PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ::..Sticker Cama Nasıl Yapıştırılır..::

Sayfa : [1] 2

femoli
24/10/2007, 13:31
https://www.kemaloto.com/pictures/stickerrrrrr.jpg

Sık Sorulan Sorular

Soru: Stickerler kargolandı mı?

Cevap: Evet kargolandı.

Soru: Ne zaman gelecek ?

Cevap: Bu gün yada yarın .

Soru: Ücret ödüyor muyuz ?

Cevap: Sticker ücretsiz. Sadece kargo ödüyorsunuz.

Soru: Hangi kargo ile gönderdiniz ?

Cevap: Sürat Kargo ile gönderdik.

Soru: Nasıl yapıştıracağız ?

Cevap: Bu konunun ilk mesajında resimli anlatımı mevcuttur.

Soru: İleride istediğimiz zaman sökebilir miyiz ?

Cevap: Evet istediğiniz zaman sökebilirsiniz.

Soru: Söktüğümüzde camda iz bırakır mı?

Cevap: Hayır, folyo olduğu için hiç bir iz bırakmaz.

Soru: Teşekkürler

Cevap: Rica ederim :)

gpunto
29/10/2007, 17:32
arkadaşlar bu sticker'dan edinmek istiyorum yalnız, ileride satacak olursam ve çıkartmam gerekirse sorunsuzca çıkabiliyor mu diye sormak istiyorum...

OzzY
29/10/2007, 17:43
tabiki çıkarılabilir

gpunto
29/10/2007, 17:48
hızlı cevap için teşekkürler

emrahss
01/11/2007, 14:42
Talebim çok kısa bir sürede geldi. İbrahim dostuma çok teşekkür ederim..

darkness
01/11/2007, 20:25
ücreti ne kadar sorabilirmiyim

Dikici
01/11/2007, 20:48
ücret yok..sadece kargo ücreti size ait..

İbrahimKC
01/11/2007, 22:31
Talebim çok kısa bir sürede geldi. İbrahim dostuma çok teşekkür ederim..

Rica ederim, güle güle yapıştırın..Yarı Eskişehirli olarak (dile kolay 11 sene), memleketimde bir sticker'ı grande puntonun daha dolaşıyor olması benim açımdan büyük bir mutluluk...

ücreti ne kadar sorabilirmiyim

Emre, öncelikle aramıza hoş geldin..Aktif forumlar dilerim..

Barış'ında dediği gibi sticker için herhangi bir ücret yoktur. Sticker karşı ödemeli olarak kargo ile gönderilmektedir. Sadece kargo ücretini ödemeniz gerekiyor..

galkoo
02/11/2007, 12:49
ya ibrahim su resimleri ben iki tane sticker katletmeden önce koysaydın keşke.
her açışımda yarısı orda yarısı burda kaldı.şimdi ikinci yolladığını yapıştırdım ama yarısı yok cok komik duruyor.
ben son defa rica ediyorum.ama talepte bulunmaya utanyorum.lütfen kusura bakma.gerçekten özeniyorum yaaa.

femoli
02/11/2007, 15:13
ya ibrahim su resimleri ben iki tane sticker katletmeden önce koysaydın keşke.
her açışımda yarısı orda yarısı burda kaldı.şimdi ikinci yolladığını yapıştırdım ama yarısı yok cok komik duruyor.
ben son defa rica ediyorum.ama talepte bulunmaya utanyorum.lütfen kusura bakma.gerçekten özeniyorum yaaa.

Böyle giderse senden extra para almak zorunda kalacağız bütün stickerleri katletmişsin :D:D stickeri açmadan önce üstünden bir baskı uygula ondan sonra ucundan yavaş yavaş aç çıkmayan yer olursa tırnağınla bastırarak aç daha sonra yapıştır..

galkoo
02/11/2007, 19:03
Böyle giderse senden extra para almak zorunda kalacağız bütün stickerleri katletmişsin :D:D stickeri açmadan önce üstünden bir baskı uygula ondan sonra ucundan yavaş yavaş aç çıkmayan yer olursa tırnağınla bastırarak aç daha sonra yapıştır..

valla mehmet ne desen haklısın ama doğrusu bu...
resim koydunuz da biz mi yapıştırmadık???:innocent:
(urfada oxdord varrdı da biz mi gitmedik??)

bide eğer yenisini gönderirseniz( göndermezsiniz ama:((( ) bu eskisini nasıl çıkartayım.bari onu da söyleyin de camı da batırmayayım...

eakbas
02/11/2007, 19:08
ince uçlu bir malzeme ile (t bıcağı,bisturi) kenarından kaldırıp ayıracaksınız

anvil
02/11/2007, 19:12
tırnağınla çıkar. sonra kolonyalı mendille sil

SerhanOz
02/11/2007, 23:26
arabanin ustunde yer alan bayi stikerlari nasil cikar?
kolayca? bir yardim etseniz cok sevinirim

OzzY
03/11/2007, 00:12
onlar genelde içerde olduğundan rezistans tellerine zarar verebilir.
ısıtarak çıkartmak olabilir

darkness
03/11/2007, 00:50
abi onu ben tinerle sildim gayet güzel çıktı...:thumbup1:

canberk
04/11/2007, 01:01
bana da geldi sticker çok teşekkür ederim bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası :) elinize sağlık yapıştırdım.yarın obur gunde sitede GP mi yayınlayacağım

darkness
12/11/2007, 16:32
yau abi bizim stickerlar ne zaman gelir ben tablodan bişey anlamadım bazıları kırmızı falan yaa o bakımdan kusura bakmayın

darkness
18/11/2007, 16:29
niye bana cewap yazan yok

OzzY
18/11/2007, 19:26
tüm istekler en kısa zamanda yerine getirilecektir...

İbrahimKC
19/11/2007, 00:42
yau abi bizim stickerlar ne zaman gelir ben tablodan bişey anlamadım bazıları kırmızı falan yaa o bakımdan kusura bakmayın

Bu ara işlerim nedeni ile sticker gönderme işlemi biraz aksadı.
Birde Yurtiçi kargoya sinir oldugum için, artık aras kargo ile göndereceğim stickerları ve yakınımda bulunan aras kargo şubesini keşfedemedim daha.

Bir aksilik olmazsa Salı günü tüm stickerlar adreslerine gönderilecek.

Tabloya gelince, Tablo istek sırasına göre sticker taleplerini gösteriyor. Gönderi kodu yazmayan istekler daha gönderilmedi demek oluyor ve tarih kısmında tahmini olarak ne zaman kargoya verileceği belirtiliyor.

Stickerlar kargoya verildiği zaman, nerede olduğunu takip edebilmeniz için gönderi kodu ve gönderme tarihi belirtiliyor.

Ben ayrıca internet sitesinden kargoların durumu takip edip, teslim edilip edilmediğini kontrol ediyorum. Ve Teslim edilenler beyaz renkte kalıyor ve açıklama kısmına teslim edildi yazıyor.

Ne yazık ki bazı arkadaşlar Sticker talebinde bulunuyor ama kapılarına kadar gelen stickerıda teslim almıyorlar. Biz bu stickeları herhangi bir karşılık beklemeden gönderiyoruz. Ben vakit harcayarak tüm talepleri değerlendiriyorum, kargo şubesine gidiyorum, bir anda 30 tane kargo zarfı dolduruyorum kısacası emek harcayıp sizlere Stickerları ulaştırmaya çalışıyorum ve sonuçta aradan 3-5 tanesi teslim alınmıyor. Kimisi parasını ödemek istemiyor, kimisi kargo şubesine gidecek vakit bulamıyor.. İste bu arkadasların istekleride kırmızı olarak gösteriliyor..

Ama şuana kadar Sticker talebinde bulunan tüm arkadaslara gönülden teşekkür ediyorum, yaklaşık olarak 100 tane stickerdan sadece 5 tanesi geri geldi..

Kalın Sağlıcakla...

darkness
21/11/2007, 22:25
teşekkür ederim ibrahim sticker bugün elime ulaştı henüz yapıştırmadım ama güzel duracakmış gibi geliyor

mkaragul40
22/11/2007, 00:57
Bu ara işlerim nedeni ile sticker gönderme işlemi biraz aksadı.
Birde Yurtiçi kargoya sinir oldugum için, artık aras kargo ile göndereceğim stickerları ve yakınımda bulunan aras kargo şubesini keşfedemedim daha.

Bir aksilik olmazsa Salı günü tüm stickerlar adreslerine gönderilecek.

Tabloya gelince, Tablo istek sırasına göre sticker taleplerini gösteriyor. Gönderi kodu yazmayan istekler daha gönderilmedi demek oluyor ve tarih kısmında tahmini olarak ne zaman kargoya verileceği belirtiliyor.

