PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkan stati terk etti

Arrest
16/11/2014, 23:09
Hic milli duygu yok adamda yaziklar olsun

Arrest
16/11/2014, 23:42
:/

alee367
17/11/2014, 00:01
Olmasi gerekeni yapti milli macta ustunde ayyildiz olan bi futbolcuya soven kansizlar varken birinin bu tepkiyi vermesi gerekiyordu...o 130bn cezayi soven kansiza yollayacaksn

Dt. Ali Ekemen

marineros
17/11/2014, 00:07
İyi de derbi maçlarda da küfür ediliyor.hani askerde dayak da var(dı)ama herkes ay yıldıza saygıdan görevini yapardı.teşekkürler

atlatma
17/11/2014, 00:09
Ali bey bir sorum olacak.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı olsa (aziz etkisi) acaba sahayı terk edebilirmiydi?
Ben fazla polemiğe girmek istemem ama sana laf atan adama el kol hareketi yapacaksın yani adama sürüneceksin sonra kızıma sövdüler eşime sövdüler diye oynamıyorum diyeceksin. Kolun bacağın kırılsa o forma TÜRK MİLLİ TAKIM forması. Annenede sövseler sen duymayacaksın oyununa bakacaksın. Ha formayı çıkarıp yere atmış ha elindeki eldiveni çıkarıp yere atmış aynı bence.Bir daha giymemesi lazım o formayı...

Arrest
17/11/2014, 00:11
Simdi anlamadigim bi nokta var hadi volkan turkiyeyi temsil ediyo(du) ona sovmemeli dediniz de adamda ona sovmedi bi akrabasina sovdu zaten:):)

alee367
17/11/2014, 00:12
Ayyildizin feneri galatasarayi olmaz bu kufur olcayada olsa ayni semihede olsa ayni...askerdeki ast ust iliskisiyle vasifsiz sadece cekirdek citleyip gobegini kasiyan bu kansizlari kiyaslamayin...bide dip not simdi askere vurmak diye bisey sozkonusu olmuyor sikayet ediliyor sorusturma aciliyor...bu gereksz kufurun bayraga saygisizligin savunulack bi tarafi yok...derbi mactaki kufur meselesininde ayyildizla alakasi yok orda fanatizmin kopegi olmus herkes rakip topcuya kudrediyor zaten...tesekkurler

Dt. Ali Ekemen

alee367
17/11/2014, 00:15
Gelinen noktanin sacmaligi bu iste herkes kufru normal goruyor spor dedigin milli mac dedigin bu degil...kufuru helede milli macta normal gordugumuz surece sporu futbolu konusack bir tarafimiz olmamali

Dt. Ali Ekemen

alee367
17/11/2014, 00:19
Ali bey bir sorum olacak.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı olsa (aziz etkisi) acaba sahayı terk edebilirmiydi?
Ben fazla polemiğe girmek istemem ama sana laf atan adama el kol hareketi yapacaksın yani adama sürüneceksin sonra kızıma sövdüler eşime sövdüler diye oynamıyorum diyeceksin. Kolun bacağın kırılsa o forma TÜRK MİLLİ TAKIM forması. Annenede sövseler sen duymayacaksın oyununa bakacaksın. Ha formayı çıkarıp yere atmış ha elindeki eldiveni çıkarıp yere atmış aynı bence.Bir daha giymemesi lazım o formayı...

Yukarida da dedigim gibi milli macla fenerbahce maci kiyaslanamaz...bnde polemige tartismaya girmek istemem kimseyle ordaki 23 futbolcu bu millet icin iyi kotu hizmet ediyor bayragi tasiyor kufuru savunmamiz kadar sacma bir sey olamaz demek istedigim bu...olmasi yapilmasi gereken bir tepkiydi...neymari alkislayalim kendi cocugumuza ana avrat sovelim bunun neresinde insanlik?

Dt. Ali Ekemen

alee367
17/11/2014, 00:20
Simdi anlamadigim bi nokta var hadi volkan turkiyeyi temsil ediyo(du) ona sovmemeli dediniz de adamda ona sovmedi bi akrabasina sovdu zaten:):)

Walla buna verileck cok guzel cevaplar var ama gonul kirmayalim:)

Dt. Ali Ekemen

atlatma
17/11/2014, 00:24
Evet size göre saçmalık. Melonun üstüne zıplaması ve milli takım arkadaşı sabriyi boğmaya çalışmasıda saçmalıktı.

marineros
17/11/2014, 00:25
Geçen hafta spor yazarı Mehmet Demirkol da aynı konuya değinmişti.bu futbola kimse alkış tutmaz,eğer bu işi ticarete döktüyseniz,gelen taraftar da müşteri gibi davranır,küfür de eder,yuhalar da demişti...

atlatma
17/11/2014, 00:26
Küfür edildiğini kulaklarınızla duydunuz mu?

alee367
17/11/2014, 00:26
Sacmalikti burda volkani savunmuyorm olayi kisisellestirmeyin...dedigim gibi olcayi volkani serdari semihi hepsi bu ulkey hizmet ediyor bugun gs fb bjk olmaz...yaptiklari yanlislar herkes icin yanlis onlarida kabul ediyorm

Dt. Ali Ekemen

atlatma
17/11/2014, 00:27
Ayrıca siz hiç bir spor karşılaşmasında küfür ettinizmi?
Ben ettim. Siz

alee367
17/11/2014, 00:29
Hayir edilmesine de karsiyim sirf cafelerde kahvehanelerde stadlarda sovuluyor diye evime ligtv aldim yillardir bu sekilde takip ediyorm

Dt. Ali Ekemen

alee367
17/11/2014, 00:35
Yillarca lisansli olark spor yaptim dereceler aldim madalyalar aldim spora suan yerlesen sığ zihniyet yakismiyor...kufur sporun icinde yok bunu tartismak bile hata

Dt. Ali Ekemen

darktiger
17/11/2014, 00:38
Küfrün hertürlüsü kötüdür. Ayrica takım tutmak diger takım taraftarlarını duşman değil rakip olarak görmeyi gerektirir. Maalesef toplumu her konuda bölmeye çalıştıkları gibi sporda da böldüler. Bütün takımların ve milli takımın futbol kalitesi sıfır. Ben şahsen artık izlemiyorum bile. Bütün klupler borç batağında. Değişmesi gereken çok şey varken hala volkan melo konuşmamız çok üzücü

alee367
17/11/2014, 00:43
Küfrün hertürlüsü kötüdür. Ayrica takım tutmak diger takım taraftarlarını duşman değil rakip olarak görmeyi gerektirir. Maalesef toplumu her konuda bölmeye çalıştıkları gibi sporda da böldüler. Bütün takımların ve milli takımın futbol kalitesi sıfır. Ben şahsen artık izlemiyorum bile. Bütün klupler borç batağında. Değişmesi gereken çok şey varken hala volkan melo konuşmamız çok üzücü

Sizin gibi dusunen insanlari gormek biraz olsun iyi geldi:)

Dt. Ali Ekemen

Ziyaretçi78
17/11/2014, 01:02
Ne maçlarda oynadım 21 sene boyunca her deplasmanlarda heleki trabzon, zonguldak, aksaray, elazığ, diyarbakır, ve nice illerde.
Bizde sahaya çıktığımızda ne küfürler ne tükürükler yedik heleki milli maçları türkiyede oynamak istemiyorduk çünki volkana yapılan tepkileri bizlerde gördük.
Bir susyorsun 2 susuyorsun ama sonunda patlıyorsun.
Burda o ay yıldız formayı taşıyan birine kalkıp küfür edemessin bu kansızlıktır.
Kim olirsa olsun hakkın yok buna.
İşte bu konuyu savunanları ise gerçekten kınıyorum.
Sahada kimseye ayrım yapamazsın sonuçta tek yürek olarak o milli formayı giymiş insan gibi saygı göstermek zorundasın.
Eğer o saygıyı göstermessen oda senin terbiyesizliğindir.
Bu zamanda Atamızın büstünü ayak altına alıpta tekme atan insanları desteklediğimiz sürece zaten yakında sahaya girip üzerinde milli formamız için mücadele edecek olan oyuncumuzu dahi dövmeye çalışırlar.
Yazık memleketin haline.

Not II üzerinden gönderildi. H.KURU Saygılarımla

alee367
17/11/2014, 01:05
Ne maçlarda oynadım 21 sene boyunca her deplasmanlarda heleki trabzon, zonguldak, aksaray, elazığ, diyarbakır, ve nice illerde.
Bizde sahaya çıktığımızda ne küfürler ne tükürükler yedik heleki milli maçları türkiyede oynamak istemiyorduk çünki volkana yapılan tepkileri bizlerde gördük.
Bir susyorsun 2 susuyorsun ama sonunda patlıyorsun.
Burda o ay yıldız formayı taşıyan birine kalkıp küfür edemessin bu kansızlıktır.
Kim olirsa olsun hakkın yok buna.
İşte bu konuyu savunanları ise gerçekten kınıyorum.
Sahada kimseye ayrım yapamazsın sonuçta tek yürek olarak o milli formayı giymiş insan gibi saygı göstermek zorundasın.
Eğer o saygıyı göstermessen oda senin terbiyesizliğindir.
Bu zamanda Atamızın büstünü ayak altına alıpta tekme atan insanları desteklediğimiz sürece zaten yakında sahaya girip üzerinde milli formamız için mücadele edecek olan oyuncumuzu dahi dövmeye çalışırlar.
Yazık memleketin haline.

Helal olsun harun bey

Dt. Ali Ekemen

Ziyaretçi78
17/11/2014, 01:07
Helal olsun harun bey

Dt. Ali Ekemen

Bunlar doğrular malesef bu ülkede bunlar oluyor ve sonra yakınılıyor işte

SaLDo
17/11/2014, 02:01
Olmasi gerekeni yapti milli macta ustunde ayyildiz olan bi futbolcuya soven kansizlar varken birinin bu tepkiyi vermesi gerekiyordu...o 130bn cezayi soven kansiza yollayacaksn

Dt. Ali Ekemen

Yok ya?? Milli maçta ayyıldızlı forma altında taraftara al kol hareketi çeken Emre kansızına ne diyeceksin ? Volkan ayısı haketti bu tavrı.

cemdogu
17/11/2014, 02:18
Ne olursa olsun.Türkiyede zaten futbol, bu futbolcular tarafından da. kirletilmekte.Bkz volkanın yaptıkları, bkz melonun terbiyesizlikleri.Ama iş başka memlekete gelince gurur yapıp sahayı terketmek ayrı salaklık.

