Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yaptım,tavsiyeye ihtiyacım var..
fluminense
18/09/2014, 00:06
Arkadaşlar akşam üstü 18:30 sularında kontrolsüz kavşakta karşıdan karşıya geçerken önümdeki kamyonetten dolayı karşıdan gelen motosikleti görmedim,adamın yoluna çıktım ve sağ önden fena şekilde vurdu.Karşı tarafla anlaştım şikayetçi vs olmayacak anlayışlı çıktı..ufak tefek sıyrıklar var çok şükür..
Benim danışmak istediğim kaza tutanağı tuttuk,suçlu olduğumu beyan ettim.Bu durumda kendi hasarımı kaskomdan mı yaptırayım yoksa trafik sigortamdan mı yaptırayım? kasko böyle günler için olsa gerek? Fiat servisi çamurluk değişecek dedi bir de rot ayarı gerekir dediler..
ne dersiniz ne yapmalıyım?
Sucu uzerine aldiysan zaten trafikten yaptiramazsin ancak kaskodan yaptirabilirsin .
Gecmis olsun umarim motorcu sonradan maraz cikarmaz keske hastaneye goturup rapor alsaydin daha sonra basina bir is gelirse basin belaya girer kazada olmustu diye.
Sent my iPhone 6GS
celenlee
18/09/2014, 00:10
Tutanakta suclu oldugunuz icin trafik sigortasi senin hasari karsilamaz.
Mecburen kaskodan yaptiracaksin.
fluminense
18/09/2014, 00:15
Sucu uzerine aldiysan zaten trafikten yaptiramazsin ancak kaskodan yaptirabilirsin .
Gecmis olsun umarim motorcu sonradan maraz cikarmaz keske hastaneye goturup rapor alsaydin daha sonra basina bir is gelirse basin belaya girer kazada olmustu diye.
Sent my iPhone 6GS
Sağolun arkadaşlar,şimdi anlaşıldı,tamam..Adamın maraz çıkaracağını sanmıyorum,1 kilo kuru pasta alıp geçmiş olsuna az önce yanına gittik,şeker gibi adama denk gelmişiz,ama yine de belli olmaz.Ben hastaneye götürmeyi teklif ettim ama ehliyet falan yok amcada resmiyete dökülmesin oğlum uğraşmayalım dedi...ee suçlu da ben olunca bir de üste çıkmak istemedim..Tatlıya bağladık gibi..
Iyi olmus gittigin, ehliyeti olmadigi ise bal kaymak olmus :) cana gelmesinde varsin mala gelsin tekrar gecmis olsun ;)
Sent my iPhone 6GS
fluminense
18/09/2014, 00:29
Iyi olmus gittigin, ehliyeti olmadigi ise bal kaymak olmus :) cana gelmesinde varsin mala gelsin tekrar gecmis olsun ;)
Sent my iPhone 6GS
Aynen Mehmet bey teşekkür ederim.Çok korktum gerçekten.Arabada hanım da vardı,7.5 aylık hamile.Buna da şükür diyelim.
kalite kontrol
18/09/2014, 00:39
Aynen Mehmet bey teşekkür ederim.Çok korktum gerçekten.Arabada hanım da vardı,7.5 aylık hamile.Buna da şükür diyelim.
ALLAH ' ım beterinden saklasın gelmiş geçmiş olsun.
Sonsuzluga
18/09/2014, 11:50
Geçmiş olsun anlaşmanız sevindirici
Siz de iyi niyetliymişsiniz hocam. Ehliyeti olmadığını başkası öğrense çarpan amcaya ödettirirdi tüm masrafları.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
fotobelit
18/09/2014, 12:04
Geçmiş olsun..Karşı tarafında verilmiş sadakası varmışşOnada geçmiş olsun..Allah daha büyük kazalardan korusun..
Kadir00906
18/09/2014, 12:34
Geçmiş olsun ,Allah daha büyük kazalardan korusun inşallah hepimizi.
salvador
26/09/2014, 16:25
geçmiş olsun Allahtan adamda ehliyet yok bununla geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun..Rıfat hanım siz de iyi bir insansınız ki ehliyetsiz olduğu halde suçlu olduğunuzu kabul etmişsiniz. Olayın üstüne gitseydiniz karşı taraf kesin suçlu olurdu..çünkü ehliyet yok..