Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda benim aracım
thevahsi
06/09/2014, 12:22
https://i.hizliresim.com/GbLobr.jpg
https://i.hizliresim.com/72RMDW.jpg
https://i.hizliresim.com/q97PvD.jpg
https://i.hizliresim.com/M9qLDQ.jpg
https://i.hizliresim.com/Q1bZ23.jpg
https://i.hizliresim.com/X2OL6R.jpg
https://i.hizliresim.com/bQNJ6d.jpg
https://i.hizliresim.com/d4YkBV.jpg
https://i.hizliresim.com/5pWMyj.jpg
Aracım 1.2 16 valf öntampon dışında boya kaza vs yoktur şimdilik :)
Aracım 2005 model 105.000 dedir
0.100 8sn yedir
En yüksek hız denemem saatte 230km
resimler yükleniyor...
fotobelit
06/09/2014, 12:38
Maşallah..Güzel görünüyor..
thevahsi
06/09/2014, 13:17
Teşekkürler allah razı olsun resimlerin devamı yüklendi...
hocam maşallah diyelim de
0.100 8sn yedir
En yüksek hız denemem saatte 230km
bunlar biraz uçuk geldi :D tjetle zor yapılan denemeler bunlar :D
thevahsi
06/09/2014, 14:11
1,6 ves 1,2
https://www.youtube.com/watch?v=YRQLeURDDes&list=UUV2DZLD-u7japEtc9rXgfAw
1,3 ve 1,2
https://www.youtube.com/watch?v=2AbGajJL8Kk&list=UUV2DZLD-u7japEtc9rXgfAw&index=7
E5 macarası küçük makaslar
https://www.youtube.com/watch?v=yMTIKbNyzB0&index=4&list=UUV2DZLD-u7japEtc9rXgfAw
başka bir günde e5
https://www.youtube.com/watch?v=EM6T17W20HI&list=UUV2DZLD-u7japEtc9rXgfAw
Ayıpsın usta istanbul eskişehir yolunda 3 radar leşim var birisi 186 birisi 228 km ile en son 90 la arada gidip geliyorum istanbul eskişehir arasında okadar istanbulda hiç yakalanmadım ama nezaman eskişehire gitsem küt ceza geliyor 365 tl ayıp ya bukadarda olmaz ama hız limiti %50 nin üzerinde imiş :-)
buarada test ederiz istersen kardeş sana çayda ısmarlarım
valla önümüzdeki ay istanbula gelebiliriz :) deneriz kardeşim ama tjet palionun içinden geçer bilgin olsun aracımda stok :D
1.2 Palio nasıl yani? :) Ne var hocam bu kaputun içinde? :)
Bnce kadran 30-40 km fazla gosteriyor:)
Hocam tjet oyle 1.6 1.3 palio ya benzemez
Dt. Ali Ekemen
thevahsi
06/09/2014, 14:46
aman gençler ben tjet i geçerim felan demedim kimse yanlış anlamasın sürmedigim araç için yorum yapamam doğrudur sizin dediginiz ama sürmekte isterim hani yani
buarada tjet dediginiz benzinlimi dizelmi :) dizelse silkelerim onu ama benzinli ise yorum yok
bezinliymiş zaten geçerim dememiştim 1,4 benzinliaracı nasıl geçeyim gençler :-)
1.2 palio 230km?
Beyin fatal error karnel not found!!!!!!!!!!
KinG777 Keyifli ve aktif forumlar diler...
230 mu? Mavi ekran verdim beyler!
Şu anda romadayim 95 lik diZel puntom var denemek isterim dönünce:)
Tjet 1.4 16V turbo benzinli. 230u cok zor goruyor 0-100u 8.9Sn
thevahsi
06/09/2014, 15:35
beyler bende zaten pat diye o hıza çıkmıyorum 200 e kadar hızlı çıkıyorum sonrası uzun suruyor 220ye geliyorum rampaya denk gelince 200 e hemen duşuyor ben 230 u zun yolda görüyorum zaten katran 220 katranı azbişey geçiyor oda normal zaten
Yaşın kaç bilmiyorum kardeş ama makas atarak insanların hayatlarını tehlikeye atman hiç boş birşey değil.
