Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandır.com :)
alivepro
24/08/2014, 23:49
Malum sitenin gerçek adı bu olması gerek
arkadaş bi ton araba baktım bi ton araç sahibiyle görüştüm harcadığım kontöremi yanayım sms ile yaptığım sorgulamalaramı yanayım, kaybettiğim vakitemi yanayım, 1 tane dürüst, tutarlı, sözünün eri vatandaş kalmamışmı bu ülkede, resmen 0 km araç almaya özendiriyor bu site, ne diyelim Allah hepsinin belasını versin. sadece arka tampon boyalı denilen aracın 4 tane hasar kaydı çıkar vs. vs.
byadrenalin
24/08/2014, 23:51
4 ay araba baktım. 4 ay sonunda bir araba aldım. Dediklerinin aynısını yaşadım bende. Anlıyorum seni yani şu an da. Bir süre ara ver istersen. Ben öyle yapmıştım. En azından 1 hafta falan girme siteye. Daha sonra yine araştır. Çünkü insan git gide sinirlenmeye başlıyor. Bir tanesine küfür edicektim kendimi zor tutmuştum :)
çok haklısın hocam..6 ay aradım bende bulamayınca sıfır aldım..hele ki dizel arıyorsa vay haline..
alivepro
25/08/2014, 00:01
Acıyorum ben bu insanlara ya , attığı yalanın ortaya çıkacağını bile bile yalan söylemekten çekinmeyen insan rolü yapan mahluklar dolmuş siteye.
alivepro
25/08/2014, 00:04
Galiba 0 km seat ibiza ref. alıp lgp taktıracam bu gidişle 33.000 bırakıyor (yeni version espli olan modelini) bide lpg taktınmı max. 34500 e bana mal olur en azından neye bindimi bilirim.
Galiba 0 km seat ibiza ref. alıp lgp taktıracam bu gidişle 33.000 bırakıyor (yeni version espli olan modelini) bide lpg taktınmı max. 34500 e bana mal olur en azından neye bindimi bilirim.
gayet güzel arabalar bende çok düşünmüştüm onu..hatta yine 2. el olucak ama 2013 yada 2014 dizellerini de bulabilirsin..
Sitede suç yok yahu. Insanımız absurt. Sitenin tek kabahati,kuralları iyi denetlememek. Ama o kadar sayıda ilana da zorlanırlar yani görevliler :)
alivepro
25/08/2014, 00:14
Sitede suç yok yahu. Insanımız absurt. Sitenin tek kabahati,kuralları iyi denetlememek. Ama o kadar sayıda ilana da zorlanırlar yani görevliler :)
Benim site yönetimine lafım yok, dediğini gibi bu kadar insanı denetlemesi zor, benim lafım at hırsızlarına, üç kağıtcılara, dolandırıcılara.
Bende gecen bi focus alma arefesindeydim bi tane hasar kaydi var 11000 dedi 21 ve 5 binlik bida cikti arabanin 2. Sahibiyim dedi araba 41 34 55 ve 06 plaka gormus :D
Ona diyecek bir şey yok. Ama herhangi bir araba pazarında da olabilir bu. Galeriler zaten paso yalan dolan...
alivepro
25/08/2014, 00:17
gayet güzel arabalar bende çok düşünmüştüm onu..hatta yine 2. el olucak ama 2013 yada 2014 dizellerini de bulabilirsin..
