Orijinalini görmek için tıklayınız : 500L hakkındaki düşünceleriniz ?
Aracı beğendinizmi ? puntoyla kıyaslarsanız + ları _leri nelerdir ? denem sürüşü yapamadım ama aracı inceleme fırsatı buldum. C4 kaktüsle kıyaslarsanız hangisi tercih edilmeli sizce ..cevaplar için şimdiden teşekkürler
Kesinlikle kaktüs derim 500L Doblo Havası veriyor
Sent my iPhone using
erenemre
27/10/2014, 19:45
Kesinlikle kaktüs derim 500L Doblo Havası veriyor
Sent my iPhone using
kaktüs iğrenç bir araç evet dıştan çok farklı ama içinde inanılmaz malzeme kalitesizliği var ben olsam yakın TR yede gelecek fiat 500x i beklerdim bence çok güzel görünüyor
500L yi canlı olarak inceleme Fırsatım olmuştu aracın içinde kullanılan plastik malzeme cok kalitesizdi cactus ü canlı görmedim ama cezbediyor açıkcası
Sent my iPhone using
erenemre
27/10/2014, 19:48
500L yi canlı olarak inceleme Fırsatım olmuştu aracın içinde kullanılan plastik malzeme cok kalitesizdi cactus ü canlı görmedim ama cezbediyor açıkcası
Sent my iPhone using
emin ol kardeş kaktüs teki plastik 500L den bile berbat nerden kısacağız diye düşünmüşler 500L nin plastikleride sert ama en azından göğüsteki parlak renkli kaplamalar şık bir görünüm sunuyor ben olsam iki aracıda tercih etmez ya juke yada yeni gelecek olan 500X i beklerdim
500L berbat bir araç o araca o parayı hayatta vermem. O paraya ne arabalar alınır yahu yazık günah Leon alınır bir kere fıstık gibi araç. Gerek led farları olsun gerek led stopları ayrıca Seat olmasıda cabası WV altyapısında. Ne bileyim gidip Focus alırım ne bilim Civic alırım 500L e gelene kadar çok araç alınır. Fiatın klasik jennifer lopez kliplerinde oynatmalık Fiat 500 gibi araba işte. Gerek 500 olsun gerek 500L fiyatını hakeden araçlar değil ederleri en fazla punto ederi.
rodopian16
27/10/2014, 20:33
n'cap testlerine girmediğini duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
ykaya1983
27/10/2014, 21:24
500L berbat bir araç o araca o parayı hayatta vermem. O paraya ne arabalar alınır yahu yazık günah Leon alınır bir kere fıstık gibi araç. Gerek led farları olsun gerek led stopları ayrıca Seat olmasıda cabası WV altyapısında. Ne bileyim gidip Focus alırım ne bilim Civic alırım 500L e gelene kadar çok araç alınır. Fiatın klasik jennifer lopez kliplerinde oynatmalık Fiat 500 gibi araba işte. Gerek 500 olsun gerek 500L fiyatını hakeden araçlar değil ederleri en fazla punto ederi.
Kardeş sen git focus,astra gibi keskin ön tasarımlı arabaları al.Retro tasarım diye birşey var anla artık.Sana kalsa tüm arabalar vw deki passat ve jetta gibi sabit tasarım olmalı.O beğenmediğin araç avrupada ve türkiyede sınıfında satış lideri.
Hocam sizde her konuya gelip Leon alin diyorsunuz. Ser piyasa yani bu kadar seviyorsaniz gidin siz alin.
Kardeş sen git focus,astra gibi keskin ön tasarımlı arabaları al.Retro tasarım diye birşey var anla artık.Sana kalsa tüm arabalar vw deki passat ve jetta gibi sabit tasarım olmalı.O beğenmediğin araç avrupada ve türkiyede sınıfında satış lideri.
Retro falan bilmem ama benim araba anlayışım araba dediğin keskin sinirli asi canavar gibi bakmalı. Aynı alfa 159 gibi. Yoksa pörtlek bakan arabayı erkeklere yakıştıramıyorum nedense. Asilik keskin hat asalet getirir.
Retro falan bilmem ama benim araba anlayışım araba dediğin keskin sinirli asi canavar gibi bakmalı. Aynı alfa 159 gibi. Yoksa pörtlek bakan arabayı erkeklere yakıştıramıyorum nedense. Asilik keskin hat asalet getirir.
