Orijinalini görmek için tıklayınız : Lip takıldı.
Merhaba arkadaşlar bizimkine lip taktık ama bana çok sırıttı gibi geldi sizin görüşlerinizi alabilirmiyim? :war00000:
yusufagcatr
13/11/2014, 11:03
bence lip iyi , fakat görüntü olarak sırıtan ızgara etrafındaki kırmızı şeritler olmuş.
bence lip iyi , fakat görüntü olarak sırıtan ızgara etrafındaki kırmızı şeritler olmuş.
Petek ızgara alasım var ama bulamıyorum:yawn:
darktiger
13/11/2014, 11:36
bencede simsiyah daha hoş dururdu. lip güzel hayırlı olsun. istanbulda olsa 1 saatte kırılırdı inşallah sizin orda yollar iyidir.
bencede simsiyah daha hoş dururdu. lip güzel hayırlı olsun. istanbulda olsa 1 saatte kırılırdı inşallah sizin orda yollar iyidir.
Esnek lip bu takılan.Benim aklımdaki tek korku esnek olan yer yüksek bi yere geldiğinde olduğu gibi tamponu indirmeyiz inşallah :laugh000:
Jdm değilde abarth daha hoş olurdu , güle güle kullan
Jdm değilde abarth daha hoş olurdu , güle güle kullan
O yazi üstünde vardı sticker .Abarth hazırlanıyor reklamcida o yapışacak zaten. Eywallah görüşleriniz için.
blacklightning
13/11/2014, 23:09
cupra lip veya polo lip olabilirdi güle güle kullanın
cupra lip veya polo lip olabilirdi güle güle kullanın
kış ayı olduğu için dandik bir lip taktım ama dediğin gbi mayıs a doğru çupra lip takacağım ;)