PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Italya Bologna Universite Yakininda Kalacak Yer

femoli
07/09/2014, 14:58
Arkadaslar yegenim italya bologna univeristesinde bir donem okuyacak fakat orada kalacak yer bulamadik yurtlar bizim gibi degil ve cok pahali bir donem kalabilecek apart daire vs tarz bilginiz varsa yada baska bir onerisi olan varsa yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Ilk defa yurt disina okumasi icin bir akrabamizi gonderecegiz ve sistem nasil hic bilmiyoruz kalacak yer hakkinda bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum.

Simdiden tesekkurler.

Sent my iPhone 6GS

cdogu
07/09/2014, 15:16
Abi erasmusla gidiyor muhtemelen. Şöyle ki,internetten baya sağlam bir araştırma yaparak apart veya bir evin dairesini kiralayabileceği ev sahiplerine ulaşabilir. Benim abim Hollanda'da 3 odalı evin 1 odasını kiraladıydı. Diğer odalar başka arkadaşlara kiraya verildi.

Yine ucuz değil ama en ucuz yolu bu olur bence.

Sonsuzluga
07/09/2014, 22:00
Benim arkadaşım da gitcem diyordu romaya ama bu tarz gidenlerin bilgi paylaştığı bir site vardı misal ev arıyorum şuraya gideceğim okul nasıldır vs gibi bilgi isteyenlere cevap veren bir platformdu ama şimdi aklımda değil site adı ya arkadaş gitmediyse öğrenirim

tonymontana
07/09/2014, 22:23
couchsurfing'ten belki kalıcı yer bulur. en azından arkadaş bulur.