Hi fi ses sistemi opsiyon değil mi ki ?
teşekkürler. 72 bin km'de 25750 ye aldım.
piyasa değeri 27 -28 civarı..bu arada kaç model araç?
geocolik
18/11/2014, 13:22
piyasa değeri 27 -28 civarı..bu arada kaç model araç?
2006 model.
ykaya1983
18/11/2014, 19:05
bunun olup olmadığını nasıl anlarım acaba ayriyeten bir tuşu flan mı var.
Göğüsteki tuşlardan sağ tarafta olanların içinde asr on/of tuşu varsa esp vardır.
erenemre
18/11/2014, 23:02
dijital klima dynamic lerdede standart ancak diğer dediklerinizi emotion a ait şeyler yalnız emotion ların basık olduğunu ilk kez sizden duydum geçen senelerde emotion punto su olan bir arkadaşla araçlarımızı yan yana koymuştum basıklık olarak hiç fark yoktu.
Güle güle kullanın emotionunuzu.
dijital klima dynamic lerdede standart ancak diğer dediklerinizi emotion a ait şeyler yalnız emotion ların basık olduğunu ilk kez sizden duydum geçen senelerde emotion punto su olan bir arkadaşla araçlarımızı yan yana koymuştum basıklık olarak hiç fark yoktu.
:) şöyle söyliyim benım araç alçaltılmış şase babamdada 2011 dynamic var yanyana geldiklerinde fark çok bariz ortaya çıkıyor farklı dynamiclerle kıyasladığımızdada aynı sonuç mesela sahibinden.com da bakın standart emotionlar böyle birazdaha basıktır . Ama şunu iddaa etmek istemem alçaltılmış şase opsiyonundan dolayı benimkisi daha aşağıdaysa direk emotion boyledir demem de yalnış bir tabir olabilir birmota sormuştum hatta bu durumu emotionlar farklıdır daha yere yakındır demişti
canbalkan59
20/11/2014, 10:06
dizel otomatik puntoya ihtiyacım var bildiğiniz satılık varmı arkadaşlar forumdaklerde