Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon kaplama (desing italy)

kalite kontrol
17/09/2014, 18:15
Arkadaşlar hepimizin başına gelen direksiyon ve vites topuzu aşınma olayı bendede oluştugu için kaplatma ihtiyacı duydum bunu profesyonel bir şekilde orijinal gibi nasıl yaptırabilirim diye arştırdıktan sonra konyada tam bu işin ustasını buldum ve yaptırdım.
Kullanılan malzeme italyan derisi ve 1. kalite süper deridir. ipleri dahi ithal dir. bence çok hoş oldu sizinde olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

kalite kontrol
17/09/2014, 18:18
resimlerin devamı

cdogu
17/09/2014, 18:19
Güzel olmuş hocam. Kondüsyonunu koruması için Turtle Wax Leather Cleaner&Protector alıp uygulayabilirsin. Hem güzel deri kokusunu artırır,hem de uzun süre koruma temizlik sağlar. Ben koltuklarımda kullanıyorum tavsiye ederim gözenekleri daha belirgin hale getiriyor göze hoş geliyor. Süngerle sürüp 10 dk sonra kuruyunca temiz bir bezle silersiniz.

Bu arada vites körüğü içe göçük duruyor. Deri yeni olduğu için zamanla yumuşar ve dışarı da çıkar o zaman tam güzel durur. :)

kalite kontrol
17/09/2014, 18:21
Güzel olmuş hocam. Kondüsyonunu koruması için Turtle Wax Leather Cleaner&Protector alıp uygulayabilirsin. Hem güzel deri kokusunu artırır,hem de uzun süre koruma temizlik sağlar. Ben koltuklarımda kullanıyorum tavsiye ederim gözenekleri daha belirgin hale getiriyor göze hoş geliyor. Süngerle sürüp 10 dk sonra kuruyunca temiz bir bezle silersiniz.

Bu arada vites körüğü içe göçük duruyor. Deri yeni olduğu için zamanla yumuşar ve dışarı da çıkar o zaman tam güzel durur. :)

teşekkür ederim önerileriniz için yapan usta koruyucu kullanmam konusunda sadece ayda 1 kez ellerinize sürdüğünüz arko kremle hafif yağlarsanız ömrünü uzatırsız daha sağlıklı olur demişti.:)

cdogu
17/09/2014, 18:22
teşekkür ederim önerileriniz için yapan usta koruyucu kullanmam konusunda sadece ayda 1 kez ellerinize sürdüğünüz arko kremle hafif yağlarsanız ömrünü uzatırsız daha sağlıklı olur demişti.:)
Ben pek tavsiye etmem. Arko sürersiniz fakat sonra silmesi ve kuruması zor olur.şahsen ben aracı çok kullandığım için tercih etmezdim.

kalite kontrol
17/09/2014, 18:22
yahuu terliklerimde cıkmış bozmuş ama idare edin artık :)

kalite kontrol
17/09/2014, 18:23
Ben pek tavsiye etmem. Arko sürersiniz fakat sonra silmesi ve kuruması zor olur.şahsen ben aracı çok kullandığım için tercih etmezdim.

haklısınız:) kuruması sıkıntı olabilir dediğiniz ürünü kullanacağım artık

KG777
17/09/2014, 18:42
Cok güzel olmuş güle güle kullanın.

Aynadaki kokular tanıdık geldi :)

Ziyaretçi78
17/09/2014, 18:59
Güzel olmuş ama aynadaki kokular yaramaz keşke resimde hiç gözükmeseydi. Neyse olmuş bakalım.

H.KURU Saygılarımla

kalite kontrol
17/09/2014, 19:06
Cok güzel olmuş güle güle kullanın.

Aynadaki kokular tanıdık geldi :)

teşekkür ederim mustafa sağol

kalite kontrol
17/09/2014, 19:07
Güzel olmuş ama aynadaki kokular yaramaz keşke resimde hiç gözükmeseydi. Neyse olmuş bakalım.

H.KURU Saygılarımla

teşekkürler aldıgımdada vardı o kokular. sevmiyormusunuz bu tür şeyleri? benim hosuma gidiyodu abart filan :)

KG777
17/09/2014, 19:09
teşekkürler aldıgımdada vardı o kokular. sevmiyormusunuz bu tür şeyleri? benim hosuma gidiyodu abart filan :)

Hasan hocam var yaaa :) :) :)

kalite kontrol
17/09/2014, 19:11
Hasan hocam var yaaa :) :) :)

mustafa :) ne oldu neden güldün öyle ???

