Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sararan Far ve Çizik Stop Temizliği

Golbasi
02/10/2014, 19:31
Merhaba arkadaşlar,2 hafta önce almış olduğumuz 1.4 Fire Fun aracıma stop ve sararmış farlarını temizledim.

Kullanmış olduğum ürünler;

Farklı seviyelerde zımpara,Meguiars M105 ve Polisaj Makinası.

Öncelikle çıkmacılardan almış olduğum led stopların dışındaki hafif çiziklerle başladım, ardından üst kısımları fazlasıyla sararmış farlarla devam ettim.

Not : Sararan farları uygulamaya başlamadan önce fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için, aracın ilandaki önden çekilmiş halini paylaştım.

Golbasi
02/10/2014, 19:33
Devamı ;

fencolic
03/10/2014, 11:46
Guzel olmus elinize saglik. Ancak bir kac ay sonra yine yavastan sararmaya başlıyor. Kullanilan urunle alakali olabilir mi bilmiyorum ama arada tekrarlamak gerekebilir.

Gorky
04/10/2014, 00:12
Guzel olmus elinize saglik. Ancak bir kac ay sonra yine yavastan sararmaya başlıyor. Kullanilan urunle alakali olabilir mi bilmiyorum ama arada tekrarlamak gerekebilir.

birkaç ay mı? :) siz ne ürün kullanıyorsunuz çok merak ettim

Golbasi
04/10/2014, 16:30
Meguiars plasti-x ve derin çizik çıkarıcı M105 kullandim uzun ömürlü olacağını düşünüyorum

cdogu
04/10/2014, 16:41
Hocam uzerine cila cekerseniz 2 haftada 1. Tekrar sararmanin onune gecersiniz bir sure daha.