Orijinalini görmek için tıklayınız : Konsol Sticker / Karbon Kaplama
celenlee
21/10/2014, 22:22
Daha önce konsoldaki plastik parçalara sticker kullanan var mı?
Ömrü nasıl oluyor, kalitesi nasıl oluyor merak içerisindeyim.
Yeni aldığım araca uygulama istiyorum, uygulamadan önce, daha önce kullanan varsa marka tavsiyesi bekliyorum..
Sticker dediğiniz,folyo kaplama mı?
Sanıyorum öyle,marka konusunda 3m veya ORACAL tavsiye ederim. Oracal 3M'den daha ucuz ama kalitesi iyidir. Uygulamayı konsol parçalarını sökerek yapmanızı tavsiye ederim,arka tarafa kadar gererek yaparsanız,daha da uzun ömürlü olur. Parçaları yapıştırmadan önce izopropil alkol ve su karışımı ile güzelce temizlemelisiniz,folyonun tutunacağı yüzey tertemiz olmalı.
celenlee
22/10/2014, 00:41
Yeni araca yapacağım. Yüzey bir garip, hafif kadifemsi bir plastik ancak malzeme bozulmuş, yapış yapış gibi.
Acaba çıkarmışken boyasam mı, yoksa hazır stickerlar var ondan mı yapsam folyo mu kaplasam bilemedim..
https://store.donanimhaber.com/d6/ff/5f/D6FF5F553D371267D5F8B5F52D79D486.jpg
Bu bej çerçeve ve tuşları.
Tuşlar işi zorlaştıracak gibi.
Bu benim araç değil, budaki bozulmamış hali :)
fotoğrafı göremiyorum hocam. Eğer konsolu çıkartıp güzelce zımparalar,ipa ile temizler sonra da güzelce boyarım derseniz,onu tavsiye ederim. Aracın iç aksamları güneş gören yerler. Arabanın camları da mercek etkisi yarattığı için folyolarda atma ya da deformasyon görebilirsiniz. İnce iki kat boya,iki kat ta vernik mis gibi olur. Hem kontrast yapabilirsiniz. Bu arada araç ne? fotoğrafı göremediğim için söylüyorum.