Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni arabam Egzotik Kırmızı Punto Evo'm :)
byadrenalin
15/08/2014, 23:13
Selam arkadaşlar, takip edenlerinizin bazıları bilir Punto dan nefret edercesine soğmuştum. Eski arabamdan dolayı. Dört ay önce satıp yeni arabalar aramaya başlamıştım. Baktım ki piyasa da benim isteklerimi karşılayacak tek bir araç var. O da yine Punto. Aradım taradım temiz olduğunu düşündüğüm aracı yetkili serviste expere soktum. Nitekim araba da gram boya çıkmadı. Mekanik aksam da keza öyle. Böylelikle yeni aracımı bugün itibariyle almış oldum :)
2011 Punto Evo 1.3 Mjet Dynamic + Asist Kit
56.000 km.
Egzotik Kırmızı
Arkadaşlarımın dükkanın önünde bir iki fotoğraf çektim hemen :)
emrek8899
15/08/2014, 23:14
Hayirli olsn ne kadara geldi
byadrenalin
15/08/2014, 23:16
Hayirli olsn ne kadara geldi
Teşekkürler. Ücretini kimseye söylemiyorum açıkcası :) 3 ay önceki piyasaya göre biraz yüksek aldım diyelim. Ama temiz aldım :)
emrek8899
15/08/2014, 23:17
Ozman Allah kaza bela vervesin guzel gunlerde kullanin skydome lu bisi bakiyodunuz bu denk geldi herhalde maşallah temiz duruyor
byadrenalin
15/08/2014, 23:20
Ozman Allah kaza bela vervesin guzel gunlerde kullanin skydome lu bisi bakiyodunuz bu denk geldi herhalde maşallah temiz duruyor
Skydome ile ilgili eski konuları okuyunca ve internette fiyatlarını abartılı şekilde yazanları görünce vazgeçtim. Bir de dediğiniz gibi bu denk gelmiş oldu. Kırmızı olması cezbetti. Hiç skydome un eksikliğini hissetmedim. :)
hayırlı olsun. Temiz osun 1-2 milyar fazla olsun ;)
erenemre
16/08/2014, 00:01
punto böyle bir araç işte önce itin .ötüne sokarsın sonra dayanamaz yine gidip alırsın :) neyse şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız
byadrenalin
16/08/2014, 00:03
punto böyle bir araç işte önce itin .ötüne sokarsın sonra dayanamaz yine gidip alırsın :) neyse şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız
Bakalım bunu itin neresine sokacağız :) Kuzenim de Fiat servis çalışanı. Onun da birazcık gazıyla aldık bakalım :) Ama Grande Punto için fikirlerim hala aynı. Punto Evo gerçekten çok farklı.
Teşekkürler iyi dileklerin için.
Hayirli olsun güle güle kullanin
Kadir00906
16/08/2014, 11:11
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
kemalakkan
16/08/2014, 11:17
Hayırlı olsun güzel araba
byadrenalin
16/08/2014, 14:08
Teşekkürler arkadaslar :)
Hayırlı olsun iyi ve kazasız günlerde kullanın
fotobelit
16/08/2014, 15:44
Hayırlı olsun..Gerçekten çok temiz duruyor..
Hocam hayirli olsun allah utandirmasin
Bende bunu aldım
https://i.imgur.com/NJdEbH1.jpg
https://i.imgur.com/FeEtnN0.jpg
byadrenalin
16/08/2014, 19:25
Bende bunu aldım
https://img..com/d/14/08/16/devu6e3e.jpg
https://img..com/d/14/08/16/5uvyrune.jpg
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun ama fotoğraflar görünmüyor :wink:
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun ama fotoğraflar görünmüyor :wink:
İste gorunmez oto aldim :) duzeltmeye caliscam
Bende bunu aldım
https://i.imgur.com/NJdEbH1.jpg
https://i.imgur.com/FeEtnN0.jpg
Oldu galiba
ykaya1983
16/08/2014, 20:28
Hayırlı olsun yeni aracın.Umarım eski aracındaki sorunları bu aracında yaşamazsın.Multijet çok doğru bir seçim.
