Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kmde bu araç alınır mı?
Arkadaşlar araç hoşuma gitti, ilan sahibiyle konuştuğumda motor sıkıntısızıdır,sorunsuzdur gibi donuk cevaplar geldi. Bir de bel altı konusu canımı sıktı değişen ile birlikte. Çizik boyası dedi ama pek sanmıyorum.
Sonuç olarak albeni katan skydome a ve bu donanımlara rağmen bu kmde bir araç alınır mı?
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 179869816 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-panaromic-cam-tavan-sunroof-dizel-punto-5k-179869816/detay/)
Km ve boya durumuna kafanızı takmayın derim. Sonuçta aracın 1 değişeni mevcut. Boyaların kazalı olup olmadığını da yetkili servis expertizine sokarak anlayabilirsiniz. İyi bir pazarlık edilirse araç kaçmaz derim. 23.500-24.000 gibi rakamlar iyidir.
byadrenalin
20/09/2014, 07:49
Bence ederi 22-23 arası.
mekanist23
20/09/2014, 09:38
23 teklif ettimde küfür et daha iyi demişti :)
ozkancavus1659
20/09/2014, 09:39
Expertizde aracin gecmisine kmsine ve kaportasina baktirin .benim aracim 2008 168500 km de dizel guzel memnunum triger setini degistirdiyse sikinti yok .180bin bakimi 350-400tl sarj dinomasinin oradaki kayis degisicek filtreler ve bide yag piyasa yuksek bence o arabayi 23 milyara vermez en son vericegi fiyat 24500-25000tl arasi
ykaya1983
20/09/2014, 11:53
Bizim okuldaki öğretmen dün bir tane 2008 model 165000 km de dizel opel astra aldı.Arabayı denemek için biraz sürdüm ama hiç hoşuma gitmedi.Gazdan ayağımı çektiğimde giderken alttan takır takır sesler,frene bastığımda direksiyon titremesi gibi problemler vardı.Benim punto daha rafine daha rijit daha sağlam sürüşü varken astrayı sanki sert kullansam bir şeyler dağılacakmış gibi geldi.Onun için puntoyu bilmem ama yüksek km araçları iyi araştırmak lazım.
Bence gayet iyi ufak bir pazarlık ile alınabilir.
ozkancavus1659
20/09/2014, 13:12
644000 de albea gordum sikinti yok
fotobelit
20/09/2014, 13:20
Emation gibi görünüyor ama dinamikmiş araç..Satarken km.den dolayı biraz zorluk çıkar.Sende 200 bini geçer diye tahmin edersek,satışı biraz zorlar...Ama ben onu dert etmiyorum diyorsan(pazarlıkla)alınabilir..
Emation gibi görünüyor ama dinamikmiş araç..Satarken km.den dolayı biraz zorluk çıkar.Sende 200 bini geçer diye tahmin edersek,satışı biraz zorlar...Ama ben onu dert etmiyorum diyorsan(pazarlıkla)alınabilir..
Maksimum 3-4 yil falan kullanirim, bu arada 200 gecer tabi ki.. Km konusunda bi skintim da dediginiz gibi satarken biraz zarar edicez..
Çizikten dolayı boyalı olsa bile satarken aşırı zorlanırsınız. Expertizde eğer çizkten dolayı boyalı ise km TÜV ve servis kayıtlarında orjinalse, kazası yoksa ve motor kompresyon testi iyi çıkarsa alınabilir :)
Km ve boya satarken büyük dert açıyor insanın başına. Ama eğer ki en az 2 3 sene bineceğim diyorsanız zaten illa zarar edeceksiniz. Bence uzun yıllar binilen araçta da kar zarar karşılaştırılması yapılmamalı. İçinize sinen masraf yaratmayacak bir araçta neden alınmasın.
car_audio96
24/09/2014, 04:38
bakımları düzenli yapılmışsa sıkıntı yok
alınır da kişiye göre değişir yani arıza yapma olasılığı yüksek bence bu fiyatlara daha az donanımlı ama daha düşük kmli araçlar bakabilirsiniz sonuçta 3-4 yıl binicem diyorsunuz
daha almadan satışı düşünürsen işin zor :) eğer hoşuna gidiyorsa masraf çıkarmıyacağını düşünüyorsan kesinlikle alınır. satarkende ben 400 000 km de araca bile alıcı bulunduğunu gördükten sonra kafan rahat olsun. km fazla olsada multijetin alıcısı herzaman çıkar...
experoto
24/09/2014, 09:42
22 23 e verirse alırdım:D
yusufagcatr
24/09/2014, 10:12
644000 de albea gordum sikinti yok
Arkadaşa katılıyorum.Bindiğiniz taksilerin km sine bir bakın derim,araçlar gün boyu aktif ve bizim gibi araba kullanmamalarına,bakımları,onarımları tam yapılmamasına rağmen o km lerde yol yapıyorlar.Siz hiç servis bakımlı taksi gördünüz mü? Bizim gibi evden işe yada hafta sonu kullanıcıları için km dert oluyor her nedense.Sonra diyoruz piyasa çok uçtu,bu ne fiyat felan.Bu kadar kuruntulu olunca millet de "madem öyle al sana fiyat " diyor.
binici iseniz ve motor iyi durumda ise problem yok ama burada asıl problem değişen olması..bazıları çamurluk değişenini önemsemez ama bazı insanlar önemser..ileride hem yüksek km hem de değişenli bir aracı satmakta doğal olarak zorlanabilirsiniz ama bu işler belli de olmaz her malın alıcısı vardır..
arkadaşlarında belirttiği gibi albealar örnek. istanbulda amcam var taksici albea kullanıyor km si 640.000 ve ne kadar daha gider dedim rahat 1 milyona kadar kullanıyoz dedi takside kullandıkları 2. albea. km bakımları yapıldıysa sorun olmazda, boya değişen durumu sıkıntı olabilir.
Km yi kafaya takmayın, sonuçta 5000 km de motor yakan da gördüm 800bin km devirmiş ticaride gördüm, kullanıma bağlı..
kaç model olursa olsun eğer arabaya boya değmişse 2,3 kez düşünmek lazım... fiyatı 23e bağlarsan al kullan ama fazlası olmaz bence. kendi puntomda arka çamurlukta çok ufak sıyrık var özellikle yaptırmıyorum yarın birgün satarken görsün alıcı, boya var kardeşim yok etek altı yok lokal boya dememek için. işi bilen ustan yada tanıdığın varsa yanında git iyice bi incele öyle al.