Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü puntoların buluşması :X
Evolution37
22/10/2014, 12:28
34 YL 697 / 06 MTL 18 / 34 JP 1617 :thumbs_up2:
Evolution37
22/10/2014, 12:43
buluşmamız...
Evolution37
22/10/2014, 12:47
...
Beylikdüzünde puntocular var mıymış :) Gürpınardayım bende ;)
Çok keyifli bir buluşmaydı en kısa zamanda tekrarlıyalım mutlaka Şenol sende mutlaka bir sonrakı bulusmada katıl bize beylikdüzünde bir çok punto var ama hepimiz birbirimizden bir haber geziyormuşuz :D
Evolution37
22/10/2014, 22:30
Beylikdüzünde puntocular var mıymış :) Gürpınardayım bende ;)
Olmaz mi baskan birdahaki bulusmamiz onumuzdeki ay basi gibi olucak mutlaka aramizda gormek isteriz senide :)
Evolution37
22/10/2014, 23:44
Çok keyifli bir buluşmaydı en kısa zamanda tekrarlıyalım mutlaka Şenol sende mutlaka bir sonrakı bulusmada katıl bize beylikdüzünde bir çok punto var ama hepimiz birbirimizden bir haber geziyormuşuz :D
Cok dogru soyluosun kardesim kuzeninide senide tanimak cok guzeldi :) keske bizim kuzeninde puntosu olaydi gitti megane aldi cildirtti beni :)
blacklightning
23/10/2014, 22:04
bende uzak değilim marmaraparkın ordayım :)
Evolution37
23/10/2014, 23:09
sizide aramızda görmek isteriz geçen buluşma hakikaten çok eğlenceliydi bi türlü eve gidesimiz gelmedi :friendship:
sizide aramızda görmek isteriz geçen buluşma hakikaten çok eğlenceliydi bi türlü eve gidesimiz gelmedi :friendship:
Ben bu 2.buluşmayı çok merak ediyorum ilkinde bu kadar eğlenip sohbet ettiysek 2.si efsane olabilir :D Hesap ettim'de o gün yaklaşık 6 saat vakit geçirdik nasıl geçti onuda anlamadım :friendship:
Bir sonraki buluşmada sizide aramızda görmek isteriz :)
Evolution37
24/10/2014, 21:57
Ben bu 2.buluşmayı çok merak ediyorum ilkinde bu kadar eğlenip sohbet ettiysek 2.si efsane olabilir :D Hesap ettim'de o gün yaklaşık 6 saat vakit geçirdik nasıl geçti onuda anlamadım :friendship:
Vakit nasil gecti bende anlamadim valla kardesim :) bidr benim cenem dustu 2 dakka durup soluklanamadim :D
blacklightning
25/10/2014, 12:09
inşallah kısmet olur :)
SiyanInci
06/11/2014, 16:14
Yakışır ..
O gece bende olacaktım , fekat arkadaşın biri aniden dönüş yapınca yolu kaçırdık.
Bir dahakine ..
Düzenleyin bi organize de beni de çağırın ali ozan !
Siz kendinize mi Müslümansınız insan bize de bi haber verir. Bende B.düzü tarafındayım :( way arkadaş
SiyanInci
07/11/2014, 12:44
Siz kendinize mi Müslümansınız insan bize de bi haber verir. Bende B.düzü tarafındayım :( way arkadaş
Planlanmış birşey değil di o.
Yalnış anlaşılmasın lütfen .
Beylik düzü ve etrafındaki kişiler için bi organize gerçekleştirelim ama ...
Organizatör de Ali Ozancık olsun
Ozan duydun zilini sesini :D
Yarın akşam yapın gelelim 2 punto :)
Yarın akşam yapın gelelim 2 punto :)
Ben 8 de işten çıkıcam 9 da beylikdüzünde olurum :)
ilkyazgrande
12/11/2014, 02:45
Hiç haberim yokkkk !!!! :)
Berkantonlu
12/11/2014, 03:44
bir büyük istanbul buluşması ve gövde gösterisi şart oldu artıkkk :D
ilkyazgrande
12/11/2014, 10:51
kesinlikle!
SiyanInci
12/11/2014, 12:45
bir büyük istanbul buluşması ve gövde gösterisi şart oldu artıkkk :D
Farz diyelim şuna ... !
Sayın organizatör Ali ozan cık ..
Ses ette , bir şeyler ayarla ...