Sen türkiyede futbolu itin k..ına sokucaksın, sonra dışarda aaa bana küfretriler deyip mücadeleyi bırakacaksın..

Ucuz ve gösteriş çabası içerisinde gibi görüyorum...

ayrıca, lütfen bayrak vesaire demeyin.Futbola gelene kadar, bayrağın ayaklar altına alındığı başka konular var memlekette.

alee367
17/11/2014, 10:19
Yok ya?? Milli maçta ayyıldızlı forma altında taraftara al kol hareketi çeken Emre kansızına ne diyeceksin ? Volkan ayısı haketti bu tavrı.

Siz ve sizin gbi zihniyetteki insanlar oldukca bu meseleler daha cok olacak maalesef...ustune basa basa soyluyorum basindan beri sporda kufurun yeri yoktur bunu volkan, emre, melo, o, bu diyerek sahsa indirgemek taraftarlik degil fanatizmdir futbol terosistligi yapmaktir...isimize gelince Ataturk diyelim, isimize gelince milliyetci olalim sonra kalkip ustunde milli forma olan birine ama hak etti diyelim...tekrar soyluyorm bu mesele gs fb bjk meselesi degil bu milletin meselesidir brezilyayi oley oley diye alkislayip kendi cocuguna sovmek AYIPTIR...volkani yada baskasini savunmuyorm bu olay galatasarayli bi milli oyuncumuza yapilsa oda tepki koysa ayni sekilde savunurdum

Dt. Ali Ekemen

AyBEROZ
17/11/2014, 10:49
Burada sorgulanması gereken şey nedir? Orada Milli takımı desteklemek için gelmiş ve Milli görevini yapacak futbolcunun hangi takım futbolcusu olduğuna bakarak küfür etmek bunları doğal görüp sahayı terk etmeyi ruhsuzluk saymak biraz adaletsizce olmuyor mu?
hakeme küfür ettiğiniz zaman hakem 2 uyarıdan sonra devam ederse, maçı tatil edebiliyor. Fenerli seyirciler Burak'ı Selçuk'u nasıl alkışlıyorsa gollerde Fenerli diye Volkan'a küfretmeye kimsenin hakkı yoktur. Keşke terketmeseydi ama kalsaydı ve ceza almak durumunda kalmasaydı. Ve milli görevden kaçtı ithamları ile karşı karşıya kalmasaydı. Ama oynasaydı ve O kale arkasındaki şer...sizler ona küfür etmeye devam etseydi, takım adına çok mu güzel olurdu Volkanın demoralize oluşuınun hiç mi önemi olmazdı birde böyle düşünün. Belki takım adına da doğru olanı yaptı diyorum ben.

Ayrıca Harun Beyin dediklerinede aynen katılıyor ve aynı şekilde düşündüğümü söylemek istiyorum.

Arrest
17/11/2014, 10:57
Profesyonel bir oyuncu stad bile degil 2 kisi kufur etti diye kocasi kacmis kari gibi kufur edilince sahadan kacmaz. Genc kiz tribi gibi :)) fenerli arkadaslar volkanin savunulacak bi yani yok her macta cirkeflikleri ortada. Suc volkanda degil seyircidede degil onu milli takima alan hocada tabii

alee367
17/11/2014, 11:04
nato kafa nato mermer...kimse volkanı savunmuyor burda herkes sporda küfür edilmemesi gerektiğini hele ki milli forma giyen birine küfür edilmemesi gerektiğini anlatıyor yanlış olanda bu zaten

Arrest
17/11/2014, 11:07
Bi kisi kufur etti diye olayi buyutmeye gerek yok. 35.000 kisi icinden 1 kisi kufur etmis. Bunun kufurle alakasi yok. Sanki tum stad kufur etti hep bi agizdan. Muallebi cocugu olmayalim bu kadarda

alee367
17/11/2014, 11:12
o teller olmasın arada herhangi bir sporcuyla o vasıfsız kalitesiz kansız çıksın tek bir küfür etsin bakalım edemez çünkü bi tarafı YEMEZ...kimse muhallebi çoçuğu değil ama küfürü sineye çekip durmak diyorsan onun adı başka

fotobelit
17/11/2014, 11:13
Bi kisi kufur etti diye olayi buyutmeye gerek yok. 35.000 kisi icinden 1 kisi kufur etmis. Bunun kufurle alakasi yok. Sanki tum stad kufur etti hep bi agizdan. Muallebi cocugu olmayalim bu kadarda
Sato sanırım amacın tartışma yaratmak..Bence konu kaldırılmalı..Bukadar Volkancı olmana gerek yok..Bizde Volkanın hareketlerini sevmiyoruz(Fanatik Fenerli olarak)ama senin afedersin anna bacına ufacık kızına doğmamış cocuguna küfretseler acaba Miilliyetçilik ruhunmu kabarır..!!!!

Arrest
17/11/2014, 11:14
Profesyonel biri sineye cekmek zorunda , orda 80 milyon kisiyi temsil ediyorsun bir kisi kufur etti diye kacamazsin . Ayrica tellede alakasi yok eden her turlu eder geri vites yapmaz

CanGo48
17/11/2014, 11:14
Volkanı çok eleştiririm ama dün gece Volkana çok ayıp edildi. Milli maç yahu bu milli maç...geç feneri galatasarayı beşiktaşı vs. milli forma vardı dün akşam. küfür ettiğin kişi herkim olursa olsun milli takım formamızla ay-yıldız taşıyan formayla sahaya çıkmış o şahıs kim oluyorda karısına çoluğuna çocuğuna sülalesine küfür ediyor? futbolunu eleştir istemiyorum de ama küfür niyedir? kaldı ki volkan stadı terk etmedi morali bozulduğu ve maça hazır olmadığı için değişiklik istedi. böyle bir hakkı var sonuçta. hani yok bilmem kaç para ceza alır yok 1 sene men olurmuş.....salata. hangimiz oynardı o şekilde maçta? yolda camdan birisi elini kolunu sallayınca bile basıyoz yanına "ne diyon lan sen çek sağa" derken volkanın hiç bişey yokmuş gibi davranmasını mı bekliyecez? sonuç olarak bugün volkana yapılır yarın başkasına düzelmez bu anlayış,yerimizde sayarız.Sonra dünya kupası,avrupa kupasında da izleriz hollandayı brezilyayı.....

Arrest
17/11/2014, 11:17
Sato sanırım amacın tartışma yaratmak..Bence konu kaldırılmalı..Bukadar Volkancı olmana gerek yok..Bizde Volkanın hareketlerini sevmiyoruz(Fanatik Fenerli olarak)ama senin afedersin bacına ufacık kızına doğmamış cocuguna küfretseler acaba Miilliyetçilik ruhunmu kabarır..!!!!
Ne alakasi var ya. Ben melo icinde aynisini solerim emre icinde volkan icinde. Bunlar cirkeflik yapan oyuncular. Kamera var polis var savci var. Hersey goruntulenmis sahadan kacmak nedir? Git sikayetci ol mac bitince.. Hak var hukuk var

fotobelit
17/11/2014, 11:19
Birde şöyle birşey var..Biz taraftarız sen futbolcusun..Bizim sana küfretme hakkımız varmı..Zihniyet bu..Ulan denildiği için mahkemelik olan kişiler varki,burda ufacık kız çocugu anansı bacısı sülelesi vs vs..Ayıptır..Volkan diye herşeye layıkta değil..Sonuçta onunda duyguları ve namusu var..Kimse kusura bakmasın..Bir ceza alıcaksa o ve onun gibi taraftarlar almalı..Allahtan maçı kazandık..Birde hatalı goller yeseydi yerine geçen kaleci..Eyvah eyvah medyayı ve sizin gibileri düşünmek bile istemiyorum..

fotobelit
17/11/2014, 11:22
Ne alakasi var ya. Ben melo icinde aynisini solerim emre icinde volkan icinde. Bunlar cirkeflik yapan oyuncular. Kamera var polis var savci var. Hersey goruntulenmis sahadan kacmak nedir? Git sikayetci ol mac bitince.. Hak var hukuk var
Biz burda çirkefliğin en büyüğünü tartışıyoruz ama sen o an için çirkeflik yapanı görmezden geliyorsun..Volkanın hareketlerini bizde onaylamıyoruz ama o andaki verilen tepikiye bu tip yakıştırmalar yapman saçmalık...Sonuçta yerine geçecek kaleciler var..Daha önceki olaylardan dolayı kadroya almayan FAtih hocada bilir bunu...Ha yerine keleci olmasaydı belki yadırganırdı..Mecburda kalırdı..Ama yerine kaleci var..

alee367
17/11/2014, 11:23
Profesyonel biri sineye cekmek zorunda , orda 80 milyon kisiyi temsil ediyorsun bir kisi kufur etti diye kacamazsin . Ayrica tellede alakasi yok eden her turlu eder geri vites yapmaz

zamanında burak yılmaza almanya kampında küfür edildi yiyosa gel yüzüme söyle dedi adam ağzını açmadı açamadı...amatör bir maçta hakeme küfür ettiler hakem kenara kadar geldi yapacam yapacam diyosun ya gelde bi yap bakalım dedi adam tribünden duramadı...kimse o küfürleri sineye çekmek zorunda değil çekerim diyeyin karakterinden yoğurulduğu hamurdan şüphe ederim...öyle tv karşısından tribünden erkeklik yapanları çok gördüm hepsi öyle bir gerivites yapıyor ki aklın almaz kardeş

alee367
17/11/2014, 11:31
hayatında futbol topunu halısaha dışında görmemiş, spor nedir sporcu nedir müsabaka nedir müsabık nedir bilmeyen insanların çıkıp atıp tutması bile bana komik geliyor...yüz defa söyledik tekrar söyleyelim volkan o bu değil meselemiz küfür eden kansızsın milli formaya saygısızlığı gs fb maçında etse küfrü mesele edilmez en fazla spor ahlakına yakışmıyor der geçersin ama burda söz konusu olan şey milli futbolcu

