Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşıyaka'lı Dizel Power.... <3
Karınca Kararınca bizde bir şeyler yapıyoruz.. Takdir sizin artık... ;)
- Lafım ona Engin abim paylaşmış kıskançlıktan bende duramadım benim çirkini paylaşayım dedim ;))
Engin abicim saygılar....
Kadir00906
15/10/2014, 10:08
Maşallah kazasız belasız.
Maşşallah kazasız belasız.
Sessizce yaklaşıp korkutmak lazım :) Birazcık pıssın :D
fotobelit
15/10/2014, 10:53
Maşallah..Jantlar çok yakışmış..
Kazasız belasız, güzel duruyor.
Karınca Kararınca bizde bir şeyler yapıyoruz.. Takdir sizin artık... ;)
- Lafım ona Engin abim paylaşmış kıskançlıktan bende duramadım benim çirkini paylaşayım dedim ;))
Engin abicim saygılar....
Benim ki kadar guzel olmasada idare eder iste :boxin: Sen zaten ne yapilacak biliyorsun, yapmadigina gore bir bildigin var heralde :notworth: Masallah kardesim, kazasiz belasiz :wink:
Benim ki kadar guzel olmasada idare eder iste :boxin: Sen zaten ne yapilacak biliyorsun, yapmadigina gore bir bildigin var heralde :notworth: Masallah kardesim, kazasiz belasiz :wink:
İşte orda takılıyorum ya abi, yapsam mı yapmasam mı yada yenisine mi saklasam bilemedim :S 3 bilinmezli denklem bakalım hangisi galip gelecek :)
Artik Karabaglarda goremiyoruz seni abi :)
İşte orda takılıyorum ya abi, yapsam mı yapmasam mı yada yenisine mi saklasam bilemedim :S 3 bilinmezli denklem bakalım hangisi galip gelecek :)
En can alici soru; ne kadar sure ile kullanacagin :cool0000: Daha satma niyetin yok ise yapilabilir, yok saticam diyorsan yeni araba, yeni proje :cool:
Artik Karabaglarda goremiyoruz seni abi :)
Valla Can dilini ısır dicem, senelerdir çalıştığım iş yeri ( Bayraklı ) evime çok yakın... Hani trafik olsa bile eve 10-15 dakikada gitmek gibisi yok ;)
En can alici soru; ne kadar sure ile kullanacagin :cool0000: Daha satma niyetin yok ise yapilabilir, yok saticam diyorsan yeni araba, yeni proje :cool:
Abi işte onda kararsızım, satsammı satmasammı.. Senin beyazı görünce bir şeyler yapasım geliyor satmaktan vazgeçiyorum veya bir 320Cİ gördüğüm zaman satasım geliyor... Ama sen bana şu navigasyonlu teypten bulma ben benzin döker yakarım yakında bravo ve kendimi engin abi ;)
Araç harika, güle güle kullanın.
Ziyaretci046
20/10/2014, 21:01
Biri bravo sport style mi dedi kazasiz belasiz
Biri bravo sport style mi dedi kazasiz belasiz
Yanına gelicem haberin olsun
Çok çirkin :D Abi benide çağır beraber gidelim görüşmüş oluruz hem hasret giderelim