Orijinalini görmek için tıklayınız : Soğuk press yapılmış orj. Benzinli gp yaylarım satılıktır.
mgorgec55
14/08/2014, 10:31
175465555 ilan numaram. Arkadaşlar ben orjinale döndüğüm için preslenmiş eski orj.yaylarım satılıktır. Önler 7c arkalar 6cm basıldı.mükemmel yoltutuyor ve görüntü süper :( ben eş durumundan söktürmek zorunda kaldım.çünkü aracı kullanmaya başladı ve altını sürttükçe içim gidiyor.çare orjinal yaylar.gönül istemesede.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Ziyaretçi78
16/08/2014, 00:35
Hayırlı satışlar dilerim.
H.KURU Saygılarımla
yaylarda zıplama olayı oluyormu konfor acısından bıde dızel ıcın uygunmudur 2006 1,3mtj var eger uyugunsa ırtıbata gecmek ısterım
mgorgec55
18/08/2014, 12:51
yaylarda zıplama olayı oluyormu konfor acısından bıde dızel ıcın uygunmudur 2006 1,3mtj var eger uyugunsa ırtıbata gecmek ısterım
Dizele uygunluğunu bilemiyorum ben benzinlide kullandım.öyle yoldaki dalgalanmalardan falan zıp zıp gitmiyorsunuz.fakat yaylar sert tabiki.ama bu ölçüde düşürüp konfor beklemek zaten sadece helezon yayları değiştirmekle mümkün değil sizinde bildiğiniz gibi.Yol tutuş sorunsuz.araba kesinlikle gezelemiyor.sadece mobtaj yapmadan hortum geçirilmesi gerekiyorki gıcırtı sesi olmasın. :) saygılar.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi