Orijinalini görmek için tıklayınız : Satilik Hi-Fi Subwoofer & Anfisi ile
Hi-Fi Sistemini satiyorum. Tum gplere uyumludur. anfisi ile beraber vericem.
Turkiyede sifiri olmamasina ragmen , sadece subwooferin parca fiyati 500 tl civarindadir.
anfi + hifi bas fiyatim ; 540 tl dir.
Sehir disindan alana ucretsiz kargo
okan atak
28/10/2014, 18:00
Hayirli satislar
GP lerin orjinal hi-fi subwoofer ının içinde anfisi oluyor ayrı ayrı satmak nasıl ?
Neyse fiyat güncel , anfisi basi vidasi zimbirtisi 540 tl işte ;)
byadrenalin
28/10/2014, 19:56
Hayırlı satışlar da o fiyata ne sistemler kurulur yahu :D
okan atak
28/10/2014, 20:07
Suanda sifirini almaya kalksan hi-fi sisteminin sagdece bas bolumu 700 tl idi en son sordugumda
byadrenalin
28/10/2014, 20:14
Suanda sifirini almaya kalksan hi-fi sisteminin sagdece bas bolumu 700 tl idi en son sordugumda
:)
Hayırlı satışlar da o fiyata ne sistemler kurulur yahu :D
Kardes yer kaplamiyor sonuc itibari ile..
Bende o civarda diye biliyorum
Not : yarın semasini aticam
byadrenalin
28/10/2014, 20:21
Tek özelliği o galiba. Sesini hiç dinlemedim gerçi :)
Tek özelliği o galiba. Sesini hiç dinlemedim gerçi :)
Ortalama 300W civari bas kalitesi var. Gayet yeterli bagaj kapagini kapi hoparlorlerin kotu degilse titretir
byadrenalin
28/10/2014, 22:14
Ortalama 300W civari bas kalitesi var. Gayet yeterli bagaj kapagini kapi hoparlorlerin kotu degilse titretir
Hmm. Valla bendeki 1100 watt o bile az geliyor :D 38 Cm koymayı düşünüyorum :D Bagaj tamamen iptal olacak bu gidişle :D
Hmm. Valla bendeki 1100 watt o bile az geliyor :D 38 Cm koymayı düşünüyorum :D Bagaj tamamen iptal olacak bu gidişle :D
Seninki biraz apacilik oluyo bence gormemis gibi
2007 Grande Punto teyiplerine uyumlumudur?
Uygundur selim , dilenirse %8 fiyat farki ile sahibindrn 3 taksit %10 fark ile 9 taksit yapabilirim...
byadrenalin
29/10/2014, 01:44
Sen kendi yaptığın apaçiliği unutmuşsun anlaşılan :) Yok şahinle yanaştılar yanıma vutu vutu öttürdüler. 2 ye taktım 3 e taktım geçtim falan fistan :D hey yavrum heeey :D
Sen kendi yaptığın apaçiliği unutmuşsun anlaşılan :) Yok şahinle yanaştılar yanıma vutu vutu öttürdüler. 2 ye taktım 3 e taktım geçtim falan fistan :D hey yavrum heeey :D
? Neyden bahsettigin hakkinda fikrim yok bay apaçi
Konuyu dagitmazsak sevinirim ozelden yazabilirsin
byadrenalin
29/10/2014, 13:51
Vardir vardir :)
Woofer bağlantıları, buyrun arkadaşlar :)
byadrenalin
29/10/2014, 20:47
? Neyden bahsettigin hakkinda fikrim yok bay apaçi
Buyur bay apaçi :)
https://forum.grandepuntotr.com/genel/51931-sahin-ve-hondacilarin-bana-kasti-ne.html
Unutmuşsun. Hatırlatayım dedim :)
https://forum.grandepuntotr.com/genel/51931-sahin-ve-hondacilarin-bana-kasti-ne.html
Ula tam işsizsin bunumu aradin ahdhsbsbd
Ayriyeten burda benim yaptigim bi apacilik yok olm asil apaci sensn :D 1000W lik apaci
byadrenalin
29/10/2014, 20:55
Ula tam işsizsin bunumu aradin ahdhsbsbd
Çok aramadım. Konuyu açtığında o kadar gülmüşüm ki aklımda kalmış adı falan :D Senin burda yaptığın apaçilik gelip bunu burda konu açıp anlatmak falan. İyi bir halt yemiş gibi övüne övüne. Yanındaki kız arkadaşın dahil kim bilir kaç kişinin daha canını tehlikeye attın ? Ama ben 1000 veya 2000 watt lık bass ile kimsenin canını tehlikeye atmıyorum. Açıyorum sesi keyfime bakıyorum :) Her neyse artık. Ortaya laf atmadan önce dön bir aynaya bak ara sıra :) Hayırlı satışlar...