EnzoRosso
17/11/2014, 11:32
Bu türk milletine yapılmış bir hakarettir bence.Sen orada bizim onurumuzu,gururumuzu,bayragımızı temsil ediyorsun..arkadaş şimdiye kadar küfür ettiler gücüne gitmedi de şimdi mi gücüne gitti..Artık milli formayı rüyasında görür volkan arkadaş..

alee367
17/11/2014, 11:42
giyer yada giymez buna federasyon karar verir...volkan olmasa milli takım eksilmez yerine oynayacaklar var cezası verilsin alınmasın milli takıma ama o küfür edenler tribünde oldukça bizden bir cacık olmaz...onlara ne ceza vereceksin mühim olan bu

EnzoRosso
17/11/2014, 11:47
Eğitim şart arkadaş ...
Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim (G.M.K.Atatürk)

AyBEROZ
17/11/2014, 11:48
''Volkan: "Ne karım kaldı, ne çocuğum"

Volkan Demirel, ısınma sırasında kendisine edilen küfürlerden sonra soluğu Terim'in yanında aldı.

https://mdcdn.sporx.com/img/3/2014/volkankan.jpg

Türkiye ile Kazakistan arasındaki maç başlamadan Volkan Demirel krizi ortaya çıktı, Fenerbahçe’nin milli file bekçisi karşılaşmayı oynamadan önce stattan ayrıldı. Sonra da ceza yememesi için apar topar geri çağrıldı.
Tecrübeli kaleci, ısınmak için sahaya çıktıktan bir süre sonra bulunduğu kalenin arkasında yer alan taraftarlar tarafından ıslıklandı. Volkan’ın bu sırada zerinde Amasyaspor forması bulunan bir taraftarla diyaloğa girdiği ve eliyle ‘sus’ işareti yaptığı gözlendi. Mehmet Kaya adlı taraftarın aslında Genç Fenerbahçeliler grubunun üyesi olduğu ortaya çıktı.
‘Takıma zarar verebilirim’
Morali bir hayli bozulan ve eldivenlerini çıkaran Volkan, ısınma hareketlerini bıraktı, “Değiştirin” işareti yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. Soluğu Fatih Terim’in yanında alan milli file bekçisi, hocasının elini tuttu ve ağlamaklı bir ifadeyle şunları söyledi:
“Hocam izin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum ne de ailem kaldı. Edilmedik küfür bırakmadılar. Bana böyle ağır küfür edenlerin önüne çıkıp top oynayacak psikolojiye sahip değilim. Yarardan çok zarar veririm. Ama yine de isterseniz çıkıp oynarım.”
Terim’in de Volkan’a, “Zaten özveriyle, iğne olarak sahaya çıkıyorsun. Biz seni biliyoruz. Şimdi ayrıl ve evine git. Yakında yine beraber olacağız” dedi ve federasyonun aracıyla Volkan’ı gönderdi.''

İşin aslı budur beyler. Olayı yaşayan o siz ne derseniz deyin bu adamın duygularını ve hissettiklerini onun kadar anlayamazsınız.

SaLDo
17/11/2014, 11:50
Atatürk "ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

Volkan karaktersizinde altını cizdiğim durum yoktur! Bu tür adamlara bu kutsal formayı giydirsen milletin ağzını dikemezsin her türlü lafını söyler. Uzatmaya gerek yok. İnsanlar aptal değil. Durduk yere kimse kimseye caz yapmadı. Hadi biz kötüyüz, bu ayı yavrusu nasıl profesyonel ? Sahayı terketmekte neymiş..

Ayrıca kimse kusura bakmasın. Takımcılık yapılıyor. Şikebahçenin adamı diye kendi taraftarınca korunuyor :) YEMEZLER.

AyBEROZ
17/11/2014, 11:57
SalDo Bey şikebahçe kelimesini burada yazarak takımcılığı kimin yaptığını kanıtlamış oldunuz.
Fenerbahçe nin nasıl ve neden bu işe bulaştırıldığını azıcık siyasettle uğraşan anladı. Bir tek anlamayan Fenerbahçe düşmanları.

alee367
17/11/2014, 11:58
niyet okumayın kimse kimseyi korumuyor...zaten korumakta bize düşmez... neymarın alkışlanıp kendi çoçuğumuza küfür edilmesi benim zoruma gidiyor senin hoşuna gider o ayrı...bu biraz yetişme şekli yada olayları kavrama meselesi...insanın içinde vicdan varsa gözünün gördüğünü inkar etmez...başından beri olayın milli takım meselesi olduğunu söyledim dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım sadece 2-3 kişi anlamadı anlamakta istemedi insanları birşeyle itham ederken destekli sallamak lazım...burda takımcılığı yapanlar yorumlardan belli.(NOKTA)

SaLDo
17/11/2014, 12:00
SalDo Bey şikebahçe kelimesini burada yazarak takımcılığı kimin yaptığını kanıtlamış oldunuz.
Fenerbahçe nin nasıl ve neden bu işe bulaştırıldığını azıcık siyasettle uğraşan anladı. Bir tek anlamayan Fenerbahçe düşmanları.

Takımcılık yapıyorum evet. Tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçeği yansıtmaktan da çekinmiyorum. Bugün o stadda olsam bende söverim bu ciğersize.

alee367
17/11/2014, 12:00
her tartışmayı böyle fenerbahçe galatasaray muhabetine çeken sığ eğitimsiz düşünceler oldukça bir adım ilerlemez bu millet...burdaki yok şikebahçe yok ayı yavrusu bilmem ne muhabbetini kahvedeki ilkokul mezunu yada tahsilsiz insanlarda yapıyor okey masasında ülkeyi kurtarıyor...seviyenizin biraz olsun yüksek ve geniş olmasını beklerdim böyle bir platformda

SaLDo
17/11/2014, 12:04
Kusura bakmayın böylesine seviyesiz bir oyuncunun konusunda nazik davranamayacağım.

AyBEROZ
17/11/2014, 12:06
Takımcılık yapıyorum evet. Tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçeği yansıtmaktan da çekinmiyorum. Bugün o stadda olsam bende söverim bu ciğersize.

İşte Türk futbolu neden ilerlemiyor ve bizim seyircimiz neden Avrupalı gibi olamıyor sorusunun cevabı.

alee367
17/11/2014, 12:09
söylemlerinizden sonra eminm kimse sizden nazik bir davranışı hayat boyu beklemez...demek istediğim en başından beri ordaki 23 futbolcu milli maçta 90dk boyunca galatasaraya fenerbahçeye değil TÜRK milli takımına hizmet ediyor...şahıs olarak hasan şaşı sevmezdim ama bu ülkeye benden çok çok çok fazla hizmet etti...beğenmediğiniz x bir fenerbahçeli milli futbolcuda sizden fazla hizmet etti...90 dk içinde hepsini milli sporcu olarak görmek bizim boynumuzun borcudur...takımcılık milli seviyede yapılacak bir olay değildir

SaLDo
17/11/2014, 12:16
İşte Türk futbolu neden ilerlemiyor ve bizim seyircimiz neden Avrupalı gibi olamıyor sorusunun cevabı.

Avrupalı olma meraklısı değilim. Türk futbolu neden ilerlemiyor ? Gazete okursanız iyi anlarsınız. Federasyonun başında tüpçü olduktan sonra bir gram yürümez bu futbol. Bunun en büyük örneği şike konusunu çözememesidir. Yabancı sınırlamasıdır. Milli takımı 3 takımdan ibaret sanmalarındandır. Nedir bu 3 takım örnek vereyim sana.

Fatih terim artisti her zaman istanbul aşığı olmustur. Zamanında Gökdeniz, fatih tekke gibi oyuncuları nasıl harcadıysa, bugünde TS oyuncularını almayarak bunu devam ettirmektedir. Örnek M.Ekici. son 3 haftada inanılmaz bir oyun sergilemesine rağmen, selcuk gibi vasatı geçmeyen adamları çağırmaya devam ediyor. Diğer taraftan bu oyuncular bizde oynadıkları sene doğru dürüst çağırılmadılar bile. (Burak, umut,selcuk,tolga) Takımcılığı kim yapıyor iyi araştırın derim. Bu alçak demirören tarafından yönetilen bir takımın sadece ismi benim için önemlidir. bu düzen değişmedikçe hiç bir milli maçı izlemem.

Arrest
17/11/2014, 12:17
atatürk "ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

volkan karaktersizinde altını cizdiğim durum yoktur! Bu tür adamlara bu kutsal formayı giydirsen milletin ağzını dikemezsin her türlü lafını söyler. Uzatmaya gerek yok. Insanlar aptal değil. Durduk yere kimse kimseye caz yapmadı. Hadi biz kötüyüz, bu ayı yavrusu nasıl profesyonel ? Sahayı terketmekte neymiş..

Ayrıca kimse kusura bakmasın. Takımcılık yapılıyor. şikebahçenin adamı diye kendi taraftarınca korunuyor :) yemezler.
+1000

SaLDo
17/11/2014, 12:27
Şunuda dip not olarak ekleyeyim.

VOLKAN DEMİREL'İN KORUMALARI GAZETECİLERİ DÖVDÜ - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iLQ9VhOKLZg)

savunduğunuz adamın korumaları bu ülke için haber niteliği taşıyan bir müsabakada görevli gazetecilere dövüyor. Gelde sövme şimdi :thumbs_up2:

Ülkeyi oturduğum yerden ben mi rezil ediyorum yoksa bu sülük sürüsü mü ? Yanlı olmayın bu kadar gerçekleri görün. Neden bu pis işlerde hep emre volkan ikilisi var söyleyin. Bana bunun acıklamasını yapın. Bir tane baska adam var mı boyle rezil olan? Gündeme gelen?

Bunların yaptıkları ile iyi futbolun çok alakası var, ama benim yazdıklarım yüzünden futbolumuz ilerlemiyor öyle mi ? Bi gidin işinize.

AyBEROZ
17/11/2014, 12:34
Ben Fatih Terim doğru yapıyor Tüpçü orayı hakediyor dediğimi hatırlamıyorum. Milli takımın idare edilişi paraların akıtılıp başarısızlıkların yaşanması bunlar doğru.
Bize 80 li yıllarda Margaret Thatcher'in holiganizmi bitirdiği zaman uyguladığı taktiğin aynısının uygulanması gerekiyor. O zaman ben olsam bende küfrederdim sözünüzü bir kere daha düşünmeniz gerekebilir.