1.3mjet 90 hp 6vites aracim bos yolda denedim 170 e kadar sikintisiz cikiyor aracim 6. Viteste yavas yavas 185 e cikabiliyor. Duz yol buda egimli olsa bilemem. Hala merak icersindeyim.
serkandikici
06/09/2014, 17:54
Bahsi geçen araç aşağıda özellikleri yazılı paliodan faklı mı ?? 230 km/h cidden biraz fazla geldi bende 1.2 palio kullandım vakti zamanında seri araçtır iyi kaçar fln ama son sürate takıldım.
Motor Hacmi 1242
Maksimum Güç 60
Maksimum Güç Devir 5000
Maksimum Tork 102
Maksimum Tork Devir 2500
Silindir 4
Valf 16
Uzunluk 3764
Genişlik 1618
Yükseklik 1456
Bagaj Hacmi 280
Bagaj Hacmi2 -
Ağırlık 950
Yakıt Deposu (Litre) 48
Maksimum Hız 155
Hızlanma (0-100 m) 16.4
Yakıt Türü Benzinli
Yakıt Tüketimi (Şehir Dışı) 5.8
Yakıt Tüketimi (Ort.) 6.9
Yakıt Tüketimi (Şehir İçi) 8.8
Motor Hacmi 1242
Maksimum Güç 60
Maksimum Güç Devir 5000
Maksimum Tork 102
Maksimum Tork Devir 2500
Silindir 4
Valf 16
Maksimum Hız 155
Hızlanma (0-100 m) 16.4
8 saniye ve 230km/H :D :D :D yarı yarıya bir performans artışı arkadaş twin turbo falan taktırmış bence
thevahsi
06/09/2014, 18:23
8 saniye ve 230km/H :D :D :D yarı yarıya bir performans artışı arkadaş twin turbo falan taktırmış bence
sence 16sn yedemi 0.100 ü birde maksimum hızı 115mi akşam bi 0.100 deneyip video ekliyeyim gençlik sizden degerlimi ayıpsın :thumbup1:
Rampa degil ucaktan atsan 230 yapmaz :) bnce bi gpsle olc 180 falan cikar o deger:)
Dt. Ali Ekemen
sence 16sn yedemi 0.100 ü birde maksimum hızı 115mi akşam bi 0.100 deneyip video ekliyeyim gençlik sizden degerlimi ayıpsın :thumbup1:
16 saniye olmasın 13 olsun eyvallah ama max hız 155 diyor hocam hadi yapsa yapsa 175 yapar en baba onuda 1 dakkada anca yapar düzde :D video çektiğiniz yer lütfen düz olsun yoksa ben 4 sn de 100e cıkarım hemde 2. vitesi kullanmadan 1 3 yaparım direk :D
thevahsi
06/09/2014, 18:55
16 saniye olmasın 13 olsun eyvallah ama max hız 155 diyor hocam hadi yapsa yapsa 175 yapar en baba onuda 1 dakkada anca yapar düzde :D video çektiğiniz yer lütfen düz olsun yoksa ben 4 sn de 100e cıkarım hemde 2. vitesi kullanmadan 1 3 yaparım direk :D
Senin hatırın için akşam düz yolda 4vitesi geçmeden 170 180 i devirim 200 geçecek yol yok istanbul trafigi malum
yarın yada pazarteis gorusuruz :-)
bu arada aracın max hızı fabrika degeri 175 yada 185 olması gerekiyor 155 degil biryanlışınız olmasın ?
Senin hatırın için akşam düz yolda 4vitesi geçmeden 170 180 i devirim 200 geçecek yol yok istanbul trafigi malum
yarın yada pazarteis gorusuruz :-)
bu arada aracın max hızı fabrika degeri 175 yada 185 olması gerekiyor 155 degil biryanlışınız olmasın ?
Sevgili kardeşim , lütfen bu denemeleri yaparken video çekerseniz şayet , kendinizi ve trafikteki insanları tehlikeye sokmayın. Velevki boş bir yol bulur denerim diyorsanız 0-100ü merak ettim. illa 230 basmanıza gerek yok 140 150 de bıraksanızda yeter
Merakla bekliyoruz
Dt. Ali Ekemen
aman gençler ben tjet i geçerim felan demedim kimse yanlış anlamasın sürmedigim araç için yorum yapamam doğrudur sizin dediginiz ama sürmekte isterim hani yani
buarada tjet dediginiz benzinlimi dizelmi :) dizelse silkelerim onu ama benzinli ise yorum yok
bezinliymiş zaten geçerim dememiştim 1,4 benzinliaracı nasıl geçeyim gençler :-)
Kardes 0-100 nasil 8sn yapiyorsan aynisini yap (yapabilirsen) gecer zaten:)
Dt. Ali Ekemen
0-100 u zaten 400m de yapar :) bir video rica ediyor ve merakla bekliyoruz.
