Orijinalini görmek için tıklayınız : Radara yakalanmayan plaka
EnzoRosso
06/11/2014, 11:38
Böyle bir şey var mı TÜRKİYEDE?
Anti Radar Muhteşem Plaka (https://www.konyamodifiyecenter.net/anti-radar-muhtesem-plaka_6c497dda3.html)
marineros
06/11/2014, 12:14
Var ama sanırım polisler tespit edebiliyorlarmış.üç gün önce arkadaşıma radar cihazlarının yerini tespit eden radar uyarı sistemi var diye 2400 tl yazdılar.cezalar çok ağır ve kotanın hızlı dolması lazım :)
şeffaf oje ile kapla plakayı gece radarı için güzel çözüm ama gündüz nasıl bilmiyorum ;) geçenlerde çevre yolunda bi anda sağda bekleyen araçtan uzunları yedim bi baktım clio marka arac dedim yedik heralde...1 hafta oldu daha bişey yok :)
radar uyarı sistemi çok rısklı bır ara alım dedım benden once arkadaş aldı radardan gecmiş polıs hız lımıtı ekranında 0 olarak gormuş ılerısınde cevırdıler hemen 2 bin kusur tl yedı
şeffaf oje ile kapla plakayı gece radarı için güzel çözüm ama gündüz nasıl bilmiyorum ;) geçenlerde çevre yolunda bi anda sağda bekleyen araçtan uzunları yedim bi baktım clio marka arac dedim yedik heralde...1 hafta oldu daha bişey yok :)
Gece veya gündüz ile alakalı oldugunu sanmıyorum. bu insan gözü ile fot. mak. vs. mekanik gözün algısındaki zaaflardan yararlanılarak oluşturulmuş bir şey. güzel ama ne bileyim gerek yok bence herkes kurallara uymalı :D
radar uyarı sistemi çok rısklı bır ara alım dedım benden once arkadaş aldı radardan gecmiş polıs hız lımıtı ekranında 0 olarak gormuş ılerısınde cevırdıler hemen 2 bin kusur tl yedı
o iş çok çok tehlikeli bir üstte yazmıs zaten 2400 tl ceza. 0 değilde 110 gösterseydi sorun yoktu bence. 0 olunca kaçamamış ...
Hızlı gitmeyin arkadaşlar :) En risksiz ve ucuz yöntem.
1 senaryo söyleyeceğim,muhtemelen bunlar başa gelir bunun gibi bir uygulamayla ;
Radardan hızlı geçerken,plakanızı okuyamayan radar aracındaki memur eğer ekiplere haber verirse,ilerideki ekip tarafından durdurulursunuz. Plakanıza bir tırnak atar ve bu kaplamayı anlarsa yandınız. Tabii bu çevirmeli radar olursa geçerli,hani radardan 400 metre sonra ekip arabası olur ya,aha onlardan. Diğeri de tabiiki şüphe yaratacaktır,n'olur nolmaz.
Varsın ceza yiyelim,yasadışı bir şey konuşulmamalı bu forumda aslında,yöneticiler ve üyeleri zor duruma sokarız.
plakaya şeffaf oje sürmeyi bir arkadaşım söylemişti ben uygulamadım ama dediğiniz gibi yakalanırsanız öperler :) kaldıki radar cihazının işleyişini gösteren bir video izlemiştim gayet ayrıntılı ve net....mercekler, açılar falan filan yapmış adamlar.....yalnız birde şöyle bir şey var trafik şubenin sürekli gittiği yerdeki servisçi arkadaşım 6-7 km hatta 9-10 km aşağı ölçer kalibre, senkronize durumlarından dolayı. Şahsen kendileri denemişler ama bu her yerde aynı şekilde olcak diye bir kural yok. biz genede sürat yapmayalım daha iyi ;)