Bilmeyenler için:
''
İngiltere'nin ilk kadın başbakanı Margaret Thatcher, İngiliz holiganların sebep olduğu "Heysel Faciası"nın ardından aldığı radikal kararla, tüm dünyanın takdirini kazanmıştı.

https://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif
Ekonomik ve siyasal alanlarda aldığı radikal kararlarla İngiltere'nin siyasi tarihine damgasını vuran dönemin İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher, holiganizm karşıtı tavrıyla da dikkati çekmişti. Ödün vermeyen politikalarından dolayı "Demir Leydi" olarak anılan Thatcher'ın, özellikle Avrupa futbol tarihine "Heysel Faciası" olarak geçen olaylara karşı takındığı sert tavrı, hala birçok kişi tarafından konuşuluyor.

Thatcher, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda rpool ve Juventus arasında 29 Mayıs 1985 günü Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Heysel Stadı'nda oynanan final maçı öncesinde İngiliz holiganların çıkardığı olaya da "demir yumruğunu" vurmuştu. 38 İtalyan, 1 Belçikalı taraftarın ölümü, 900'e yakın kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan maçtan önce rpoollu holiganlar, İtalyanlar'ın bulunduğu bölüme saldırmış, aradaki duvar yıkılmış ve İtalyan taraftarlar yıkılan duvarın altında kalmıştı.

Olaylar nedeniyle Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), rpool'a vereceği cezayı az bulan Thatcher, "Bu hayvanların cezasını ben vereceğim" demiş ve ülkesinin Avrupa kupalarından 5 yıl men edilmesini göze almıştı.

Olaydan 2 gün sonra Thatcher, rpool'un Avrupa kupalarından süresiz men edilmesini istemiş, UEFA ise bu cezayı 5 yıla düşürmüştü. İngiliz Başbakan, UEFA 5 yıllık men cezasını da uygulamazsa, İngiltere'nin, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve UEFA'ya üyeliğini fesh edeceğini belirtmişti.

Bu arada felakete rağmen final maçı boş tribünlere oynanmış, maçı 1-0 kazanan Juventus kupayı kaldırmıştı. Juventus'un golünü, dönemin futbolcusu, UEFA Başkanı Michel Platini penaltıdan atmıştı. Daha sonra Heysel Stadı'nın ismi, "Kral Baudouin" olarak değiştirildi.

"Temizlik operasyonu"
Thatcher'ın, "Önce holiganizmi kendi içimizden temizlememiz gerekiyor. Bunda başarılı olursak, gelecekte bir gün belki yeniden Avrupa kupalarına katılabiliriz" cümlesi, Ada futbolunda gerçekleşen temizlik operasyonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. "Ortaçağ arenası"na dönen statları yeniden bir oyun alanına, "gladyatör"lere dönüşen seyircileri ise "tiyatro seyircisi" haline getiren Thatcher, aldırdığı önlemler ve çıkardığı yasalarla İngiliz futboluna yeniden saygınlık kazandırdı.''

alee367
17/11/2014, 12:36

VOLKAN DEMİREL'İN KORUMALARI GAZETECİLERİ DÖVDÜ - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iLQ9VhOKLZg)

savunduğunuz adamın korumaları bu ülke için haber niteliği taşıyan bir müsabakada görevli gazetecilere dövüyor. Gelde sövme şimdi :thumbs_up2:

Ülkeyi oturduğum yerden ben mi rezil ediyorum yoksa bu sülük sürüsü mü ? Yanlı olmayın bu kadar gerçekleri görün. Neden bu pis işlerde hep emre volkan ikilisi var söyleyin. Bana bunun acıklamasını yapın. Bir tane baska adam var mı boyle rezil olan? Gündeme gelen?

Bunların yaptıkları ile iyi futbolun çok alakası var, ama benim yazdıklarım yüzünden futbolumuz ilerlemiyor öyle mi ? Bi gidin işinize.

hala bu olayı şahsa indirgiyorsun çok yazık ...milli takımı bari şahıslara endekslemeyelim milli takımı bari bölmeyelim diye uğraşmak yanlış çünkü kocaman ata gözlükleri var gözümüzde...tamam kardeş sen söv sen haklısın sövmek doğru ve güzel bir şey hakkında hayırlısı olsun iyi günler

AyBEROZ
17/11/2014, 12:37

Olay öyle değil nereden duydusanız iyi araştırın. Federasyon gazetecilere tehdit gibi talimat veriyor konu hakkında soru sormayınız ve Volkan ile ilgili de haber yapmayın sıcağı sıcağına röportaj istemeyin diye talimat veriyor. Dinlemeyen gazetecileride federasyon koruma ve güvenlikçileri dövüyor.

Eminim Mehmet Ekici FB futbolcusu olsaydı bu yorumu yapmazdın. El insaf.

SaLDo
17/11/2014, 12:45
Ben Fatih Terim doğru yapıyor Tüpçü orayı hakediyor dediğimi hatırlamıyorum. Milli takımın idare edilişi paraların akıtılıp başarısızlıkların yaşanması bunlar doğru.
Bize 80 li yıllarda Margaret Thatcher'in holiganizmi bitirdiği zaman uyguladığı taktiğin aynısının uygulanması gerekiyor. O zaman ben olsam bende küfrederdim sözünüzü bir kere daha düşünmeniz gerekebilir.

Bilmeyenler için:
''
İngiltere'nin ilk kadın başbakanı Margaret Thatcher, İngiliz holiganların sebep olduğu "Heysel Faciası"nın ardından aldığı radikal kararla, tüm dünyanın takdirini kazanmıştı.

https://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif
Ekonomik ve siyasal alanlarda aldığı radikal kararlarla İngiltere'nin siyasi tarihine damgasını vuran dönemin İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher, holiganizm karşıtı tavrıyla da dikkati çekmişti. Ödün vermeyen politikalarından dolayı "Demir Leydi" olarak anılan Thatcher'ın, özellikle Avrupa futbol tarihine "Heysel Faciası" olarak geçen olaylara karşı takındığı sert tavrı, hala birçok kişi tarafından konuşuluyor.

Thatcher, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda rpool ve Juventus arasında 29 Mayıs 1985 günü Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Heysel Stadı'nda oynanan final maçı öncesinde İngiliz holiganların çıkardığı olaya da "demir yumruğunu" vurmuştu. 38 İtalyan, 1 Belçikalı taraftarın ölümü, 900'e yakın kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan maçtan önce rpoollu holiganlar, İtalyanlar'ın bulunduğu bölüme saldırmış, aradaki duvar yıkılmış ve İtalyan taraftarlar yıkılan duvarın altında kalmıştı.

Olaylar nedeniyle Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), rpool'a vereceği cezayı az bulan Thatcher, "Bu hayvanların cezasını ben vereceğim" demiş ve ülkesinin Avrupa kupalarından 5 yıl men edilmesini göze almıştı.

Olaydan 2 gün sonra Thatcher, rpool'un Avrupa kupalarından süresiz men edilmesini istemiş, UEFA ise bu cezayı 5 yıla düşürmüştü. İngiliz Başbakan, UEFA 5 yıllık men cezasını da uygulamazsa, İngiltere'nin, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve UEFA'ya üyeliğini fesh edeceğini belirtmişti.

Bu arada felakete rağmen final maçı boş tribünlere oynanmış, maçı 1-0 kazanan Juventus kupayı kaldırmıştı. Juventus'un golünü, dönemin futbolcusu, UEFA Başkanı Michel Platini penaltıdan atmıştı. Daha sonra Heysel Stadı'nın ismi, "Kral Baudouin" olarak değiştirildi.

"Temizlik operasyonu"
Thatcher'ın, "Önce holiganizmi kendi içimizden temizlememiz gerekiyor. Bunda başarılı olursak, gelecekte bir gün belki yeniden Avrupa kupalarına katılabiliriz" cümlesi, Ada futbolunda gerçekleşen temizlik operasyonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. "Ortaçağ arenası"na dönen statları yeniden bir oyun alanına, "gladyatör"lere dönüşen seyircileri ise "tiyatro seyircisi" haline getiren Thatcher, aldırdığı önlemler ve çıkardığı yasalarla İngiliz futboluna yeniden saygınlık kazandırdı.''

Doğrusu büyük saygınlık kazandırdı haklısınız. Geçmiş dönem gs leed maçında ingilterede neler oldu herkes iyi biliyor.

Bizde de temiz futbol istiyorsa insanlar, önce adaleti sağlayacak.

hala bu olayı şahsa indirgiyorsun çok yazık ...milli takımı bari şahıslara endekslemeyelim milli takımı bari bölmeyelim diye uğraşmak yanlış çünkü kocaman ata gözlükleri var gözümüzde...tamam kardeş sen söv sen haklısın sövmek doğru ve güzel bir şey hakkında hayırlısı olsun iyi günler

neden şahsa indirmeyeyim? Bu konu şahıs konusu değil mi? Seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım ? Yani senin yazdığın yorum üzerinden gitmek zorunda değilim. Ben bu konuda volkanı iğneliyorum. katılır katılmazsın bu senin bileceğin iş.

SaLDo
17/11/2014, 12:48
Olay öyle değil nereden duydusanız iyi araştırın. Federasyon gazetecilere tehdit gibi talimat veriyor konu hakkında soru sormayınız ve Volkan ile ilgili de haber yapmayın sıcağı sıcağına röportaj istemeyin diye talimat veriyor. Dinlemeyen gazetecileride federasyon koruma ve güvenlikçileri dövüyor.

Eminim Mehmet Ekici FB futbolcusu olsaydı bu yorumu yapmazdın. El insaf.

hahaha :) Tehdit gibi talimat nedir ya ? Nerede haber özgürcülüğü ? Ben burda neyi dile getirmeye çalışıyorum ???? Diyorum ki bu federasyon oldukça bu düzen değişmez, düzelmez. Al birini vur ötekine.

Mehmet ekici konusunda neden fb de olsa kanısına vardın ki ? Mehmet gibi Alper in de oynamamasından yana şikayetçiyim. merak etme sen.

