Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto İle Evo arasındaki en belirgin farklar nedir?

elnino11
27/09/2014, 22:29
Punto İle Evo arasındaki en belirgin farklar nedir? Bagaj hacminde değişiklik var mı?

cemdogu
27/09/2014, 22:40
Hayır kasa aynı.2006'dan beridir grandepuntodan tutun, 2014 model puntolara kasa aynı, bagaj aynı.

farklar şunlar, tipler değişiyor.makyajlandı hep.iç görünüm ve koltukların tipleri değişiyor.kapı içleri, arka koltuklar, direksiyon...

celenlee
28/09/2014, 02:01
En belirgin fark: GÖĞÜS DEĞİŞİMİ ;)

Evoyla gelen yenilikler:
Ön tampon
Farlar
Arka Tampon
Buhar yapan arka Stoplar
Süper bir Göğüs
Yeni Kapı Paneli (Su şişesi konulabiliyor artık..)
Yeni Koltuk Döşemeleri
Anıran arka kapı gergileri :)
S&S Motorlar

Donımlar neredeyse aynı

GP=EVO
Active=~Easy
??????=Mylife
Dynamic=~Dynamic
Fun==

fawori
28/09/2014, 03:14
Eski gp yolcu ayak boslugu daha dardi bu yeni evomuzda yolcu ayak boslugu bariz daha derin onuda on alt tarftan kabjne yer kazanditmislar berkes bilmiyor ama ayaklarimizi daha rahat uzatiyoruz biz

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

erenemre
28/09/2014, 13:56
gp nin arka kapı gergileri evo dan daha mı iyi kardeş ben bunu bilmiyordum gerçi benim araç 8 yaşında arka kapılarda bir ses yok çok şükür ama kapıların zor açılma problemi var ben bildiğim için rahat açıyorum ancak eşim başta olmak üzere araca binen herkes arka kapıyı açamıyor ve birçok kişide içerden kilitli sanıyor :)

celenlee
28/09/2014, 14:15
Punto Evo Kapı Gıcırtısı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4-jk3kIPIok)

Bir çok evoda Standart Donanım :)

Şikayet edenlerinkileri servis garantiden değiştirdi diye biliyorum ama ;)

ato
28/09/2014, 22:02
kapı gergisi büyük bir problem değil 80 tl gibi bir ücrete değişiyor önemli olan city arızası olmaması evolarda böyle bir problem yok ne kadar garanti kapsamında değişsede ben huzursuz oluyorum bakım dışında servise gidince

byadrenalin
28/09/2014, 22:16
kapı gergisi büyük bir problem değil 80 tl gibi bir ücrete değişiyor önemli olan city arızası olmaması evolarda böyle bir problem yok ne kadar garanti kapsamında değişsede ben huzursuz oluyorum bakım dışında servise gidince

Var :) Gp ler kadar sık değil sadece. Göğüs çatlaması ve city arızası evolarda da mevcut.

erenemre
28/09/2014, 22:50

city arızası evo lardada mevut tabi grande kadar çok olmasada ama model olarak evo lar daha yeni olduğu için iler ki yıllarda daha çoğalabilir fiat ın bu konuda düzeltme yapmadan makyajlı modelde kullanması tamamiyle bir fiyasko bence

ato
29/09/2014, 00:26
ben bilmiyordum kusura bakmayın yanlış bilgilendirme olmuş allah şükür bende yok deyim o zaman 110.000 deyiz

fawori
29/09/2014, 03:47
Evolarda hatta 2009 itibari ile gp lerde de city icin aci sensoru parca bazinda yeni tadarim yapildi dorun buyuk oranda cozuldu diye biliyorum

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Castell
30/09/2014, 11:38
Evolarda city arızası büyük oranda giderildi, bagaj hacimleri aynı, kokpit tamamen farklı.......

fotobelit
30/09/2014, 13:12
Hiç fark yok !!! :) Punto ile evo arasında aslında fark yok..Punto evo diye geçer :) Şaka bir yana,Grande punto ile punto evo arasında ölçü olarak aynılar ama stoplar,tamponlar ve Bence en önemli değişiklik kokpit(ön konsol) ve tork..