Stickerlar kargoya verildiği zaman, nerede olduğunu takip edebilmeniz için gönderi kodu ve gönderme tarihi belirtiliyor.

Ben ayrıca internet sitesinden kargoların durumu takip edip, teslim edilip edilmediğini kontrol ediyorum. Ve Teslim edilenler beyaz renkte kalıyor ve açıklama kısmına teslim edildi yazıyor.

Ne yazık ki bazı arkadaşlar Sticker talebinde bulunuyor ama kapılarına kadar gelen stickerıda teslim almıyorlar. Biz bu stickeları herhangi bir karşılık beklemeden gönderiyoruz. Ben vakit harcayarak tüm talepleri değerlendiriyorum, kargo şubesine gidiyorum, bir anda 30 tane kargo zarfı dolduruyorum kısacası emek harcayıp sizlere Stickerları ulaştırmaya çalışıyorum ve sonuçta aradan 3-5 tanesi teslim alınmıyor. Kimisi parasını ödemek istemiyor, kimisi kargo şubesine gidecek vakit bulamıyor.. İste bu arkadasların istekleride kırmızı olarak gösteriliyor..

Ama şuana kadar Sticker talebinde bulunan tüm arkadaslara gönülden teşekkür ediyorum, yaklaşık olarak 100 tane stickerdan sadece 5 tanesi geri geldi..

Kalın Sağlıcakla...

Bu gönüllü faaliyetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Size özel mesajda da belirttiğim gibi aras cargo 4.28 ytl alıyor. 10 gram bile gelmeyen sticker için. Posta ile gönderseniz 1 ytl ancak olur. Çok bozuldum aras cargoya. Bu düpedüz soygun. Bir daha günahımı bile göndermem onlarla.

Demiştim ama özel mesajda yanıtımı aldım. Tekrar teşekkürler.

İbrahimKC
22/11/2007, 01:16
Özel mesajla sizi bilgilendirmiştim ama diğer arkadaslarda konu hakkında bilgi vereyim.

Daha önce gönderdiğim Yurt içi kargoda ögrenci indirimi gibi bir indirim yardımıyla Ankara'ya yakın şehirlere 5 lira civarında tutuyordu kargo ücreti. Daha sonra bu kampanya bitince 5.5 lira gönderilmeye başlandı kargolar.

Şimdi Aras kargo ile yaklaşık %25 indirimli olarak gönderiyorum Kargoları, ayrıca sağ olsunlar adresden teslim almak içinde ayrıca bir ücret almayacaklar. Bunun anlamı benim kargo şubesine gitmek için vakit ayırmak ve özelliklede cumartesi gününü beklemek zorunda kalmıyacağım yani stickerların sizlere daha çabuk bir şekilde ulaşmasıdır.

Posta yolu ile göndermek hem daha uzun süre alacak hemde yolda geçen süre zarfında stickerların şekilde şekile girebilme ihtimali doğuracaktır.

Elimden geldiğince en ucuz şekilde stickerları sizlere ulaştırmaya çalışıyorum. Bundan hiç şüpheniz olmasın arkadaşlar..

Punto_Can
23/11/2007, 01:44
bende bugün öğleden sonra aldım sticker ımı. ama kargo ücreti olarak 5,5 ytl ödedim. parası önemli diil,yanlış anlaşılmasın ama şehir içi bile bu kadar fazla olmamalı bence. ibrahim abi taksiyle kapıya kadar bizzat getirip tekrar gitsen neredeyse aynı paraya denk gelecek :D

femoli
23/11/2007, 10:13
Ankarada olanlar stickerlerinizi . Merkez sanayi 574. sk no:31 ivedik organize kemal oto adresinden de temin edebilirler.... Kargo masrafı ödemek istemeyenler için :)

İbrahimKC
23/11/2007, 16:02
bende bugün öğleden sonra aldım sticker ımı. ama kargo ücreti olarak 5,5 ytl ödedim. parası önemli diil,yanlış anlaşılmasın ama şehir içi bile bu kadar fazla olmamalı bence. ibrahim abi taksiyle kapıya kadar bizzat getirip tekrar gitsen neredeyse aynı paraya denk gelecek :D

Nasıl 5.5 lira tutar ki. Ben bu konuyu bir araştırayım. Kastomonu'ya 4.28 liraya gidiyor, Ankara içi 5.5 lira nasıl olur.

5 dakika sonra:
Araştırdım. Ali Can senin kargo ücretin 3.16 lira. Senden 5.5 lirayı kim istedi? Ürünle beraber gelen irsaliyenin üzerinde ne kadar yazıyor. Bunları bana acil olarak bildirirmisin.

Punto_Can
24/11/2007, 00:56
Nasıl 5.5 lira tutar ki. Ben bu konuyu bir araştırayım. Kastomonu'ya 4.28 liraya gidiyor, Ankara içi 5.5 lira nasıl olur.

5 dakika sonra:
Araştırdım. Ali Can senin kargo ücretin 3.16 lira. Senden 5.5 lirayı kim istedi? Ürünle beraber gelen irsaliyenin üzerinde ne kadar yazıyor. Bunları bana acil olarak bildirirmisin.
ibrahim abi kargoyu annem teslim almış. şimdi sordum anneme, irsaliye fln vermemişler, sadece 5,5 ytl para almışlar bide işte o kargo poşetini vermişler. bunun dışında başka herhangi birşey yok :(

osmanaydo
25/11/2007, 21:18
Fotoğraflardaki konu mankeni araç bana ait olduğu için, ben sticker'ıma ücretsiz sahip oldum. Sağol varol Femoli.

İbrahimKC
26/11/2007, 10:57
ibrahim abi kargoyu annem teslim almış. şimdi sordum anneme, irsaliye fln vermemişler, sadece 5,5 ytl para almışlar bide işte o kargo poşetini vermişler. bunun dışında başka herhangi birşey yok :(

Ali Can Cumartesiden beri bu işle uğraşıyorum. En sonun da Çözüldü.

Kargo ile irsaliyesi gelmemiş. Ve teslim edenler kaç lira olduğunu görememişler. İndirimli olabileceğinide düşünmeyip normal dosya parasını almışlar Annen'den. (İrsaliye nasıl gelmez onu anlamış değilim ama) Şube müdürü art niyet aramayın lütfen, fahiş bir fiyat alınmamış sadece normal gönderi ücreti alınmış dedi.

Sonuç olarak Aras kargo gelip bugun 2 lirayı iade edecek. (KDV dahil 3.5 lira tutuyormuş). Evde birileri olursa eve gelip teslim edecekler yoksa güvenliğe bırakacaklar.

İyiki buraya yazdın valla 5.5 lira almışlar diye, göz göre göre boşuna para ödenmiş oalcaktı. Az bir para ama yapılanın yanlarına kalmaması için o paranın senin adresine kadar geri getirilmesi gerekiyordu.. Ve öylede olacak..

Punto_Can
27/11/2007, 00:54
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim İbrahim abi. Ama gerçekten utandım içindi bu kadar küçük bir miktar için :( Keşke hiç söylemeseydim diyorum ama bir taraftan benim gibi 100 kişiden bu kadarcık fazla ücret alınırsa neler olabileceğini düşünmüyor değilim. Ama yinede gerçekten olması gerekeni yaptın ;) Tekrar bu büyük ilgi ve anlayışın için çok teşekkür ederim İbrahim Abi...

Neocaesarea
08/12/2007, 20:30
Sticker'im bugün elime ulaştı. İbrahim kardeşime çok teşekkür ederim.

Baran
17/12/2007, 12:44
Bende talepte bulundum ve sabırla bekliyorum, şimdiden emeği geçenlere teşekkür ederim.

ozcangs
17/01/2008, 19:03
ya bende istedim bu stickerdan bizi de kazıklamasın aras kargo

yokmu konuyla ilgilenen

İbrahimKC
18/01/2008, 02:19
Mert,
Sticker talebin dün gelmiş ve sticker'ın bugün kargoya verirdi..