Arrest
17/11/2014, 12:50
Bu ulkedr basin ozgurlugu diye bisy var. Vermeyecekse cevap vermez korumaya ne hacet sanki onemli devley adami

AyBEROZ
17/11/2014, 12:51
Volkan Demirelin korumaları gazeteci dövdü diye paylaştınız ya videoyu düzelteyim dedim. Federasyonun yaptığı doğru demedim. Kadro seçimlerinde haksızlıklar var sözünüze katılıyorum. İlk defa Serdar ın oynaması Volkan Şen'in oynaması Ozan nın oynaması ve başarılı olması nı da göz ardı edemeyiz ama.

SaLDo
17/11/2014, 12:51
Ben bu konu hakkında söyleyeceklerimi söyledim. Alıntı yaparak cevap vermeyin bu konu hakkında konuşmak yazmak istemiyorum. Değmez de çünkü. kanı bozuk bir adamın yüzünden birbirimizi kıramaya. Sizlere emreli volkanlı tüpçülü terimli takımınızla başarılar

alee367
17/11/2014, 12:58
Doğrusu büyük saygınlık kazandırdı haklısınız. Geçmiş dönem gs leed maçında ingilterede neler oldu herkes iyi biliyor.

Bizde de temiz futbol istiyorsa insanlar, önce adaleti sağlayacak.

neden şahsa indirmeyeyim? Bu konu şahıs konusu değil mi? Seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım ? Yani senin yazdığın yorum üzerinden gitmek zorunda değilim. Ben bu konuda volkanı iğneliyorum. katılır katılmazsın bu senin bileceğin iş.

kardeş sana benimle aynı fikirde ol demiyorum kendi fikrimi söylüyorum...milli takımdaki bir futbolcudur şahsını sevmeyebilirsin ama tv karşısında senin avradını dediğin insanlar senden çok çok fazla ülke için hizmet ediyor fenerlisi galatasaraylısı beşiktaşlısı hepsi o forma altında MİLLİ takımın futbolcusu ayyıldızın sporcusu o nedenle şahsa indirgenemez diyorum o nedenle şahıs konusu değil diyorum...fark etiysen son mesajımda hakkında hayırlısı olsun iyi günler dedim çünkü kafa yapılarımız olaya bakış açımız olayı gördüğümüz seviye çok farklı noktalarda tartışıp kalplerin kırılmasını istemiyorum saygılar

Arrest
17/11/2014, 13:00
Volkan meloya karsi " belediye sokak kopeklerini zehirlesin " derken iyi...

alee367
17/11/2014, 13:05
Volkan meloya karsi " belediye sokak kopeklerini zehirlesin " derken iyi...

kardeş bak o galatasaray fenerbahçe meselesi burdaki milli takım meselesi...şahsını seversin yada sevmezsin milli formayı giyiyorsa susucaksın bi zahmet...aynı küfür milli maçta semihe edilse oda yanlış olcaya edilse oda yanlış orda fenerli beşiktaşlı yok TÜRK MİLLİ TAKIMI sporcusu var...sadece 90dk saygı duyacaksın bu kadar basit kendi bayrağını taşıyan insana küfür etmek kansızlıktır tartışılacak en ufak bir tarafı yok...

bu meseleyi fenerbahçe galatasaray beşiktaş seviyesine indirmek sığlaşmak oluyor...gözümüzün gördüğü yanlışa yanlışa doğruya doğru demeliyiz...kimse volkanın emrenin melonun sabrinin yada başka birinin yanlkışlarını ohhh çok iyi yaptı diye burda savunmuyor...milli maçta edilen küfürün yanlış olduğu söyleniyor bu kadar basit

AyBEROZ
17/11/2014, 13:15
Millet ve toplum olarak Milli hiç bir şeyimize sahip çıkmayı başaramadığımız günleri yaşıyoruz hep birlikte. Sahada futbolcumuzu eziyoruz, sokakta bayrağımızı ezdiriyoruz, çiğnetiyoruz, Atatürk'e saygısızlıklar küfür edenler büstlerine saldıranları görüyoruz ama bişey yapılmadığını da görüyoruz, topraklarımızı , madenlerimizi yabancılara satıyoruz satılmasına meydan verenlere tepki koymuyoruz. Yeşil alanlarımızı ağaçlarımızı kesenlere karşı gelemiyoruz.
Daha sayacam ama siyaset tartışmasına yol açacak, Milletçe nereye gidiyoruz bilmiyorum.

Arrest
17/11/2014, 13:42
kardeş bak o galatasaray fenerbahçe meselesi burdaki milli takım meselesi...şahsını seversin yada sevmezsin milli formayı giyiyorsa susucaksın bi zahmet...aynı küfür milli maçta semihe edilse oda yanlış olcaya edilse oda yanlış orda fenerli beşiktaşlı yok TÜRK MİLLİ TAKIMI sporcusu var...sadece 90dk saygı duyacaksın bu kadar basit kendi bayrağını taşıyan insana küfür etmek kansızlıktır tartışılacak en ufak bir tarafı yok...

bu meseleyi fenerbahçe galatasaray beşiktaş seviyesine indirmek sığlaşmak oluyor...gözümüzün gördüğü yanlışa yanlışa doğruya doğru demeliyiz...kimse volkanın emrenin melonun sabrinin yada başka birinin yanlkışlarını ohhh çok iyi yaptı diye burda savunmuyor...milli maçta edilen küfürün yanlış olduğu söyleniyor bu kadar basit
Bu karakter sahibi adama giydirmeyeceksin o formayi iste sorun burda ali hocam.. O formayi giymek icin ahlak onur gurur olmasi lazim

cemdogu
17/11/2014, 21:48
Ali bey, çok keskin konuşuyor, tartışmayı daha da tetikliyorsunuz.İnsanlara bilgisiz, cahil muamelesi yapmak size birşey kazandırmamakla beraber, düşüncelerinizi kimseye doğru aktaramadığınızla kalıyorsunuz.

Ne demişler.dünya farklı görüşler olmasaydı çok sıkıcı olurdu.Diğer fikirlere saygınız varsa tartışmaya girin.Zira insanlara seviyesiz derken, seviyeyi düşüren siz oluyorsunuz.

Şahsi iğnelemeler hoş değil.Ben hala futbol yüzünden kavga etmeyi anlamadım.21 yaşıma geliyorum, ankaralı aslanlarla beraber maçlara gittim, tanıdıklarım var ama onları da anlamadım.Oyuncusundan yönetimine, hepsinin insanları kullanarak zengin olduğu bi futbol anlayışı varken kavga etmek? tartışmak?

konuya dönersem.Bir milli oyuncunun, her ne olursa olsun sahayı terketmesi şovdur.Gösteridir.Futbolun iyileşmesi için güzel şeyler yapan, çirkeflik yapmayan, insanları delirtmeyen ve ahlak dışı hareketler yapmayan biri eğer sahayı bu maçta terketse ve gurur yapsa kabul ederim.

Ama volkan kansızı. Kendisi türkiye futboluna ancak zarar getirmiş.İsteyene 20 tane video koyarım, mideniz bulanır.bu kansız ki orda "milli takım" edebiyatı yaparken, gs fb maçında milli takım arkadaşının gırtlağına yapışmış adam.Bu herif ki, maçlarda küfürler etmiş, bunun yüzünden cezaları var olan adam...Neye neyin gurutunu yaparsın? insanlar gördüğünü yapar.Sen futbolun içine edersen, taraftar senden nefret eder doğal olarak...

Edebiyata gerek yok, savunmaya da.görüyorum ki forumda fenerli sayısı artmış.ancak bu renk meselesi değil, bu vicdan meselesidir.Şurda savunup, uğruna tartışmaya girdiğiniz adam, çok değil ay önce sahadaki terbiyesizlikleriyle gerçek yüzünü göstermiş zaten..

neyse ama biz bilgisiz ve cahil yorumlar yapıp sizi rahatsız etmeyelim :))

marineros
17/11/2014, 22:35
Herşeyi geçtim Emre denilen vatandaşın Fenerbahçe kulübü özel korumalarını alıp gelmesi ve orada görevini yapan basın mensuplarını dövdürmesi.ayıptır kardeşim,emekçi insanın günahı ne?neyse olmuş bitmiş kalp kırmaya gerek yok.

Arrest
17/11/2014, 22:38
Ayni hareketi semih kaya veya olcay yapsa tum Türkiye yapilan isin yanlis oldugunu soylerdi, o zaman tepkiniz ne olurdu merak ederdim..

Gorky
17/11/2014, 23:51
kardeş sana benimle aynı fikirde ol demiyorum kendi fikrimi söylüyorum...milli takımdaki bir futbolcudur şahsını sevmeyebilirsin ama tv karşısında senin avradını dediğin insanlar senden çok çok fazla ülke için hizmet ediyor fenerlisi galatasaraylısı beşiktaşlısı hepsi o forma altında MİLLİ takımın futbolcusu ayyıldızın sporcusu o nedenle şahsa indirgenemez diyorum o nedenle şahıs konusu değil diyorum...fark etiysen son mesajımda hakkında hayırlısı olsun iyi günler dedim çünkü kafa yapılarımız olaya bakış açımız olayı gördüğümüz seviye çok farklı noktalarda tartışıp kalplerin kırılmasını istemiyorum saygılar

Abicim ne hizmetinden bahsediyorsun, ne cahil adamsın ya. Takmışsın ülke için şunu yapıyor, bunu yapıyor.. Adamlar yeşil sahada top koşturuyor, millet açken onlar yılda milyonlarca lira yiyor ,siz de bir hiç uğruna birbirinizi yiyorsunuz..Ne hizmeti ya. Milliymiş. Pöeh.
Fanatizm yeterince iğrenç. Bi de üstüne milliyetçiliği eklemişsin. Böyle enteresan bi kafa oluşmuş sende. Ülkeni falan madem çok seviyosun git imla kurallarını öğren. Ne virgül var yazında , ne de nokta. Her kelime küçük bir "MİLLİ" büyük.. Anladık en büyük Türk sensin..
Milli takımın, Galatasaray, Fenerbahçeden falan farkı yoktur.. Hiçbir futbolcunun da umrunda değil hangi takımda oldukları. Onlar parasının ve egolarını peşinde.
Yazdığın şeye bak ya. Hasan Şaş çok çok çok hizmet etmiş diyosun bu ülkeye... Şaka mısın sen :) Allah allah, ben niye farketmedim ya? Ne hizmeti etmiş, bunun getirisi ne olmuş? Onu desene bi bana

