Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden böyle birşey yaptı ki?

Arrest
21/09/2014, 01:15
Anlam veremedim. Acaba oklava falan mi var egilince rahatsız ediyor ?

29988

onurgenc87
21/09/2014, 01:58
:D çocuğun yanında çok uzun hissetti galiba kendisini eğilsem de yetişmez diye düşündü muhtemelen :D

cihankardes
21/09/2014, 02:00
babadan oğula nesil bunlar heralde

Arrest
21/09/2014, 19:21
:D çocuğun yanında çok uzun hissetti galiba kendisini eğilsem de yetişmez diye düşündü muhtemelen :D
:D gorende lebron James sanacak :D tifil :D

Ziyaretçi78
22/09/2014, 12:43
Ailesi şikayetçi değil bu durumdan.
Sizin çocuğunuza yaparsa karşı gelirsiniz o zaman.

H.KURU Saygılarımla

Arrest
22/09/2014, 12:46

H.KURU Saygılarımla
Bizimkine yapamaz çünkü bizim ki oraya gitmez ;)

Ayrica karsi geldiğimizi veya gelmedigimizi soylemedik. Neden boyle alakasiz bir yanit verdin anlamadim

Ziyaretçi78
22/09/2014, 12:50
Bizimkine yapamaz çünkü bizim ki oraya gitmez ;)

Ayrica karesi geldiğimizi veya gelmedigimizi soylemedik. Neden boyle alakasiz bir yanit verdin anlamadim

Gitsin yada gitmesin sizinki orası tabiki beni ilgilendirmez ama kafasından tuttuğu çocuk şikayetçi değilken sen neyden şikayetcisin onu anlamadım.
Ne yazdım ailesi şikayetçi değilse bize ne hem şikayetçi olsa gene bize ne herkes memnun orda.
Muhtemelen annesi resimde gözüküyor ve memnun gülücük saçtığına göre.

H.KURU Saygılarımla

Arrest
22/09/2014, 12:51
Gitsin yada gitmesin sizinki orası tabiki beni ilgilendirmez ama kafasından tuttuğu çocuk şikayetçi değilken sen neyden şikayetcisin onu anlamadım.
Ne yazdım ailesi şikayetçi değilse bize ne hem şikayetçi olsa gene bize ne herkes memnun orda.

H.KURU Saygılarımla
Ben şikayetçi olduğumu dile getirmedim. Anlam veremediğini , ilginç buldugumu belirttim. Nerenle okuyosun yazdiklarimi sayin h.kuru

Ziyaretçi78
22/09/2014, 12:53
Şikayetçi olmasan resmi neden paylaştın memnuniyetini belirtmek içinmi lan Sato :))
Paylaştığına göre şikayetçisin diye düşünüyorum.

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 12:56
Sayın harun kuru adamı hasta etme, böyle saçma birşey mi olur. Bildiğin saçmalamış yani. Çocuk öyle mi öpülür?

Ziyaretçi78
22/09/2014, 12:59
Sayın harun kuru adamı hasta etme, böyle saçma birşey mi olur. Bildiğin saçmalamış yani. Çocuk öyle mi öpülür?

Kardeş bak kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın akp li falanda değilim bu böyle biline.
Ama ya Sayın Başbakan bel fıtığı varsa.

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 13:05
Ula deli zırrıkı :D

Savunmuyorum diyon, Ya bel fıtığı varsa diyon ne adamsın arkadaş... :)

Ziyaretçi78
22/09/2014, 13:15
Ula deli zırrıkı :D

Savunmuyorum diyon, Ya bel fıtığı varsa diyon ne adamsın arkadaş... :)

Tabi canım olasılık bunlar :D

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 13:19
Tabi canım olasılık bunlar :D

H.KURU Saygılarımla

Tamam harun senin eşşeğin kancık olsun :D

Ziyaretçi78
22/09/2014, 13:20
Tamam harun senin eşşeğin kancık olsun :D

Olsun tabide niye kancık oluyor sap olmak dururken ahahahah

H.KURU Saygılarımla

SteinGP
22/09/2014, 13:46
Çocuğun sol ele dikkat edin cebini kolluyor.

Arrest
22/09/2014, 13:57
Hahahaha :D

https://.imageshack.com/v2/14/09/22/724fa70cea135004526397939f10c3f1.jpg

hakangim
22/09/2014, 16:30

H.KURU Saygılarımla

Ailesi şikayetçi değilse, herşeyi yapabilir misin?

