Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto yeni kasa 2015 de çıkarmı ?
bir süredir aracımı yenilemek istiyorum.şimdiden daha aracımı satışa çıkarmadan iyi teklifler aldım.ancak sorun şu ki puntoyu satınca yerine hangi aracı alacam.
bildiğim kadarıyla puntonun yeni kasası yakın zamanda çıkmayacak. hatta punto serisinin bittiğine dair yazılar çıkmıştı. corsanın yeni kasasını bekliyorum.clio da listede .en yakın zamanda clio test sürüşü yapmak istiyorum.bir diğer alternatif polo ise hem rakiplerine göre 5bin daha pahalı hemde aylarca beklemek gerekiyor.
punto yeni kasa çıkarsada boşuna uğraşmasak :D zamanı geldide geçiyor bile
Çıksa çıksa makyajlı çıkar. Fiat 500'e o kadar çok abandı ki saçmasapan...
Polo'ya da o paralar verilmemeli diye düşünüyorum. Şimdi buradan hemen dökülürler kaporta kağıt gibi diye ama yeni Clio'lar bence çok güzel araçlar ve dCi motor da tadından yenmeyecek bir motordur.
Çıksa çıksa makyajlı çıkar. Fiat 500'e o kadar çok abandı ki saçmasapan...
Polo'ya da o paralar verilmemeli diye düşünüyorum. Şimdi buradan hemen dökülürler kaporta kağıt gibi diye ama yeni Clio'lar bence çok güzel araçlar ve dCi motor da tadından yenmeyecek bir motordur.
dediğiniz gibi Fiat 500 e anlamsız derecede abandılar.kesinlikle yanlış bir strateji.
Clionun fiyatıda güzel . deneme sürüşü şart.yarın bir aksilik olmazsa renault bayine uğrayacam.
Yanlış anlaşılmasın Puntomu çok seviyorum.bence halen daha kendi sınıfındaki en yakışıklı araç.ama ben aracımı sıfır almıştım.şimdi ikinci defa aynı araç sıfır almak mantıksız geliyor.puntodada yeni kasa çıkma ışığı olmadığı için başka araçlara yöneldim.
Polo sömürgesine kapılmayın bence de 1.0 benzinli boş araca 40bin liradan başlatıyorlar şuan. Bende aracımı satıcam yakın zamanda tekrar astra ya dönüş yapmak istiyorum yada yakıtta anlaşırsam dizel leon veya civic düşünüyorum. arkadaşım 2ay önce sıfır clio aldı istanbul trafiği için gayet memnun ama onun dışında düşük hacim olduğunu çok hissettiriyor 1.5 olmadığı sürece, birde ömrü hakkında iyi şeyler duymadım uzun vade kullanmak istiyorsanız
kozlulum67
08/11/2014, 21:39
Bende sattim puntomu pazartesi astra alcam allah nasip kısmet ederse inşallah
Bende sattim puntomu pazartesi astra alcam allah nasip kısmet ederse inşallah
benim kafamda da astra ve leon var şuan aldığınızda bizimlede paylaşın hayırlı olsun şimdiden :cheers00:
kozlulum67
08/11/2014, 22:24
Saolasin.ben lpg dusunuyorum o yuzden 1.6 motor tercihim.tsi lerde sıkıntı yaratacagindan.genellikle sorun yasayan yok.tabi kismet.allah herkese hayitlisini nasip etsin
darktiger
08/11/2014, 23:09
ilk satışa çıktığında test sürüşü yapmıştım 0.9 motordu yanilmiyorsam clio nun. içi geniş puntoya nazaran ama bagaj yine küçük. Görsel olarak her şeyin rengini değistirebiliyorsunuz sıfır alıcaksanız ama motor hacmi çok ufak almayın ne marka olursa olsun. Koca jettayı bile 1.2 motorla satıyorlar ucuz olsun diye.
ilk satışa çıktığında test sürüşü yapmıştım 0.9 motordu yanilmiyorsam clio nun. içi geniş puntoya nazaran ama bagaj yine küçük. Görsel olarak her şeyin rengini değistirebiliyorsunuz sıfır alıcaksanız ama motor hacmi çok ufak almayın ne marka olursa olsun. Koca jettayı bile 1.2 motorla satıyorlar ucuz olsun diye.
Size katılmıyorum.Punto nun içi yeni Clio nun içinden çok daha geniş.Arka koltuğa normal kiloda iki arkadaş oturdu üçüncü kişinin gözü kesmedi ben buraya giremem diye.En azından tavan yüksekliği daha iyi Punto nun.