Nooldu bu iş? Arkadaştan haber alınamıyor galiba? Umarım başına kötü bir şey gelmemiştir.
Umarım.
yukarıda fatal error vs. diyordu bi arkadaş.
şayet arkadaş gerçekten yazdığı yaşta ise çoçuk ruhlu stambbullu derim ben ona.
kuzende tüplü 1.2 16v fire var neredeyse karabükten safranboluya varıyoruz 100 ü görmek için.
şaka şaka okadarda değil
aozalatur
11/09/2014, 17:36
1,3 multijet 90hp 6 ileri tek kapı ile 210dan yukarı gidemedim.. ne uzun yolda nede başka bi şekilde.. 1.2 araçla 230 valla bravo ne diyim.. ne yakıt koyuyosunuz araca ?
:)
Yaw arkadaş bende yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum fakat benimde herkes gibi anlamadığım şey bu araba nasıl olur da bu motorla 8 sn de 100 km hıza çıkar ( 230 max hızı zaten geçtim) O yüzden bu değerli bilgileri bizimle paylaşan arkadaştan aşağıdaki sorularıma cevap verebilirse çok memnun olurum.
1- Bu aracın kaputunun altında ne var
2- Melevki turbo taktırdın ( ki bu hıza ulaşacak kadar güç artışı yapman durumunda motor ya kucağında kalır yada arabanın şasesi önde, kasası arkanda kalır) bu kadar masrafı bu arabaya niye yaptın çok daha mükemmel araba almak varken.
3- 230 a çıktığında bu arada nasıl oldu da havalanmadı çünkü bende kullandım zamanında 140 km/ h dan sonra salavat getiriyorduk. Zaten 180 i gören hacı oluyordu.
Arkadaşım lütfen yanlış anlama dalga geçmiyorum hani sonrasında küfürlü mesajlar yazma diye.
thevahsi
11/09/2014, 19:54
sabır gençler yaşımda 31 pek çocuk oldugumuz söylenemez artık metebolizmamızda epeyce yavaşlamış durumdadır kaç gündür yagmur yagıyor yollar kaygan malum 0 100 ü kuru bi zeminde ve yol bol olması lazım istanbulda heryer araç bu gece musait olursam sizin için cekecegim söz verdik buarada palio nun 8 yada 9 saniyede o hıza çıkmasının nedeni kıssa şanjuman olmasıdır 5, vitesi ise daha geniş onunlada uzun yolda yapıştırıp gidiyorsun şimdi ben ceksem buseferde o km bozuk diyeceksiniz e ben neyapyım sizi şimdi:)
haşa buarada ben küfretmem kardeşlerime yorumlarda hertürlü fikre açıgım terbiyesizlik olmasın yeter içinizde istanbulda oturan yokmu gelip biriniz çayımı için gençler ayıpsınız buarada aracada bi halt eklemedim araç 8 bin devir degilmi normalde 5 bin devirde 180 yapıyor fabrika degerlerine göre motor açıldıkca devri yükseliyor dakikada 7 bin devirde 220 7 binin üzerindede katranı geçmiş oluyor buarada araç havalanmaz siz merak etmeyin
gfbilker58
11/09/2014, 19:57
Çok şık duruyor
Bence senin arabayi alip incelesinler soylediklerine gore bu arabayi insan yapmis olamaz ik kadar motor turbo yok 230 hiz 8sn 0-100 bahsettigin degerler nerdeyse polo gti degerleri sen buna cidden inaniyormusun?...arabayi vites araligi yurutmuo tork yok beygir yok ama viteslerin kisa:):)bisey eklememissin hocam ama kanat ekle ucarsin sen bu arabayla:)
Dt. Ali Ekemen
nerdesin zahirbaba
yeminle şu yorumu birinin yapmasını bekledim ya :D ahahahah
nerdesin zahirbaba
Bu iyiydi :)
thevahsi
12/09/2014, 09:55
çok ilginç yorumlarda bulunmussunuz gençler motor fındık kadar dedigin bi resim yollayayım bakbakalım öyle bi fındık gördünmü sen hiç
buarada sen mersindesin herhalde istanbulda araç kullanan birinin yanında oturmamıssın belli şimdi ben buaraçla 200 ü geçersem bi depo yakıt parası yollayacakmısın nasılsa gecemem fındık kadar motoru var aracın olmazmı
Murat kardeşim güzel yorumların için teşekkür ederim. İstanbul da nerede oturuyorsun. Bizzat gelip görmek isterim şu değerleri yalnız yanında oturmam, arkadan ben seni takip ederim :)
thevahsi
12/09/2014, 11:25
maltepede çalısıyorum istanbulda oturuyorum gel bi cay ısmarlayayım sana bu arada bide punto sürmuş olurum :-) olurmu
maltepede çalısıyorum istanbulda oturuyorum gel bi cay ısmarlayayım sana bu arada bide punto sürmuş olurum :-) olurmu
Ben avrupa yakasındayım ama bayramda maltepede olucam. Ayrıca punto da kullan kullanmasına ama çakmaktaşlar gibi ayağınla da ekstra beygir gücü sağlamak isteyebilirsin yani benim arabada görüntü var ses yok :) 8 valf bi motordan zaten ne beklersin ki
thevahsi
12/09/2014, 14:44
olsun en azından sürmüş olurum :)
sen yinede bi aksam üzeri gel tanışmış oluruz sana sahilde çay teklif ediyorum bak sonra demeki beni kuru kuruya çagırıyor diye
Murat hocam :) bu testi yaparken farklı yorumlarla karşı karşıya gelmemek için, birkaç nacizane önerilerim var.
*Boş , güvenlikli ve eğimsiz bir yol.
*Navigasyon vb. bir cihazı da kameragörüntüsü içerisine alman ve mümkünse gps üzerinden hız kontrolü.
Olursa gereksiz yorumları engellemiş olursun.
Kolay gelsin.
Hayatımda bu kadar boş bir başlık görmedim. Yorumuma da cevap veren olmamış zaten. Arkadaşlar bu araçlar yakıt/tasarruf üzerine yapılmış araçlardır. Tasarlayan mühendisler bunu düşünerek yapmışlardır. Sen şimdi kalkıp 1.2-1.3 motor araçlara chip veya programla hızını yükselteyim derken kendi hayatını büyük bir ölçüde tehlikeye atmış oluyorsun. Bu araçlar trafikte makas atılsın diye yapılmadı. Birde araçlarımıza Ferrari muamelesi yapmayı bırakalım artık. Haddimizi bilerek yorum yapalım. Forumda o kadar çok yararlı başlık varken bu tip şeyleri tartışmak çok saçma.
olsun en azından sürmüş olurum :)
sen yinede bi aksam üzeri gel tanışmış oluruz sana sahilde çay teklif ediyorum bak sonra demeki beni kuru kuruya çagırıyor diye
Tamam dır çay ısmarlayacaksan kesin gelirim, sıkıntı yok :)
thevahsi
12/09/2014, 16:04
Hayatımda bu kadar boş bir başlık görmedim. Yorumuma da cevap veren olmamış zaten. Arkadaşlar bu araçlar yakıt/tasarruf üzerine yapılmış araçlardır. Tasarlayan mühendisler bunu düşünerek yapmışlardır. Sen şimdi kalkıp 1.2-1.3 motor araçlara chip veya programla hızını yükselteyim derken kendi hayatını büyük bir ölçüde tehlikeye atmış oluyorsun. Bu araçlar trafikte makas atılsın diye yapılmadı. Birde araçlarımıza Ferrari muamelesi yapmayı bırakalım artık. Haddimizi bilerek yorum yapalım. Forumda o kadar çok yararlı başlık varken bu tip şeyleri tartışmak çok saçma.
boş başlık görmediysen görmüş olursun densiz densiz yorum yapmana gerek yok gel otur yanıma biz zaten 200 le giderken yola oturyor demedik herhalde bizde biliyoruz hıza uygun olmadıgını alt üstü 1050 kilogramlık araç
biz 200 ü geçerken 40 dakika boyunca abanmıyoruz anlık işler zaten öyle bi durumda motor gütler siz çok zekisinizya klavyenin arkasından salla gitsin laflara bak uslubune uygun yorum yapan arkadaşlar bide senin uslubune bak
kalite kontrol
12/09/2014, 16:33
murat motor normal motorumu yoksa değişiklik yapıldımı ? orijinal motorla zor gibi görünüyor ama aracın cok güzel onuda demeden gecemiyorum. iyi forumlar :) videonu bekliyorum sabırsızlıkla
Egitimim dolayisi ile roma da yasiyorum su donemde ama bu ayin 27 sinde istanbula donecegim. 2013 model 1.3 multijet 95 hp aracim var. aracimda yazilim yok ama bu gelisimde yazilim yaptirmayi planliyorum.
