PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çocuk oto koltuğu..

tayfux
17/09/2014, 00:57
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim öncelikle. Uzun zamandır araştırma içindeyim. Çocuğum için oto koltuğu bakıyorum. uzun düşünceler sonucu isofix li olmasına karar verdim. bunun için aşağıda linki olan koltuğu beğendim. piyasada da en uygun isofixli diyebilirim.. bu koltuğu kullanan var mı? yada aynı fiyatlara önerebileceğiniz başka bir isofix li koltuk var mı? Tecrübeli arkadaşların düşünceleri kıymetlidir. İyi akşamlar dilerim..

Bolenn Hug Multi Safe ISOFIX/SPS Oto Koltuğu (9-36 kg) Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016)

halils2
17/09/2014, 01:25
:) takip aynını ben de beğendim iç işlerinden onay çıkmadığı için alamadım. Yanlış anlaşılmasın ürünü görmediğimizden almadık. Fotolarda iyi duruyor abi. Arkadaş hb den puset almıştı oldukça güzeldi ama bu ürün nasıl bilmiyorum.

tayfux
17/09/2014, 01:43
:) takip aynını ben de beğendim iç işlerinden onay çıkmadığı için alamadım. Yanlış anlaşılmasın ürünü görmediğimizden almadık. Fotolarda iyi duruyor abi. Arkadaş hb den puset almıştı oldukça güzeldi ama bu ürün nasıl bilmiyorum.
Heyner ile bu ürün arasında kaldım ama isofix li olduğu için bunu tercih edeceğim sanırım. Sizden neden onay çıkmadı hocam?

halils2
17/09/2014, 01:58
Heyner ile bu ürün arasında kaldım ama isofix li olduğu için bunu tercih edeceğim sanırım. Sizden neden onay çıkmadı hocam?

hanım netten alışverişe sıcak bakmıyor ondan hocam. Yoksa ürün güzel geldi bana hala da alsam mı acaba diye tereddütteyim. Çocukla çıkınca sıkıntı oluyor rahat kullanamıyorum arabayı.

alixxx
17/09/2014, 02:21
hanım netten alışverişe sıcak bakmıyor ondan hocam. Yoksa ürün güzel geldi bana hala da alsam mı acaba diye tereddütteyim. Çocukla çıkınca sıkıntı oluyor rahat kullanamıyorum arabayı.

Abi ne olacak güvenilir site olduktan sonra sorun olmaz ben çinden alıyorum o bile geliyor :)

halils2
17/09/2014, 03:43
Abi ne olacak güvenilir site olduktan sonra sorun olmaz ben çinden alıyorum o bile geliyor :)

yok be kardeşim sitenin güvensizliğinden değil hani görmeden beğenmeden olduğu için, hani güzel değilse boşuna uğraşmayalım diye :). Yoksa ürünü hbden alacaz sıkıntı olacağını sanmıyorum.

tayfux
17/09/2014, 09:40
yok be kardeşim sitenin güvensizliğinden değil hani görmeden beğenmeden olduğu için, hani güzel değilse boşuna uğraşmayalım diye :). Yoksa ürünü hbden alacaz sıkıntı olacağını sanmıyorum.
ben biraz yorumları okudum kötü yorum yok gibi bir şey herkes gayet memnun hocam..fiyatı da az değil zaten..isofix li koltuklar içinde uygun..sanırım bugün - yarın alıcam..

halils2
17/09/2014, 11:02
ben biraz yorumları okudum kötü yorum yok gibi bir şey herkes gayet memnun hocam..fiyatı da az değil zaten..isofix li koltuklar içinde uygun..sanırım bugün - yarın alıcam..

alırsanız bana da bilgi verir misiniz? ben de önümüzdeki hafta içinde alacağım kısmetse

siyah rüzgar
17/09/2014, 11:25
slm arkadaşlar. Alışveriş yapmadan mutlaka bir kaç bebek mağazası gezin derim aynı ürün internette Örn:500 TL iken bir magaza hafta sonu kampanyası yapıyor 399 tl ye düşüyor. Eşim bu konuşarda sıkı araştırmacıdır, Graco Travel sistem bebek arabası alacaktık nereye baksak 720 tl fiyatı vardı, bir hafta sonu çıktık mağazaları geziyoruz, bizim bebek arabası 620 tl 10 taksit kampanyaya girmiş 2 günlüğüne. Bu sebeple iyi araştırın derim...

Not: çocuk candır :D

Misafir047
17/09/2014, 13:11
Tayfun sana tavsiyem mutlaka testten geçmiş çocuk oto koltuğu alın
römer ve besafe standart 5 güvenlik testinden geçmiştir ayrıca extra 2 ayrı testten de geçmiştir ben besafe aldım 850 tl fiyat gayet uygun

cnc
17/09/2014, 13:19
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim öncelikle. Uzun zamandır araştırma içindeyim. Çocuğum için oto koltuğu bakıyorum. uzun düşünceler sonucu isofix li olmasına karar verdim. bunun için aşağıda linki olan koltuğu beğendim. piyasada da en uygun isofixli diyebilirim.. bu koltuğu kullanan var mı? yada aynı fiyatlara önerebileceğiniz başka bir isofix li koltuk var mı? Tecrübeli arkadaşların düşünceleri kıymetlidir. İyi akşamlar dilerim..