Ziyaretçi78
17/09/2014, 19:11

Yok koku güzeldir kokuya lafım yok tabiki ama o koku site temsil eden bir koku olduğu için tepkiliyim.
Sonuçta yan sanayı gibi kurulmuş bir site bu site ile hayatta kıyaslanamaz o ayrı bir konu sizede kıyaslıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın sakın.
Ama ben böyle görünce tepkimi saklıyamıyorum amacım sizi üzmek değil nolur yanlış anlamayın.
Ama bende böyleyim malesef. :(

H.KURU Saygılarımla

KG777
17/09/2014, 19:16
Bi sus arkadaş yaa... bıd bıdı bıdı :)

AyBEROZ
17/09/2014, 19:16
Manisa da böyle iş çıkaracak usta aranıyor; bilen varsa yazsın lütfen !

KG777
17/09/2014, 19:20
mustafa :) ne oldu neden güldün öyle ???
bak bende de var :) https://img..com/d/14/09/17/muha4y4a.jpg

KinG777 Keyifli ve aktif forumlar diler...

kalite kontrol
17/09/2014, 19:29
Yok koku güzeldir kokuya lafım yok tabiki ama o koku site temsil eden bir koku olduğu için tepkiliyim.
Sonuçta yan sanayı gibi kurulmuş bir site bu site ile hayatta kıyaslanamaz o ayrı bir konu sizede kıyaslıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın sakın.
Ama ben böyle görünce tepkimi saklıyamıyorum amacım sizi üzmek değil nolur yanlış anlamayın.
Ama bende böyleyim malesef. :(

H.KURU Saygılarımla

inanın böyle bişey aklımın ucundan geçmezdi.aldıgım arkadastan kalma seylerdi. hosuma gittiği için cıkarmamıştım. cok önemli şeylerde değil. iki site arasında sıkıntı filanmı vardı? bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

kalite kontrol
17/09/2014, 19:30
Manisa da böyle iş çıkaracak usta aranıyor; bilen varsa yazsın lütfen !

manisayı bilmiyorum ama bu taraflara yolunuz düşerse yardımcı olurum.

kalite kontrol
17/09/2014, 19:31
Bi sus arkadaş yaa... bıd bıdı bıdı :)

:):):)

hanbjk
17/09/2014, 19:40
Gayet başarılı güle güle kullanın.

erenemre
17/09/2014, 19:40

arko krem 1 saatte kuruyor denememişsin sanırım dayım deri koltuklarını sürekli arko kremle yağlardı yaklaşık 1 saat sonra araca binerdik ne yağ olurdu nede kurumasında bir zorluk

AyBEROZ
17/09/2014, 19:47
manisayı bilmiyorum ama bu taraflara yolunuz düşerse yardımcı olurum.

Konya biraz zor ihtimal . İşimin düşeceği bir güzergah değil bu aralar. İzmir olsa yakın , sorun değil. Teşekkürler yinede..

Ziyaretçi78
17/09/2014, 19:53
inanın böyle bişey aklımın ucundan geçmezdi.aldıgım arkadastan kalma seylerdi. hosuma gittiği için cıkarmamıştım. cok önemli şeylerde değil. iki site arasında sıkıntı filanmı vardı? bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Tabiki hoşunuza giden bir şeyi atın diyemem sonuçta bende atmıyorum tabiki.
Ama ben kendi açımdan söylüyorum wc lerde güzel koku yayıyordu oralara takmıştım özellikle ilkokul wc lerinde :D

H.KURU Saygılarımla

cdogu
17/09/2014, 19:58
arko krem 1 saatte kuruyor denememişsin sanırım dayım deri koltuklarını sürekli arko kremle yağlardı yaklaşık 1 saat sonra araca binerdik ne yağ olurdu nede kurumasında bir zorluk
Ben amator olarak detailing işleriyle ilgileniyorum. Gerekirse parasıyla gerekirse kendi aracıma olsun. Şöyle ki arko nem kremi deri için sadece parlaklık verir. Koruma ve temizlik sağlamaz. Deri bizim ellerimiz gibi değildir. O yüzden iyi markaların ürettiği güzel ürünlerle koruma altına alınabilir.

Ben arkoyu denemedim. Doğru. Fakat sen de turtle waxın bahsettiğim ürününü denememişsin anlaşılan. Arkoyu sür ve 1 saat sonra bin bakalım silmeden koltuklarını. Pantolonunda iz bırakır. Hadi onu da geçtim,kokusu vs. Araç için uygun bir koku değil.