Ziyaretçi78
22/09/2014, 16:31

Ben herşeyi demedim sadece bu durumdan bahsettim saptırmayalım lütfen.

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 16:43

Hocam harun sato arkadaşımıza takılıyor :) Harunu ciddiye almayın :D

De mi len Harun ahahahahha :D :D :D :X

Ziyaretçi78
22/09/2014, 17:41
Vallaha kardeş bunu Sayın Başbakan değilde diğer parti liderleri yapmış olsaydı bu kadar tepki olurmuydu acaba onu düşünmekteyim.
Ayrıca bu platforumda siyaset resimleri atmaya gerek varmı???
Sonuçta bu forum siyaset meydanı değil.

Gene söylüyorum ben kimseyi korumaya geçmiyorum bu böyle biline.
Ama hep Akp yada Sayın Başbakan olayları çıkıyor birazda Kılıçdaroğlu yada Bahçeli hadi onuda geçtim HDP partilerini niye yazmazlar acaba onlar hep düzgün doğrucu hasan mı???
Hadi Sato birazda Kılıçdaroğlunun zamanında SSK da yaptığı yolsuzluklardan bahset veya şimdiye kadar ölen şehitlerden bahset suriyedeki işıt örgütünden bahset orada ölen beşikdeki bebeklerden bahset neden onlar değilde hep liderlerden bahsediyorsun.
Sevmiyor olabilirsin katılırım sana haklı olabilirsin sonuna kadar ama bu diğer parti liderlerinin yaptığı ayıbı örtmez bunu unutma.

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 17:49
Harun sen daha birşey yazma yaa valla diyom :D :D

Aga yazdıkların kendi içinde çelişiyor :D

Ziyaretçi78
22/09/2014, 17:52
Harun sen daha birşey yazma yaa valla diyom :D :D

Aga yazdıkların kendi içinde çelişiyor :D

Yazacammmm :D

H.KURU Saygılarımla

KG777
22/09/2014, 17:56
Yazacammmm :D

H.KURU Saygılarımla

sen bilinggg...

hakangim
22/09/2014, 18:08
:)
İşid den bahsedersek aklınız karışır. biz en iyisi puntodan bahsedelim. Benimki satılık :)

Ziyaretçi78
22/09/2014, 18:58
:)
İşid den bahsedersek aklınız karışır. biz en iyisi puntodan bahsedelim. Benimki satılık :)

Hah işte bende ondan bahsediyorum bu konuları bahsedeceğimiz yer burası değil. ;)

H.KURU Saygılarımla

Arrest
22/09/2014, 19:08
Vallaha kardeş bunu Sayın Başbakan değilde diğer parti liderleri yapmış olsaydı bu kadar tepki olurmuydu acaba onu düşünmekteyim.

Olurdu. Ben boyle ilginç saçma bi çocuk sevgisi görmedim. Kendi çocuğunu sen boyle severmisin ?

Ama hep Akp yada Sayın Başbakan olayları çıkıyor birazda Kılıçdaroğlu yada Bahçeli hadi onuda geçtim HDP partilerini niye yazmazlar acaba onlar hep düzgün doğrucu hasan mı???

Onların su anda bi etkisi yok ülkeye. Adamlar diktatör olduğu için muhalefeti ipleyen yok. Aksam ayaklarini uzatip TV kanallarında dolasirken neler izliyosun bilmiyorum. ATV izlediğin kesin ;)

Hadi Sato birazda Kılıçdaroğlunun zamanında SSK da yaptığı yolsuzluklardan bahset

SSK nin bütçesi ne kadar? Acaba su anki yolsuzluklardan gecen rakamlari , sizin varsaydiginiz SSK yolsuzluğu ile kiyaslayacak olursak. SSK yolsuzluğu kaç sifir daha masum kalir?

şimdiye kadar ölen şehitlerden bahset suriyedeki işıt örgütünden bahset orada ölen beşikdeki bebeklerden bahset neden onlar değilde hep liderlerden bahsediyorsun.

Doğuda devlet yokki neyinden bahsedeyim? Kurt sorunudur apoyla masaya oturmalardir sudur budur derken aklima su geliyor. 90 ki yillarin sonundaki Osman Pamukoğlu nerde terörle mucadele de istikrar kararlilik nerde su anki mücadele nerde? Parsel parsel satilan topraklar da mi?