Yazilim yaptirdiktan sonra biliyorum manasiz olur , yaktigimiz yakita yazik olmus olur ama yazilim yaptirmadan once sizinle aracim hala 95 hp iken denemek isterim.
Sizinde musadeniz ile aracima go pro kurup araclarimizin gittigi yere kadar ( bnm 95 hp aracim 200 u malesef gecemiyor, ancak benden daha hizli bir aracin arkasinda tunel yaparak 205 ya da 210 gorebilir ) ister rolling seklinde , ister drag seklinde deneyebilirim.
saygilar
slmcnsl
thevahsi
12/09/2014, 16:47
araçda herhangi bir yazılım yok
Bakın arkadaşlar ben sizlerinde kalbini kırmak istemiyorum ama ilginç ilginç yorum yapmanızada gerek yok siz istediniz bende söz verdim videoya çekecegim bukadar basit bunu mesele yapanıza gerek yok yada kocaman forumda istanbulda oturan yokmu buyursun gelsin nekadar inatcı çıktınız topu topu bi araba ilah degil ya ben zaten haşa kibir yapıp öv muyorum siz sordunuz ben söyledim bukadar basit ben iş saatinde trafige çıkıyorum iş saatinde geri gidiyorum illede bana makas attıra attıra 200 ü göstereceksiniz bugun
mesutt1905
12/09/2014, 17:41
Kızdırmayın abimizi biraz karşınızdakine güvenin gördüm diyor 230 u. 8 saniyede 100 çıkıyor diyor, video çekeceğim diyor yanıma gelin beraber yapalım diyor daha ne desin :D
çok ilginç yorumlarda bulunmussunuz gençler motor fındık kadar dedigin bi resim yollayayım bakbakalım öyle bi fındık gördünmü sen hiç
buarada sen mersindesin herhalde istanbulda araç kullanan birinin yanında oturmamıssın belli şimdi ben buaraçla 200 ü geçersem bi depo yakıt parası yollayacakmısın nasılsa gecemem fındık kadar motoru var aracın olmazmı
Walla mersin ankara istanbul antalya ...vs turkiyenin 60 vilayetini gordum sen meraketme trafik nedir ne degildir bilirim...bizde bi gariplik yok kardes palio 230km ve 8sn 0-100 diosun bunlari bahsettigim gbi gti polo zor yakaliyor...163 beygir 360 tork araba 8 snde 0-100 yaparken senin kooooocaaaman motorlu palionun ayni degeri yapiyor olabillmesi bnm gibi bir cok kisi icin mantikli gelmiyor...bu arada benzetme sanati diye birsey edebiyatimzda var bilgin olsun...gpsle obd cihazla bi hiz olc bizde gorelim...saygilar
Dt. Ali Ekemen
thevahsi
12/09/2014, 19:44
Walla mersin ankara istanbul antalya ...vs turkiyenin 60 vilayetini gordum sen meraketme trafik nedir ne degildir bilirim...bizde bi gariplik yok kardes palio 230km ve 8sn 0-100 diosun bunlari bahsettigim gbi gti polo zor yakaliyor...163 beygir 360 tork araba 8 snde 0-100 yaparken senin kooooocaaaman motorlu palionun ayni degeri yapiyor olabillmesi bnm gibi bir cok kisi icin mantikli gelmiyor...bu arada benzetme sanati diye birsey edebiyatimzda var bilgin olsun...gpsle obd cihazla bi hiz olc bizde gorelim...saygilar
Dt. Ali Ekemen
böyle konuş canımı al 160bg lik araç 230 u geçemiyorsa çüş ona ozaman ben herdaim 230 yapmıyorum zaten 230u eskişehir yolunda uzunca abandımda yaptım amma velakin 200 210 220 yi herdaim görüyorum senin için bu gece bmw 320d 2012 model aracın katranı ile ispat edeyim sana
bak buda 1,2 8 valf araç ile 1 yıl önce çektigim video yu göstereyim
Palio 1 2 8valf - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=cJJo4XW7dRo&list=UUV2DZLD-u7japEtc9rXgfAw)