Valla hocam 2. el dizeli düşünk km maalesef yok (istanbulda)
alivepro
25/08/2014, 00:22
seat ibizaların 2. el fiyatlarınıda anlamak mümkün değil çok komik satıcılar var adam 3000 km 2014 model ibiza 1.4 ref. aracına 34000 istiyor (espsiz olan version) sıfırını 33000 bayi veriyor zaten (espli) :) anlaşılır gibi değil.
erenemre
25/08/2014, 00:22
ben kendi aracımı satarken milleti nasıl inandıracağım onu düşünüyorum bu yalan düzende kimse inanmaz benim aracın km sine :)
vallahi ben iki aracımıda o siteden aldım ikiside mükemmel çıktı şans faktörü önemli şimdi zaten insan kalitesini ilk beş dk. belli ediyor ama bu aralar çok garip bir piyasa var hem pahalılık hemde satıcı kalitesi yönünden bence bu fiyat artışlarından bir süre sonra dolandırıcıar piyasa yapıyor
seat ibizaya sıfır bende geçen yaz bakmıştım doğuş grubunda çalışırken indirime vardı bize ama inanın bakacak aracı ne Muğla-Fethiye ve Ankara bayilerinde yoktu yani bırakın testi görecek araç yoktu bayilerde getirmeye bile üç aydan bahsediyordu ama sonra da baktığım modeli boş geldi vazgeçmiştim ama yine de fena değil bu arada size tavsiyem siz yakın İzmir-Antalya gibi büyük şehirlerden (Sahibinde temiz insanlardan) bakmanızı öneririm birde bazı modeller var focus/megane/fluance/clio/linea tarzı araçlar şirket ve rent çıkması çok o yüzden bunlarda çok sıkıntı eskidende vardı
Bagaja ekmek koyup sen bu arabayı al vallahi bu arabada ekmek var diyen adam tanıyorum ben. Ötesi yok :)
"Içinde küfür edilmemiştir, kazası yok bütün namazları kılınmıştır." diye ilan açan adam var.
site yönetimi ilan koyarken aracın şase numarası alınsa,tramerden sorgulamayı otomatikman site yapsa,ilandaki bilgilere araç sahibinden bağımsız olarak yazılsa belki yalanın %50 sinin önüne geçilebilir.en azından alıcılar için eleme yapmak kolay olur.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
katip onur
25/08/2014, 10:15
2. el araba alımında galericilere güvenmezdim, artık araç sahiplerine de güvenim iyice azaldı.. Araba pazarına çıkıyorum sanki pazar yeri değil "araba hurdalığı" Araba alım-satım'da yapılan dolandırıcılıklar da cabası.. Araç değişikliği yoluna gidecek olursam aracımı Forum sayfasında tanınan birisinden almayı tercih ederim veya eş dosttan almayı tercih ederim.. Araba alım süreci boyunca size Allah'tan bol sabırlar dilerim :)
okan atak
25/08/2014, 10:23
Malum sitenin gerçek adı bu olması gerek
arkadaş bi ton araba baktım bi ton araç sahibiyle görüştüm harcadığım kontöremi yanayım sms ile yaptığım sorgulamalaramı yanayım, kaybettiğim vakitemi yanayım, 1 tane dürüst, tutarlı, sözünün eri vatandaş kalmamışmı bu ülkede, resmen 0 km araç almaya özendiriyor bu site, ne diyelim Allah hepsinin belasını versin. sadece arka tampon boyalı denilen aracın 4 tane hasar kaydı çıkar vs. vs.
Malum sitede ole adam cok ama itamın biraz fazla olmus yada farkinda olmafan yalnis yazdin turkiyede 1 tane bile durust adam felan kalmamis demissin hepsinin allah belasini versin demissin benimde ilanim var malum sitede ozman banada demis oluyorsun o yaziyi insanlari kandirmaya calisanlarin bin turlu belasini versin die yazarsan cok memnun olurum bu forumda bi cok kisinin ilani var bildigim nevarsa onu yazan hepsinin adina konusuyorum ben ;)
Alın okuyun arkadaşlar :D
Motorunda şanzumanında yürüründe sıkıntı yokmuş :) Göz var nizam var A.Korusun :D
Peugeot 5008 1.6 HDi Premium Pack 2011 Model 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 176179909 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-mod-1.6-hdi-dizel-otomatik-fuul-5008-pejo-29250tl-176179909/detay)
Ziyaretçi78
25/08/2014, 11:47
Hangi site la bu anlamadım vallaha
H.KURU Saygılarımla
Bende siteden bakmaktan yorulup ( çünkü hep üç kağıtçılar çıktı karşıma) en son bu işi yapan çok yakın tanıdığım bu işi yapan bir arkadaştan aldım arabayı.
