Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır araç arıyorum
Merhaba arkadaşlar; uzun yıllardan beri Fiat kullanıcısıyım. Bazı değişikliklerin zamanı geldiğini düşünüyorum.
Aradığım kriterler aşağıdaki gibidir.
Yakıt olarak Benzin olması muhtemel. Dizel araçların bakımları ağır oluyor. :)
DSG yada Otomatik Şanzuman
Fiat Harici bir araç.
Aile için kullanılacak bir araç
Sedan (Şart değil) ancak yüksek ihtimal ile Sedan :)
45.000 - 60.000 TL arası
Sorun çıkartmayacak.
Donanım olarak yüksek
Navigasyon ve görüntü ses sistemi (Muhakkak)
Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
başka bir sitede bir arkadaşımız sıfır astra 1.6 cdti araç almış fakat ehliyetine 2 yıl el konduğu için satıyor..liste fiyatı 71 milyar ama 66 milyar istiyor..3.000 km de..sıfır gibi araç..ama manuel vites..opel astra j kasa 1.6 cdti 136 beygir 320 NM tork..birde araba hb..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-sifir-ayarinda-2014-opel-astra-hb-1.6-dizel-136-bg-177972301/detay/
Merhaba, söylediğiniz araç hem dizel oluşu hem HB oluşu biraz beni soğutuyor. Artı olarak Opel'lerin yakıt tüketiminin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Araç Otomatik vites mi?
başka bir sitede bir arkadaşımız sıfır astra 1.6 cdti araç almış fakat ehliyetine 2 yıl el konduğu için satıyor..liste fiyatı 71 milyar ama 66 milyar istiyor..3.000 km de..sıfır gibi araç..ama manuel vites..opel astra j kasa 1.6 cdti 136 beygir 320 NM tork..birde araba hb..
mesutt1905
24/09/2014, 17:26
Bu astralar 140 beygir diye biliyorum arkadaş 136 yazmış ama
celenlee
24/09/2014, 17:26
Aradığın araç bence
Skoda Rapid Elegance 1.6 TDI CR 90 PS DSG
Sedan Ya da Spaceback beğenine göre... Bagaj Hacmi Sedanın daha büyük ve kullanışlı..
Navigasyon vs yok sanırım ama golf jetta ile aynı göğüs herhalde ille buna uygun birşeyler vardır..
Şuan bende Skoda Rapid Elegance Sportback ve Jetta arasında gidip geliyorum..
Aradığın araç bence
Skoda Rapid Elegance 1.6 TDI CR 90 PS DSG
Sedan Ya da Spaceback beğenine göre... Bagaj Hacmi Sedanın daha büyük ve kullanışlı..
Navigasyon vs yok sanırım ama golf jetta ile aynı göğüs herhalde ille buna uygun birşeyler vardır..
Merhaba, söylediğiniz araç hem dizel oluşu hem HB oluşu biraz beni soğutuyor. Artı olarak Opel'lerin yakıt tüketiminin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Araç Otomatik vites mi?
otomatik değil..ben kullanıyorum yakıt düşük..aynı dizel puntolar gibi yakıyor..
Bu astralar 140 beygir diye biliyorum arkadaş 136 yazmış ama
bu yeni motor..1.6 cdti motor 110 luk ve 136 lık mevcut..bahsettiğiniz motor 1.4 turbo benzinli..
hocam şu araç varken bence başka araç bakma
https://www.octavia.com.tr/Fiyat-Detay/Yeti-Fiyat-Detay.pdf
Yüce Auto, Škoda, Superb, Yeti, Yeti Greenline, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Citigo, Rapid, Orjinal Yedek Parça, Periyodik Bakım, Yaz-Kış Bakımları, Orjinal Aksesuar, Yüce Auto, Škoda Auto, Kampanyalar (https://www.skoda.com.tr/new/skoda-yeni-yeti-fiyat.asp)
aralıkta kafadan 5-6 bin indirirler.
Skoda'ya her zaman yeşil ışık yakıyorum zaten. Kısmet diyelim.. :D
Ben de Skoda diyorum. Rapid ya da bütçe yetiyorsa Octavia. DSG'den tırsmıyor değilim ama şu an araba alacak olsam sedan Rapid almak isterdim herhalde.