Çok aramadım. Konuyu açtığında o kadar gülmüşüm ki aklımda kalmış adı falan :D Senin burda yaptığın apaçilik gelip bunu burda konu açıp anlatmak falan. İyi bir halt yemiş gibi övüne övüne. Yanındaki kız arkadaşın dahil kim bilir kaç kişinin daha canını tehlikeye attın ? Ama ben 1000 veya 2000 watt lık bass ile kimsenin canını tehlikeye atmıyorum. Açıyorum sesi keyfime bakıyorum :) Her neyse artık. Ortaya laf atmadan önce dön bir arkana da bak ara sıra :) Hayırlı satışlar...
Ben trafik canavariyim canim uyma bana trafikte. Yok bana carpar arabamin orjinali bozulur iplemem. Uzerim ;)
Merhaba,
cihazın parça kodunu öğrenme şansım var mı?
Merhaba,
cihazın parça kodunu öğrenme şansım var mı?
Sokmedim arabanin ustunde duruyor , parca koduni bilmiyorum servis veya parcacidan ogrenebilirsin
Sokmedim arabanin ustunde duruyor , parca koduni bilmiyorum servis veya parcacidan ogrenebilirsin
Çalıştığım servisten bilgi geldi
1- 735410428 parça nolu Amfili Subwoofer 659 TL
2- 735559374 parça nolu Sadece Subwoofer 578 TL
3- 51782366 parça nolu sadece Amfi 665 TL
siz 1 nolu ürünümü satıyorsunuz, yoksa 2 ve 3 nolu ürünle birliktemi ?
2 ve 3 se amfi yolcu tarafında oluyor, üzerindeki kapağıda verecekmisiniz ?
Benimki 1 galiba , komple vercem anfi ve subwoferi
Birmota sordum bu parcalarin sifiri yok ayrıca dipnot edeyim bursa fabrikada da yok dediler.
Birmota sordum bu parcalarin sifiri yok ayrıca dipnot edeyim bursa fabrikada da yok dediler.
aynı parçadan bahsettiğimize eminmiyiz?
ayrıca servisim bana verdiği kodlardaki bütün parçaların stokta olduğu bilgisini verdi.
sizdeki anfinin kodu başka sanırım.
aynı parçadan bahsettiğimize eminmiyiz?
ayrıca servisim bana verdiği kodlardaki bütün parçaların stokta olduğu bilgisini verdi.
sizdeki anfinin kodu başka sanırım.
İlginc sizin kodlari sordum ben, benimki 1 diye dusunuyorum sokmedim ama
İlginc sizin kodlari sordum ben, benimki 1 diye dusunuyorum sokmedim ama
serviste aranızın iyi olduğu biri varsa şase numaranızdan parça kodunu söyleyebilir
serviste aranızın iyi olduğu biri varsa şase numaranızdan parça kodunu söyleyebilir
İsterseniz ozelden sase no veriyim size
Her parça serviste bulunuyor açıkçası.bu sistemleri uygulayan çook kişi var
Kim var mesela çoook olarak say bakiyim ben hic rastlamadim hi fi aldim taktim diyene????
???????
???????
Yani diyor ki ; bu parçayı alırsanız uygulamanız sorun değil,sıkıntısız takabilirsiniz.
Serviste de var ama,pahalı,senin fiyat ikisi bi arada için çok iyi bence. Hayırlı satışlar olsun :rockon00:
Kim var mesela çoook olarak say bakiyim ben hic rastlamadim hi fi aldim taktim diyene????
google fiat hi-fi sistem diye arattığın zaman,bu site değil bir kısım başka sitede görebiliyorsun konuyu. Şeması dahi on-line konumda kardo .Ek olarak sen de uygulanamayan bir şey satmazsın zaten :D
Dostum selam sadece nakit mi düşünürsün yoksa takasta değerlendirir misin bende kenwood amfi ve bas + pioneer teyp mevcut ?
Sent my iPhone using
google fiat hi-fi sistem diye arattığın zaman,bu site değil bir kısım başka sitede görebiliyorsun konuyu. Şeması dahi on-line konumda kardo .Ek olarak sen de uygulanamayan bir şey satmazsın zaten :D
Alla alla google yazdim ama bulamadin link atsana " coook " olarak ozelden
Dostum selam sadece nakit mi düşünürsün yoksa takasta değerlendirir misin bende kenwood amfi ve bas + pioneer teyp mevcut ?
Sent my iPhone using
Hocam cok yer kapliyo bagajim full zaten nakit dusunuyorum. Visada ayarlarim taksitli
???????
Saaakin ol şampiyonn kötü bişey demedim :) uygulayan var. Araştırıp bulursun kolayca.hem uygulanmasa sen neden satasın.:p
turboferhat
24/11/2014, 23:12
Selamlar , pm ile telefon numaranizi gonderebilirseniz detayli gorusmek icin arayabilirim musait bir zamanda , tesekkurler simdiden
ahmet4646
24/11/2014, 23:52
Benim stiloda vardı hacim ve güç olarak puntodakinden daha büyüktü bagaj hacmine zararı olmuyor bu açıdan çok iyiydi ama ses gücü açısından çok büyük bir beklentiniz varsa tatmin etmez.
Selamlar , pm ile telefon numaranizi gonderebilirseniz detayli gorusmek icin arayabilirim musait bir zamanda , tesekkurler simdiden
Pm attm
Benim stiloda vardı hacim ve güç olarak puntodakinden daha büyüktü bagaj hacmine zararı olmuyor bu açıdan çok iyiydi ama ses gücü açısından çok büyük bir beklentiniz varsa tatmin etmez.
Tabi ki oyle. Bass hissetmek icin kafi bir obje fakat bagajida titretmez
300 tl ücretsiz kargo günceli
bu fiyata daha rüyanızda görürsünüz günceli 300 TL + Ü C R E T S İ Z K A R G O :)
https://www.team-bhp.com/forum/iipcache/115892.jpg
ürün bundan mı acaba? Hafta sonu kemal otoya geleceğim eğer ki satılmaz ise o zamana kadar bi görüşelim.Sanırım sizde orada çalışıyorsunuz değil mi? Hemde tanışmış oluruz.
Dediğim fiyatları hatırladın mı :)
https://www.team-bhp.com/forum/iipcache/115892.jpg
ürün bundan mı acaba? Hafta sonu kemal otoya geleceğim eğer ki satılmaz ise o zamana kadar bi görüşelim.Sanırım sizde orada çalışıyorsunuz değil mi? Hemde tanışmış oluruz.
evet aynısı
Ö.M Atıldı Bakarsanız Sevinirim.
Hala Bir Cevap Bekliyorum. Saygılar.
arkadaşlar öm attımya cevapladım fiyatım son pazarlık yok 300 montajdan anlamam söker veririm aracımda takılı calısır oldugunu görürsünüz sökerim veririm gerisi sizde :)
Cumartesi Ordayım Bir İletişim Numarası Yazarsanız Gelmeden Ariyim.
Fatih kardeşimizwe ayrıldı hayırlı olsun
Bugun Alacaktık Nasip Olmadı Cumartesi Ordayım İnşallah D:
Bugun Alacaktık Nasip Olmadı Cumartesi Ordayım İnşallah D:
aynen :fun:
Ben Aldım Kardeş.
naptın abi taktırdın mı
Taktırdım Kardeş Şimdi Sıra Hopörlörlerde Bu Haftasonu Hopörlör Değiştircem Multimedyayıda Taktırdım Bi Ara Sticker İçin Uğrucam Bakarsın D:
Taktırdım Kardeş Şimdi Sıra Hopörlörlerde Bu Haftasonu Hopörlör Değiştircem Multimedyayıda Taktırdım Bi Ara Sticker İçin Uğrucam Bakarsın D:
hoparlör aldıysan takarız taktıracağın yer yoksa hoparlörde var bizde nasıl istersen :chef: