PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo sis farı yardımı

zyxtellow
16/11/2014, 13:23
Arkadaşlar punto evo araç aldım 2. bir araç olarak kullanıyorum active donanımdı sis farlarını taktırttım yalnız şöyle bir durum varki bu araçta sis farları parklar ile birlikte yanmıyormuş bunu sonradan öğrendim nette aslında öyle fotoğraflarını gördüm ama şimdi bu foruma üye oldum ve sizlere sormak istedim aracın sislerini parklarlada yakabilmek mümkünmüdür yapılırsa ilerde başımızı ağrıtırmı herhangi bir sorun yaşatıp şimdiden teşekkür ederim.

byadrenalin
16/11/2014, 13:37
Mümkün. Parklara sislerden paralel bir kablo çekilir. Parkları açtığınız zaman sisler de yanar. Fakat bu durumda sisleri söndürmek istediğiniz zaman parkları da kapatmak zorunda kalacağınız için sıkıntı olabilir. Onun yerine sisler için ayrı yapılmış tuş daha iyi oluyor active donanımlarda. Birde bu tuşun geçişi kontaktan sağlanırsa. Yani kontak kapatıldığı anda tuşa giden elektrik kesilirse ve sisler sönerse arabadna indiğiniz de sisleri açık unutma gibi bir durumunuz da olmaz. Bu anlattığım şeyle de parklar ve sisleri aynı anda iki işlem yaparak yakmak mümkün. Hem daha iyi. Polis gördüğünüzde direkt sisleri tuştan kapatırsınız olur biter.

arenas
16/11/2014, 15:46
Arkadaşlar punto evo araç aldım 2. bir araç olarak kullanıyorum active donanımdı sis farlarını taktırttım yalnız şöyle bir durum varki bu araçta sis farları parklar ile birlikte yanmıyormuş bunu sonradan öğrendim nette aslında öyle fotoğraflarını gördüm ama şimdi bu foruma üye oldum ve sizlere sormak istedim aracın sislerini parklarlada yakabilmek mümkünmüdür yapılırsa ilerde başımızı ağrıtırmı herhangi bir sorun yaşatıp şimdiden teşekkür ederim.

activelere sis farını,orjinali gibi bağlayan arkadaşlar var.forumda aratırsanız,görebilirsiniz.ben de taktırdım serviste.arka sise bağladılar,kısalarla yanıyor.orjinali gibi yaptırmak istiyorum ama istanbulda yapabilecek elektrikçi bulamadım.2-3 farklı sanayide sordum,"bilmiyoruz"diyemediler,olmaz dediler.

halils2
16/11/2014, 17:48
activelere sis farını,orjinali gibi bağlayan arkadaşlar var.forumda aratırsanız,görebilirsiniz.ben de taktırdım serviste.arka sise bağladılar,kısalarla yanıyor.orjinali gibi yaptırmak istiyorum ama istanbulda yapabilecek elektrikçi bulamadım.2-3 farklı sanayide sordum,"bilmiyoruz"diyemediler,olmaz dediler.

Size pm attım ama burdan da yazayım. Sis farı orijinal olmayan puntoların hepsine sis farları orijinal gibi yapılıp çalıştırılabilir. Direkt body çıkışından bağlantı yapılır yine çalıştırılır.

ogzemre
01/12/2014, 22:17
Benim punto popstar da da sis fari yok. Internetten arastirdim kapaklar ve sis lambalari yaklasik 160-180tl civarinda satin alinabiliyor. Ancak asil onemli mesele bu montaji garantiyi bozmadan ve orjinal sis fari dugmesiyle nasil montaj yapabiliriz ?

ogzemre
07/12/2014, 12:28
Gecen gun bursa birmot'u aradim ve aracima sis fari montajinin nekadar tutacagini sordum 300tl dediler.
bilginize..

Bayqo54
15/03/2016, 01:01
Pop s s sis fari takan varmi

SM-J500F cihazımdan gönderildi

anilxx92
15/03/2016, 01:56
Ben kendm pop model aracıma yaptırdım.
Hem üzerindeki normalde basılmayan sol üst tuş basılır hale getirilerek yapılabiliyor hemde dışarıdan sis farı olan bir puntonun düğmesini çıkmacılardan bulursanız o takılarak da yapılabiliyor.
Araç bilgisayara bağlanarak ön sis farı aktik edilince düğmeye basıldığında ön sis farı işareti göstergede yanıyor,yani orjinali ile birebir aynı.
Yapılamaz diyen usta kılıklı kişiler ''ben yapamam'' demek yerine yalan söylüyorlar yani.

emincal
24/04/2016, 17:23
Ben kendm pop model aracıma yaptırdım.
Hem üzerindeki normalde basılmayan sol üst tuş basılır hale getirilerek yapılabiliyor hemde dışarıdan sis farı olan bir puntonun düğmesini çıkmacılardan bulursanız o takılarak da yapılabiliyor.
Araç bilgisayara bağlanarak ön sis farı aktik edilince düğmeye basıldığında ön sis farı işareti göstergede yanıyor,yani orjinali ile birebir aynı.
Yapılamaz diyen usta kılıklı kişiler ''ben yapamam'' demek yerine yalan söylüyorlar yani.

Size pm attım ama burdan da yazayım. Sis farı orijinal olmayan puntoların hepsine sis farları orijinal gibi yapılıp çalıştırılabilir. Direkt body çıkışından bağlantı yapılır yine çalıştırılır.

Ustat merhabalar. Bende g.punto için devre semasi var bir hafta kadar once kendi aracima baglantisini yaptim calisiyor. Simdi de bi arkadasa yapacagiz ama onda evo var ve evo için devre semasi elimde yok. Bu konuda yardimci olabilir misiniz? Evo da bu islem nasil oluyor acaba?