bu bukadar basıyorsa 16 valf de bassın buarada bu 200 km hızıda abartmayın okadar piyasadaki araçların %80 i bu hızı buluyor hangi yılda yasıyoruz 120 130 dan bahsediyorsunuz benim eskişehir yolunda 228 ile radar kagıdım var dedim onuda forma koyayım ille inanmanız için oda olmadı gel yanıma otur daha neyapayım zaten 200 yapmayan aracıda yakarım kusura bakma 200de yapsın bisiklete binmiyoruz benzinli araç
230 yapmiyor demedim 0-100 8snde goruyor dedim yoksa 250yi deviriyor...tamam kardes bekliyoruz:)
Dt. Ali Ekemen
Ben yaklasik 8-9 yil once bu palionun bir onceki kasasiyla ve o 1.2 8v ti. 200 u rahat gormustum. O kadar da sasirmayalim lutfen.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
thevahsi
13/09/2014, 09:39
Egitimim dolayisi ile roma da yasiyorum su donemde ama bu ayin 27 sinde istanbula donecegim. 2013 model 1.3 multijet 95 hp aracim var. aracimda yazilim yok ama bu gelisimde yazilim yaptirmayi planliyorum.
Yazilim yaptirdiktan sonra biliyorum manasiz olur , yaktigimiz yakita yazik olmus olur ama yazilim yaptirmadan once sizinle aracim hala 95 hp iken denemek isterim.
Sizinde musadeniz ile aracima go pro kurup araclarimizin gittigi yere kadar ( bnm 95 hp aracim 200 u malesef gecemiyor, ancak benden daha hizli bir aracin arkasinda tunel yaparak 205 ya da 210 gorebilir ) ister rolling seklinde , ister drag seklinde deneyebilirim.
saygilar
slmcnsl
Seni beklerimde senin punto bildigimiz 1.3 degilmi dizel araç nasıl olacakda 1,3 dizel benzinliyi gececek o araç beni geçsin yeminle sana iskender ısmarlıcam hatta sen yazılımda atsan fayda vermez buyazılım işi bana oldum olası saçma gelmiştir şanjuman aynı degilmi
ama hadi bakalım buyur gel deneriz hemde punto sürmüş olurum 2004 modelini surdum tambi felaket idi ama 2007 sonrasının tipi hoşuma gidiyor ileride golf yeni polo, toyota alamaz isem punto alıcam
Ben yaklasik 8-9 yil once bu palionun bir onceki kasasiyla ve o 1.2 8v ti. 200 u rahat gormustum. O kadar da sasirmayalim lutfen.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
sonunda daha önce düzgün bi palio kullanan çıktı sitede düngece saat 2 ye kadar yollar tıka basa dolu idi okadar bekledim trafikte gezdim sonunda uykum geldi gidip yattım ama bikaç video çekmeyi ihmal etmedim elbette
sabah sabah hız denemesi
https://youtu.be/RZnzVdLtGlc
buda 0.100
malesef düzgün ve boş yol olmayışından 10sn yede çıkabildim bir elimde telefon digeri ile vites direksiyonuda dirsegimle tuttum 2. viteste 95de devir kesicide kalıyor araç elim dolu oldugundan vitesi 3 e atmakta biraz geçiktim bile e malum ancak Bu arada navigasyonum yok ama o sorunuda çözecegiz kısmet ise
https://youtu.be/06wShsSpypY
kalite kontrol
13/09/2014, 13:29
kardeş helal olsun 10 saniyedede olsa 10 e ulaşmışın tebrik ederim araban giderliymiş güle güle kullan
thevahsi
13/09/2014, 14:06
kardeş helal olsun 10 saniyedede olsa 10 e ulaşmışın tebrik ederim araban giderliymiş güle güle kullan
Allah razı olsun kardeşim
buda 09 plakalı honda bıraksaydı 200 ü geçip bırakıcaktım inat etti yol vermedi herif
https://youtu.be/RZnzVdLtGlc
Bu kadar kanıt ve videodan sonra derin bi sessizlik çökmüş siteye :D murat bey helal olsun tebrik ederim ama o nasıl bi makine hayret ettim
kalkışta patide bir anda 50 nasıl çıktı araç enteresan, ya çok güçlü bir araç yada km saati km teli bozuk.
Yinede iddalı araç tebrik ederim.
Valla kalkis olayina bi anlam veremedim tek patide 50 km mastenggg mubarekkk :D
200e cktgnz yoluda pek göremedim ama tebrik ederim
Videoyu izleyemedim telefondan acmiyor ama tebrikler
Dt. Ali Ekemen
[QUOTE=thevahsi;930974]Seni beklerimde senin punto bildigimiz 1.3 degilmi dizel araç nasıl olacakda 1,3 dizel benzinliyi gececek o araç beni geçsin yeminle sana iskender ısmarlıcam hatta sen yazılımda atsan fayda vermez buyazılım işi bana oldum olası saçma gelmiştir şanjuman aynı degilmi
ama hadi bakalım buyur gel deneriz hemde punto sürmüş olurum 2004 modelini surdum tambi felaket idi ama 2007 sonrasının tipi hoşuma gidiyor ileride golf yeni polo, toyota alamaz isem punto alıcam
evet aracim 1.3 multijet punto.
95 hp 2013 model. geçmek gecilmek mesele degil yazilim atmadan denemek istiyorum.
musait olursak yazilim sonrasinda da dener , bende aracimin yazilim oncesi ve yazilim sonrasi olusmus farki degerlendirmis olurum.
iskender istemem ama sahilde bi nargileni icerim=)
gurbet ellerdeyim en cok nargileyi ozledim=)
ha bu arada yazilim diyip gecme turbo dizel arabalarda gercekten cok ciddi farkediyor bu gune kadar 3 arabama yazilim yaptirmis biri olarak gece ile gunduz kadar fark oldugunu soyleyebilirim.
zaten forumumuzda da bircok yazilim yapilmis arac ornegi mevcut.
thevahsi
15/09/2014, 10:26
Bahsi geçen araç aşağıda özellikleri yazılı paliodan faklı mı ?? 230 km/h cidden biraz fazla geldi bende 1.2 palio kullandım vakti zamanında seri araçtır iyi kaçar fln ama son sürate takıldım.
Motor Hacmi 1242
Maksimum Güç 60
Maksimum Güç Devir 5000
Maksimum Tork 102
Maksimum Tork Devir 2500
Silindir 4
Valf 16
Uzunluk 3764
Genişlik 1618
Yükseklik 1456
Bagaj Hacmi 280
Bagaj Hacmi2 -
Ağırlık 950
Yakıt Deposu (Litre) 48
Maksimum Hız 155
Hızlanma (0-100 m) 16.4
Yakıt Türü Benzinli
Yakıt Tüketimi (Şehir Dışı) 5.8
Yakıt Tüketimi (Ort.) 6.9
Yakıt Tüketimi (Şehir İçi) 8.8
Bu fabrika degerleri benim araca ait degil bilginiz olsun bu burada yazan bilgiler yanlış
Araç patinaj çekerken teker boşa döndügü için ibre 50 a çıkıyor o arada hızını almış oluyor pati bitincede 50 ile devam ediyor bu gayet normal birde 200 e çıktıgım yol normal bi yol ama başka videolarda var gece çektigim onları upload etmeye inanın vaktim yok ttnet geberik 2 saate upload edemiyor dükkanın netini yavaşlatıyor musait olur olmaz yükleyecegim
Salim bey nargile sevmem ama semaver olurmu çay olsa olmadı mangal olsa :) oda olmazsa eşlik ederim artık
egzersayz
14/11/2014, 17:40
[QUOTE=thevahsi;930974]Seni beklerimde senin punto bildigimiz 1.3 degilmi dizel araç nasıl olacakda 1,3 dizel benzinliyi gececek o araç beni geçsin yeminle sana iskender ısmarlıcam hatta sen yazılımda atsan fayda vermez buyazılım işi bana oldum olası saçma gelmiştir şanjuman aynı degilmi
evet aracim 1.3 multijet punto.
