Orijinalini görmek için tıklayınız : İlan bölümündeki konum hakkında
selimcans
10/11/2014, 20:29
Merhaba. Yetkili arkadaslara bir mesajim olacak, nereye yazacagimi bilemedim.
Aracimin satilik ilanini daha once vermistim onaylanmadi. Az once bir ilan daha verdim daha oncekini degil de az once verdigim ilani onaylayabilir misiniz rica etsem.
Onay verilmeyen eski ilani silebilirsiniz veritbanindan. Yenisini onaylanamaniz yeterli.
Tesekkurler.
selimcans
10/11/2014, 20:38
Simdi ilan verme kurallarinda gordum yeni uyelerin ilanlari onaylanmaz diye bir ibare ama ne kadar post atmamiz lazim. Bos bos da post kasmak istemiyorum
marineros
10/11/2014, 20:42
Öncelikle merhaba.ben 20 gün önce punto mu sattım ve başka bir markanın aracını aldım.buna rağmen bu forumdan kopamadım çünkü,kaliteli ve hoş sohbetler mevcut. :)
selimcans
10/11/2014, 20:43
Öncelikle merhaba.ben 20 gün önce punto mu sattım ve başka bir markanın aracını aldım.buna rağmen bu forumdan kopamadım çünkü,kaliteli ve hoş sohbetler mevcut. :)
Yaz gitsin diyorsun yani maksat muhabbet :)) ole yapalim o zaman
byadrenalin
11/11/2014, 13:16
Yaz gitsin diyorsun yani maksat muhabbet :)) ole yapalim o zaman
Uc bes gun takıl bir daha kopamazsin zaten :) Bulusma konularina bak anlarsin :)
Ilan kurali zaten sahibinden sitesine donmesin diye yapildi :) sadece aracini satmak isteyen gelmesin zaten sohbet muhabbet bilgi alisverisi yapacak kisiler lazim ;)
"I phone araciligi ile gonderildi"
selimcans
11/11/2014, 13:25
Zamanla tanirsiniz beni biz de sizi taniriz. Platforma da gruba da yabanci degiliz. Yeni degiliz camiada kisaca :) Ilan da onaylansa super olur da bekliyoruz mecburen.
Araci buldum alacagim ama yeni punto icin suankinin satilmasi gerekiyor. :)
fotobelit
11/11/2014, 13:25
Ilan kurali zaten sahibinden sitesine donmesin diye yapildi :) sadece aracini satmak isteyen gelmesin zaten sohbet muhabbet bilgi alisverisi yapacak kisiler lazim ;)
"I phone araciligi ile gonderildi"
Selim iyi arkadaştır..Saedece ilan için geldiğini sanmıyorum..Kendisini tanırım..
fotobelit
11/11/2014, 13:26
Selim özel mesaja bir baksana kardeşim..
selimcans
11/11/2014, 13:26
Selim iyi arkadaştır..Saedece ilan için geldiğini sanmıyorum..Kendisini tanırım..
Eyvallah abi. Zamanla insallah her sey.. Sagol iyi dusuncelerin icin.
Verdim OM cevap.
fotobelit
11/11/2014, 13:32
Eyvallah abi. Zamanla insallah her sey.. Sagol iyi dusuncelerin icin.
Verdim OM cevap.
Ok.Tekrar hoşgeldin kardeşim..
erdiyilmaz
11/11/2014, 17:31
Simdi ilan verme kurallarinda gordum yeni uyelerin ilanlari onaylanmaz diye bir ibare ama ne kadar post atmamiz lazim. Bos bos da post kasmak istemiyorum
Merhaba Selim, dediğin gibi o şekilde bir kural koymuştuk, ancak ilanın yayında :) İyi ve keyifli forumlar dilerim
selimcans
11/11/2014, 17:46
Merhaba Selim, dediğin gibi o şekilde bir kural koymuştuk, ancak ilanın yayında :) İyi ve keyifli forumlar dilerim
Tesekkur ettim. Eyvallah ;)
yok azda olsa tanıyorum zaten kendisini no problem ;)