Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da ikinci kazamız ):

burkion
27/08/2014, 13:16
Merhaba Arkadaşlar,

Maalesef tatil dönüşü bir kaza ya daha karıştık. Bu sefer kazayı kendi kendime yaptım. Yokuş aşağı park etmiştim, önümde park halinde duran kocaman bir tır vardı. Aracı geri vitese taktım tam çıkacaktım ki birden vitesemi geçmedi ben mi heycan yaptım bilmiyorum :wacko000: tırın önünde biraz girmiş oldum .:@

Ekteki resimlerde göreceğiniz gibi kaputun ön kısmı biraz yamuldu. İlk hali çok kötüydü temizleyince biraz daha moralimiz düzeldi.

Şimdi ben ne yapayım bir ustaya götürsem mi yoksa kasko ile halletsem mi ? öneriniz ne olur ? Çok masraf çıkar mı ?

Teşekkürler.

Arrest
27/08/2014, 13:20
Gecmis olsun. Foto gorunmuyor

burkion
27/08/2014, 13:23
sağol kardeşim, resimler ektedir.

merzel
27/08/2014, 13:47
Gecmis olsun kardesim. Allah beterinden saklasin. Temizlenince gercekten cok kotu durmuyor. Bunun icin kasko deldirmeye gerek yok gibi duruyor. Boyaya gerek yok galiba. Sadece dogrultna yapilacak.

Sent my Nexus 5 using

exixiz
27/08/2014, 13:55
İlk öncelikle geçmiş olsun. Göründüğü kadarı ile sadece Motor Kaputu aksamında bir hasar görünüyor.
Kaputun hasarı göz alınınca onarımı pek mümkün değil gibi, akordiyon gibi olmuş tabiri caiz ise..

Bu tip hasarlarda kasko bozulmaması tavsiyemdir. İmkanınız var ise çıkma yada eşdeğer bir kaput bulup sanayide yaptırmanız olacaktır.

Saygılarımla.

burkion
27/08/2014, 13:58
Gecmis olsun kardesim. Allah beterinden saklasin. Temizlenince gercekten cok kotu durmuyor. Bunun icin kasko deldirmeye gerek yok gibi duruyor. Boyaya gerek yok galiba. Sadece dogrultna yapilacak.

Sent my Nexus 5 using

Teşekkür ederim kardeşim, evet marketten şu hızlı pasta cila ile bir güzel sildim. şuan tertemiz görünüyor. Fakat resimde işaretledeğim yerdeki boya atmış. Heralde düzelttikten sonra boya atılır gibi geldi.

Çok masraf tutar mı veya düzeltilmesi kolay olur mu ?