95 hp 2013 model. geçmek gecilmek mesele degil yazilim atmadan denemek istiyorum.
musait olursak yazilim sonrasinda da dener , bende aracimin yazilim oncesi ve yazilim sonrasi olusmus farki degerlendirmis olurum.
iskender istemem ama sahilde bi nargileni icerim=)
gurbet ellerdeyim en cok nargileyi ozledim=)
ha bu arada yazilim diyip gecme turbo dizel arabalarda gercekten cok ciddi farkediyor bu gune kadar 3 arabama yazilim yaptirmis biri olarak gece ile gunduz kadar fark oldugunu soyleyebilirim.
zaten forumumuzda da bircok yazilim yapilmis arac ornegi mevcut.
Hocam deneme yapabildiniz mi acaba bende merak ediyorum sonucu :) Bende de 1.3 95 dualogic var 215 görebildim şimdiye kadar en fazla.Arkadaşın aracının maşallahı varmış.
thevahsi
18/11/2014, 20:26
[QUOTE=slmcnsl;931135]
Hocam deneme yapabildiniz mi acaba bende merak ediyorum sonucu :) Bende de 1.3 95 dualogic var 215 görebildim şimdiye kadar en fazla.Arkadaşın aracının maşallahı varmış.
Deneyemedik gelen giden yok :) zaten baskı balatam epeyce bitti 2 yıldır bende kimbilir nezaman degişmişler :) yakında degiştirdigimde deneriz kısmetise aracıda senin memleketinden alıp geldim
erenemre
26/12/2014, 21:28
o araç asla 1,3 multijet i geçemez ha rüyanda geçtiysen onu bilemem
ozkan 09
28/12/2014, 02:28
ilgınc degerler ama olabılırde bırsey dıyemem bende vardı 1.2 16 valf en son gordugum deger 185 ıdı ama 220-230 gorurmu bılemem . ama sen yınede pek fazla zorlama derım .. suan bende 2013 1.4 8 valf punto var 17 jantla ızmır -aydın otobanında en son 195 gordum hatta bırınde 176 km hızla radara gırdım araba zaten 150-160 dan sonra eller ser moduna gecıyor :D yanı yerden kesılmeye baslıyor .. sen hele o palio ıle nasıl 220-230 la gıdebılıyorsun sasırdım . .!!
erenemre
28/12/2014, 23:52
ilgınc degerler ama olabılırde bırsey dıyemem bende vardı 1.2 16 valf en son gordugum deger 185 ıdı ama 220-230 gorurmu bılemem . ama sen yınede pek fazla zorlama derım .. suan bende 2013 1.4 8 valf punto var 17 jantla ızmır -aydın otobanında en son 195 gordum hatta bırınde 176 km hızla radara gırdım araba zaten 150-160 dan sonra eller ser moduna gecıyor :D yanı yerden kesılmeye baslıyor .. sen hele o palio ıle nasıl 220-230 la gıdebılıyorsun sasırdım . .!!
ya kardeşim sallıyor zaten ne 230 u 200 bile yapamaz o palio ben gps le hızını ölçeyim en fazla 170-175 yapıyordur ama dandik palio nun göstergesi 230 gösteriyordur gerçi palio ların göstergesinde 230 yok oda ayrı bir konu :) hele 0-100 e 8 saniyede ulaşmasına bir yerlerimle güldüm:D
erenemre
28/12/2014, 23:57
o palio 1,3 multijet i asla geçemez murat cahil olma milleti kendine güldürme palio forumdada millet senle dalga geçerdi bide kalkmış punto forumuna takılmışsın burdada rahat yok senden boşver sen mustang palio nla 0-100 ü 8 in altına indirmeye çalış :D
thevahsi
14/01/2015, 13:43
Ahemre ammada günahımı aldın simdi sana kapak yaparsam utanmayacakmısın
Al üstelik tek elimlede hem direksiyonu hemde telefonu tutuyorum
dosya 2 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=06wShsSpypY&feature=youtu.be)
al bak bakalım buaraçda kaç kadran var ahanda buraya yazıyorum sen o multijetle gel beni geç ben buaracı satmaz isem namerdim kimsede yanlış anlamasın kimsenin aracını kötülemek istemiyorum ama illede saçma sapan konuşacak birileri çıkıyor sitede sürmedigin binmedigin araçla ilgili neden yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ona bakarsan ben bir clio rsnin 280 km hızla gittifine şahit oldum ama içinizden birkaç adam çıkıpda o cliomu 280 hahaha dersiniz artık
VIDEO0008 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=RZnzVdLtGlc&feature=youtu.be)
maşallah kazasız belasız :)