Sanırım yarında elinde olur.
Aras kargonun kazıklaması gibi bir durum söz konusu değil. Alican'ın olayı bir talihsizlikdi.
Diğer kargolarından çok daha ucuza taşıyorlar. İrsaliyen elimde yok ama kargo tutarı 3.53 liradır büyük ihtimalle. Sanırım İstanbul'a bundan da ucuza gönderecek bir yer bulamam.

ozcangs
18/01/2008, 19:13
tamam abi sağol

memat
19/01/2008, 14:44
abi ben yine kendim bastırıp dobloya yapıştırsam ne olur abes olur mu? benim aksesuarcıda kalıbı var banada o yapmıştı zaten

femoli
19/01/2008, 15:04
yaptır tabi grande doblo diye yaptır ama :D

memat
19/01/2008, 15:43
tamam yaparım onuda yaparım

ozcangs
19/01/2008, 16:13
ya benim sticker bugün geldi ama resim mavi tarafa yapışılı.beyaz kagıdı çıkarınca mavi tarafta kalıo.nasıl yapıcam.yardım edin:)

memat
19/01/2008, 16:36
mert en baştaki mesajı oku resimli anlatıyo

spyofthegod
20/01/2008, 00:21
Benimde aracım gelsin talep edicem.

erkany
22/01/2008, 18:44
Ben talepte bulundum ama 3 adet yollarsanız memnun olurum. vereceğim 2 arkadaş varda ;)

memat
23/01/2008, 10:33
ibrahim kc adlı üyemize pm atabilirsin

aykuting
25/01/2008, 01:48
Bende yapıştırıken yan yapıştırdım birazcık olsun dedim geri cıkartmadı ama oldi walla yakıştı

sigortaci_002
05/04/2008, 16:51
arkadaşlar 5.57 ytl kargo masrafı var unutmayınız ben ödedim eğer bukdar tutacağını bilseydim talep etmezdim teşekkür ediyorum

OzzY
05/04/2008, 17:36
arkadaşlar 5.57 ytl kargo masrafı var unutmayınız ben ödedim eğer bukdar tutacağını bilseydim talep etmezdim teşekkür ediyorum
Talep formunda kargonun alıcı ödemeli gönderileceği belirtilmiştir. Ayrıca kargolar indirimli gönderilmektedir.

Linos
06/04/2008, 15:27

Ziya, hesap numaranı özelden gönder de, 5.57 YTL. havale yapalım hesabına.

chn73
30/06/2008, 00:30
sticker in cama nasıl yapıştırılacağı ile ilgili konu açılması bana garip geldi aslında.yakında sakız çiğnerken yolda nasıl yürünür ya da hem konuşup hemde gp nasıl kullanılır gibi konu başlıklar açılırsa şasırmayacağım galiba.

İbrahimKC
30/06/2008, 00:44
Sticker'lar çift taraflı gibi görüldüğü için böyle bir konu gerekli Cihangir. Abartılacak bir durum yok yani..

CesSpOoL
10/07/2008, 16:08
Arkadaşlar benim etiketlerimde az önce ulaştı ama mavi tarafa yapışık kalıyo nasıl düzelticem ?

Linos
10/07/2008, 16:49
Arkadaşlar benim etiketlerimde az önce ulaştı ama mavi tarafa yapışık kalıyo nasıl düzelticem ?

https://forum.grandepuntotr.com/genel/5499-sticker-cama-nasil-yapistirilir.html

Harflerin üzerine biraz bastırırsan, transfer bandına geçecektir... ;)

femoli
10/07/2008, 16:49
Elinizle yazıların üstüne tek tek basaraktan saydam olan yapışkanın üstüne çıkarabilirsiniz..

CesSpOoL
10/07/2008, 16:58
Hehe oluyo :)) çok teşekkürler

gandalf
30/08/2008, 18:36
Arabanın başına gidince amblemin biraz büyük olduğunu fark ettim. Ön cama yapıştırmak pek hoşuma gitmedi. Ancak arka cam sağ üst köşede iyi durdu gibi.
Teşekkürler arkadaşlar.

(yapıştıracaklara not: beyaz kısımların tamamının üzerine iyice bastırarak, kalem arkası gibi sert bir malzeme ile, şeffaf kısma geçmesini sağlayabilirsiniz)

femoli
30/08/2008, 18:49
Sevgili gandalf bu stickerleri biz arka camın ortasına tam fren ışığının altına yapıştırıyoruz zaten ön cam için biraz kaba dır ..:)

Aramıza hoşgeldiniz..

krakercocuk
08/09/2008, 16:43
sticker in cama nasıl yapıştırılacağı ile ilgili konu açılması bana garip geldi aslında.yakında sakız çiğnerken yolda nasıl yürünür ya da hem konuşup hemde gp nasıl kullanılır gibi konu başlıklar açılırsa şasırmayacağım galiba.

demekki sorun yaşayan arkadaşlarımız varmışki 3 sayfa yazı olmuş bu konuda, stickerin cama nasıl uygulandığını daha önce tecrübe edinmemiş veya yapılışına tanık olmamıs arkadaslarımız içindir,,,,yararlı olduğunu düşünüyorum konuyu açan arkadaşa tesekkür ederim.

derviscimli
14/09/2008, 18:54
Arkadaşlar merhaba...

Grande Punto kullanan bir kaç tanıdığım var.Onlar için sticker ve kartvisit talebinde bulunacağım.İletişim bilgilermi vereceğim fakat aklıma takılan bir soru kartvisit ve sticker birer adetmi gönderiliyor.Bu talep miktarına göre değişiyormu ?

İbrahimKC
14/09/2008, 19:32
Arkadaşlar merhaba...

Grande Punto kullanan bir kaç tanıdığım var.Onlar için sticker ve kartvisit talebinde bulunacağım.İletişim bilgilermi vereceğim fakat aklıma takılan bir soru kartvisit ve sticker birer adetmi gönderiliyor.Bu talep miktarına göre değişiyormu ?

Ali Merhaba,

Öncelikle ilgine teşekkür ederiz. Sticker'ların amacı forumda birşeyler paylaşan insanların yollarda da birbirini tanıyabilmeleri. Senin tanıdıkların sitede aktif olmadıkları için sadece sticker yapıştırmalarının çokda bir anlamı olmayacağını düşünüyorum.

Öncelikle tanıdıklarnı sitemize davet ederek, bu güzel ortamdan yararlanmalarını sağlamanı rica ediyorum. DAha sonra eğer onlar isterlerse kendi adlarına sticker talebinde bulunabilirler.

İlgin ve hassasiyetin için tekrar teşekkür ederim.

derviscimli
14/09/2008, 19:49
Ali Merhaba,

Öncelikle ilgine teşekkür ederiz. Sticker'ların amacı forumda birşeyler paylaşan insanların yollarda da birbirini tanıyabilmeleri. Senin tanıdıkların sitede aktif olmadıkları için sadece sticker yapıştırmalarının çokda bir anlamı olmayacağını düşünüyorum.

Öncelikle tanıdıklarnı sitemize davet ederek, bu güzel ortamdan yararlanmalarını sağlamanı rica ediyorum. DAha sonra eğer onlar isterlerse kendi adlarına sticker talebinde bulunabilirler.

İlgin ve hassasiyetin için tekrar teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.Çok doğru söyliyorsunuz.En kısa zamanda kendilerini buraya davet edeceğim...

OoZe
18/09/2008, 18:36
Sticker için çok teşekkür ederim.. gerçekten de çok güzel durdu.Gönderilen kartvizitleri de her gördüğüm GP sahibine ileticem, ya da arabasına bırakıcam..

MehmetFrt
28/11/2008, 18:32
stickerimiz gelsede artk yapıştırsak :D:D

yakut
28/11/2008, 21:22
yeni aldığım prante puntoya üyesi olduğum sitenin stickerını merakla bekliyorum çok şey öğrendim bu site sayesinde hakkını vermek lazım

onurcan
28/11/2008, 21:36
arkadaşlar stickerler nezman bize ulaşacak takip sayfası güncel değil herhalde sadece merak ettim ...

MehmetFrt
29/11/2008, 01:33
en son bugn icin adreslere kargolancak dediler ama yine bi sonuc alamadk:) merakla bekliorz bizde özcan :)

erdiyilmaz
29/11/2008, 10:09
arkadaşLar yeni parti sticker'Lar basıLdı. şuan eLimizde. ancak kargoLama işine henüz geçmedik.

kargoLama işi eski sistemden biraz farkLı işLeyecek. çünkü eskiden tek tek kargoLama yapıyorduk. ancak bundan sonra haftanın beLirLi bir günü gönderim yapıLacak.

çok fazLa taLep geLdigi için, bizLer de gönderimLerde zorLanabiLiyoruz. İbrahimKC arkadaşımız iLgiLenecek yine. en geç 1 hafta içinde kargoLamaLar başLayacaktır.

iLginiz ve anLayışınıza teşekkür eder, keyifLi forumLar diLerim.

MehmetFrt
29/11/2008, 11:31
saol dostm 4gözle beklioz:D

İbrahimKC
30/11/2008, 03:15
Stickerlar elime bugun geçti arkadaşlar. Pazartesi kargoya verebileceğim... Salı en geç çarşamba günü elinizde olur.. Şimdiden güle güle yapıştırın diyorum :)

Herkese gösterdiğini anlayış için teşekkür ederiz...

byrvo
30/11/2008, 03:39
stıcker takip bölümü güncellenecek di mi? ben bir iki gün önce talepte bulundum ama işlem doğru yapıldı mı, talep size ulaştımı emin değilim.. Gerçi bi başlık altında "talepleriniz %99,99 bana ulaşır." yazmışsınız ama...

İbrahimKC
30/11/2008, 03:58
stıcker takip bölümü güncellenecek di mi? ben bir iki gün önce talepte bulundum ama işlem doğru yapıldı mı, talep size ulaştımı emin değilim.. Gerçi bi başlık altında "talepleriniz %99,99 bana ulaşır." yazmışsınız ama...

Güncelledim Volkan..

yakut
30/11/2008, 11:42
merakla bekliyoruz teşekkürler
az önce baktım takip listesine ismim yanlış yazılmış acaba kendimmi yanlış yazdım 398. sırada serhat yakut yazılmış bir sorun çıkarmı acaba arkadaşlar ilgilenebilirmisiniz.

yakut
01/12/2008, 14:48
ilginize teşekkürler

yasayanadam
02/12/2008, 17:19
Striker ve kartvizit için teşekkür ederiz,
Ancak kargo ücreti fazla geldi bana 6,10 ytl:(

byrvo
02/12/2008, 23:20
stickerım elime ulaştı.. Çok teşekkür ederim..

İbrahimKC
02/12/2008, 23:48
Striker ve kartvizit için teşekkür ederiz,
Ancak kargo ücreti fazla geldi bana 6,10 ytl:(

Rica ederiz..

Sticker'laqrı mümkün olduğu kadar uygun kargo ücreti ile göndermeye çalışıyorum aslında. Aras kargo ile %10 - 15 arasında indirimli olarak gidiyor kargolar.

Bir sürü kargo şirketi var ama güvenilir ve bilinenlerle göndermek istiyorum. Sizin mesajınızdan sonra yurt içi kargoyu aradım, denizliye kaça gidiyor poşet zarf diye sordum, 5.70 + KDV dediler. Yaklaşık olarak 6.70 lira yapıyor. Yani aras kargo %10 indirimli olmuş oluyor. Aras Kargonun bir güzelliğide kargoları benden almaya geliyorlar ve irsaliyeleri geri getiriyor ve bunun için ücret talep etmiyorlar. Böylece ben daha rahat kargo gönderebiliyorum. Birde şubeye gitme derdi olmuyor.

Tabiki fiyatı nasıl bulduguz konusunda takdir sizin ama piyasası bu şekilde sanırım.

yasayanadam
03/12/2008, 16:08
Rica ederiz..

Sticker'laqrı mümkün olduğu kadar uygun kargo ücreti ile göndermeye çalışıyorum aslında. Aras kargo ile %10 - 15 arasında indirimli olarak gidiyor kargolar.

Bir sürü kargo şirketi var ama güvenilir ve bilinenlerle göndermek istiyorum. Sizin mesajınızdan sonra yurt içi kargoyu aradım, denizliye kaça gidiyor poşet zarf diye sordum, 5.70 + KDV dediler. Yaklaşık olarak 6.70 lira yapıyor. Yani aras kargo %10 indirimli olmuş oluyor. Aras Kargonun bir güzelliğide kargoları benden almaya geliyorlar ve irsaliyeleri geri getiriyor ve bunun için ücret talep etmiyorlar. Böylece ben daha rahat kargo gönderebiliyorum. Birde şubeye gitme derdi olmuyor.

Tabiki fiyatı nasıl bulduguz konusunda takdir sizin ama piyasası bu şekilde sanırım.

Ellerinize sağlık, zaten sizlerin emeğine diyecek yok, tekrar teşekkür ederim.
Bir arkadaşım Sürat kargo ile çalışıyor ve fiyat performans olarak çok memnunlar. Gönderilerle ilgili anında ve sürekli cep telefonuna mesajlar geliyormuş. Uygun olursa belki değerlendirebilirsiniz...

Bu arada bugün servise gittim ve gelen kartların bir kısmını bıraktım. Tüm gelen GP lere iletecekler ve forumumuzu takip etmeye başladılar, Denizlideki üye arkadaşlara indirim sözüde aldım.

Saygılar sevgiler....

MehmetFrt
04/12/2008, 02:35
Stickerler bi gün sonra hemen elime gecti emeginize tesekkurler:) kargo fiyatıda gayet uygun bence;) cok tesekkurler

ritimsiz
04/12/2008, 03:09
banada kargo geldi ama bugün vakit bulamadım almak için! yarın ilk iş alıp yapıştıracam...
emeği geçen herkese çok çok teşekürler...
yolda bizden birini gördüğümde taciz ederim! adanadakilerin dikkatine=)))))

onurcan
06/12/2008, 00:07
ibrahim sticker ve karvizitler elime ulaştı iki gündür bir yapıştıramadım emeğinize sağlık teşekür ederim.

Av.Efe
07/12/2008, 16:24
Arkadaşlar dışarıdan yapıştırılıyo bu stickerlar değil mi? Bi yanlışım yok yani....

anvil
07/12/2008, 16:27
evet dışardan yapıştırılıyor.

ritimsiz
10/12/2008, 03:15
sticker mundar oldu ya...
hiç eğrilik olmasın derken bi yerden cama bi yapıştı azıcık toparlanmadı sora... elimde sadece P yazısı ile punto şekli kaldı.. faklı bi görüntü oldu ama şekilde bi eksiklik olduu belliii..
yenisini istesem ne zman gelir sn mod'lar??

anvil
10/12/2008, 10:52
1 haftada gelir.

İbrahimKC
19/12/2008, 14:25
sticker mundar oldu ya...
hiç eğrilik olmasın derken bi yerden cama bi yapıştı azıcık toparlanmadı sora... elimde sadece P yazısı ile punto şekli kaldı.. faklı bi görüntü oldu ama şekilde bi eksiklik olduu belliii..
yenisini istesem ne zman gelir sn mod'lar??

Önceklikle geçmiş olsun :)

Sticker'lar her ayın son Cuma günü gönderiliyor..

allmylife
22/12/2008, 17:08
ben sticker talep edeli 2 hafta falan oldu, her ayın son cuma günü gönderiliyorsa 26 aralık cuma günü gönderilecek sanırım..

İbrahimKC
23/12/2008, 22:40
ben sticker talep edeli 2 hafta falan oldu, her ayın son cuma günü gönderiliyorsa 26 aralık cuma günü gönderilecek sanırım..

Dogrudur. Bir aksilik olmazsa 26 Aralık cuma günü göndereceğim Sticker'ları..

allmylife
25/12/2008, 17:54
Dogrudur. Bir aksilik olmazsa 26 Aralık cuma günü göndereceğim Sticker'ları..

sticker takip listesi güncellenmiş, 25 aralık 2006 yazılmış gönderim tarihleri.Bi yanlışlık olmalı..

İbrahimKC
27/12/2008, 16:55
sticker takip listesi güncellenmiş, 25 aralık 2006 yazılmış gönderim tarihleri.Bi yanlışlık olmalı..

Bir yanlışlık yok. Fırsat buldum ve bir gün önce gönderdim Sticker'ları...

Yarasa
31/12/2008, 15:27
Etiket/Çıkarma (Sticker) talep etmiştim ancak listede ismim yok :(
Neyse kısmet bi dahaki gönderimi bekleyeceğiz.
Bu arada ellerinize sağlık çok güzel bi etiket/çıkarma.

Linos
31/12/2008, 19:29

Bir terslik olmuştur. Bir sonraki gönderimde muhakkak elinize geçecektir... ;)

İbrahimKC
01/01/2009, 20:28

Serhat, tekrar istekde bulunabilir misin? Senden bana bir talep ulaşmadı ne yazık ki..

Sticker'ın dizaynı eskilerden bir arkadaşa ait. Gerçekten başarılı bir çalışma bizcede.. Teşekkürler..

femoli
02/01/2009, 10:29
https://forum.grandepuntotr.com/members/okyzan.html

okyzan böyle bir sticker tasarladığı için çok teşekkür ederiz ;)

Yarasa
02/01/2009, 16:20
Serhat, tekrar istekde bulunabilir misin? Senden bana bir talep ulaşmadı ne yazık ki..

Sticker'ın dizaynı eskilerden bir arkadaşa ait. Gerçekten başarılı bir çalışma bizcede.. Teşekkürler..

tekrar talepte bulundum. ilginize tşk ederim.

İbrahimKC
02/01/2009, 23:36
tekrar talepte bulundum. ilginize tşk ederim.

Bu sefer tamamdır Serhat. Normalde ayın son Cuması gönderiyorum ama fırsat bulabilirsem daha erken göndermeye çalışacağım..

ReBianco
03/01/2009, 06:28
İbrahimKC dostum merhaba,

Ben de daha önce iki defa sticker başvurusu yaptım fakat ismimi bir türlü listede göremedim. Sanırım sistemden kaynaklanan bir durum sözkonusu. Bilgilerimi buradan göndersem listeye dahil eder misin?

Yarasa
06/01/2009, 12:51
Bu sefer tamamdır Serhat. Normalde ayın son Cuması gönderiyorum ama fırsat bulabilirsem daha erken göndermeye çalışacağım..

teşekkürler. Eposta adresime de

Merhaba,
GrandePuntoTR Sticker Talep ettiginiz için tesekkür ederiz.
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/5183-sticker-talep-gonderme-tablosu.html
adresinden, kargo durumunuzu takip edebilirsiniz.

Saygilarimizla,
GrandePuntoTR
https://forum.grandepuntotr.com/
bu şekilde bir bilgilendirme epostası geldi.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

ReBianco arkadaşım girdiğin eposta adresine yukardaki gibi bir bilgi gelmediyse kayıt alınmamış olabilir. Bende önceki talebimde böyle bi eposta gelmemişti. Tekrar denersen eposta adresine mesajda gelirse sorunsuz kayıt olmuşsun demektir.

ReBianco
07/01/2009, 02:10
Mail geldi. Sticker kaydının yapıldığını da İbrahim doğruladığına göre sabırsızlıkla bekleyebilirim artık. İlginize teşekkürler...

Phaser
08/01/2009, 15:55
Merhabalar daha once iki kere istekte bulundum ancak listede ben ismimi goremedim ilgilenmeniz mümkünmü acaba tekrar form doldurmam gerekirmi

makeles
15/02/2009, 13:18
daha küçük sticker var mı? yada %50 küçültülebiliyor mu? arkada çok büyük duruyor sanki..

predator_ant
15/02/2009, 16:06
Mod arkadaşlar ben de sticker +kartvizit talebinde bulunmuştum fakat takip listesinde ismim yok. ocak ayının ortaları gibiydi zannedersem. yardımcı olurmusunuz?

HugemaN
12/03/2009, 23:42
mart ayında başvurdum ama listede henız gozukmuyor. elimize nezaman ulaşır...

femoli
09/04/2009, 14:28
Arkadaşlar sticker nasıl yapıştırılır resimli anlatımı birinci sayfadadır ..

ecoprog
10/04/2009, 00:14
sticker im gelmiş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

e_cag
10/04/2009, 00:57
Bugün ulaştı sticker ve kartlar. Ben de çok teşekkür ederim emeği geçenlere.

Bu arada, forumda arabam gibi yeniyim. Bu başlığı biraz taradım, göremedim. Genelde tercih edilen bir yer var mı sticker'lar için? Ön/arka cam? Sağ/sol/orta? Alt/üst? Üyeleri yolda kolay tanımak - belki tanışmak için ön camda bir işaret iyi olurdu bence.

İbrahimKC
10/04/2009, 01:39
Bugün ulaştı sticker ve kartlar. Ben de çok teşekkür ederim emeği geçenlere.

Bu arada, forumda arabam gibi yeniyim. Bu başlığı biraz taradım, göremedim. Genelde tercih edilen bir yer var mı sticker'lar için? Ön/arka cam? Sağ/sol/orta? Alt/üst? Üyeleri yolda kolay tanımak - belki tanışmak için ön camda bir işaret iyi olurdu bence.

Rica ederiz..

Sticker'ları Arka camın üst ortasına yapıştırıyoruz genelde..

e_cag
10/04/2009, 01:49
OK teşekkürler.

testo19
22/04/2009, 16:44
arkadaşlar stickeri cama değilde arabanın başka bir tarafına yapıştıran var mı hiç mesela tampon, bagaj kapısı vs.

femoli
22/04/2009, 17:34
istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz...seçim sizin daha önceleri camın alt köşesine yapıştıranlar oldu ama kaporta tampon vs yapıştıran lar olmadı ilk olabilirisiniz.. :)

Birkan61
25/04/2009, 09:41
Artık bizimde bir stickler talebinde bulunma vaktimiz geldi :D yollarda bir çok arkadaşı abimizi görmeye başladım :)
Bizim peder beyle bir görüşeyim malum araba ona ait :) arka camın üstüne adımı yazdırıcam falan diyordu stickerdan bahsedince onay verirse hemen talepde bulunucaz artık :)

halilim
28/04/2009, 15:54
Arkadaşlar mersin buluşmasında sticker'ın cama nasıl yapıştırılacagı hakkında video çektik.

İşte link

Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=89846973152&ref=nf)

Birkan61
17/06/2009, 21:28
Az önce yapıştırdım stickerı fakat yapıştırdıktan sonra baktımki pek düzgün yapıştıramamışım .. Çok fark edilmiyor ama yinede yamuk işte yeni bi tane mi talep etsem ne yapsam

berkeraaa
28/06/2009, 15:29
sticker araçtan nasıl sökülür ?? :D

femoli
29/06/2009, 18:35
hayırdır sökmek isteyen üyelerizmi var yoksa :)

berkeraaa
30/06/2009, 01:32
olurmu öyle şey Mehmet abi...Biz hep daha fazla stickerlı GP görmek isteriz yollarda... :)

Arrow_hit
10/07/2009, 21:22
dışardan yapıştırılınca yıkama vb bir olayda hasar görüyor mu sticker?

Emre08
10/07/2009, 21:38
Abi Video Müthiş :D Koptum Resmen..! Espriler Ard Arda :D Visami Master ÇMi? Ehehe :D

827807
22/07/2009, 12:04
bana da geldi sticker çok teşekkür ederim

femoli
22/07/2009, 12:35
rica ederim iyi günlerde kullanın :)

dgnmnsz
26/07/2009, 00:53
sticker kargo ücreti nedir acaba?

dgnmnsz
26/07/2009, 00:59
ya ben sticker talebinde nasıl ulaşabilicem? yani nası talep edebilrim?

ynseknc
27/07/2009, 15:27
evet arkadaslar bende ıstıorum stıckerdan :)

anvil
27/07/2009, 15:48
link yukarda.

The Big Punto
14/11/2009, 13:26
Evet arkadaşlar!

Ben de artık stickerlendim.
Yapıştırması çok kolay, gönderen arkadaşlara teşekkür ederim.

femoli
14/11/2009, 14:16
Ufak bir rica lütfen adres bilgilerinizi düzgün giriniz sonra kargolar size ulaşmadan geri dönüş yapıyor..

gadget
19/11/2009, 15:37
keşke sticker ım gelse de ben de sticker ımı nasıl yapıştırsam diye bu konuyu okusam :) sonra ben de yapıştırdım.. falan diye yazsam :)

femoli
19/11/2009, 16:38
Çoşkun saat farkı ile bir sonraki partiye kalmışsın eğer bir kaç saat önce doldurmuş olsaydın talep formunu, o partide giderdi şimdi yeni talebin yeterli sayıya ulaşmasını bekliyoruz yeterli sayıya ulaşır ulaşmaz kargolar çıkacak ;)

Ankaradaki üyelerimiz sticker ve kartvizitleri elden benden beklemeden temin edebilirler ..

HASANDURSUN
23/12/2009, 13:11
Bende istiyorum artik abiler ve kardeşler duyurulur.......

erdiyilmaz
23/12/2009, 13:35
Bende istiyorum artik abiler ve kardeşler duyurulur.......

sticker talep formundan talebinizi iletebilirsiniz

backtoback
27/12/2009, 23:58
Sticker i aralık ayının 4 ünde sipariş verdim.fakat hala elime ulaşmadı.23-12-2009 da sipariş verenlerin talepleri kargolanmış deniyor.Kura mı çekiyorsunuz yoksa seçkin üyelerinize mi öncelik veriyorsunuz.Ben bekliyeyim mi?Yoksa ümidi mi keseyim.ilgili yöneticiye duyurulur. sevgi ve saygılar.

erdiyilmaz
28/12/2009, 01:42
Sticker i aralık ayının 4 ünde sipariş verdim.fakat hala elime ulaşmadı.23-12-2009 da sipariş verenlerin talepleri kargolanmış deniyor.Kura mı çekiyorsunuz yoksa seçkin üyelerinize mi öncelik veriyorsunuz.Ben bekliyeyim mi?Yoksa ümidi mi keseyim.ilgili yöneticiye duyurulur. sevgi ve saygılar.

sticker gonderiminde uye ayrimi yapmiyoruz.

biraz forum ve sticker takibinde dikkatli olsaydiniz, ilgili arkadasin mesajini gorebilirdiniz: https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13620-sticker-takip-formu-post266994.html#post266994
(https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu-post266994.html#post266994)

sticker takipleriniz icin ilgili paneli kullanmaniz sizin yarariniza olacaktir, bos yere tarz sitemkar cumleler kurmaniza mahal vermemis olurdunuz. iyi forumlar.

femoli
28/12/2009, 10:15
Özkan bey stickerler hazırlandı kargo sayısı belli bir miktarı aşmadan göndermiyoruz bunun nedenide toplu gönderimde siz üyelerimizin ödeyeceği kargo parasını daha azaltmak için :) Bu gün kargolar hazırlandı 24 kişiye gönderilecektir..