Beğenilerinizi tartışacak değiliz elbette ama keskin hatlar nasil asalet getiriyor o kısmı anlamadım. Asalet nedir? :)
Sonsuzluga
28/10/2014, 01:21
Şuan 1 tanıdık ve 1 arkadaşımda led farlı 2014 leon var daha biri 2 aylık bile değil farlarında buğu problemi var yemişim led farı. 500l bana göre tarz bir araç retro tasarım işte ha şuan 2.ci elde 55 60 bin bandında alınacak bir araç var oda dizel ds4 ben beğeniyorum açıkçası clio poloya 60 bin vermektense...
fotobelit
28/10/2014, 11:31
Seat önden sert bakıyor ama arkadan yumaşak görünüyor :)
sametakca1982
28/10/2014, 12:11
bende bir adet 500L dizel dualogic var hayatımda bu kötü araç kullanmadım desem yeri vites geçişleri kötü yakıt fazla o yüzden önermem punto almamın sebebide 500L dir bu ara bende cactusle ilgileniorum ama iş yoğunlundan gidip test sürüşü yapamadım ama eğer 500 L alacak arkadaş varsa kesinlikle önermem ilk ayda iki kez şanzımandan dolayı servise gittim daha sonra tekrar aynı arızadan dolayı araç güncellendi falan yani boşa para
Seat önden sert bakıyor ama arkadan yumaşak görünüyor :)
Eminmisiniz? Ben kalkıp Seat'ı övmüyorum bazı arkadaşlar Seat Leon'u küçümseyik tasarımı kötü diyorlar onları anlayamıyorum? Şu anda en iyi hatchback tasarım bana göre Leonda üstelik farları yanıyoken gece çok daha bir güzel. Farkını belli ediyor normal sıradan mercekli far gibi yanmıyor en azından uzaktan gelirken anlıyorsunuz gelişini.
https://www.rpm-shop.com/uploads/urun_resimleri/productimage-picture-seat-leon-5f-arka-difuzor-17840jpg.jpg
Beğenilerinizi tartışacak değiliz elbette ama keskin hatlar nasil asalet getiriyor o kısmı anlamadım. Asalet nedir? :)
Asaletten kastım kaliteli araç olduğunu belli etmesi :) Yolda kendine baktırması. Tamam şimdi Bentley de kaliteli pörtlek bakıyor ama o başka lüx araçlarda pörtlek bakıp keskin bakması önemli değil onlar zaten belli ediyor ama orta sınıf araçlarda keskin hatlı araç her zaman daha lüx gösterir.
cihankardes
28/10/2014, 16:26
Dünyanın parasını verip alacaksın, göğüslükte airbag kısmı çatlayacak 4-5 yıl içinde, o da kullanıcı hatası olacak :) bundan sonra Fiat grubundan hiçbir araç almam.
Cihan seninki de mi çatladı?
marineros
28/10/2014, 19:17
Aslında İtalyan markaları iyidir,kalitelidir(verdiğiniz paraya nazaran).Fiat son yıllarda neden böyle bir politika izliyor gerçekten anlamak zor.daha önce başka bir mesajımda da belirtmiştim,skoda,dacia ve hatta seat da bana göre orjinal yan sanayii araçlar.vw alamam ama muadili var,renault pahalı ama muadili var gibi...birkaç yıl önce bir makale okumuştum ve bu araçların fabrikaları eski olduğundan ötürü teknolojileri geliştirilemiyormuş.haa şanzımanı Alman da ,Frenk de yapar gider yerinde toplar o ayrı... :) (bunlar şahsi fikirlerimdir)
erenemre
28/10/2014, 19:52
Eminmisiniz? Ben kalkıp Seat'ı övmüyorum bazı arkadaşlar Seat Leon'u küçümseyik tasarımı kötü diyorlar onları anlayamıyorum? Şu anda en iyi hatchback tasarım bana göre Leonda üstelik farları yanıyoken gece çok daha bir güzel. Farkını belli ediyor normal sıradan mercekli far gibi yanmıyor en azından uzaktan gelirken anlıyorsunuz gelişini.
https://www.rpm-shop.com/uploads/urun_resimleri/productimage-picture-seat-leon-5f-arka-difuzor-17840jpg.jpg
Asaletten kastım kaliteli araç olduğunu belli etmesi :) Yolda kendine baktırması. Tamam şimdi Bentley de kaliteli pörtlek bakıyor ama o başka lüx araçlarda pörtlek bakıp keskin bakması önemli değil onlar zaten belli ediyor ama orta sınıf araçlarda keskin hatlı araç her zaman daha lüx gösterir.