Ziyaretçi78
18/11/2014, 00:09
Takım tutmayan biri olarak söylüyorum sonra Fenerbahçeli demeyin sakın uyarayımda aklınızda soru işareti kalmasın.
Sorarım size profesyonel futbolcusunuz ve kalenin arkasından size ağıza alınmayacak küfürler ediliyor bakmaya kıyamadığınız sevdiğinize ve evladınıza ne yapardınız???
Maçta kalıp kolay bir rakip karşısında o moral bozukluğu içinde gol yemeyimi yoksa sahayı terketmeyimi.
Ha Volkan kalede kalıp gol yiyip maçı yenilseydik bu sefer o kadar küfür yedi motivasyonu bozuldu onun oçin yenildik deyip eleştiri yapacaktınız değilmi?
Ama sahadan ayrıldı resmen vatan haini seçilmiş gibi muamele görüyor.
Haydi söyleyin o kadar küfürü siz yemiş olsaydınız isterseniz ne kadar profesyonel olursanız olun dururmuydunuz ama elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin.
İki ucu b...klu değnek.
Eğer ben kalırım derseniz evde nasıl eşinizin çocuğunuzun yüzüne bakacaksınız.
Bakın ilk yorumda kendimden örnek verdim 21 senelik profesyonel hayatımda Milli maçımızı Türkiyede oynamak istemiyorduk bu bizim gibi sporcuların suçu değil bizlere yapılan şeref....liklerden dolayı.
Ulan milli maça çıkmışız adam kapalı spor salonunda üstümüzdeki ay yıldız formaya tükürüyorlar bu sizce vatan bayrak sevgisimi milliyetçilik mi sizce.
Burda bu konuların bence yeri yok çünki bu konular bu platforumda araları çok iyi olanları bile düşman eder.

cemdogu
18/11/2014, 00:24
Takım tutmayan biri olarak söylüyorum sonra Fenerbahçeli demeyin sakın uyarayımda aklınızda soru işareti kalmasın.
Sorarım size profesyonel futbolcusunuz ve kalenin arkasından size ağıza alınmayacak küfürler ediliyor bakmaya kıyamadığınız sevdiğinize ve evladınıza ne yapardınız???
Maçta kalıp kolay bir rakip karşısında o moral bozukluğu içinde gol yemeyimi yoksa sahayı terketmeyimi.
Ha Volkan kalede kalıp gol yiyip maçı yenilseydik bu sefer o kadar küfür yedi motivasyonu bozuldu onun oçin yenildik deyip eleştiri yapacaktınız değilmi?
Ama sahadan ayrıldı resmen vatan haini seçilmiş gibi muamele görüyor.
Haydi söyleyin o kadar küfürü siz yemiş olsaydınız isterseniz ne kadar profesyonel olursanız olun dururmuydunuz ama elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin.
İki ucu b...klu değnek.
Eğer ben kalırım derseniz evde nasıl eşinizin çocuğunuzun yüzüne bakacaksınız.
Bakın ilk yorumda kendimden örnek verdim 21 senelik profesyonel hayatımda Milli maçımızı Türkiyede oynamak istemiyorduk bu bizim gibi sporcuların suçu değil bizlere yapılan şeref....liklerden dolayı.
Ulan milli maça çıkmışız adam kapalı spor salonunda üstümüzdeki ay yıldız formaya tükürüyorlar bu sizce vatan bayrak sevgisimi milliyetçilik mi sizce.
Burda bu konuların bence yeri yok çünki bu konular bu platforumda araları çok iyi olanları bile düşman eder.

harun abi kurban olayım.bana şundan bahset.de ki bu herif futbol için herşeyi yapar.de ki bu eleman hiç küfür duymamıştır etmemiştir anlarım.Milli takım arkadaşının gırtlağına yapışan, kavgaya meyilli bu herifi sen bir sporcu olarak tasvip eder misin? Bu eleman değil mi sahada diğer futbolcuya ana avrad söven, dönüp karşı taraftara hareketler çeken? Küfür diyorsun da allaşkına bu herifin sahada hakeme, oyuncuya ettiği küfür, yaptığı saygısızlık sence etik mi?

hak eden, bulur.olay bu

Ziyaretçi78
18/11/2014, 00:31
harun abi kurban olayım.bana şundan bahset.de ki bu herif futbol için herşeyi yapar.de ki bu eleman hiç küfür duymamıştır etmemiştir anlarım.Milli takım arkadaşının gırtlağına yapışan, kavgaya meyilli bu herifi sen bir sporcu olarak tasvip eder misin? Bu eleman değil mi sahada diğer futbolcuya ana avrad söven, dönüp karşı taraftara hareketler çeken? Küfür diyorsun da allaşkına bu herifin sahada hakeme, oyuncuya ettiği küfür, yaptığı saygısızlık sence etik mi?

hak eden, bulur.olay bu

Kardeşim emin ol bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum haklısın milli takim arkadaşına yapmaması gereken hareketliri sergiledi zamanında onda hem fikiriz.

Ha bu konuda söyle söylemeliyim milli takımda yeri yok federasyon olarak birdaha o milli formayi giymemesi adına uzaklaştırılması lazımdı.
Ama bir hak tanımışlar giymiş onun için ise artık gerek olmayan müdahalelere gerek yok.
Kim bilir Volkan ve Sabri şu anda birbiriyle barışmış normal günde keyif çatıyor. Bilemeyiz bunu bizler bence bazı takıntılarımızı bırakmalıyız.

Lafım sana değil Cem bilgin olsun.
Arabada gidiyorsunuz ve biri küfür etti ana bacı çoluk çocuk hadi birakın yolunuza devam edin niye devam edemeyen insanlar çoğünlukta soyleyin hergün haberlerde kan gövdeyi götürüyor.

cemdogu
18/11/2014, 00:47
Kardeşim emin ol bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum haklısın milli takim arkadaşına yapmaması gereken hareketliri sergiledi zamanında onda hem fikiriz.

Ha bu konuda söyle söylemeliyim milli takımda yeri yok federasyon olarak birdaha o milli formayi giymemesi adına uzaklaştırılması lazımdı.
Ama bir hak tanımışlar giymiş onun için ise artık gerek olmayan müdahalelere gerek yok.
Kim bilir Volkan ve Sabri şu anda birbiriyle barışmış normal günde keyif çatıyor. Bilemeyiz bunu bizler bence bazı takıntılarımızı bırakmalıyız.

Lafım sana değil Cem bilgin olsun.
Arabada gidiyorsunuz ve biri küfür etti ana bacı çoluk çocuk hadi birakın yolunuza devam edin niye devam edemeyen insanlar çoğünlukta soyleyin hergün haberlerde kan gövdeyi götürüyor.

abi bu türkiyedeki futbol.bu yani.küfür dışında birşey değil.

son gs fb maçını izlesen ya? rezillik bu herifin yaptığı.Eğer fed. bu işi düzgün yapmıyorsa, başkası yapsın.yoksa olan bu.İnsanlar nefret ediyor heriften.Haklı olarak.

Bana öyle küfür edecek.Camımı kapar devam ederim.Onun demesiyle olacak iş mi o anamı bacımı katıyor? Ki volkan güyya profesyonel...Doğru, küfür etme ve terbiyesizlik konusunda Master yapmış adamdır kendisi.Alışkın olması lazımdı.

alee367
18/11/2014, 00:48
Abicim ne hizmetinden bahsediyorsun, ne cahil adamsın ya. Takmışsın ülke için şunu yapıyor, bunu yapıyor.. Adamlar yeşil sahada top koşturuyor, millet açken onlar yılda milyonlarca lira yiyor ,siz de bir hiç uğruna birbirinizi yiyorsunuz..Ne hizmeti ya. Milliymiş. Pöeh.

Fanatizm yeterince iğrenç. Bi de üstüne milliyetçiliği eklemişsin. Böyle enteresan bi kafa oluşmuş sende. Ülkeni falan madem çok seviyosun git imla kurallarını öğren. Ne virgül var yazında , ne de nokta. Her kelime küçük bir "MİLLİ" büyük.. Anladık en büyük Türk sensin..

Milli takımın, Galatasaray, Fenerbahçeden falan farkı yoktur.. Hiçbir futbolcunun da umrunda değil hangi takımda oldukları. Onlar parasının ve egolarını peşinde.

Yazdığın şeye bak ya. Hasan Şaş çok çok çok hizmet etmiş diyosun bu ülkeye... Şaka mısın sen :) Allah allah, ben niye farketmedim ya? Ne hizmeti etmiş, bunun getirisi ne olmuş? Onu desene bi bana

Burda aslinda kufrun en agız dolduranini sen hak ediyorsun ama degmez senin gibi bir kafaya cumle kurmaya...sen bi taraa pireleri ucururken o begenmedigin adamlar bizim marsimizi senin vize almak icin kirk takla attigin ulkelerde coskuyla soyletiyor, bayragi dalgalandiriyorlar...ister begen ister begenme bn burda kimsenin sahsina tek kelime etmedim hakaret etmedm sende bana edemezsn klavye delikanliligin luzumu yok terbiyesizlik yapma

Dt. Ali Ekemen

AyBEROZ
18/11/2014, 01:07
Volkan Demirel Stadı Terk Etti ( Taraftarla Tartışması ve Stadı Terk Edişi ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1j-cgH_K2fA)

Vidoyu izleyin ve anlayın artık. Orada o küfürleri eden herife kızacağınıza Volkana kızıyoruz. o kendini bilmezler yüzünden cezada alacak Volkan ve birdahada Milli forma görmez belkide FB ede istenmeyen adam olacak. Yanlış hareketlerini saydınız burada, doğru Melo gibi Emre gibi onunda yanlışları oldu. Ama inanın bir Milli maç öncesi ısınmada Türkiye den başka bir ülkede inanın böyle bişey olmaz. Ne maç seyretmeyi biliyoruz. ne haddimizi. İnsan olmayı öğrendiğimiz gün bunlar yaşanmayacaktır. Türk halkı olarak her konuda olduğu gibi futbolda da bir kültür seviyesini yakaladığımız günü görebilecek miyim bilmiyorum.

