Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli'de güvenilir özel servis
Merhaba,punto 1.4 lpgli aracım var. Muayneden önce boyama yaptırmak sonra da gerekli olan bakımlarını yaptırmak istiyorum.Bildiğiniz tanıdığınız makul fiyatlı Kocaeli de bir yerler varsa,önerirseniz sevinirim.
grandeizmit
13/10/2014, 12:23
Merhaba,punto 1.4 lpgli aracım var. Muayneden önce boyama yaptırmak sonra da gerekli olan bakımlarını yaptırmak istiyorum.Bildiğiniz tanıdığınız makul fiyatlı Kocaeli de bir yerler varsa,önerirseniz sevinirim.
Özel İzmit Renault servisi Arif Usta en azından ben memnunum
Boya içinde Mıtsubıshı ARP Osman bey var ilgilenecektir.
Özel İzmit Renault servisi Arif Usta en azından ben memnunum
Boya içinde Mıtsubıshı ARP Osman bey var ilgilenecektir.
Deniycem teşekkürler
Airbag makara sorunum var bahsettiginiz reno servisi bu konuda yardimci olurmuki???
grandeizmit
30/10/2014, 13:31
Aynı sorun bendede var sakın tamirine girmeyin. Araştırmalarım devam ediyor
Aynı sorun bendede var sakın tamirine girmeyin. Araştırmalarım devam ediyor
otoda hız sabitleyicili kol ve kapağı toplam 300Tl kampanya yapmışlar. Oradan alacam 1 adet ama hız sabitleyiciyi nasıl aktif edecez onu bilmiyorum.
grandeizmit
30/10/2014, 14:25
montajının zor olacağını düşünmüyorum. sadece eli yatkın birine yaptırmak lazım. Birde activelerde sabitleyici tesisatı yok diye biliyorum. Ekranı 2 satır olanlarda.
Ünitenin montajını gittiğim elektrikçi yapacak ancak sabitleyici tesisatı ve aktifleştirmesi konusunda izmitte kime gideceğim bilmiyorum.
grandeizmit
30/10/2014, 14:56
otomotivle şimdi görüştüm çok ilgili arkadaş çıktı. Benim sürekli gittiğim elektrikçim var onunla görüştüm şimdi deneriz dedi .
otomotivle şimdi görüştüm çok ilgili arkadaş çıktı. Benim sürekli gittiğim elektrikçim var onunla görüştüm şimdi deneriz dedi .
Olmassa beraber alıp gidip beraber yaptırabiliriz aynı anda hem makara komple değişmiş olur hemde cc sahibi olmuş oluruz.
grandeizmit
30/10/2014, 15:19
Daha önce cc taktıranların anlattıklarının çıktısını alıp götüreceğim incelemesi için. Daha önce hiç yapmamış. İnşallah yapabilir.
Dediğim gibi beraberde yaptırabiliriz, sizin de şuanda airbag ışığı yanıyor ve direksiyon tuşları ile korna çalışmıyor mu?
grandeizmit
30/10/2014, 15:26
airbag ışığı arada yanıyor, direksiyon tuşları kafayı yemiş ses açarken kapatıyor filan. Muhtemelen 1 aylık ömrü kaldı korna filan komple bitmesi için.
Benimki de öyle başlamıştı, şimdi ne tuşlar çalışıyor nede korna, ışık ise sürekli yanıyor.