Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat tüm araçlarının ön tasarımını Yeni Ducato gibi yapsa nasıl olur?

ykaya1983
24/08/2014, 18:40
Arkadaşlar bildiğiniz gibi audı,bmw,mercedes hatta son yıllarda vw,opel,hyundaı gibi firmalar tüm araçlarında agresif ve gösterişli ön tasarımı kullanıyorlar.Ve bana göre kim ne derse desin bu yöntemin müşteri algısında çok olumlu bir rolü oluyor ki bu firmaların saygınlığ arttığı gibi satışları da buna paralel olarak artıyor.Tüm bunları göz önüne aldığımda acaba neden fıat firması yeni ducato'daki keskin,agresif ve gösterişli ön tasarımı bütün araçlarında kullanma yoluna gitmez?Bana göre yeni ducatonun ön tasarımı çok iyi olmuş ve dediğim yöntemi fıat uygularsa eminim çok başarılı olur.Siz nasıl düşünüyorsunuz acaba?

Yeni ducato

https://i.imgur.com/dk97ICB.jpg

byadrenalin
24/08/2014, 20:12
Artık keskin hatlar dikkat çeker oldu. Alman grubu bütün araba firmaları hem iç göğüs olsun hem dış tasarım olsun hep keskin hatlar yapıyor. Fiat 'ın da yeni çıkaracağı arabalarda böyle keskin hatlar kullanması şart. Ducato çok keskin hatlara sahip olmasa da bir agresif tarzı var gerçekten. Biraz daha üstünde çalışılarak iyi bir model çıkartılabilir.

henky
24/08/2014, 20:23
Yeni doblo da da bu hatlar kullanılıyor ve bence bir sedan dan daha çekici.fiatın 2016 ya kadar çıkaracağı yeni modellerinde kullanacağını ümit ediyorum.

erenemre
24/08/2014, 22:45
fiat agresif araç üreteceğini sanmıyorum yakında bravo ve punto da kalkınca tamamiyle 500 tipi retro araç üretimine geçecekler modeller 500 ve panda gibi yuvarlak hatlardan oluşacak hatta çok yakında çıkacak olan mini suv modeli 500X bile oldukça yumuşak hatlardan oluşuyor.Fiat agresif araç işini bünyesindeki alfa romeo ya bırakıyor bence ..

tayfux
24/08/2014, 23:06
benim anlamadığım nokta şu..örnek olarak ford önce fiestayı komple değiştirdi ve kasa tutunca diğer bütün serilerini transit e kadar ona benzetti..ön konsol bile üç aşağı beş yukarı aynı oldu..opel de öyle önce bir modelinde deniyor tutarsa diğer modellerine aktarıyor..Renault da önce clio da yada megane de deniyor tutarsa bütün modellerinin tasarımını benzetiyor ama fiat yeniliğe minübüsten başlıyor. Enteresan bir seçim..ama bende beğendim modern olmuş..

cdogu
25/08/2014, 05:52
Harbi iyiymis. Cok tatli karavan olur bundan

fatihhhh
25/08/2014, 17:10
çok güzel olur.
çoğu binek bu kadar güzel değil(diğer markalarda dahil)