Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba alirken, nasıl bir yol izlemeliyim

ameydan
31/10/2014, 02:58
Merhaba arkadaslar, beğendiğim bi araba var anadolu yakasında, arac sahibi aracı işinden dolayi bir yere goturemiyeceğini söylüyor, ustanızi getirin diyor. Ben nasıl bir yol izlemeliyim, ustayı nerden bulurum, usta ne ister , usta tamirhaneye çekmeden bana düzgün bilgi verebilir mi. Yardımcı olursanız sevinirim ilk defa araba alacağım ve durum biraz acil, kolay gelsin.

Berkantonlu
31/10/2014, 03:45
araca bir yerde birde gökte iyice bakıp öyle al kardeşim yer dediğim bir servis gök dediğimde o servisteki lift :) sakın aracı servise sokmadan iyice baktırmadan alayım deme ayaküstü anca boyası anlaşılır oda iyi anlayan birisi ise anlar..ikna et alacağın kişiyi yakınlarında elbet bir servis vardır bence.. ustaylada gitsen biyere kadar olur sonradan başına iş açabilir dikkat et

byadrenalin
31/10/2014, 09:54
Ayagina usta çağıran adamin arabasina sahsen ben gidip bakmam. Arabasina guvenen adam bana bir gun soyle kendimi ayarliyim o gun arabayi istedigin servise sok exper ettir der olayi bitirir. Gittiginde arabanın altina vs bakamicaksin. Kaportasinda boya olmayan bir arabanin daha once alttan nasil bir hasar yedigini anlayamazsin. Bakimli mi degil mi anlayamazsin. Benim tavsiyem alacagin arabayi al gotur servise ver 200 lira A dan Z ye exper etsinler. Kafan rahat olur.

grandeizmit
31/10/2014, 10:20
Bence o arabayı aklından sil muhakkak bi kusuru vardır. Pazardan domates alırken seçtirmeyen esnaf gibi. Başka araçlara bak zaman harcama derim.

nilakk
31/10/2014, 11:02
kesinlikle katılıyorum size.

kozlulum67
31/10/2014, 11:15
Benim arabami alacak arkadas istedigine gosterebilir ama turkiyenin obur ucunda oldugumdan kimse yanasmiyo:) buda bizim bahtimiza:)

Ozzy3327
31/10/2014, 12:08
onu diyen adamdan araba alınmaz, bencede hiç bakmaya bile gerek yok:)

snnongn
31/10/2014, 12:44
Benim arabami alacak arkadas istedigine gosterebilir ama turkiyenin obur ucunda oldugumdan kimse yanasmiyo:) buda bizim bahtimiza:)
Ben bartin saniyodum ya bayburtmis bi ara acaba demistim de simdi tamamen cikti aklimdan sana hayirli satislar abi :))

Arkadasim sen de kesinlikle burada yazilanlar gibi bir yere tamamen baktir, ben "ustani al gel" yazan ilanlari direk kapatiyorum. Ne demek yani

ameydan
31/10/2014, 12:45
Teşekkürler, cevaplar için

kozlulum67
31/10/2014, 12:48
Malna guvenen heryere goaterir araci.yok diyosa bahane buluyosa malda sıkıntı vardir:) dikkat etmek lazim.