Talep forumundaki kargolanan arkdaşlar ya daha önceden gönderilenler yada kargosu çıkmadan bura bizzat gelip elden alan arkadaşlardır. yani hiç bir şekilde seçicilik vip cilik yok yanlış anlaşılmasın .iyi günler dilerim :)

backtoback
28/12/2009, 23:17
ilginiz için teşekkür ederim.sitemkar cümleler için özür dilerim fakat beklemeye gelemiyorum işte.tezcanlı olmamdan dır...herkese eşit mesafede olduğunuzu tahmin etmiştim.iyi forumlar dilerim...

femoli
29/12/2009, 11:29
Stickerler gitti eline ulaşan arkadaşlar bildirim yaparlarsa sevinirim..

erdal1984
29/12/2009, 11:54
stacker geldi teşekkürler yalnız rengi kötü ben beyaz bekliyordum turuncu keldi :(

femoli
29/12/2009, 11:58
Rengi kötü ... sınırlı sayıda turuncu yapıldı ilk defa kötü diyen sizsiniz enteresan :)

erdal1984
29/12/2009, 12:05
yoo turuncuyu severim ama aracım kırmızı ya sırıtır diye düşünüyorum

monaugur
29/12/2009, 12:19
sticker ve kartvizitler ulaştı çok teşekkür ederim

KaGaN
29/12/2009, 18:23
Valla bende turuncu istiyodum beyaz gelmişti.Turuncular daha güzel duruo yakısıyo araca.

atalayx
31/12/2009, 00:33
sticker elime ulastı çok güzel duruyor.Emekleriniz için teşekkür ederim.gururla taşıyacağım.

backtoback
01/01/2010, 16:28
sticker elime 29 aralıkta ulaştı teşekkürler.Turuncu renkte. siyah arabama gayet yakıştı

16 CSE 79
01/01/2010, 16:38
Sticker ve kartvizitler elime ulaştı çok teşekkür ederim..

karakas_fiat
07/01/2010, 15:19
Ben etişket spariş geçtim ulaşmadi tekrar deneyecem

femoli
07/01/2010, 15:59
seyfettin girdiğin telefon yanlış olduğu için talebin askıya alınmış..

femoli
16/02/2010, 11:54
Sticker ve kartvizitler bugün çıkıyor yola (printerim bozuldu yapınca hemen kargo işlemlerini başlayacağım :) )

PESCATORE
16/02/2010, 13:15
BEN sticker ı nereden alabilirim?

femoli
16/02/2010, 14:02
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13620-sticker-takip-formu.html

erosistanbul
17/02/2010, 20:30
Sticker ve kartvizitler elime ulaştı. Teşekkürler.

GPS2
17/02/2010, 23:56
:) evet bende aldım ...en kısa zamanda yapıştırıyorum...teşekürler emeği geçen arkadaşlara...

GünahsizSeytan
18/02/2010, 00:01
Benimde elime ulaştı emeği gecenlere ve Mehmet abiye teşekkürler..

femoli
18/02/2010, 10:49
Güle güle kullanın arkdaşlar..

Erdi çok güzel özetlemiş lütfen aşşağıdaki yazıyı dikkatle okuyun..

Alıntı (erdi yılmaz)

saygideger uyelerimiz,

stickerlar belirli bir sayiya ulasinca toplu olarak kargolaniyor. talep yogunluguna bagli olarak bu sure degisiklik gosterebilmektedir.

kargolanan stickerlar adres yanlisligindan dolayi geri donebiliyor. bununla beraber sticker talebinde bulunan uyelerimiz talepte bulundugunu unutup, gelen kargoyu almayi reddediyor ve bizlere geri donuyor. donen her kargonun ucretini cebimizden odemek durumunda kaliyoruz.

bu konuda duyarli olalim, eger sticker'in kargo ucretini odeyip odeyemeyeceginizden ya da alip almayacaginiz konusunda tereddutleriniz var ise, lutfen sticker talebinde bulunmayiniz.

anlayisiniz icin tesekkur eder, keyifli forumlar dilerim.

Kargo ücreti ortalama 4 tl dir.. Ve alıcı öder

k@pl@n
20/02/2010, 01:49
bu stiker renklerinin bir özelliği varmı ? elimde bir beyaz birde turuncu var hangisini yapıştırmalıyım? :)

femoli
20/02/2010, 10:32
evet var beyaz renk, tururncu ahenk katar :) Hangisini istersen onu yapıştır ama eğer elinde iki tane olduysa lütfen birini bir ihtiyacı olan arkadaşa ver :) Sticker kısıtlı sayıda var ..

LeoN48
20/02/2010, 10:50
-Sticker cama nasıl yapıştırılır?
-Yasemin Abla'dan rica edilir, çok da güzel yapıştırılır. :)

k@pl@n
20/02/2010, 10:51
evet var beyaz renk tururncu ahenk katar :) Hangisini istersen onu yapıştır ama eğer elinde iki tane olduysa lütfen birini bir ihtiyacı olan arkadaşa ver :) Sticker kısıtlı sayıda var ..

iyi ozaman bir ahenk katalım bizde :) elbette femoli ; ihtiyacı olan hatta yeni forum üyesi yapacağım kişiye vermeyi düşünüyorum ;)

baran911
23/02/2010, 23:05
sticker i aldım tesekkürler

GPtolga
01/03/2010, 21:42
bende sticker istiyoruuuuummmm.....

JASMINE
01/03/2010, 21:47
bende sticker istiyoruuuuummmm.....

Tolga aşağıdaki linkten sticker talep formu doldurman gerekiyor. Bu şekilde sticker kargo ile adresine gönderilecektir.

https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html

femoli
02/03/2010, 11:50
Tolga madem istiyordun kargonu yollamadan söyleseydin içine sticker ve kartvizit koyardık :)

murat53
03/03/2010, 00:39
bende yapıştırırken içten yapıştırdım dışardan ters okunuyor valla utana utana yeni bir talepte bulundum.

Scottie
12/03/2010, 22:09
hangi kargo ile geliyor stickerlar ve kargolanınca haber veriliyor mu. bir sorum daha var talep ne kadar olunca gönderiliyor. biraz çoğalmış gibi geldi.

femoli
13/03/2010, 10:12
Muhtemelen pazartesi gönderilir gibime geliyor sticker talepleri..

Ziyaretçi049
07/06/2010, 17:14
Bende 2 hata önce sticker talebinde bulundum ama daha gelmedi, gönderilecekmi acaba??
Bu arada kemal abi sende olduğunu bilseydim senden isterdim Xenonların içine koyardın ama aklıma hiç gelmedi :(

Scottie
07/06/2010, 18:30
Bende 2 hata önce sticker talebinde bulundum ama daha gelmedi, gönderilecekmi acaba??
Bu arada kemal abi sende olduğunu bilseydim senden isterdim Xenonların içine koyardın ama aklıma hiç gelmedi :(

dostum biraz sabretmen gerekli.. 2 hafta kısa bir süre iki aydır bekleyenler var... site server değiştirdi. ödenek kalmadı sanırım... hesapta para toplanınca sticker bastırıp gönderirler.. ama mutlak gelir... biraz daha sabır...

femoli
07/06/2010, 21:38
Stickerler basıldı yarın tüm üyelerimize dağıtılacaktır . İşi gücü bırakacam tüm günümü kargolamak için uğraşacam :)

Haydi gözünüz aydın ...

Lütfen sticker isteyen tüm üyelerimiz sticker takip formunu gözden geçirsin .. Çeşitli yollardan sticker alan veya istemeyen üyeler bildirsinki tekrardan sticker yollamayalım .

https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13620-sticker-takip-formu.html

Sticker alan ve istemeyenler sticker takip formundan isimlerini sildirsinler ..

femoli
08/06/2010, 11:03
güncelllll !!

Scottie
08/06/2010, 11:12
Mehmet benim sticker gönderdğimi isimlere göndermiyorsun değil mi?

femoli
08/06/2010, 11:40
Eser saolasın evet onların bir kaçı listede vardı onları sildim ;)

erdiyilmaz
08/06/2010, 12:19

iletisim bilgileriniz yetersiz.

dsmgurkan
08/06/2010, 12:20
Bende yarın için bi reklamcı arkadaşa stickerı hazırlamasını söylemiştim iyi oldu denk geldi iptal edip kargoyu bekliyorum. İyi çalışmalar.

mustelf
08/06/2010, 17:36
bana eskişehirden gelmişti teşekkür ederim. gönderdiğiniz için benimde ismim vardı silerseniz sevinirim. Mehmet abi senin yanınada uğramayı düşünüyorum yarına ordasındır heralde

femoli
08/06/2010, 20:44
evet mustafa seni çıkardım listeden teşekkürler .. yarın buradayım beklerim ..

