PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Falken kış lastiği

yusufaslan2701
14/11/2014, 11:17
grande punto 1.3 multijet 2009 model aracıma içerenköy levent lastikten onların tavsiyesi ile falken marka kış lastiği aldım çok memnunum.
kışın karda sorun yaşamayayım, bridgestone yaz lastiklerimin de ömrünü uzatmış olurum diye yola çıktım. istanbulda kış yoğun olmaz, michelin bridgestone alıp çok para vermeyeyim. yaz lastiğinin ömrü biterken onları alırım ucuz yollu birşeyler olsun istedim.
çıkma lastik alma planım vardı, sonra petlası düşünmeye başladım. levent lastik tavsiyesi ile falken aldım
195/55/16 petlas(kendi bayilerinde ki fiyat) 170, falken levent lastikte 150 liraydı.
ilk 2 gün çok ağırlaştı araba çekmez hissettirdi, yakıt sarfiyatı arttı. sonraki günler herşey normale döndü. kesinlikle tavsiye ederim. markalara abartı paralar vermeyin.
Ulus akmerkez yolunda( caner erkin ve beşiktaşlı muhammet geçen sene kaza yaptı, dershane müdirem renault megane aracını o yolda kayıp yağmurlu havada pert etti) yağmurlu kuru zeminde sert firenlerle ve viraja hızlı girerek denedim. kar yağmasını bekliyorum kardaki durumu göreceğiz :)

yusuf aslan - öğretmen

ecuadorm
14/11/2014, 16:55
Falken icin rakam biraz yüksek gibi. Kampanyalari takip ederek birkac arkadasim n11 den tanesi 120 küsür tl lere gelen lassa snoways aldılar. O rakamlara ciktiktan sonra daha kaliteli marka bulmak mümkün misal ayni ölçüde continental lastik 152 tl.

Ozzy3327
14/11/2014, 18:09
bildiğim kadarıyla sumitomo falken ve dunlop artık ako abdülkadir özcan tarafından türkiyede üretiliyor. petlas-starmaxx ile aynı fabrikabın ürünü olması lazım.
Türkiyede üretilmesi kalitesini düşürür mü bilmiyorum ama falken normalde kaliteli bi lastik.

yusufaslan2701
16/11/2014, 14:56
Falken icin rakam biraz yüksek gibi. Kampanyalari takip ederek birkac arkadasim n11 den tanesi 120 küsür tl lere gelen lassa snoways aldılar. O rakamlara ciktiktan sonra daha kaliteli marka bulmak mümkün misal ayni ölçüde continental lastik 152 tl.

2-3 haftamı harcadım uygun fiyat bulamadım, 195/55/16 kış lastiği için continental dahil bahsettiğiniz fiyatlarla satış yapan internet linki gönderebilir misiniz?
175 li yaz lastikleri ancak continentaller için geçerli olabilir.
Ben mi bulamadım acaba?