Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pirelli formula kışlık lastik nasıldır

dexter
21/10/2014, 21:43
kullanan var mı arkadaşlar,fiyat olarak çok uygun,175-65-15 ebatı 110 tl

Berkantonlu
21/10/2014, 21:54
Ben 5 sene önce ilk aracımda yazlık formula lastik kullanmıştım.ümraniyeni ataşehiri bilen bilir yokuşları bayırları vs..gram kayma yapmadı hiçbir zaman. Bahsettiğim lastik yazlık yanlış olmasın :) kışlığı bana göre kullanıcıya istediğini verir. Formula deyip geçmeyin iyi lastiktir.

metincoker
30/10/2014, 21:56
Merhaba,
Ford Fiesta aracımda, Pirelli Winter lastiklerimle yazlık tekerlekle bile durabileceğim mesafede duramayıp önümde duran araca çarptım. Kaza sonrasında lastiği aldığım yerle yaptığım konuşma sonrasında Pirelli satan firma sahibinin bile bu markayı kullanmadığını duydum.
Pirelli'nin lastik hamurunun sert olduğunu bununda Ankara'da pek uygun olmadığını belirtmişti. Ama şunu da belirteyim benim bahsetmiş olduğum olay 2010 yılında gerçekleşti. Sonrasında lastik hamuru ve deseni değişmiş ise bişey diyemem.

dexter
30/10/2014, 21:58
vazgeçtim formuladan,falken aldım tanesi 120 tl ye,

ato
30/10/2014, 22:02
falken bende kullanıyorum ben memnunum yazlıklarda anlatılanlara göre çok kaliteli lastik hayırlı olsun

teo53
31/10/2014, 04:18
Starmaxx yani Petlasın kışlık lastiğini muhakkak inceleyin tavsiye ederim ki yurtdışında italyada yapılan testlerde 1.gelmiştir

ozkancavus1659
31/10/2014, 12:51
Ben on iki yaz lastiklerini piirelli taktirdim .hic memnun degilim .enufak yagmurlu havada fren yapinca araba kaydi .keske dunlop alsaydim tekrar dedim .eski dunlop lastiklerim hic kaymiyodu .pirelli ile yagmurlu havada ve cakilli yolda pek kullanmak istemiyorum .bu hafta ozellikle kis lastiklerimi takicam (bf goodrich)onumuzdeki yaz istetmem dunlop sifir bir adet 1 adet dunlop lastik alip dunlop lari one takip pirelli leri arkaya takcam