Ek olarak ben bahsettiğim ürünle olabilecek en iyi parlaklığı temizliği ve korumayı 10 dakika içinde alabiliyoken arabama arko sürüp 1 saat kurumasını bekleyip sonra o beğenmediğim kokuyla o arabayı sürmem.

Denemeni tavsiye ederim. Daha çok ürün var tavsiye edebileceğim.

erenemre
17/09/2014, 20:03
Ben amator olarak detailing işleriyle ilgileniyorum. Gerekirse parasıyla gerekirse kendi aracıma olsun. Şöyle ki arko nem kremi deri için sadece parlaklık verir. Koruma ve temizlik sağlamaz. Deri bizim ellerimiz gibi değildir. O yüzden iyi markaların ürettiği güzel ürünlerle koruma altına alınabilir.

Ben arkoyu denemedim. Doğru. Fakat sen de turtle waxın bahsettiğim ürününü denememişsin anlaşılan. Arkoyu sür ve 1 saat sonra bin bakalım silmeden koltuklarını. Pantolonunda iz bırakır. Hadi onu da geçtim,kokusu vs. Araç için uygun bir koku değil.

Ek olarak ben bahsettiğim ürünle olabilecek en iyi parlaklığı temizliği ve korumayı 10 dakika içinde alabiliyoken arabama arko sürüp 1 saat kurumasını bekleyip sonra o beğenmediğim kokuyla o arabayı sürmem.

Denemeni tavsiye ederim. Daha çok ürün var tavsiye edebileceğim.

benim aracım deri değil zaten kendim denediğimi söylemedim aracım dynamic ve fiat ın kendi dandik direksiyon ve vites kaplaması var onada zaten birşey sürmeye değmez sadece dayım kendi mercedes inin koltuklarını arkolar ve gayette memnun bunu belirttim kaç kezde aracına bindim pantolonum falan iz olmadı neyse herkesin kendi bildiği en iyisidir konu uzamasın yaptıran arkadaş güle güle kullansın

kalite kontrol
17/09/2014, 20:30
Gayet başarılı güle güle kullanın.

sağolun teşekkürler

kalite kontrol
17/09/2014, 20:31
Konya biraz zor ihtimal . İşimin düşeceği bir güzergah değil bu aralar. İzmir olsa yakın , sorun değil. Teşekkürler yinede..

rica ederim

kalite kontrol
17/09/2014, 20:33
benim aracım deri değil zaten kendim denediğimi söylemedim aracım dynamic ve fiat ın kendi dandik direksiyon ve vites kaplaması var onada zaten birşey sürmeye değmez sadece dayım kendi mercedes inin koltuklarını arkolar ve gayette memnun bunu belirttim kaç kezde aracına bindim pantolonum falan iz olmadı neyse herkesin kendi bildiği en iyisidir konu uzamasın yaptıran arkadaş güle güle kullansın

sağol teşekkürler

klavikula
17/09/2014, 22:40
Hayırlı olsun güzel olmuş.

kalite kontrol
17/09/2014, 22:46
Hayırlı olsun güzel olmuş.

teşekkürler...

tayfux
17/09/2014, 23:15
Gayet hoş olmuş..aracınız zaten t-jet..yani spor bir araç olduğu için eminim daha çok yakışmıştır..

kalite kontrol
17/09/2014, 23:19
Gayet hoş olmuş..aracınız zaten t-jet..yani spor bir araç olduğu için eminim daha çok yakışmıştır..

teşekkür ederim. o sizin güzelliğiniz.

fotobelit
18/09/2014, 12:26
Yakışmış..Terliklerde aksesuarı tamamlamış :)..Nekadara patladı bu iş..

kalite kontrol
18/09/2014, 14:28
sağol teşekkürler :) ya hiç sorma terlikleri sonradan farkettim. cok abes olmuş neyse idare edin artık. toplam 200 tl oldu.

kartal3520
18/09/2014, 22:50
Haziranda garantiden vites topuzu değişimi için sipariş verildi topuzu herhalde marstan getirecekler hala gelmedi.Anlamadım gitti bu servis işini...

king7
18/09/2014, 23:48
gögüs kombinasyonuyla beraber spor bi görünüm olmuş.. güle güle kullanın

kalite kontrol
18/09/2014, 23:49
Haziranda garantiden vites topuzu değişimi için sipariş verildi topuzu herhalde marstan getirecekler hala gelmedi.Anlamadım gitti bu servis işini...

servislerin aynı sıkıntısı şaşmamak lazım :)

kalite kontrol
18/09/2014, 23:50
gögüs kombinasyonuyla beraber spor bi görünüm olmuş.. güle güle kullanın

teşekkürler sağolun.