byadrenalin
16/08/2014, 20:36
Maşallah aracınız çok temiz görünüyor sizinde. Aslında param biraz daha olsa forumda satışta olan arkadaşın skydome lu bravosuna niyetlenecektim ama şimdilik kısmet bunaymış :) Bravo çok farklı bir araba. Fiat değil sanki :)
Teşekkürler Yunus. Zaten fire ın ölü performansından sonra ve yakıtı düşündüğümden tek seçeneğim mjetti. Başka bir şey düşünmedim. İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar, takip edenlerinizin bazıları bilir Punto dan nefret edercesine soğmuştum. Eski arabamdan dolayı. Dört ay önce satıp yeni arabalar aramaya başlamıştım. Baktım ki piyasa da benim isteklerimi karşılayacak tek bir araç var. O da yine Punto. Aradım taradım temiz olduğunu düşündüğüm aracı yetkili serviste expere soktum. Nitekim araba da gram boya çıkmadı. Mekanik aksam da keza öyle. Böylelikle yeni aracımı bugün itibariyle almış oldum :)
2011 Punto Evo 1.3 Mjet Dynamic + Asist Kit
56.000 km.
Egzotik Kırmızı
Arkadaşlarımın dükkanın önünde bir iki fotoğraf çektim hemen :)
hayırlı olsun çağatay :) güle güle kullan arabanı. temiz duruyor :) maşallah diyelim. Umarım bunda sorun yaşamazsın
byadrenalin
17/08/2014, 01:48
hayırlı olsun çağatay :) güle güle kullan arabanı. temiz duruyor :) maşallah diyelim. Umarım bunda sorun yaşamazsın
Sağol abi. Benim de temennim o yönde. İnşallah yaşamam :) Çok aradım temizini. Biraz fazla verdim aldım. Üçe beşe bakmadım :)
abi süper karar, legend is back 😁
Ben demiştim demeyi sevmem. Ellerinden öpüyorum. Puahahaha:D şaka abi aman kızma. Hayırlı olsun inşallah. Canavar gibi duruyor. Fire'den sonr Mjet baya iyi gidiyor değil mi? :)
Sağol abi. Benim de temennim o yönde. İnşallah yaşamam :) Çok aradım temizini. Biraz fazla verdim aldım. Üçe beşe bakmadım :)
Kapışalım mı :D şaka bir yana cc felan var mı? Yoksaydı al malzemeyi hallederiz bir gün. Bir de kaç kr verdin araca? Özelden yazar mısın?
Hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Valla ben bile inanmistim punto almayacagina 😀
byadrenalin
17/08/2014, 18:05
abi süper karar, legend is back 😁
Eyvallah kardeşim :)
Ben demiştim demeyi sevmem. Ellerinden öpüyorum. Puahahaha:D şaka abi aman kızma. Hayırlı olsun inşallah. Canavar gibi duruyor. Fire'den sonr Mjet baya iyi gidiyor değil mi? :)
Yok yahu neden kızayım. Teşekkür ederim :) Biliyorsun bir ara da Tjet 'e niyetlenmiştim sonra vazgeçtim :)
Kesinlikle öyle. İlk kalkışlarda bariz fark yok ama 2. vitese geçirdikten sonra ve biraz gaza asılınca turbonun da beslemesiyle araba fişekleniyor bir anda. Fire da ne kadar asılırsan asıl sana o hissi vermiyordu. Bir de benim aracın motoru biraz hor kullanıldığından hp düşüşü de vardı tahminen. 2 gün de 250 km falan yaptım. Şu anlık baya memnunum. Umarım bir şey çıkmaz.
Kapışalım mı :D şaka bir yana cc felan var mı? Yoksaydı al malzemeyi hallederiz bir gün. Bir de kaç kr verdin araca? Özelden yazar mısın?
Yok abi :) Araba mı üzmemeye söz verdim aldığım gün :) Asist kit var. Yani CC+Yağmur Sensörü+Kararan Dikiz Aynası. Bir de ekstradan park sensörü var. Teşekkür ederim teklifin için :)
Hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Valla ben bile inanmistim punto almayacagina 😀
Aslında kesin kararlıydım ama bu araba biraz da denk geldi ondan daha fazla düşünmeden aldım. Teşekkürler :)
Hayırlı uğurlu olsun kanka :) yola geldin sonunda😄
byadrenalin
17/08/2014, 18:42
Hahaha :D Sağol kanka.
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :D
aozalatur
17/08/2014, 21:27
Maşallah
Allah kaza bela ceza vermsin
bide panoromik olaymış tadından yenmezmiş.
byadrenalin
18/08/2014, 01:10
Maşallah
Allah kaza bela ceza vermsin
bide panoromik olaymış tadından yenmezmiş.
Bir önceki baktığım öyleydi fakat hem forumda yazılanları okudum hem de genel olarak baktığımızda benim için çokta önem teşkil etmeyen bir şeydi. Zaten panaromik olanların ve temiz olan arabaların fiyatları da 38 civarıydı :) İstesem de alamıyordum yani :)
Teşekkürler.
byadrenalin
18/08/2014, 01:11
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :D
Napalım abi biz orta sınıf tilkiyiz :D Anca buna biniyoruz :D
Napalım abi biz orta sınıf tilkiyiz :D Anca buna biniyoruz :D
çok mütevazisin millet şahin doğanla geziyor :D. Bindiğin araba kötü bir araba değil ama bilen biliyor ;)
Eklemek istedim , rengi mukemmel...
byadrenalin
18/08/2014, 08:25
çok mütevazisin millet şahin doğanla geziyor :D. Bindiğin araba kötü bir araba değil ama bilen biliyor ;)
Hahaha :D haklisin Halil abi :D dicek bir sey yok :p
katip onur
18/08/2014, 10:54
Tabiri caizse arabanız kitap gibi Maşallah.. Kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun.. :)
byadrenalin
18/08/2014, 15:14
Tabiri caizse arabanız kitap gibi Maşallah.. Kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun.. :)
Teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
gfbilker58
12/09/2014, 18:13
hayırlı osun
thevahsi
12/09/2014, 19:05
hayırlı ugurlu olsun
byadrenalin
12/10/2014, 22:59
Yeni fotolar :)
Berkantonlu
12/10/2014, 23:02
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın
mcagataayk
12/10/2014, 23:05
Hayirli olsun tekerinize tas değmesin :)
ahmet demirkan
13/10/2014, 01:23
güle güle kullan mükmel gözküyor
Hayırlı olsun. Umarim kendi jantlari vardir. Bu tarz jantlar Puntonun havasini bozduğunu düşünüyorum.
fotobelit
13/10/2014, 12:50
Maşallah..Çok güzel...Ben jantları yakıştırdım..Tabi zevkler binbir çeşit :)
byadrenalin
13/10/2014, 14:55
Hayırlı olsun. Umarim kendi jantlari vardir. Bu tarz jantlar Puntonun havasini bozduğunu düşünüyorum.
Orjinal çelik jantları duruyor tabiki. Aldım adamdan :) Zevkler renkler :) Bana orjinal jantlarla araba çok boş görünüyor. Başka bir takım orjinal jant olanlar var sanırım sipariş üzerine takılıyor fabrikada. Onlar güzel. Bendekiler standart seri üretim çıkan jantlardan.
Maşallah..Çok güzel...Ben jantları yakıştırdım..Tabi zevkler binbir çeşit :)
Teşekkür ederim :)
alper944
14/10/2014, 01:49
Hayirli olsun
GT-I8160 cihazımdan gönderildi
Kazasız belasız. Gerçekten egzotik kırmızı araca birbaşka hava katıyor.
byadrenalin
14/10/2014, 10:52
Tesekkurler :)
EnzoRosso
14/10/2014, 11:00
Hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..