Arrest
18/11/2014, 01:34
Volkan Demirel Stadı Terk Etti ( Taraftarla Tartışması ve Stadı Terk Edişi ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1j-cgH_K2fA)

Vidoyu izleyin ve anlayın artık. Orada o küfürleri eden herife kızacağınıza Volkana kızıyoruz. o kendini bilmezler yüzünden cezada alacak Volkan ve birdahada Milli forma görmez belkide FB ede istenmeyen adam olacak. Yanlış hareketlerini saydınız burada, doğru Melo gibi Emre gibi onunda yanlışları oldu. Ama inanın bir Milli maç öncesi ısınmada Türkiye den başka bir ülkede inanın böyle bişey olmaz. Ne maç seyretmeyi biliyoruz. ne haddimizi. İnsan olmayı öğrendiğimiz gün bunlar yaşanmayacaktır. Türk halkı olarak her konuda olduğu gibi futbolda da bir kültür seviyesini yakaladığımız günü görebilecek miyim bilmiyorum.
Once futbolcu insan ilacakki , taraftardan insanlik bekleyecek. Orda bursadan 3 oyuncu bjk den be fb dende oyuncular vardi. Neden volkan peki?

Zamaninda yedigin hurmalar simdi yavrum tirmalar dimi

Ziyaretçi78
18/11/2014, 01:46
Once futbolcu insan ilacakki , taraftardan insanlik bekleyecek. Orda bursadan 3 oyuncu bjk den be fb dende oyuncular vardi. Neden volkan peki?

Sen ne kadar tartışmaya meğilli bir insansın ya.
Milleti burda birbirine düşürmek hoşuna gidiyor heralde.
Bu tarz konuları açıp nereye gideceğini merak ediyorum açıkcası???
Şu açtığın konuların bir çoğu kavga çıkaracak konular.
Senin başka işin gücün yokmu.

Arrest
18/11/2014, 02:02
Vatani gorev kanka :D catismaya giriyo seyirciyle :D ateş ediyo

İlber hocanin volkandaşlara tavsiyesi

AyBEROZ
18/11/2014, 02:02

Böyle düşnen insanlar var evet onların bazıları maçlara da gdiyor, orada bazı futbolculara küfür de ediyor, Milli maçı kastetmiyorum, lig maçlarında adam gibi oturup seyretmiyor taç atarken korner atarken kameralara da aldırmıyor ana avrad dümdüz gidiyor sonra da futbolcunun tepkisini diline doluyor ama , o küfrederken onun ki özgürlük oluyor ama futbolcunun el kol hareketi ayılık oluyor. Melo nun tüm köpekçe hareketleri ni doğal karşılayıp Volkanın ona köpek deyişi kabahat oluyor. Ondan sonra da milli maç falan hiç farketmez küfür ser ama futbolcu ptofesyonel olmalı sahada dik durmalı küfre sabır göstermeli. Gidin işinize ... Azıcık mantıklı olun ...

Arrest
18/11/2014, 02:06
Böyle düşnen insanlar var evet onların bazıları maçlara da gdiyor, orada bazı futbolculara küfür de ediyor, Milli maçı kastetmiyorum, lig maçlarında adam gibi oturup seyretmiyor taç atarken korner atarken kameralara da aldırmıyor ana avrad dümdüz gidiyor sonra da futbolcunun tepkisini diline doluyor ama , o küfrederken onun ki özgürlük oluyor ama futbolcunun el kol hareketi ayılık oluyor. Melo nun tüm köpekçe hareketleri ni doğal karşılayıp Volkanın ona köpek deyişi kabahat oluyor. Ondan sonra da milli maç falan hiç farketmez küfür ser ama futbolcu ptofesyonel olmalı sahada dik durmalı küfre sabır göstermeli. Gidin işinize ... Azıcık mantıklı olun ...
Yav ben mantikli konusuyorum canim kardeşim.

Turkiyede Melo , Emre , Volkanin futbol hayati sonlandirilmali. Belki yanina birkac oyuncu faha eklenedebilir. Futbolu seyirciye taraftara sevdirmeyip komplike etmek isteyen bu tur futbolcuları tff nin isguzarlik etmesi sonucu karsilasilmis bir durumdur bu. Rustu yillarca FB kalesini korudu bi cimbomlu bjkli rustuye kufur ettimi ? OLAYLAR OLAYLAR OLAYLAR...

İyi geceler I go to sleeping

Ziyaretçi78
18/11/2014, 02:06

Kardeşim alıntı yaptığın insanda mantık arama malesef adamın amacı belli zaten.
Ortalığı karıştırmak ne yazıkkı hala bu forumda barınıyor.
Bu vatandaşın hoşuna gidiyor bu konular.
Sen ne dersen de nato mermer nato kafa hesabı hala çocuk gibi resim paylaşıp yorum yapar.
Ama alışırsın sende zamanla mecburen.

hazarcelik
18/11/2014, 02:07
o küfür edenleri volkan ayısı evinden aldırır yaaa çok delikanlı ağır abi ya :D

Arrest
18/11/2014, 02:07
Ayrica volkan o kufur eden karaktersiz seyirciyi mahkemeye verse anasindan emdigi sutu burnundan getirirdi beyin bedava ;)

Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandir demis Hz. Ali

Ziyaretçi78
18/11/2014, 02:10
Ayrica volkan o kufur eden karaktersiz seyirciyi mahkemeye verse anasindan emdigi sutu burnundan getirirdi beyin bedava ;)

Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandir demis Hz. Ali

Bi mail atta o zaman Volkan senden akıl alsın.
Beyninin % 3 ü ile millete akılmı dağıtıyorsun sen hadi ordan.

AyBEROZ
18/11/2014, 02:11
Bu konu fazla uzadı yaww burada gerek yok gerçekten. iyi geceler tüm Puntoculara.. Benim futbol oyun forum sitemde de bu konuyu açtım reyting için, bu kadar tartışılmadı :D iyi geceler herkese..

Arrest
18/11/2014, 09:50
Bu konu fazla uzadı yaww burada gerek yok gerçekten. iyi geceler tüm Puntoculara.. Benim futbol oyun forum sitemde de bu konuyu açtım reyting için, bu kadar tartışılmadı :D iyi geceler herkese..
Olsun tartismak guzeldir , kimse birbirinin kalbini kirmadan tartisabilir sonucta burasi fikir alisverisi yapilan bir platform. Saygi cercevesinde hersey konusulabilir kardesim :)

Ziyaretçi78
18/11/2014, 11:28
Yazıları takip etmediğin belli zaten takip etseydin birbirine hakaret boyutuna gelen forumdaşları görürdün.
Buda senin insanlığın işte.

AyBEROZ
18/11/2014, 11:38
Ahmet Çakar ' ın eyyamcı muhabeti ile Toroğlu nun hormonlu hıyar ticareti muhabetine dönmeden konu kapansa iyi olacak , alakasız bir konu yüzünden birbirimizi kırmadan. :D

Arrest
18/11/2014, 13:19
Ahmet Çakar ' ın eyyamcı muhabeti ile Toroğlu nun hormonlu hıyar ticareti muhabetine dönmeden konu kapansa iyi olacak , alakasız bir konu yüzünden birbirimizi kırmadan. :D
Strese gerrk yok hacim , yazmayabilirsin zorunda degilsin konu uzerine :)

Ziyaretçi78
18/11/2014, 13:41

Kardeşim herzamanki gibi 1 tane beyni yarım insan kuyuya taş atıyor 40 akıllı peşinden koşuyor malesef.
Adam mutlu oluyor işte.
Hala ukala ukala konuşuyor.
Neyse forumun tadı kaçtı gerçekten böyle insanlar olduukça foruma giresimiz gelmiyor.

bora.sen
18/11/2014, 14:54
her zaman ki gibi pimi çekilmiş bomba gibiyiz;toplum olarak ne hale geldik,birşeyler konuşamaz tartışamaz paylaşamaz olduk,şu forumda en ufak bir meselede kılıçlar çekiliyor,hafif dozda başlayan eleştiriler,cehalet,klavye delikanlılığı vb. hakaret babında büyüyüp gidiyor.
yazık bu ülkenin gençlerine,bu ülkenin sevdalılarına..

Ziyaretçi78
18/11/2014, 15:04
her zaman ki gibi pimi çekilmiş bomba gibiyiz;toplum olarak ne hale geldik,birşeyler konuşamaz tartışamaz paylaşamaz olduk,şu forumda en ufak bir meselede kılıçlar çekiliyor,hafif dozda başlayan eleştiriler,cehalet,klavye delikanlılığı vb. hakaret babında büyüyüp gidiyor.
yazık bu ülkenin gençlerine,bu ülkenin sevdalılarına..

Sizce konuyu açan şahsın yazdıkları yaptığı hareketler umursamaz tavırları yerinde bir hareketmi bu sizden gelecek cevabı çoktan biliyorum ama neyse.

outlife
18/11/2014, 15:28
ilk başlarda mehmet demirkolun bir yazısını paylaştı arkadaş. futbolu ticarete çevirip milyon dolarla iş görüyorsan ve bunca maçtır sonuçlar ortada iken sana küfredeni taraftar değil müşteri olarak görmek zorundasın...

yıllardır küfür yiyen volkan yıllardır milli maçlarda da küfür yiyen volkan yıllardır profesyonel maçlara derbi maçlara çıkan volkan taraftarın küfrüne sessiz kalmamayı ve kalamıyorsa bile işin hukuki yolları olduğunu öğrenememişse bu onun suçudur...

gökhan gönülün silahla takım arkadaşını yaraladığı melonun emrenin çirkefliklerinin normal karşılandığı ülkede taraftarın küfrünü anormal karşılamakta saçma... taraftar eder arkadaşım... 100 lerce lira verip maçlara gidiyor... başarı bekliyor... sen napıyorsun gidip 1,5 trilyona karına lamborcini alıyorsun... biletin karşılığında başarı olarak adama ne veriyorsun eldivenleri yere atıp trip atıyorsun...

bu ülkede şu maçta küfredilir bu maçta küfredilmez diye bir olgu yok... doğar doğmaz küfrün içine doğan bir milletiz biz... sokaklar evler okullar işler... civata sökemediğimizde bile hay ben senin diye başlar ilk cümle... hal böyleyken toplumun dili böyleyken milli maç gibi bir durumda taraftardan kibarlık beklemek tayyipten özür dilerim amerikayı kristof kolomb keşfetmiş ben yanlış söylemişim demesini beklemek gibi bişey...

