Orijinalini görmek için tıklayınız : Ütopik fikirler
EMRE ALTINOK
07/08/2014, 20:22
Selam, benzin depo kapağını METAL , hız ve devir göstergeleri önündeki şeffaf plastiği CAM yapsak nasıl olur? olmaz ise neden olmaz? önerilere açığım.
beyin fırtınası başlasın.
Tam bi işsiz işi bunu düşünmek için bile işsiz olmak lazim :)
Tam bi işsiz işi bunu düşünmek için bile işsiz olmak lazim :)
Yalnız depo kapağını geçtim de göstergenin plastiği cam yapmak güzel olurdu abi bence öyle deme :D
Hem yansıma yapacaktır hem de pek güvenli olmayacaktır diye düşünüyorum.
Yansıma yapacağını çok sanmıyorum ama güvenlik açısından haklısınız pek güvenilir olmayabilir
Dış kapak mı iç kapak mı :) :) :) %)
KinG777
Kirilabilir , ses yapabilir , goz alir yansima yapabilir ,
Güvenlik ve maliyet gözetilerek böyle yapılıyordur. Metal benzin kapağı kıvılcım çıkmasına neden olabilir.
Size ütopik ve süper fikirler sunucam hazır olun.
1-) Arabanın arka bagaj portunun üstüne led döşeyin basa duyarlı bas vurdukça ledler patlasın arabanın içinde.
2-) Kapıların altına led döşeyin kapı açılınca ışık yansın altında.
3-) Arka stopların içine çakar koyun yolda giderken arkada çaksın.
sadece_erhan
12/08/2014, 10:42
Size ütopik ve süper fikirler sunucam hazır olun.
1-) Arabanın arka bagaj portunun üstüne led döşeyin basa duyarlı bas vurdukça ledler patlasın arabanın içinde.
2-) Kapıların altına led döşeyin kapı açılınca ışık yansın altında.
3-) Arka stopların içine çakar koyun yolda giderken arkada çaksın.
çok düşünmüş olmasılın....
aozalatur
28/08/2014, 16:24
Taban aydınlatması için koltuk altlarına az sayıda led kullanılabilir ve yavaş sönen şekilde direçle uygulanırsa şık görünebilir ,
bagaj aydınlatmalarımız yetersiz basit bir led uygulaması ile güçlendirebiliriz ,
birde zamanında bir kartalda görmüştüm. havalandırma kanallarının içlerine 3 adet led koyarak yapılmış gece çok şık bir süzme ışık oluşturuyor ledler görünmediği için hoş duruyordu
özellikle puntoların teyp altındaki konsolun altını bardak gözlerini aydınlatacak led aydınlatma verimli sonuç veriyor..
mevcut haliyle bile yansıma yapıyor :D
metal depo kapağı ütopik bi fikir değil yıllardır apaçilerin uyguladığı bişey :)