okan atak
25/08/2014, 12:53
Hangi site la bu anlamadım vallaha
H.KURU Saygılarımla
Sahibinden abi baska ne olcak ;)
ben kendi aracımı satarken milleti nasıl inandıracağım onu düşünüyorum bu yalan düzende kimse inanmaz benim aracın km sine :)
Düşük kmye inanmazlarsa sen de km yükseltirsin :) ilana da km yükseltilmiş yazarsın o zaman inanırlar. Şaka bir yana km düşük olsun merak etme alıcısı çabuk çıkar.
alivepro
25/08/2014, 13:15
Malum sitede ole adam cok ama itamın biraz fazla olmus yada farkinda olmafan yalnis yazdin turkiyede 1 tane bile durust adam felan kalmamis demissin hepsinin allah belasini versin demissin benimde ilanim var malum sitede ozman banada demis oluyorsun o yaziyi insanlari kandirmaya calisanlarin bin turlu belasini versin die yazarsan cok memnun olurum bu forumda bi cok kisinin ilani var bildigim nevarsa onu yazan hepsinin adina konusuyorum ben ;)
O siteye bende ilan verdim zaten beddua ettiğim kitlede belli zaten :) özel belirtmeye gerek yok.
alivepro
25/08/2014, 13:17
Motorunda şanzumanında yürüründe sıkıntı yokmuş :) Göz var nizam var A.Korusun :D
Peugeot 5008 1.6 HDi Premium Pack 2011 Model 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 176179909 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-mod-1.6-hdi-dizel-otomatik-fuul-5008-pejo-29250tl-176179909/detay)
Adam yalan söylememişki, ne motor kalmış ne şanzuman haliyle sıkıntıda yok :)
Ziyaretçi78
25/08/2014, 17:17
Sahibinden abi baska ne olcak ;)
Haaa bizim sahibinden sitesimi la abowwww.
H.KURU Saygılarımla
Gerçekten eğlence paketmiş :)
Aracımı mayıs ayında sattım ki aracımın değişeni boyası falan vardı hepsini alıcı arkadaşa bir bir söyledim öyle tekrar baktırdı ve dediklerim doğru çıkınca aldı. Mayıstan bu yana araba bakıyorum, bir tane satıcı yok ki doğruyu söylesin. Abim polis olduğu için sistemden girip bakıyor araçların geçmişine. İlk sahibiyim diyen adam 17. sahibi çıkıyor. Aracım kusursuz diyen adamın aracı çekme belgeli çıkıyor. Km kesinlikle orjinal diyen birisi vardı tramerde aracını sorguladım. Araç 2010 yılında 132.600 kmde 2012 yılında 133.200 kmde 2014 yılında 134.000 kmyi yeni görmüş. Her gün bakkala gidip gelsen yine katlarsın o kmyi. Adam hala km orjinal oynanmamış diyor. Her taraf sahtekar dolandırıcı kaynıyor. Araç alacakların Allah yardımcısı olsun.
bora.sen
25/08/2014, 18:52
4-5 gündür sitede incelenmedik araba bırakmadım,olacak gibi değil adam hata yok temizlik boyası var diyor bu yüzden komple boyalıymış :)
bu memlekette ne kadar pis araba varmış veya hepsi bana mı denk geliyo :)
ama bir de şu var temiz araç düşük km bakımlı ise piyasısı şu dediğin fiyattan yukarı oluyor,kesinlikle iyi arabalar iyi fiyat,hakederinden pahalı oda ayrı mesele tabi
bu gidişle seat ibizaya gidip bakıcam midem bulandı artık
okan atak
25/08/2014, 20:30
4-5 gündür sitede incelenmedik araba bırakmadım,olacak gibi değil adam hata yok temizlik boyası var diyor bu yüzden komple boyalıymış :)
bu memlekette ne kadar pis araba varmış veya hepsi bana mı denk geliyo :)
ama bir de şu var temiz araç düşük km bakımlı ise piyasısı şu dediğin fiyattan yukarı oluyor,kesinlikle iyi arabalar iyi fiyat,hakederinden pahalı oda ayrı mesele tabi
bu gidişle seat ibizaya gidip bakıcam midem bulandı artık
T_jet dusunursen ilanim var bakabilirsin abarht boykit var uzerinde
bora.sen
25/08/2014, 20:54
T_jet dusunursen ilanim var bakabilirsin abarht boykit var uzerinde
aracini bulusmada gormustum gayet guzel ancak t-jet dusunmuyorum
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
bildiğin tanıdığın arkadaşında alacaksın ama
alırken 3e 5e bakmayacaksın ben şimdi aracımı satacağım mesela kimse aramaz sormaz satınca tüh ya biz alırdık şöyle iyiydi böyle iyiydi
tanıdık olunca ucuza kapatmanın telaşesine düşüyoruz
inşallah gönlünüze göre bulursunuz
shellcininabisi
26/08/2014, 03:08
belki bir sure sonra 42 bin deki 0 aldigim evo mu satacağım ama iste malum site aslında baslik güzel olmuş dolandir.com yüzünden kimse inanmayacak
alivepro
26/08/2014, 03:43
Aslında malum site kendini ısbat etmiş bir site, kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek için özellikle araç satış ilanlarını ücretli yapabilir böylece "keyfe keder" ilanların önüne geçerek diğer ciddi satıcıların araçlarına doğru fiyat biçmesini hem alıcının hemde satıcının aracının eder fiyattan alıp satmasını sağlayabilir. Lakin ciddi satıcılar araç ilanlarını koyarken siteye o "keyfe keder" diye bahsettiğimiz uçuk fiyatları baz alarak araçlarına değer biçmesinin önüne geçmiş olur lakin öyle ilanlar varki 2. el kıytırık aracına sıfırından fazla talep ediyorlar, bunu gören ciddi satıcıda benim aracım daha temiz deyip yüksek fiyattan koyuyor ilanını, tabi zamanla arayan soran olmayınca geri çekilme başlıyor benim geçen gün yaşadığım gibi. "Adam belli ciddi satıcı, aracıda bahsettiğine göre temiz bir araç, araç fiyatı 34.000 tl yazmış ilana ben ise aracın eder değeri olan 32500 tl teklifimi sundum adama ve teklifim gayet güzel bi teklifti ancak daha önce adama bir başkasıyla 33500 e anlaştığını öne sürüp son fiyatın bu olduğunu söyleyince bende "hayırlı işler, bol güneşler" dileyip farklı araçlara bakmaya başladım ve bugün gördümki 34.000 tl yazmış olduğu ilanı 33.000 tl ye çekmiş bende kıllık olsun diye 32.000 teklif ettim dur bakalım verecekmi :) belki diyebilirsiniz insanlar aracını yüksek fiyatlara satmak istiyor diye ancak bundan 2 ay önce bende aracımı sattım gayette güzel fiyata sattım yani içim rahat, yanlış anlaşılmasın aracımı piyasanın üstünde satmadım tam ederine sattım ne eksik ne fazla, emin olun bugün o sattığım araç dursaydı bende yine aynı fiyata satardım. yani demem o ki site yöneticileri özellikle oto ilanlarına bir düzenleme getirirse hem alan rahatlar hemde satan rahatlar yoksa ilanı koyar her gün bön bön bakar durursun ilana :)