sonuç olarak yüzyıllardır ağzından küfür eksik olmayan bir toplumun içinden gelip maça çıktığında bana küfrettiler deyip maçı terketmek abesle iştikaldir...

bence yapılması gereken maç bitene kadar sineye çekip adam gibi topunu oynayıp maçtan sonra gerekli hukuki işlemleri başlatmaktır...

milli takımın onca mağlubiyeti başarısızlığı (terimin milyonlar dolarlık sözleşmesinin akıllara düşürülmemesi) anca volkanın alet olacağı (bilinçli yada bilinçsiz) bir spekülasyonla provakasyonla gözardı ettirilebilirdi... ve başarıldı...

bence sato arkadaş konuyu kapatıp milli takım bunca paralar ödenirken neden bu kadar başarısız diye konu açmalı ve bu tartışma ordan devam etmeli...

bora.sen
18/11/2014, 15:48
meseleleri kisiler uzerinden yorumlama israrimizi birakmamiz gerekli;
ben su sekilde dusunurum;bir spor musabakasinda sebep ne olursa olsun taraflarin kufur etmesini,yabanci madde atmasini mesru kilmaz;sahada ki kisi fenerbahceli olup;sevmememe ragmen Volkan bile olsa bunu kimsenin hakki yoktur.
daha once ki davranislarindan dolayi Volkan hakli veya haksiz gosterilemez;mesele bir spor musabakasinda taraftarin kufur etme meselesidir,dahasi yoktur.
milli,mahalli,derbi vb mac olmus;volkan,emre,melo,hagi,alex vb olma meselesi degildir.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

Ziyaretçi78
18/11/2014, 15:56
Vallaha onu bunu bilmem bu kadar zayıf düşünülmemeli bence orda Volkan değil kim olirsa olsun sproculardan küfür edilemez haa edilir diyenleri göreyim şimdi kendinizi volkanın yerine koyun yada şöyle söyleyeyim volkana değil siz sahadasınız ve küfür edilir diyenlere küfür ediyorlar ne yapardınız.
Kusura bakmayın ama ben dururdum diyecek arkadaş baya bi geniş olması lazım bu durumda.
Neyse gereksiz konuya gereksiz yorum yapıyoruz. Söylenecek çok şey var ama gerek yok.

outlife
18/11/2014, 16:07
volkan küfür yiyince kendimizi yerine koyuyoruz da biz ota b.ka küfrederken de düşünmemiz gerekmez mi?

bu ülkede küfür diye bir gerçek var... toplumun değişmezidir bu... eğer kurallar küfredeni cezalandırmak gerektiğini belirtiyorsa ve aynı kurallar maçı terkedeni de cezalandırmak gerektiğini belirtiyorsa her iki cezada uygulanmalı...

küfür edene kuraldan ahlaktan milli duygulardan dem vurup yorum yapıyorsak yiyip sahayı terkeden içinde aynı kurallar ve milli duygular içinde yorum yapmak da gerekmez mi?

milli maçta küfredilmez ama küfredilince saha terkedilir diye birşey yok... kural her iki tarafa ahlak her iki tarafa...

Ziyaretçi78
18/11/2014, 16:17
volkan küfür yiyince kendimizi yerine koyuyoruz da biz ota b.ka küfrederken de düşünmemiz gerekmez mi?

bu ülkede küfür diye bir gerçek var... toplumun değişmezidir bu... eğer kurallar küfredeni cezalandırmak gerektiğini belirtiyorsa ve aynı kurallar maçı terkedeni de cezalandırmak gerektiğini belirtiyorsa her iki cezada uygulanmalı...

küfür edene kuraldan ahlaktan milli duygulardan dem vurup yorum yapıyorsak yiyip sahayı terkeden içinde aynı kurallar ve milli duygular içinde yorum yapmak da gerekmez mi?

milli maçta küfredilmez ama küfredilince saha terkedilir diye birşey yok... kural her iki tarafa ahlak her iki tarafa...

Kardeşim zaten ben sahayı terkettiği için savunmuyorum Volkanı o konudada cezalandırılması taraftarıyım onda hem fikiriz zaten.
Ama küfür edenede cezai işlem uygulanmalı haa küfür eden ceza almıyorsa Volkan da ceza almaması lazım bundada hem fikir olalım iyimiş vallaha vatandaşın biri çıksın ana bacı sövsün ceza almasın volkan terk etti diye ceza alsın nerde adalet.
Kameralar an be an gösterdi adam teşhis edildi bir an önce yakalanıp ceza verilmesi tarafındayım

AyBEROZ
18/11/2014, 17:47
Eyyamcı ve kabzımal muhabeti bitememiş hala. Yazık, Murder da ceza almış ama bu kadar da kışkırtma olmaz hani. Volkan Emre başkan tarafından da bırakın artık futbolu diye uyarıldı. Tüm GS liler bayram yapabilir. ben FB li olarak sevindim GS liler bayram yapacaktır amacımıza ulaştık diye.
neyse yeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum. Uzatmaya gerek yok beyler. Seyircide suçlu Volkan da.. deyip konuyu sonlandıralım bence.

Arrest
18/11/2014, 17:54
Eyyamcı ve kabzımal muhabeti bitememiş hala. Yazık, Murder da ceza almış ama bu kadar da kışkırtma olmaz hani. Volkan Emre başkan tarafından da bırakın artık futbolu diye uyarıldı. Tüm GS liler bayram yapabilir. ben FB li olarak sevindim GS liler bayram yapacaktır amacımıza ulaştık diye.
neyse yeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum. Uzatmaya gerek yok beyler. Seyircide suçlu Volkan da.. deyip konuyu sonlandıralım bence.
Ayhan abi besiktaslarda bayram yapsinmi

Gorky
18/11/2014, 18:07
Burda aslinda kufrun en agız dolduranini sen hak ediyorsun ama degmez senin gibi bir kafaya cumle kurmaya...sen bi taraa pireleri ucururken o begenmedigin adamlar bizim marsimizi senin vize almak icin kirk takla attigin ulkelerde coskuyla soyletiyor, bayragi dalgalandiriyorlar...ister begen ister begenme bn burda kimsenin sahsina tek kelime etmedim hakaret etmedm sende bana edemezsn klavye delikanliligin luzumu yok terbiyesizlik yapma

Dt. Ali Ekemen

Orda ayyıldızlı bayrağın altında marş söylediklerinde zerre umrumda olmuyor açıkcası. Karşı tarafında umrunda değil. Hangi ülke coşkuyla marşımızı söylemiş onu da bilmiyorum.. Ben bayrakları değil insanları severim. ve pirelerimin uçuştuğunu nerden biliyorsun? 31 Mayıs 2013 gününden başlayarak 1 ay boyunca halkımız için gezi parkında her dakika çatıştım. Zincire girdim. Bacağıma kapsül yedim. Gözaltına alındım.. Ve işte o olaylar olurken asıl tüm dünya bizi konuştu. Bizi destekledi. Hükümeti itin bi tarafına soktu ve halkı yüceltti. Benim o zaman gururum kabardı işte. O zaman onurlandım.

10 tane bi sapa kulp olamamış adamlar orda çıkıp marş söylemesinin hiçbir derde derman olduğunu görmedim, kimsenin dikkatini çektiğini duymadım. Onlar paralarının peşinde. Ama sen bunu anlamayacaksın.

AyBEROZ
18/11/2014, 18:17
Size Kalmış Sato kardeş. ben Tribündeki 2500 adet GS liyi kastettim. Volkan'a bağırıp gitmesine ve sonucun buralara gelmesinden mutludurlar. Tabi 2500 kişilik taraftar gibi düşünen tüm GS lilerde sevinecektir , BJK lilere Trabzonlulara karışamayız :)

bora.sen
18/11/2014, 18:23
Orda ayyıldızlı bayrağın altında marş söylediklerinde zerre umrumda olmuyor açıkcası. Karşı tarafında umrunda değil. Hangi ülke coşkuyla marşımızı söylemiş onu da bilmiyorum.. Ben bayrakları değil insanları severim. ve pirelerimin uçuştuğunu nerden biliyorsun? 31 Mayıs 2013 gününden başlayarak 1 ay boyunca halkımız için gezi parkında her dakika çatıştım. Zincire girdim. Bacağıma kapsül yedim. Gözaltına alındım.. Ve işte o olaylar olurken asıl tüm dünya bizi konuştu. Bizi destekledi. Hükümeti itin bi tarafına soktu ve halkı yüceltti. Benim o zaman gururum kabardı işte. O zaman onurlandım.

10 tane bi sapa kulp olamamış adamlar orda çıkıp marş söylemesinin hiçbir derde derman olduğunu görmedim, kimsenin dikkatini çektiğini duymadım. Onlar paralarının peşinde. Ama sen bunu anlamayacaksın.

.

Arrest
18/11/2014, 18:27
Size Kalmış Sato kardeş. ben Tribündeki 2500 adet GS liyi kastettim. Volkan'a bağırıp gitmesine ve sonucun buralara gelmesinden mutludurlar. Tabi 2500 kişilik taraftar gibi düşünen tüm GS lilerde sevinecektir , BJK lilere Trabzonlulara karışamayız :)
Biz besiktasliyiz kufure karsiriz

alee367
18/11/2014, 18:36

daha fazla uzatıp seninle muhattap olmak istemiyorum hakkında hayırlısı olsun iyi aksamlar

AyBEROZ
18/11/2014, 19:39
Çarşı grubuna Türkiye siyasi dik duruşundaki tavrı nedeni ile hayranlığım var. O yüzden BJK yi katmak istemiyorum bu olaya. :) Volkan ve Emre konusunda bende ayrılmaları gerektiğinden yana olduğumu söyledim zaten ; ama bu o hareketin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Yani beni , yaptığım işi beğenmeyen birkaç serseri geçip karşıma ağza alınmayacak küfür ederse kimse kusura bakmasın onun ağzına ederim ben. Düşüncem bu. Kötü tezahürat ana avrad düz gitmek değildir, ıslıklarsın yuhlarsın ama küfredemezsin. Zaten bunun yeride milli maç değil. Kısaca olayın özü bu.

SteinGP
18/11/2014, 20:00
Burası kimsenin birbirine hayatı öğretme laf sokma yeri değildir. Lütfen herkes haddini ve sınırlarını bilsin.