Kargolarınız çıktı arkdaşlar bugün işi gücü bıraktık size çalıştık 100 adet kargo çıktı :)

Scottie
08/06/2010, 22:34
emeğine sağlık Mehmet... ellerin dert görmesin...

evo51
09/06/2010, 09:00
Arkadaşlar herkese merhaba.

Bizim stickerler kargolanmış ne zaman gelir hangi kargoyla gelir bir bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

niğde'yim ben niğde,kayseri,aksaray'dan alan arkadaşlar varsa onlarlada görüşebilirim tşkkkkk.

Scottie
09/06/2010, 09:29
dün postalandıysa bugün elinde ...

evo51
09/06/2010, 09:34
Hangi kargoyla gelir peki?

Scottie
09/06/2010, 09:36
Aras korgo ile yolluyorlar...

Ziyaretçi049
09/06/2010, 09:37
Bende sticker için başvuru yapmıştım bana herhangi bir haber gelmedi postalandı diye?

evo51
09/06/2010, 09:40
Tşekkürler Eser bey

Ziyaretçi049
Tekrardan talepte bulundum, ama ilk öncede tam doldurdum diye hatırlıyorum :S

evo51
Bende sticker için başvuru yapmıştım bana herhangi bir haber gelmedi postalandı diye?

STİCKER takipten görebilirisin.

Ziyaretçi049
09/06/2010, 09:45
Baktım şimdi bilgileri eksik girmişim galiba, tekrardan talepte bulundum şansa bak :(

femoli
09/06/2010, 11:04
Arkdaşlar özelden msj yollamak yerine buradan herkesin sorularını tek tek cevaplayayım ..

Soru: Stickerler kargolandımı ?

Cevap: Evet kargolandı.

Soru: Ne zman gelecek ?

Cevap: Bu gün yada yarın .

Soru: Ücret ödüyormuyuz ?

Cevap Sticker için ücret ödemiyorsunuz. Kargo ücretini ödüyorsunuz.

Soru: Kargo Ücreti Nekadar tutuyor ?

Cevap : Ortalama olarak 3,88 Üç Aşşağı Beş yukar.

Soru: Hangi kargo ile gönderdiniz ?

Cevap: Aras kargo ile gönderdik.

Soru: Nasıl yapıştıracağız ?

Cevap :BU konunun ilk msjda resimli anlatımı mevcuttur.

Soru : İleride istediğimiz zman sökebilirmiyiz ?

Cevap : Evet istedğiniz zaman sökebilirsiniz.

Soru: Söktüğümüzde camda iz bırakırmı ?

Cevap: Hayır hiç bir iz bırakmaz.

Soru: Teşekkürler

Cevap: Rica ederim :)

Arkdaşlar bütün cevaplar burada lütfen artık sticker ile ilgili bu tarz msjlar atmayın yoruldum valla :(

DAL1984
09/06/2010, 11:14
merhaba arkadaslar benim sticker 31.03.2010 tarihinde kargolanmış ama elime ulasmadı ne yapmalıyım.biliyorum biraz gec kalınmış msj ama sticker takip varmış ama bilmiyordum yeni baktım ögrendim.

DAL1984
09/06/2010, 11:30
gercekten baya sabırlıymışım arkadaslar bir gün bile bekleyemiyorlar.benim kac ay oldu.ama genede hiç konu falan acmamışım.helal olsun bana.su an ben bile sasırdım kendime.

femoli
09/06/2010, 13:22
Rahim o tarih senin kayıt tarihin bizim gönderme tarihimiz değil , senin kargonda çıktı muhtemelen bunlarla beraber ..

DAL1984
09/06/2010, 13:37
teşekkürler femoli bu konudaki yardımın için.şimdi içim rahatladı valla.saolasın:clapping:

mustelf
09/06/2010, 17:31
bugün mehmet abinin yanındaydım gerçekten çok uğraşıyolar. her taraf sticker olmuş dükkanda, kes, biç, postala uğraşıyolardı kolay gelsin mehmet abi:)

whitegold
10/06/2010, 12:15
Arkadaşlar herkese merhaba.

Bizim stickerler kargolanmış ne zaman gelir hangi kargoyla gelir bir bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

niğde'yim ben niğde,kayseri,aksaray'dan alan arkadaşlar varsa onlarlada görüşebilirim tşkkkkk.istekte nezaman bulunmustun? ben isteyelı 3 ay olduda hala gelmedı

aa21
10/06/2010, 13:44
benim sticker bugün elime ulastı emegi gecenlere tesekkürler

suvari_84
10/06/2010, 14:14
kardeşim benim sticker geldi valla bende bugün beklemiyordum ama ulaştı bana foruma bak kargolandıysa bi kaç gün içinde gelir dağıtımı aras kargo yapıyor haberin olsun

bvulgari
10/06/2010, 22:04
Benim ki gelmiş arkadaşlar..Çok Teşekkür ederim..Yarın sabah direk yapıştırıcam :)

dsmgurkan
11/06/2010, 11:25
dün sticker elime ulaştı kısmetse bugün yapıştırıyorum emeği geçenlere teşekkürler...

Ziyaretçi049
11/06/2010, 12:16
Sticker dün geldi teşekkür ederim, Mehmet abi özellikle geçen gün beni telefondan aradı yine eksik gimişim bilgileri :D
Teşekkürler...

https://img816.imageshack.us/img816/5145/1001276.jpg

confida
11/06/2010, 12:21
Bana da dün Sticker geldi. Hemen yapistirdim. emegi gecenlere tesekkruler. yollarda artiyoruz :)

Kriminal
11/06/2010, 12:26
Orhan hayrına arabayı bı yıka be abıcım :)

ozdem
11/06/2010, 12:37
Benim de sticker ım ulaştı. :)
Mehmet' e ve diğer emeği geçen herkese çooook teşekküler.

whitegold
11/06/2010, 12:38
arkadaslar benım sticker ımde geldı hemde 2 adet emegı gecen yapan yollayan herkeze cok tesekkur ederım.

ancester
11/06/2010, 12:41
femoli teşekkürler sticker için.

Ziyaretçi049
11/06/2010, 17:34
Orhan hayrına arabayı bı yıka be abıcım :)

Abi işten güçten zaman kalmıyor ya, Allah'a şükür işler yoğun arabayı yıkayamıyorum :)

15TL verip yıkattırmakta istemiyorum gelişi güzel yıkayıp geçiyorlar içime sinmiyor :D

paratutmaz
13/06/2010, 03:17
Selam arkadaslar,

Punto EVO icin de sticker planlaniyor mu acaba?

syg.

Scottie
13/06/2010, 11:41
Selam arkadaslar,

Punto EVO icin de sticker planlaniyor mu acaba?

syg.

sticker birbirimiizi tanımak için kullanılıyor. reklamda oluyor tabiki...
tek çeşit sticker olması daha iyi.. sticker çeşitliliği uygun olmaz.... amaç tek çatı altında toplanmak..bravo arabası olanlar gp stickerı takıyor..
evo için sticker yapılacağını sanmıyorum.. sonuçta yapılan sticker sitenin adını taşıyor...

bvulgari
13/06/2010, 17:05
Benim Sticker ımda geldi Teşekkür ediyorum..Yalnız ben dışa yapıştırma sevmediğim için içten yapıştırdım.Biraz ters oldu ama güzel durdu..Tam arka cam sileceginin üstüne konuçlandırdım..:)..Artık beni tanırsınız :)Tekrar teşekkürler..

paratutmaz
14/06/2010, 03:05
Ben de sticker istiyorumm:)

squidward
20/06/2010, 17:26
slm arkadaşlar bende sticker istiyorum fakat ben öğretmenim mardinde yaz tatilimi geçirmek için 10 gün sonra memleketim antalyaya gideceğim ve 1 ay kalacağım. Sticker Talep Formu'nu dolduracaktım ama adres olarak nereyi versem diye düşündüm birdahaki stickerlar tahminim 1-2 aydan önce yollanmaz öyle değil mi?

fuzzylife
20/06/2010, 18:46
slm arkadaşlar bende sticker istiyorum fakat ben öğretmenim mardinde yaz tatilimi geçirmek için 10 gün sonra memleketim antalyaya gideceğim ve 1 ay kalacağım. Sticker Talep Formu'nu dolduracaktım ama adres olarak nereyi versem diye düşündüm birdahaki stickerlar tahminim 1-2 aydan önce yollanmaz öyle değil mi?

