Orijinalini görmek için tıklayınız : Komik 2.el fiyatları
darktiger
19/08/2014, 15:47
Dün akşam şöyle bir 2.el ilanlarına bakıyordum... insanlar gerçekten ipin ucunu kaçırmışlar. adam 2008 dualogic punto ya hemde active modeline 28000 lira yazmış . altına da keyfe keder satılıktır pazarlık yoktur demiş. sonra hondaya bakayım dedim jazz lar uçmuş 45000 lira civarında 4-5 yaşında otomatikleri.
Sıfır araba fiyatları ÖTV lerin ve KDV lerin artışıyla beraber 10.000 TL pahalılaşınca üstüne yeni model/yeni kasa fiyatı da binince insanlar ister istemez İkinci ele yönelmiş durumdalar. Yani ikinci elde fiyatların bu denli birinci el fiyat artışına pahalı.
Öngörüme göre kurban bayramı öncesi fiyatlar 2. elda tavan yapacak. Bayramdan sonrada bariz bir şekilde düşüşe geçecektir. Çünkü insanlar artık akıllandı. Sıfır araç alacak olan kişiler yılsonu fırsatlarını beklemekteler.
Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım :)
celenlee
19/08/2014, 17:49
Aynen çok komik fiyatlar var.
Arkadaşla 2. el Punto ardından Bravo bakarken..
Sıfır Skoda Rapid Bakmaya başladık :)
Fiyatına göre süper araç..
ikinci ele o kadar para vermektense sıfır daha mantıklı şu sıralar...
+1
teacherofenglish
20/08/2014, 16:58
Ben 2012'de Punto'mu almadan Rapid gelmiş olsaydı ben de düşünüyordum o aracı Ama malesef biraz geç geldi. Şimdi de ateş pahası olmuş Rapidler. İlk çıktığında çok avantajlı aldı millet.