Bolenn Hug Multi Safe ISOFIX/SPS Oto Koltuğu (9-36 kg) Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016)

arkadasim bende 2011 evo dinamic var galiba isofiks baglantisi yok bunu nasil baglariz

Misafir047
17/09/2014, 13:21
arkadasim bende 2011 evo dinamic var galiba isofiks baglantisi yok bunu nasil baglariz

Bendede yoktu kemerli olanlardan alacaksınız

tayfux
17/09/2014, 14:05
Tansel hocam bu koltuğu ister isofix li istersen de normal bağlayabiliyorsun problem yok..daha koltuk elime geçmediği için tarif edemiyorum a internetten kullanım klavuzunu falan indirip kendin de bağlayabilirsin..evolarda nasıl isofix olmaz yahu çok şaşırdım...

tayfux
17/09/2014, 14:07
Tayfun sana tavsiyem mutlaka testten geçmiş çocuk oto koltuğu alın
römer ve besafe standart 5 güvenlik testinden geçmiştir ayrıca extra 2 ayrı testten de geçmiştir ben besafe aldım 850 tl fiyat gayet uygun
Şafak doğru söylüyorsun da o kadar özellikli bir şeye gerek duymuyorum ki zaten çocukla sürekli yolculuk yapan birisi değilim. Şehir içi Küçükçekmece'den Bakırköy'e yada en uzak İstanbul'dan Kocaeli ye gidiyorum. Sene de 2-3 kere Aydın a gidiyorum ama o zaman zaten koltuk kullanmıyorum çocuğu uyutuyoruz..bu koltukta yandan darbe emiciler de mevcut hem de direk isofix bağlantısı var..bana gayet iyi gibi geldi..kullanıcılar da çok memnun..

Misafir047
17/09/2014, 14:13
Şafak doğru söylüyorsun da o kadar özellikli bir şeye gerek duymuyorum ki zaten çocukla sürekli yolculuk yapan birisi değilim. Şehir içi Küçükçekmece'den Bakırköy'e yada en uzak İstanbul'dan Kocaeli ye gidiyorum. Sene de 2-3 kere Aydın a gidiyorum ama o zaman zaten koltuk kullanmıyorum çocuğu uyutuyoruz..bu koltukta yandan darbe emiciler de mevcut hem de direk isofix bağlantısı var..bana gayet iyi gibi geldi..kullanıcılar da çok memnun..

İyi o zaman güle güle kullanın:)

tayfux
17/09/2014, 19:06
İyi o zaman güle güle kullanın:)
sağol Şafak :)

halils2
18/09/2014, 21:51
koltuk geldimi hocam

tayfux
18/09/2014, 22:43
koltuk geldimi hocam
Halil bey şu anda kargo da bende heyecanla bekliyorum :)

GPEMREE
19/09/2014, 09:20
Koltuk cok guzel ve kaliteli gorunuyor.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

celenlee
19/09/2014, 10:52
Koltukla ilgili kötü yorum olmaz ama bu koltuklar biraz büyük, araçla ilgili kötü yorum olabilir :)

Bu ürünün sırt paneli kalın olduğu için çocuk biraz önde kalıyor. Tabi ayakları da.
Bu yüzden yatar pozisyon var ama mesafe kalmıyor ki yatsın.
Anca ön koltuk boş olacak ya da iyice öne cekeceksin ki yatar pozisyonda kullanabilelim.(Çocuk çok küçükken ayakları kısayken ve iyice büyüyünce yani dizi koltuk ucuna geldiğinde ayaklarını aşağı salabildiğinde bu sorun olmuyor. Ama orta dönemde ki 2-3yaş bu dönem ayaklarını tam dizinden aşağı sallayamıyor..)

Hasılı koltuk çok güzel de çocuk olunca aracı değişmek lazım :)

tayfux
19/09/2014, 11:22
Koltukla ilgili kötü yorum olmaz ama bu koltuklar biraz büyük, araçla ilgili kötü yorum olabilir :)

Bu ürünün sırt paneli kalın olduğu için çocuk biraz önde kalıyor. Tabi ayakları da.
Bu yüzden yatar pozisyon var ama mesafe kalmıyor ki yatsın.
Anca ön koltuk boş olacak ya da iyice öne cekeceksin ki yatar pozisyonda kullanabilelim.(Çocuk çok küçükken ayakları kısayken ve iyice büyüyünce yani dizi koltuk ucuna geldiğinde ayaklarını aşağı salabildiğinde bu sorun olmuyor. Ama orta dönemde ki 2-3yaş bu dönem ayaklarını tam dizinden aşağı sallayamıyor..)