Sevmiyor olabilirsin katılırım sana haklı olabilirsin sonuna kadar ama bu diğer parti liderlerinin yaptığı ayıbı örtmez bunu unutma

Burada ne demek istediğini de anlamadim 404 not found mavi ekran verdi

Ziyaretçi78
22/09/2014, 19:47

Olurdu. Ben boyle ilginç saçma bi çocuk sevgisi görmedim. Kendi çocuğunu sen boyle severmisin ?

Onların su anda bi etkisi yok ülkeye. Adamlar diktatör olduğu için muhalefeti ipleyen yok. Aksam ayaklarini uzatip TV kanallarında dolasirken neler izliyosun bilmiyorum. ATV izlediğin kesin ;)

Hadi Sato birazda Kılıçdaroğlunun zamanında SSK da yaptığı yolsuzluklardan bahset

SSK nin bütçesi ne kadar? Acaba su anki yolsuzluklardan gecen rakamlari , sizin varsaydiginiz SSK yolsuzluğu ile kiyaslayacak olursak. SSK yolsuzluğu kaç sifir daha masum kalir?

şimdiye kadar ölen şehitlerden bahset suriyedeki işıt örgütünden bahset orada ölen beşikdeki bebeklerden bahset neden onlar değilde hep liderlerden bahsediyorsun.

Doğuda devlet yokki neyinden bahsedeyim? Kurt sorunudur apoyla masaya oturmalardir sudur budur derken aklima su geliyor. 90 ki yillarin sonundaki Osman Pamukoğlu nerde terörle mucadele de istikrar kararlilik nerde su anki mücadele nerde? Parsel parsel satilan topraklar da mi?

Sevmiyor olabilirsin katılırım sana haklı olabilirsin sonuna kadar ama bu diğer parti liderlerinin yaptığı ayıbı örtmez bunu unutma

Burada ne demek istediğini de anlamadim 404 not found mavi ekran verdi

Vallaha kardeş alıntı yapmışsın ama yazılar karışmış onu bile becerememişsın ;)

Ben kendi çocuğumu tabiki böyle sevmem benimde sana demek istediğim alan memnun satan memnun bizim derdimiz kimin kafasından havaya kaldırılıp öpüldüğü değil anlatabiliyormuyum.

Ben atv gibi bir kanal izlemem özellikle haberler kısmını hiç izlemem burda ben atv izliyorum veya şunu izliyorum demem hem atv izlesem kime ne.

Neyse daha fazla siyaset konularının gözükmemesi dileğiyle bu platforum da çünki paylaşılacak yer burası değil.
Madem paylaşcaksın siyasi siteler mevcuttur heralde bul oralarda paylaş kardeşim.
Yeteri kadar haberlerde görüyoruz hepsini birde burda görmeyelim ne dersin.

Yok o ne yapmış yok bu ne yapmış boşver sen ne yaptın bugün kaç arıza düzelttin punto için ne yaptın onu de.
En güzel punto kimin veya kaç vida söktün taktın.
Bizim işimiz burda bu siyaset değil yani anlatabildimmi???
Anladıysan sevindim.;)

H.KURU Saygılarımla

Arrest
22/09/2014, 19:51
Yav he he , zahirin siyasi versiyonu:)

femoli
22/09/2014, 19:55
Harun ule güldürdün beni akşam akşam :)

@can Yerlerdeyim :D

Ziyaretçi78
22/09/2014, 20:01
Harun ule güldürdün beni akşam akşam :)

@can Yerlerdeyim :D

Niye abi la sen noye yerlerdesin.???

H.KURU Saygılarımla

femoli
22/09/2014, 20:11
Niye abi la sen noye yerlerdesin.???

H.KURU Saygılarımla

Ziyaretçi78
22/09/2014, 20:11
Bu ne abi la anlamadım.

H.KURU Saygılarımla

femoli
22/09/2014, 20:13
Bu ne abi la anlamadım.

H.KURU Saygılarımla
hey allahım harun uzaydamısın olm komik geldi yazdığı daha nasıl anlatayım :D

nerdesin olm sen bi yer bildirimi yap kristalmi flaşmı :)

Ziyaretçi78
22/09/2014, 20:13
hey allahım harun uzaydamısın olm komik geldi yazdığı daha nasıl anlatayım :D

nerdesin olm sen bi yer bildirimi yap kristalmi flaşmı :)

Ahahha yok abi hacettepe üniversitesindeyim

H.KURU Saygılarımla