Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol bilgisayarındaki kar sembolü ne anlama geliyor?
4 yıldır ilk kez yol bilgisayarında sol üst tam köşede kar sembolü yandı,ne anlama geliyor bilen var mı arkadaşlar.. trip A B falan değiştirirken kayboluyor ama arada ortaya çıkıyor..
yolda buzlanma olabilir demek benim bildiğim ama kilimada aynı işaretlerle gösteriliyor bravom varken hav4 derece iken buzlanma olabilir diye yazı çıkıyordu ona benzettim ben
4 yıldır ilk kez yol bilgisayarında sol üst tam köşede kar sembolü yandı,ne anlama geliyor bilen var mı arkadaşlar.. trip A B falan değiştirirken kayboluyor ama arada ortaya çıkıyor..
Dış ısı 3 derecenin altındayken çıkıyor. Sizin dış ısı kaç derece belki sensör bozulmuştur.
Dış ısı 3 derecenin altındayken çıkıyor. Sizin dış ısı kaç derece belki sensör bozulmuştur.
hava sıcakken çıktı,sanırım termometre bozuldu o zaman,ancak 4 yıldır çok soğuklarda bile çıkmıyordu,sadece buzlanma olabilir yazısı çıkardı eskiden 3derecenin altındaysa hava.
hava sıcakken çıktı,sanırım termometre bozuldu o zaman,ancak 4 yıldır çok soğuklarda bile çıkmıyordu,sadece buzlanma olabilir yazısı çıkardı eskiden 3derecenin altındaysa hava.
Uyarılar dış ısı sensörüne göre çalıştığı için sensör bozulduysa yanlış uyarı verir.
dün yine yol bilgisayarında hava 30 derece gösterirken tam sol üst köşede kar sembolü çıktı ,5 dakika falan sonra kayboldu,ara ara kar sembolü çıkıyor hava sıcak soğuk farketmiyor,servise sormayı da unutuyorum,nedendir ki bu?
sahincem2000
29/06/2015, 16:41
%95 ısı sensörünüz bozulmuş veya kalibrasyonu bozulmuş. Ya servise yada iyi bişr bilgisayar ile arıza tespiti yapan yere gidin yardımcı olurlar.