Hasılı koltuk çok güzel de çocuk olunca aracı değişmek lazım :)
Aldık bakalım hocam gelsin burada sizlerle de paylaşacağım. Araba değişikliği güzel olur da maddiyat lazım :)

fotobelit
19/09/2014, 11:40
Koltuk uçak koltugu gibi maşallah :)..Sanki fırlatma düğmesine basıp fırlatırsın gibi duruyor..

tayfux
20/09/2014, 21:34
Halil hocam koltuk geldi. İlk izlenimlerim gayet güzel. Takmak çok basit ama birkaç nüans var oralara dikkat etmek lazım. Sağlamlığı falan güzel duruyor. Bizim ufaklık sevdi. Şimdilik gayet güzel..

tayfux
20/09/2014, 22:42
kartonlama ve gelmesi de fena değil. Bu şekilde geldi..

halils2
21/09/2014, 00:34
hayırlı olsun yeğenimiz iyi günlerde kullansın inşallah :). Paketleme iyi. Arkadaş da sürekli hbden alıyor bu tür şeyleri ona da sordum ne görüyorsan o demişti ama işte insan acaba demeden alamıyor kendini. Ben de hafta içi sipariş geçerim kısmetse :)

tayfux
21/09/2014, 00:52
hayırlı olsun yeğenimiz iyi günlerde kullansın inşallah :). Paketleme iyi. Arkadaş da sürekli hbden alıyor bu tür şeyleri ona da sordum ne görüyorsan o demişti ama işte insan acaba demeden alamıyor kendini. Ben de hafta içi sipariş geçerim kısmetse :)
hocam araç içinde de zamanım olursa fotoları çekerim. Bana sağlam geldi birde sıfır araç kokusu var koltukta :D şu anda aracım sıfır araç gibi kokuyor :D

halils2
22/09/2014, 19:04
hocam araç içinde de zamanım olursa fotoları çekerim. Bana sağlam geldi birde sıfır araç kokusu var koltukta :D şu anda aracım sıfır araç gibi kokuyor :D

fotoları bekliyorum hocam

tayfux
22/09/2014, 20:35
fotoları bekliyorum hocam

Tabii hocam çeker gönderirim. Bu arada ürün geçici olarak temin edilemiyor..

tayfux
26/09/2014, 19:29
Arkadaşlar ürünün montajını direk isofix çengeli ve girişleri ile yaptım gayet sağlam oldu..bizim oğlan oraya oturduğu anda uyumak istiyor :D enteresan bir durum oldu..

halils2
28/09/2014, 16:19
teşekkür ederim abi ben alcam diyene kadar tedarikten kalkmış zaten :(

tayfux
04/10/2014, 00:16
teşekkür ederim abi ben alcam diyene kadar tedarikten kalkmış zaten :(
hocam üzüldüm vallahi ama neyse nasip bu işler. Bu arada e bebek de recaro indirime girmiş fakat isofix değil. Koltuğu inceledim gerçekten güzel ki recaro denince akan sular duruyor :)

tayfux
14/11/2014, 22:46
Halil hocam tekrar gelmiş hemde 349 lira..

Bolenn Hug Multi Safe ISOFIX/SPS Oto Koltuğu (9-36 kg) Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016)

halils2
14/11/2014, 23:20
Halil hocam tekrar gelmiş hemde 349 lira..

Bolenn Hug Multi Safe ISOFIX/SPS Oto Koltuğu (9-36 kg) Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016)

:( ben de daha yeni aldım hocam. Kısmet değilmiş. İlginiz için teşekkürler yine de

tayfux
14/11/2014, 23:23
:( ben de daha yeni aldım hocam. Kısmet değilmiş. İlginiz için teşekkürler yine de
güle güle kullan hocam ne aldın?

darktiger
14/11/2014, 23:30
Kraft almis gayet guzel ben gordum. Ben de de joie marka var. E bebekten aldiydim 2ay oldu

halils2
15/11/2014, 00:13
güle güle kullan hocam ne aldın?

Teşekkürler hocam. Taner abinin dediği gibi kraft aldım da modeli hatırlamıyorum foto koyarım yarın

tayfux
15/11/2014, 00:45
Teşekkürler hocam. Taner abinin dediği gibi kraft aldım da modeli hatırlamıyorum foto koyarım yarın
hayırlı olsun hocam. Çocuklarımızı düzgün korusun ve güvenli olsun da marka para falan filan önemli değil..

halils2
15/11/2014, 00:58
hayırlı olsun hocam. Çocuklarımızı düzgün korusun ve güvenli olsun da marka para falan filan önemli değil..

Aynen öyle. Bizde bekledik yeniden ürün gelir diye gelmedi baktık olmuyor aldık artık. Sağolun tekrar

darktiger
15/11/2014, 09:45
çocuk oldumu akan sulan duruyor arkadaş.

tayfux
15/11/2014, 11:08
çocuk oldumu akan sulan duruyor arkadaş.
+1