Evolution37
12/11/2014, 13:10
Evet arkadaslar kendi actigim konuyu takip edemeyerek oncelikle herkesden ozur diliyorum :) 15 kasim cumartesi saat 6-7 gibi beylikduzu girisi migrosun arka taraa yesil vadi cafenin hemen ilerisinde buyuk bir alan var mcdonaldsin hemen onu onceki bulusma yerimizdir organizasyon yeri orasi olmasini isterim ben hem alan genis hem beylikduzunun gobeginde. Herkes icin uygunsa bu tarihde musait olunursa buyuk bir bulusma gerceklestirmek isteriz :)
Evet arkadaslar kendi actigim konuyu takip edemeyerek oncelikle herkesden ozur diliyorum :) 15 kasim cumartesi saat 6-7 gibi beylikduzu girisi migrosun arka taraa yesil vadi cafenin hemen ilerisinde buyuk bir alan var mcdonaldsin hemen onu onceki bulusma yerimizdir organizasyon yeri orasi olmasini isterim ben hem alan genis hem beylikduzunun gobeginde. Herkes icin uygunsa bu tarihde musait olunursa buyuk bir bulusma gerceklestirmek isteriz :)
Kanka yaşıyormusun sesin soluğun çıkmıyor hiç :D cumartesi günü işlerimi hallettikten sonra oradayım :))
Evolution37
12/11/2014, 14:00
Burdayim kardesim yasiyorum cok sukur dun olmediysem daha olmem :)) senin hep islerin oluyor be kardesim kac gibi isin biticek cmtesi :)
SiyanInci
12/11/2014, 14:04
Evet arkadaslar kendi actigim konuyu takip edemeyerek oncelikle herkesden ozur diliyorum 15 kasim cumartesi saat 6-7 gibi beylikduzu girisi migrosun arka taraa yesil vadi cafenin hemen ilerisinde buyuk bir alan var mcdonaldsin hemen onu onceki bulusma yerimizdir organizasyon yeri orasi olmasini isterim ben hem alan genis hem beylikduzunun gobeginde. Herkes icin uygunsa bu tarihde musait olunursa buyuk bir bulusma
Sevili Ali ozancığım ;
Çoğunluk yanıtlasın , çoğunluğun seçtiği yöne göre buluşma adresi uyarsa dediğin gibi güzel olur ...
Burdayim kardesim yasiyorum cok sukur dun olmediysem daha olmem :)) senin hep islerin oluyor be kardesim kac gibi isin biticek cmtesi :)
Hayırdır niye ölüyordun Bu seferdemi yırttın :D 6-7 olmasa da 7-8 :D Sorma görende vatanı kurtarıyorum zannedecek hesapta part time çalışıyoruz :D
Evolution37
12/11/2014, 17:09
Dun e-5 de oynadim birazda o yuzden dedim :) herkes bi saat tarih soylesin o zaman cogunluk ne derse gorusme o zaman olsun.
puntom yok ama eski puntocu olarak buluşma netleşirse gelmek isterim. keza bende avcılardayım...
Evolution37
12/11/2014, 19:01
puntom yok ama eski puntocu olarak buluşma netleşirse gelmek isterim. keza bende avcılardayım...
Tabiki sizide aramizda gormek isteriz.
Evolution37
13/11/2014, 19:38
Evet arkadaslar bulusma tarihi ve yeri icin onerisi olan yoksa ve herkesde daha onceden yazdigim yer ve tarihde okeyse bulusmayi gerceklestirelim :)
burakataburak
28/11/2014, 12:17
buluşma ne zaman??
Evolution37
28/11/2014, 12:40
buluşma ne zaman??
Arkadaslar sagolsunlar bir turlu bulusma tarihini gerceklestiremedi :) bana soyleneni ben yaptim bulusma noktasini tarihi saati yazdim ne dersiniz dedim kimseden bir cevap gelmedi.
böyle organizasyonlarda tarih saat ve yer net olmalı. yoksa herkafadan ses çıkar ve buluşma güme gider.
bir kişi her şeyi netleştirsin diğer arkadaşlar o programa uymaya çalışsın tabi bu netlikte makul bir zaman ve yer olmak kaydı ile :)
Ferrari yavrusu
03/02/2015, 00:31
ARKADASLAR MERHABA BENDE AVCILARDA OTURUYORUM BIR DAHAKI BULUŞMANIZDA BENDE KATILMAK ISTERIM HABERDAR EDERSENIZ SEVINIRIM :):happydan:https://hizliresim.com/gnXqgL
ilkyazgrande
26/02/2015, 14:09
beylıkduzu bulusması organıze edın bence artık :)))
volkan1984
26/02/2015, 14:54
sayın ozan bey Gaziosmanpaşadan bende buluşmaya gelmek istiyorum lütfen haber ediniz...
Selamunaleykum Belikdüzündeyim bende buluşmalardan haberdar olmak istiyorum. Adakentten selamlar
gorkemcaglayan
13/01/2016, 22:11
beylikdüzü beykent buluşma olursa pm bende varım artık :)