Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande puntoya Polo parlak siyah ön lip :)
selamlar herkese
aracta zaten 5cm sportline eibach yay vardi. yere bıraz daha yakın gozuksun diye uzun zamandır arastırdıgım plastık parlak sıyah polo on lıpını taktık :) bence hos durdu fakat sızın yorumlarınız daha önemli :) :notworth: yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler :boxin:
byadrenalin
29/09/2014, 20:12
Bende Leon Cupra lipi taktırmak istiyorum ama yapabilecek bir yer bilmiyorum. Biraz kesme biçme işlemi gerek sanırım :)
Bu arada güzel durmuş. Bu Polo lipi direkt olarak oturuyor mu ? Yoksa başka bir işlem yapıldı mı ?
tesekkurler :) kesme bicme islemi mecburen oluyor ona yapılcak bısey yok ne yazıkki :( lip direk oturdu fakat yanlardan yani tekerlere yakın kısımlardan montajı yapıldıktan sonra 5 er cm kısaltıldı. ben dudullu bolgesindeki bı modifiyecide yaptırdım memnun kaldım :) dediğiniz cupra lip de bıraz kesme bicme yapılarak monte edilebilir :)
EMRE ALTINOK
29/09/2014, 20:31
fena durmuyor ama puntonun kendi lip i gibi yumuşak lastik mi? yoksa sert plastik mi??
??
tesekkurler.yumusak değil sert plastik uretim fakat hafif bi ürün.fazla esnek yapıya sahip değil satın aldıgım yer haftada 1 kirip yenisini taktıranların oldugunu söyledi :D
EMRE ALTINOK
29/09/2014, 22:24
!!!
Ben beğenmedim eğreti durmuş bence.
erenemre
29/09/2014, 22:48
Ben beğenmedim eğreti durmuş bence.
nesi eğreti durmuş gayette güzel durmuş bence sen bu işten anlamayıp direk sığ yorum yapıyorsun
hocam zevk meselesi,kendiniz beğendikten sonra bize.....
bence ibiza cupra lipi bi tık daha güzel duruyo,bu biraz fazla öne çıkık
yere çok yakın olmadıkça, fazlalık gibi duruyor.
tum yorumlar ıcın tesekkurler. zevkler ve renkler olayı burda devreye giriyor :) ne normal lipler gibi ıcerde saklı kalsın ıstedım ne de on tampon eki kadar buyuk olsun istedim :) ikisinin ortasını buldugumu dusunuyorum :)
v-mutluer
30/09/2014, 14:49
çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan..
çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan..
tesekkurler :)
nesi eğreti durmuş gayette güzel durmuş bence sen bu işten anlamayıp direk sığ yorum yapıyorsun
Tamam da sanane.Ben beğenmedim sen beğendiysen git yaptır kendine
erenemre
01/10/2014, 00:18
Tamam da sanane.Ben beğenmedim sen beğendiysen git yaptır kendine
çok anladığın belli zaten
gececiyiz35
02/10/2014, 00:30
üstad 4/4lük olmus plaka arkasını mat siyah far içlerinide siyah yaparsan dehşet durur.
çok anladığın belli zaten
abi sen designer falan mısın milletin göz zevkini bukadar ağır eleştirebiliyorsun? yıllardır güzel sanatlar okuyorum, tüm hayatım görsellik ve tasarım üzerine, ben böyle eleştirmedim bi insanı ya.
abi sen designer falan mısın milletin göz zevkini bukadar ağır eleştirebiliyorsun? yıllardır güzel sanatlar okuyorum, tüm hayatım görsellik ve tasarım üzerine, ben böyle eleştirmedim bi insanı ya.
Sorsan lise terktir karnedeki tek 4 de bedendir.Ama geliş gak guk.Boşver ciddiye alma
tartışmaya gerek yok bence.göz zevki söz konusu olunca öznel yorumlar devreye girer.bunun okulu fakültesi yok.beğenirsin beğenmezsin kendine kalmış.
kaldı ki konu sahibi bile "sağolun arkadaşlar" demiş.olay bitmiş..
bence çok şık olmuş.bence de şu plaka kısmını folyolarsanız uyum sağlar.acilen jant lazim size :)
sametakca1982
13/10/2014, 11:10
güzel olmuş bence ürün nette satılan cupra lip tarzı birşey sanırsam?
güzel olmuş bence ürün nette satılan cupra lip tarzı birşey sanırsam?
yorumunuz ıcın tesekkurler :) net uzerınde jetta lip ya da polo lip diye geciyor fiyat olarak da 150 tl den 70 tl ye kadar cesitli fiyatlar aldım aynı urune :) reklam olmasınd ıye bılgı vermıyım fakat satıcının bilgilerini özelden verebilirim:) bosuna yuksek meblalar odemeyın :)
tartışmaya gerek yok bence.göz zevki söz konusu olunca öznel yorumlar devreye girer.bunun okulu fakültesi yok.beğenirsin beğenmezsin kendine kalmış.
kaldı ki konu sahibi bile "sağolun arkadaşlar" demiş.olay bitmiş..
bence çok şık olmuş.bence de şu plaka kısmını folyolarsanız uyum sağlar.acilen jant lazim size :)
yorumunuz ıcın tesekkurler kesınlıkle haklısınız.aynı zamanda dedıgınız gıbı jant lazım yavas yavas hepsi gelicek tesekkurler :)
erenemre
13/10/2014, 21:00
Sorsan lise terktir karnedeki tek 4 de bedendir.Ama geliş gak guk.Boşver ciddiye alma
kendi karneni nasılda özetlemişsin neyse fazla uzatmaya gerek yok ayrıca eleştirinin sadece güzel sanatlar okuyanlara has bir şey olduğunu da bu forumda öğrenmiş oldum.
Konuyu hortlatmış olacağım fakat; lip takılan araçta sanırım spor yay yok orjinal yaylar var? Bende taktırmayı planlıyorum fakat basık olmadığı için abes durmasından çekiniyorum
Aynı parlak lipin Punto için özel üretim olanı var , yani beyenen arkadaşlar kesme biçme işlemi yapmadan bire bir montaj yapabilirler... Benim aracıma orjinal şekilde bire bir uyumlu olarak takıldı... H&R 5cm yaylarım 1'er bakla kesik şekilde lip hemen hemen yere değicek gibi duruyor , basık araçlarda tampon eki gibi gösteren güzel bir lip , tavsiye ediyorum...
Hocam basmasak nasıl durur ben onu merak ediyorum açıkcası.
Hocam basmasak nasıl durur ben onu merak ediyorum açıkcası.
Çok kötü duracağını sanmıyorum ama dediğim gibi basık araçlarda özellikle önden çok hoş duruyor ve kaslı gösteriyor aracı....
Aracımdaki duruşu bu.... Kesme işlemi uygulanmadan Orjinal GP lip'i...
Aracımdaki duruşu bu.... Kesme işlemi uygulanmadan Orjinal GP lip'i...
Bu fotoda aracınızda yay varmı?
tafo0911
26/12/2014, 22:18
Abartı olmadan orjinale yakin bir görüntü isteyenler icin Chewrolet CRUZE lipini tavsiye ederim.
Evet H&R 5 cm yay var ve birer bakla kesik...
güzel olmuş elinize sağlık , kazasız cezasız günlerde kırılmadan kullanmanız dileğiyle ...:)