şöyle yapalım ben de istiyorum.Onur hocam ben de D.Bakır'da öğretmenim. Burda ikamet ediyorum.İsterseniz sizin sticker da bana gelsin ben tatil dönüşü bizzat Mardin'e memleketime gelerek size veririm hem görüşmüş oluruz hem de tabiri caizse ilk Mardin Buluşmamızı gerçekleşrtirmiş oluruz ne dersin?

femoli
20/06/2010, 19:07
pazartesi diğer sticker istekleri gönderilecektir .. Yarına kadar sticker talep formlarını doldurunuz..:)

fuzzylife
20/06/2010, 22:35
sevgili mehmet üstad. ben şimdi talep formunu dolduracağım.Ama senden ricam benim kargoya 2-3 tane sticker koyman.Malum birini squidward'a götüreceğim.Bi tane de yedek ne olur ne olmaz deyi.

Scottie
20/06/2010, 22:39
sevgili mehmet üstad. ben şimdi talep formunu dolduracağım.Ama senden ricam benim kargoya 2-3 tane sticker koyman.Malum birini squidward'a götüreceğim.Bi tane de yedek ne olur ne olmaz deyi.

bence sadace kendinizi düşünmeyin. yedek olarak kimseye gönderilmiyor. sana gönderilecek yedek sticker başka bir üyeye gönderilir. böylece daha çok kişiye ulaşılmış olur...

femoli
20/06/2010, 23:11
sevgili murat elimizdeki sticker miktari malesef talepleri karsilayacak duzeyde degil bu yuzden talep sahiplerine sadece bir adet gonderme sansimiz var anlayisiniz icin tesekur ederim .

fuzzylife
21/06/2010, 01:08
sorun deil ben kendi bilgilerimi forma doldurup yazdım.Umarım en kısa zamnda alırım ve arabama yapıştırırım hemen.

squidward
21/06/2010, 11:01
tamam o zaman bende sticker talep formunu doldurayım şimdi madem bugün gönderilecek bende yararlanmış olurum :) Murat Öğretmenim sanırım gerek kalmadı öyle değil mi :)

silentscream
21/06/2010, 12:12
Benim stickerim da gecen hafta ulaştı.Bravo ma yapıştırdım..Ha Bravo ha GP ...Ben de bu forumun üyesiyim.. :) Teşekkürler Mehmet Bey..

fuzzylife
21/06/2010, 22:19
tamam o zaman bende sticker talep formunu doldurayım şimdi madem bugün gönderilecek bende yararlanmış olurum :) Murat Öğretmenim sanırım gerek kalmadı öyle değil mi :)
Tabiki öğretmenim ben bu vesile ile tanışmış oluruz diye düşünmüştüm.Neyse kısmet değilmiş...

squidward
21/06/2010, 23:08
Tabiki öğretmenim ben bu vesile ile tanışmış oluruz diye düşünmüştüm.Neyse kısmet değilmiş...
olur mu hocam yine tanışırız mardin buluşması yaparız tatilden sonra ama :boat0000:

Du Hast
27/06/2010, 02:06
bende yapıştırdım :)

https://img295.imageshack.us/img295/2482/26062010767.th.jpg (https://img295.imageshack.us/i/26062010767.jpg/)

Scottie
27/06/2010, 02:18
bende yapıştırdım :)

https://img295.imageshack.us/img295/2482/26062010767.th.jpg (https://img295.imageshack.us/i/26062010767.jpg/)

hayırlı olsun...

paratutmaz
02/07/2010, 17:13
sticker bugün ulaştı.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Syg.

femoli
02/07/2010, 17:53
Güle güle kullanın arkdaşlar..

barbar74
10/07/2010, 14:22
stickerim bugun geldi. :) emekleriniz için teşekkürler...

Scottie
10/07/2010, 16:05
stickerim bugun geldi. :) emekleriniz için teşekkürler...

güle güle kullan...

gp_ugur
11/07/2010, 14:19
İyi günler,forumu zevkle takip ediyorum sticker taleplerini nasıl iletiyoruz acaba...?

Du Hast
11/07/2010, 15:59
İyi günler,forumu zevkle takip ediyorum sticker taleplerini nasıl iletiyoruz acaba...?
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html

femoli
12/08/2010, 20:32
Sticker cama bu şekilde yapışır lütfen ilk sayfadaki resimlere bakınız..

hsk3654
04/10/2010, 23:37
sticker bugün elime geçti,tesekkürler arkadaşlar...arabam kırmızı olduğundan Keşke beyaz veya kırmızı olsaydı dahada iyi olacaktı ama olsun fazla problem olmaz.. (turuncu)

femoli
05/10/2010, 00:12
Geldigine sukredin sticker bittigi icin elde ne varsa o gonderildi .sticker kalmadigi icin gonderilmeyen tam 30 uyemiz var :)

PROTOS
05/10/2010, 11:17
Benimkide geldi, yapıştırdım hemen, Evogri ye güzel oldu turuncu.

krakercocuk
05/10/2010, 11:24
benimkide geldi teşekkürler femoli:D

judas
06/10/2010, 21:05
Sticker elime ulaştı. Uğraşan, zaman ayıran herkese çok teşekkürler.
Fakat küçük bir sorun var ne kadar uğraştıysam harfleri şeffaf kısma geçiremedim. ;)

femoli
06/10/2010, 22:31
Sefaf bandin uzerine baski yapin sonra yavas yavas kaldirin ..

Budweiser
20/10/2010, 09:08
Bende sticker istiyorum!!! Kime napcaz?? :D

Scottie
20/10/2010, 09:22

exixiz
20/10/2010, 09:26
En yakın zamanda Punto'mu aldığımda bende isteyeceğim..

femoli
20/10/2010, 10:52
Murat kimseye bişi yapmana gerek yok kendine bişi yapma yeter :)

talep forumunu doldurun adresinize kargolanacaktır..

erdali
20/10/2010, 13:44
En yakın zamanda Punto'mu aldığımda bende isteyeceğim..
sen şimdiden siparişini ver sticker sahibi olmak punto sahibi olmaktan zor ben gidip femolinin arabasından sökecem:-)

Budweiser
21/10/2010, 00:12
Murat kimseye bişi yapmana gerek yok kendine bişi yapma yeter :)

talep forumunu doldurun adresinize kargolanacaktır..

hehehe :D:D tamam benim körlüğüm yukarıda kocaman talep formu yazıyomus görememişim :) kimseye bişi yapmaya gerek kalmadı :D

RECEPKONDAKCI
20/11/2010, 13:20
selam, bir sticker da ben isterim. Nasıl olacak bilmiyorum, burada yeniyim...

takres
20/11/2010, 14:09
sticker talep formunu doldurup beklemen lazım abi :)

hilmiusta
23/11/2010, 00:07
abı 1 sene oldu hala gelmedı yaaaaa......

samoslu
25/11/2010, 12:13
Talep ettim hadi bakalım inşallah gelir... :)

femoli
25/11/2010, 13:07
Arkdaşlar sticker gönderiminde yeni sisteme geçiyoruz .. hem sitemizin gelişmesi ve devamlılığı adına hemde bir daha beklememek adına detaylı bilgiyi sistemi oturttuktan sonra açıklayacağız .. :)

exixiz
25/11/2010, 13:13
Hadi bakalım hayırlısı o zaman Mehmet abi. :D

samoslu
26/11/2010, 00:32
Uzun sürmez inşallah. Bekletmeyin bizi :)

femoli
26/11/2010, 00:43
Bugun sevgili erdi arkadasimiz aciklayacak gece 12 olmasini bekliyor :D

WiSTaRiA
26/11/2010, 00:51
12 ye 10 var sabırsızlıkla bekliyorum mehmetçim :D:D

levo
30/04/2011, 10:45
Selam arkadaşlar Beyaz evo var bende kapılara siyah çıkartma yapmak istiyorum.Nasıl olur ve nerde yaptırabilirim.

teşekkürlerrrrrrrrrr

oziboz
18/05/2011, 23:42
bende bir sticker istiyorum. adresi kime göndermem gerekiyor? =)

femoli
19/05/2011, 11:58
bende bir sticker istiyorum. adresi kime göndermem gerekiyor? =)
https://forum.grandepuntotr.com/genel/22045-sticker-ve-kartvizit-talepleri.html

yukarıdaki konudan bilgi alabilirsin..

mylifepunto
05/06/2011, 19:05
punto my life için stiker mevcut mudur?

JASMINE
05/06/2011, 19:55
punto my life için stiker mevcut mudur?

Aşağıdaki konudan sticker temini konusunda bilgi alabilirsin.

https://forum.grandepuntotr.com/genel/22045-sticker-ve-kartvizit-talepleri.html

puntolEVOli
05/06/2011, 20:56
Konu mankeni araç FORD değil mi ??? ...hayırdır inşallah :D