Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol taraftaki klima ızgarasının mandalı kırıldı!
Nasıl olduğunu bilmiyorum. Aracımı yıkamaya vermiştim, belki orada olmuş olabilir. Ama günahlarını da almak istemiyorum. Direksiyon solundaki klima ızgarasının mandalı (ızgarayı açıp kapamaya yarayan) kırılmış. Servise sordum 271tl fiyat istedi. Araç fun olduğu için gri renkte mandal. Nereden bulabilirim bu parçayı. Sadece mandal degismiyor. Komple o parçanın değişmesi lazımmış.
2009 GP 1.4 Fire Fun
byadrenalin
17/08/2014, 18:21
Çıkmacılar da arayın. Kazalı arabalar oluyor. En fazla 100 liraya kapatırsınız herhalde.
İzmirde nerede bulabilirim?
2009 GP 1.4 Fire Fun
byadrenalin
17/08/2014, 18:29
2009 GP 1.4 Fire Fun
Açıkcası bilgim yok. İstanbul da yaşıyorum. İzmir li olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
EMRE ALTINOK
31/08/2014, 06:09
Ödemişli Merzel, 217 ha? mmm.. fiyat harika! çok ucuzmuş yahu.. heh...
sakin ol. bende de vardı aynı sorun. o mandal içindeki 5-6 kapakçığı açıp kapatmaya yarıyor. tam ortada plastik bir dişli var. senin sağa sona çevirdiğin kol o dişlinin içine giriyor.ben hiç sökmedim. sadece bir tükenmez kalemle hallettim. o açılıp kapanan kapakların hem üstünde hem altında ince çubuk bir çıkıntı var. onları yerine oturtursan(kırmadan) ortadaki dişliyide yerine geçirdin mi.ok. ben yaptım. arabayı aldığımda vardı bu sorun. şimdi en soldaki kapak hafif aralık.hareket etmiyor. diğerlerini açıp kapatabiliyorum.o parçayı komple söküp te yapabilirsin. aman tırnaklara dikkat. bilen birine teslim etmekte fayda var. ben benimkini hiç sökmedim.
bol şans.
serkandikici
31/08/2014, 18:54
2009 GP 1.4 Fire Fun
Ünallar oto çıkmaya bakın stadyum metro durağının orda yada malum sitede bir sürü çıkma punto parçası satan yerler var telefonla sorup kargoyla alabilirsiniz.
Ünallar oto çıkmaya bakın stadyum metro durağının orda yada malum sitede bir sürü çıkma punto parçası satan yerler var telefonla sorup kargoyla alabilirsiniz.
Eyvallah hocam sagolasin.
Sent my Nexus 5 using