,
senin düz mantığına göre mini cooper da kalitesiz , porche de kalitesiz oluyor önü agresif araç asaletli lafı kadar saçma ve komik öresi bir yorum görmedim sanırım sizin kütahya da önü keskin araçlara aa bak asaletli şahıs geliyor diyorlar :D
Honor COOPER
29/10/2014, 12:30
Leonda bir özgünlük yok golf 7 = Yeni Leon dizayn bazında kalite farklı olabilmek alışılmışın dışına çıkabilmektir bana göre C segmentindede bu kriterlere uyan 3 araç Giulietta-Delta ve DS4 tür bana göre.
Ben daha hiç kimsenin yeni leon geçerken dönüp baktığını görmedim açıkçası ama hala trafikte aracıma tekrar tekrar dönerek bakan park ettiğim yerde içini dışını inceleyen hatta trafik ışıklarında BMW-Mercedes sürücülülerinin bile beğenili bakışlarına denk geliyorum sıklıkla.
Ben "asalet" kelimesine takılmıştım da ondan sordum. Sadece dis görünüşe bakarak herhangi bir kimseye ya da objeye asil demek cok doğru olmaz :)
Agresif görünen ama son derece dandik birçok Çin malı araba olduğu gibi Porsche gibi portlek bakan ama kalitesini tartismayacagimiz araçlar mevcut. Dis görünüşe bu kadar anlam yüklememek lazım. Suparu Impreza da portlek mesela. Keza Mini de öyle.
Leonda bir özgünlük yok golf 7 = Yeni Leon dizayn bazında kalite farklı olabilmek alışılmışın dışına çıkabilmektir bana göre C segmentindede bu kriterlere uyan 3 araç Giulietta-Delta ve DS4 tür bana göre.
Ben daha hiç kimsenin yeni leon geçerken dönüp baktığını görmedim açıkçası ama hala trafikte aracıma tekrar tekrar dönerek bakan park ettiğim yerde içini dışını inceleyen hatta trafik ışıklarında BMW-Mercedes sürücülülerinin bile beğenili bakışlarına denk geliyorum sıklıkla.
Şimdi benim dediklerim Leon'u övmek olmasın. Eski kasa leonlara bakıyolardı ama çok değil. Şu an arkadaşımda 2014 Leon FR kırmızı var emin olun içinde giderken millet nasıl bakıyor aynadan bakıyoz sonra dönüp bakıyorlar. yeni Leon'un beyazı çok kötü hiç göstermiyor aracı ama kırmızı olan çok farklı özellikleri farları yanarken. Hiç 2014 kırmızı Leon önden ve arkadan farları açıkken gördünüzmü yolda?
https://i.imgur.com/L0RuQja.jpg
Scirocco çıkana kadar Leon peynir ekmek gibi satıyordu. Yeni kasası da güzel Leon'un ama tercih/beğeni meselesi, kimi otomobil kullanıcısı köşeli tasarımları severken kimileri de yuvarlak hatlı otomobilleri tercih eder.
Yeni leonun tasarımı gerçekten güzel ama sınıfında da rakibi çok şık araçlar var. Burada belirleyici olan kişisel beğeniler.
Honor COOPER
29/10/2014, 19:42
Şimdi benim dediklerim Leon'u övmek olmasın. Eski kasa leonlara bakıyolardı ama çok değil. Şu an arkadaşımda 2014 Leon FR kırmızı var emin olun içinde giderken millet nasıl bakıyor aynadan bakıyoz sonra dönüp bakıyorlar. yeni Leon'un beyazı çok kötü hiç göstermiyor aracı ama kırmızı olan çok farklı özellikleri farları yanarken. Hiç 2014 kırmızı Leon önden ve arkadan farları açıkken gördünüzmü yolda?
https://i.imgur.com/L0RuQja.jpg
İnanın çok gördüm ama benim gibi araba sevdalısı bir adam dönüp bakmadım!
Sebebi karşımda Golf7 yi görüyor olmam ruh eksik. Hala Alfa 159 yanımdan geçtiğinde hayranlıkla bakarım bu arada.
Sebebi karşımda Golf7 yi görüyor olmam ruh eksik. Hala Alfa 159 yanımdan geçtiğinde hayranlıkla bakarım bu arada.
Bende araba sevdalısıyım işte sorun araba sevdalısı olmayanlar dönüp bakıyor. Araba sevdalısı adam zaten markasının ne olduğunu kaç metreden anlıyor o yüzden bildiği arabayı incelemek istemiyor.
Ama bir Lancia Delta ile bir Leon karşıdan gelse arabadan anlamayan biri Leon'a bakar o dikkat çeker demek istediğim buydu.
159 bambaşka, ama maalesef üretimden kalkmış bir efsane. O tasarım, o donanım şuan hala d sınıfı standartlarında.