PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hifi hakkında ...

Adalet
19/08/2014, 00:04
Mrb arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum. Geçen hafta punto sahibi olmam nedeni ile aranıza katılmaya karar verdim. Aracım 2010 model starjet fun paket. Orjinal hifi yok malesef . Forumda ses sistemi ile ilgili paylaşımları uzun süredir takip ediyorum ancak konuyla ilgili çok fazla paylaşım göremedîm. Sonradan hifi sistemi ile ilgili kısaca neler söyleyebilirîz ? Proje olarak uygulayan yada konuya ilgi duyan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler ...

fencolic
19/08/2014, 10:33
Orijinal hifi sistemine harcanilacak para ile çok daha iyi bir ses sistemi kurulabilir diye konuşulmuştu daha önce. Ben de ses sistemi yaptırıyorum param oldukça gidip alıyorum parçaları. Yaklaşık 1500 liraya civarında tutacak. ses yalıtımı, deck çevirici, 5 kanal amfi, 2 takim mid, 1 bass ve kablolar..

Araştırdım, dinledim ve gördüm ki iyi bir ses için en az bu miktara yakın harcama gerekiyor.

Adalet
19/08/2014, 21:30
Ben öncelikle aracın orijinalliğini bozmak istemiyorum. Hifi den kastımda aslında sadece bagajdaki orjinal bass kutusu ve bunu beslemeye yetecek kadar gizli kuytu bir köşeye yerleştirilecek amfi. Daha önce forumda paylaşım yapan arkadaşlar zeminde amfi için bi bölmeden bahsediyorlardı okumuştum ancak o bölme benim aracımda yok. ( kendisinden anfili orjinal bass hoparlörü olan kutudan bahsedenlerde var onada razıyım :)

Arrest
19/08/2014, 21:37
Orjinal sifiri kac para? Hifinin

fencolic
19/08/2014, 22:07
daha önce konuşulmuşti aklimda yanlis kalmadiysa o bahsettiginiz bass kutusu ve amfi 600 lira. Hoparlor haric.

Arrest
19/08/2014, 22:56
Hifi sisteminde bide amfimi varmis yeni duydum bende hifi var ondan merak ettim :) nerdeki bu amfi? Nasil bisi acep

Adalet
19/08/2014, 23:16
Ön yolcu kısmı paspasın altında olduğunu duymuştum tabi kutunun içerisinde kendinden anfili sistemin olduğunu yazan arkadaşlarda vardı okumuştum forumda

Adalet
19/08/2014, 23:19
Net bilgi verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz