PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabükten Selamlar

Bh0613
07/08/2014, 02:53
Herkese selamlar.Ben karabükten bahadır.92 model stw torosumuz var.borçlar allaha şükür bitti evimizi aldık sıra bi fiat almakta :) aklımızda linea vardı babam dizel ve yüksek model ben ise donanım istiyorum.bu durumda babam dizel isteginden vazgecmek zorunda kaldı(benim yüzümden değil fiyatlar yüzünden min.5 bin lira fark atıyor benzinliye göre)yüksek model ve donanımlı diyince akla direk punto geliyor.inşallah yakında 1.4 fire 77 bg s&s urban + premium paket alacağız.fiatın sitesinde bu arada 43.500 e geliyor.acaba nakitte bayi ne kadar indirim yapar.birde hep ikince el araba aldıgımız icin 0 arabaların resmi işlerini pek bilmiyoruz (ruhsat plaka vb.) bu konudada bu konu üzerinden yardımlarınızı bekliyorum.inşallah vazgeçmezsek alırsak fotoğraflarını burada paylaşırım.

cdogu
07/08/2014, 03:07
Merhaba. Forumumuza hoşgeldiniz. Umarım yararlı bilgiler edinir,paylaşırsınız :)

Sorularınızın bir kısmına cevap verebileceğim,bayiler genelde pazarlık edebiliyor fakat buna taksitli satış veya kredi fikrini dahil ettiğinizde alacağınız indirim ne kadar olur ya da sizi tatmin eder mi bilemiyorum. Pek çok bayi gezmekte fayda var. Hatta ve hatta yakın veya büyük şehirlerdeki Fiat bayilerini gezmekte de fayda var. Hepsi farklı fiyatlar ve pazarlık opsiyonları sunar çünkü.

Şimdiden hayırlı olsun :)

atlatma
07/08/2014, 03:36
Hoşgeldiniz.
Bende Karabükteyim. Ama arabamı Ankara dan Ankara Otomotivden aldım.
Neredeyse büyük şehirlerdeki tüm bayileri aradım. Karabük bayisi fiyat verene kadar geçen sürede onların verdiği fiyatın 2.000TL uygununa aldım aracımı.
Eğer istersen haber ver istediğin renk istediğin donanım aracı sorarız bayideki arkadaşıma.
Ayrıca meslek sigorta acentesi olduğundan sorduğun soru hakkında da yardımcı olurum.
Sigortayı en uygun fiyat veren güvenilir bir şirketten yaptırırız(her şirkette farklı fiyat çıkıyor)
Ruhsat işine gelince onu aracı aldığın bayi hallediyor. Nasıl dersen Ankaradan arabayı bağladık mesela. Bayiye bi vekalet yolluyorsun bayi senin adına ruhsatı çıkarıyor plakayı bastrıyor sonra gel teslim al diyor.
Eskisi gibi fatura uygunluk belgesi vergi makbuzları ile sen koşuşturmuyorsun Trafik Tescil şubelerinde. Ayrıntılı bilgi almak istersen çekinme hiç.Yenişehirde oturuyorum.
Saygılar

Arrest
07/08/2014, 10:00
Hosgeldiniz umarim istediginiz araci bulursunuz.

KG777
07/08/2014, 10:05
Hoşgeldiniz. İstediğiniz aracı almanız dileğiyle.

messi78
07/08/2014, 10:14
Toprağım kesinlikle Karabük bayisinden araç alma. Bende 25 sene Karabük Safranbolu da yaşamış bir hemşerin olarak sana arabayı Ankara'dan almanı ve yıl sonunu beklemeni öneririm. Foruma hoşgeldin.

Bh0613
07/08/2014, 14:04
Sağolun arkadaşlar.önerilerinizi dikkate alacağım.

Kadir00906
07/08/2014, 14:43
Hoşgeldiniz,hayırlısı ile bir araba alırsınız inşallah.

Ziyaretçi78
07/08/2014, 20:51
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

H.KURU Saygılarımla

Bh0613
07/08/2014, 21:02
hoşbulduk sağolun